kızlae ben buğün cok kötüyüm arkadsşıma gitmiştim oraya hamile 2 arkadaş geldi karnıma baktım bebğim yok cok kötüyüm nasıl atlatıcam ben bunu bende onlar gibi hep bebeğin haftasıyla konuşuyordum içim acıyor dayanılmaz bir acı
slam kızlar nasılsınız bebeğini kaybeden arkadaşlar başınız sağolsun.Ben bulantılar haricinde iyiyim çok şükür kalp atışlarını gördük kontrolde en son testlerle devam edicez rutin işlemler çok şükür herşey yolunda Rabbim inşallah böyle sorunsuzca hepimizin işleri rast gider.
canım tesadüfen hamile olduğunu öğrendim ve çok sevindim.inşallah kucağına sağlıla alırsın :Saruboceq: pıhtılaşma için innohep 045 her gün vuruluyordum hastanede..gerçi pıhtılaşma sorunum yoktu ama sürekli yattığım için dr istemişti..3 haftada 1 idrar tahlili yaptırmayı,erken membran rüptürüne karşı antibiyotik ve akciğer geliştirici iğne vurdurmayı ihmal etme......Merhaba arkadaşlar. Bayramdan sonra işyerinde işler çok yoğundu yazmaya fırsat bulamadım, evdeki internette de sorun var giremedim görüşemedik umarım herkes iyidir. Benim dün kontrolüm vardı çok şükür bebekte şimdilik bir sorun yok gelişimi, organ oluşumu, suyu vs. herşey yolunda çıktı. Gözümüzle gördük cinsiyetinin erkek olduğu kesinleşti. Yalnız canımı sıkan birşey oldu dün doktor bizim ısrarımızla doppler ultrasona baktı ve yine plesantaya giden damarlarda direnç çıktı. Gerçi doktor henüz birşey söylemek için erken olduğunu, normalde dopplere 20. haftadan sonra bakıldığını çünkü o haftalara kadar damar genişlemesinin devam ettiğini söyledi ama yine de canım sıkıldı. Bana bunu düşünüp stres yapma dedi ama stres yapmamak ne mümkün. Bir dahaki kontolde herşey daha net belli olacak, yine direnç çıksa bile düşük direnç çıkarsa yine de 36. haftaya kadar hamileliğimi devam ettirebileceğimi umuyorum. Hergün iğnemi vuruluyorum, asprin içiyorum bu işin başka bir tedavisi de yok zaten. Allah'ım bizi tekrar aynı şekilde sınamasın, aynı şeyleri yaşayacak gücümüz yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canım ben 2. hamileliğimden önce genetik bölümüne gidip genetik taramadan geçtim ve sonuçta kan pıhtılaşması çıktı belki sana da pıhtılaşmayla ilgili genetik tarama yapılacaktır.
Hadibakemcim moralinin daha iyi olmasına sevindim. Bizim gereksiz yere üzülmek, stres yapmak gibi bir lüksümüz yok. Karnımızdaki bebeklerimizin iyiliği için iyi olmak zorundayız. Kendini oyalayacak şeyler bulman iyi olmuş. Bunda sonra seni hep böyle moralli görmek isterim.
canım benim seni okadar iyi anlıyorumki.
kolay olmayacak ama acımız biraz arka plana gidecek
hiç dinmeyecek ama.
zamanla bazı şeyler daha kolay olacak.
sana sabır diliyorum
inş. sende tekrardan hamile kalacaksın
inş. hepimiz bebeklerimizi kucagımıza alacagızzz.
kızlar burda herkes hamile mi ben mi yanlış anladım ne mıtlu size çok sevindim gerçekten hadibakem gelincik premete 3ü de hamile mi sizi sürekli sessiz sessiz takip ettim ve çok sevindim şimdi okuyunca darısı başımıza
kızlae ben buğün cok kötüyüm arkadsşıma gitmiştim oraya hamile 2 arkadaş geldi karnıma baktım bebğim yok cok kötüyüm nasıl atlatıcam ben bunu bende onlar gibi hep bebeğin haftasıyla konuşuyordum içim acıyor dayanılmaz bir acı
Canım bende aynı senin gibiyim çevremde arkadaşlarım hep hamile sürekli haftalarını alışverişlerini konuşuyorlar üstelik aynı zamanda hamile kalmıştık o kadar özeniyorum ki anlatamam bi o kadarda eksik hissediyorum kendimi..hissettirmemeye çalışıyorum ama içim öyle sızlıyorki herşey bomboş geliyor 2.5 ay oldu bebeklerim gideli sanki zaman hiç geçmiyor ben hep yerimde sayıyorum..
canım seninde mi tüp bebekti neden doğum yaptın
evet canım benimde tüp bebekti 20 haftalıktı kızlarım rahim yetmezliğinden doğum olmuş çünkü ağrısız sancısız birden bire evde düşürdüm ilk bebeğimi 2. bebeğimi hastanede suni sancı verilerek normal doğurdum sancı olmadığı için rahim yetmezliği dedi doktorlar bi daha hamile kalabilirsem inşallah dikiş atılcak rahime önlem amaçlı o günler bile şimdi hayal gibi geliyor
hadi yaaa canım bendede aynı şeyler oldu bize tüp bebk merkezinde hiç bundan bahsetmediler şimdi her şeyi öğrendik ama neye yarar kızlarımız öldü meleğimm uçtu gitti nasıl bir şey bu yaaa adamlar yapıp gönderiyo bilgi yok başımıza gelince öğreniyoruz şuan korunuyormusun?
bende sancı oldı normal doğum oldu doğum yapalı 1 ay oldu araştırmak için doktora gidicem ama suyun bitmişti bebeğimde enfeksiyon yüzünden öldü ecrenim benim stresten bebeğim olmuyor 2 yıl korunmadık olmadı acaba dogumdan sonra normal yoldan hamile kalabilirmiyim? ama adet düzensisliğim var
Ben bu şekilde kayıplardan sonra normal yollla hamile kalann çok kişi duydum bence sende doktorunla görüş ve bekleme süren bittikten sonra normal yolla çalışmalara başla bu arada soğan ve incir kürü fln yapabilirsin.bana yumurta sayın az demişlerdi tüp bebekten önce 1 ay incir kürü yaptım ve çok faydasını gördüm.şimdide soğan kürü yapıyorum ben çok inandım bitkisel kürlere sende deneyebilirsin bitkisel bi zararı yok sonuçta
evet denicem bakalım uzun bir süreçe tekrar girdik zor ben ilk adetimi gördükten sonra korunmayı bırakıcam ama halen kanamam var ve kesilmedi adet ne zaman oldun?
ben doğumun tam 1. ayında adet oldum ama ondan 15 gün sonra tekrar ara kanamam oldu doktor ilk aylarda olabilir normal dedi
canım tesadüfen hamile olduğunu öğrendim ve çok sevindim.inşallah kucağına sağlıla alırsın :Saruboceq: pıhtılaşma için innohep 045 her gün vuruluyordum hastanede..gerçi pıhtılaşma sorunum yoktu ama sürekli yattığım için dr istemişti..3 haftada 1 idrar tahlili yaptırmayı,erken membran rüptürüne karşı antibiyotik ve akciğer geliştirici iğne vurdurmayı ihmal etme......
kızlar burda herkes hamile mi ben mi yanlış anladım ne mıtlu size çok sevindim gerçekten hadibakem gelincik premete 3ü de hamile mi sizi sürekli sessiz sessiz takip ettim ve çok sevindim şimdi okuyunca darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?