Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canım ya korkulacak bişey yoktur eminim ama yinede sen cumartesi bizi haberdar et
inş. öyledir canım . tamam kontrolden gelince yazarım canım

ewet canım benimki tek ,, dün sağlık ocağındaki ebe sıkıntı yaratmaz kansızlıktanda olabilir dedi , bugün kan sayımı ve idrar tahlili yaptıracam , malum enfeksiyon yakamı bırakmadı ..sık sık tahlilde baktırıyorum ..

premete çok çok geçmiş olsun
inş. birşeycık olmayacak
çok şükür bebegin şuan iyiymiş.
inş. hep böyle olacak.

premete herşey çok şükür yolundaymış canım demek bebeğin erkek sağlıcakla kucağına aldığın günleride görürsün inş. , malesefki herşeyi çok bilmekte ii değil cehalet mutlulukmuş bazen , doktorun 20. haftadan sonra bakıldığını söylemiş bence strese girme canım..Risk hepmizde her zaman var benimde ara ara karnım sertleşiyor , korkuyorum ama pek takılmamaya çalşıyorum..

Evet gerçekten cehalet saadetmiş. Keşke biz de doktor nedir bilmeden, sancımız gelince cırt diye doğuruverenlerden olsaydık. Oturduğum evin bir üst mahallesinde çingeneler oturuyor. İstisnasız her sene çatır çatır doğuruyorlar, o çocuklar kar kış demeden çıplak ayakla sokaklarda dolaşıyorlar da yine de hiç hasta olmuyorlar. Gerçekten onlara gıpta ediyorum. Bizse bir tanenin gözünün içine bakıyoruz da yine de olmadık dert gelip bizi buluyor. Acaba biz çok düşündüğümüz için sıkıntıları kendimiz mi çağırıyoruz, onlar kadar gamsız olabilsek onlar gibi olabilir miyiz. Doğum doğanın en çok tekrarlanan eylemlerinden biri. Kurtlar, kuşlar, kediler, köpekler herkes doğuruyor da bzie gelince iş neden bu kadar çetrefilli oluyor. Ben de şu an bu meseleye çok takılmamaya çalışıyorum bakalım ne kadar başarılı olabileceğim.

SELAM arkadaşlar inşallah herkes iyidir.
PREMETE canım bak oğlun iyiymiş şükürler olsun.bizim stres yapmamak elimizde değil sorun olsada olmasada ama aslında ne yaparsak yapalım herşey olacağına varacak allaha sığındık bizi korusun inşallah sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza.

Premete inşallah bu sefer sağlıkla bebeğine kavuşursun düşünüpte stres yapma boşuna bebeğin seninle sen bunun tadını çıkar bizler kötü şeyler yaşadığımız için daha stresli yaşıyoruz bi çok şeyi ama bu seni üzmekten başka hiç bir işe yaramaz ilaçlarını düzenli kullanıyormuşsun inşallah bu sefer kavuşucaksın meleğine...
Bense sürekli garip bi ruh hali içindeyim kimseyle konuşmim kendi kendime kalim istiyorum kimse beni anlamıyo sanki eşim bile anlamıyo gibi geliyo bana..2.5 ay oldu bebeklerim gideli zmn geçtikçe dahada yoruldum sanki acım diniceğine derinleşti üstelik herkes geçtiğini atlattığımı zannediyo ee sonuçta üstünden zaman geçti ama bilmiyolarki ben hala sabahları uyandığımda içimdelermiş gibi ellerimi karnıma götürüyorum her sabah tekrar kaybediyorum onları,üzülüyorum...

Canım daha acın o kadar yeni ki kim senden toparlanmanı bekleyebilir. Çoğumuz bebeğimizi kaybedeli 1 seneyi geçti, kimimiz yeniden bebek sahibi olduk kimimiz tekrar hamileyiz ama biz bile iyi değiliz sadece iyi olmaya çalışıyoruz. Bu öyle bişey ki artık eskisi gibi olabilmek mümkün değil. Ben de ilk zamanlar aylarca evden dışarı çıkmadım, kimseyi görmek istemedim, SİMS diye bir oyun var sürekli bilgisayarda o oyunu oynuyor, oradaki karakterlere eşimle benim adımı vererek bebekler doğurtuyor ve onları büyütüyordum. Sonra insan ister istemez insan içine karışmaya başlıyor. Aslına bakarsan başka konulardan konuşmak, kısacık bir an bile olsa yaşadıklarını unutmak unutabilmek iyi geliyor. Evde kendinle olduğun sürece sürekli kafanda dönüp duran nedenler, keşkeler seni rahat bırakmıyor, sürekli filmi başa sarıyorsun. İnsanlara karşı antipatin de zamanla azalıyor,zaten bir süre sonra insanların seni anlayabileceğine dair umudunu da kaybettiğin için artık böyle bir beklenti içine girmeden olanla idare etmeye başlıyorsun. Bu süreçleri sen de yaşayacaksın. Şu an için kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davran, kendini hiçbirşey için zorlama zaten herşeyin zamanı gelecek.

Haklısın canım evden dışarda olmak birazda olsa kafa dağıtmaya yarıyor bu yüzden hiç sevmediğim işime koşarak gider oldum galiba..bebeğimin birini evde banyoda kaybettim o yüzden ev bana dahada kötü geliyor..inşallah bir an önce atlatırız hepimiz

çok güzel demişim cehalet saattir diye
katılıyorum sana.
canım bebeğinin cinsiyeti neydi
acaba premete sakınan göze çöp batar diye
bir laf varya bizdedemi öyle oluyor
bir arkadaşım insanlar çok istedikleri şeylerle
sınanır demişti
bizdedemi öyle oluyor acaba

nasılsın canım
bebişin nasılll

ahh canım benimm
premetein dediği gibi acın çok taze
inş. zamanla daha çok kabuledeceksin
acı geçmiyor ama alışıyorsun.
en kısa zamanda kucagına dolar inş.

arkadaşlar mrhaba...11 ağustosta 24haftalık erken doğumla 2 bebeğimide kaybettim..5gün yaşadılar...tüp bebek tedavisi ile olmuştu.drum 3ay sonra dondurulmuşlar ile tekrar deneyebileceğimizi söyledi....erken doğum sebebim yok...yani yapılan araştrmalar temiz çıktı..sadece ikiz olduğu için olablr denildi...doktorum gebelik olursa clenax iğne vurulacaksın hergün dedi..aranızda bu iğneyi kullanan varmı?varsa niçin kullandığını yazabilirmi?yani tüp bebek olduğu için bu iğneyi bilmiyorumkismilekullanan varmı???

selam maytap arkadaşım başın saolsun bende 20 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim benimkilerde tüp bebekti rahim yetmezliğinden kaybettim ve bi dahaki gebeliğimde dikiş atılcak bu yüzden sende nedenini iyi araştır ona göre önlemlerini alırsın benim malesef dondurulmuşlarımda yok .bahsettiğin iğneyi bilmiyorum ben kullanmadım doktorun ne için bu iğnenin yapılcağını anlattımı ?

maytap arkadaşım ben de 3 melek annesiyim benimikler de tüp bebekte tek olan bebeğim 16 haftalık ikizlerim 21 haftalıktı , acını en derinden biliyorum ve paylaşıyorum başın sağ olsun
yazdığın ilaç (clenax demişsin) clexan olabilir. Bu ilaç kan sulandırıcı ve pıhtılaşma nedeni ile bebeğini kaybedenlere veriliyor. Ya da bazen anneye yapılan testlerde pıhtılaşma testleri bozuk olursa veriliyor.
Bu ilacı sana neden önerdiğini doktoruna sor canım. Erken doğum sebebin neydi canım?
Benim enfeksiyondu. Suyum geldiği için kaybettim.

canım öncelikle allahım sabırlık versin sanada hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz burda.ben clexane kullanıyorum.aslında kan pıhtılaşması olanlara veriliyo bu iğne.bende onun için araştırma yapılmadı aslında sadece düşüklerim olduğu için verdi bana doktorum kullanıyorum.daha önce oğlumun hamileliğindede kullanmıştım ama onda suyum erkenden gelmeye başlamıştı 4.5 aylıkken 7 aya kadar devam etti ve oğlum dünyaya geldi.2 gün yaşadı ve kaybettim.inşallah allahım en yakın zamanda kucağına yeni bebiş nasip etsin canım.

günaydın herkese
havalar negüzel serinliyor
en azın dan geceleri seri serin uyuyoruz
özlenen2010 doktura gidecekti dün neyaptı acaba.
buğün pazar bir çoğunuz eşinizle vakit geçiriyordr benim
eşim yine yok
geceye kadar
işe ordan arkadaşlarıyla yemege.
ahh Allahım oğlumu kucagıma almayı bir nasip etsin
isterse hiç gelmesin eve
gurbette yalnız olmakta çok zor oluyor
.

evet canım havalar serinliyor...bende yanlızım bugün eşim işte napalım bizde inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırsak nasip olursa ozaman yanlız kalmayız hayatımıza güneş doğar inşallah.hayırlısıyla inşallah sular seller gibi geçerde zaman kavuşuruz miniklere...moralini yüksek tut canım kendini üzme...

inş. canım o günleri bekliyorum.

benimde durumum aynı tüp bebekle hamile kaldım meleğimi kaybettim bu süreçten sonra ne yapıcam bilmiyorum normal yoldan hamile kalabildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…