Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

başın sağolsum gamze arkadaşım
ne yazık ki yüp bebeklerde kayıplar daha fazla görülüyor
normal yoldan gebe kalabilmek benim hiç yaşamadığım bir olay nasıl bir şey bilemiyorum
insanın adetinin gecikmesi ve sonra test çubuğuğunda çift çizgiyi görebilmek nasıl bir duygu ben hiç tatmadım tadamayacağım da çünkü hem eşim hem de benimle ilgili sorunlar var 5,5 yıllık evliyim bu süreçte 1 aşılama 3 tüp bebek tedavisi ve cennette 3 meleğim var bana kalansa umutsuzluk ve acı. Tekrar tedavi ve tüp bebek süreçlerini yaşamaya ise teşebbüs edecek kadar bile cesaretim kalmadı.

pes etme canım yaa hamileliğimize cok dikkat etmeliyiz ben de normal yoldan bebek istiyorum korunmasam olur mu acaba olsa sorun yaşarmıyım daha yeni doğum yaptım 1 ay oldu kızımı kaybedeli 5 gün yaşadı içim yanıyor o yüzden hemen hamile kalmak istiyorum ama korkularımda var

seni cok iyi anlıyorum bebeişlerin senin şefaatcilerin allah sabır versin ama umudunu yitirme allah büyüktür.

Geçmiş olsun Gamzecim başın saolsun daha çok yeni acılarımız zaman geçincede pek dinmiycek anladığım kadarıyla inşallah hepimiz tekrar hamile kalırız ve biraz da olsa hafifletiriz yaşadıklarımızın ağırlığını..normal yolla hamile kalman birazda tüp bebek yaptırma sebebine bağlı sanırım..Map bende senin gibiyim reglinin gecikmesi onun heyecanı hergün olmaması için dua etmek testi yapıp çift çizgiyi görmek bunlar bnmde yaşayamacağım duygular ama napalım çok şükürki bu yöntemler var bize umut olan..Umudumuzu kaybetmeyelim kızlar bizim durumumuzda olup bebeklerine kavuşan bir sürü insan var güzel hbrlerimizi burdan alırız bizde inşallah...

allahh razı olsun benim stresten bebeişimiz olmadı dr tüpden sonra hamle kalabilirsin dedi ama cok korkuyorum tekrar silbaştan daha önemlisi yine aynı acıları yaşarım diye korkuyorum ama başka türlüde bu acıdan kurtulamam

GAMZE 81 başın sağolsun arkadaşım. benimde bebeğim gideli 4 ayı geçti inanki yarımlığım hala devam ediyor ve burda gördüğüm kadarıylada geçmiyor. Kızlar çok haklısınız sakınan göze çöp batıyor. bende keşke hiç bişey bilmeseydim ve kendi kendime hamile kalıp sorunsuz doğurabilseydim. Dün akşam bir hanımla tanıştım küçük bebeği var kadın evliliğim boyunca 2 kez korunmadım ikisindede hamile kaldım dedi. Bende polikistik over olduğum için zor hamile kalmıştım. gerçi doğal yollarla hamile kaldım ama her ay adet günüm gelmeden testlere başlayan biriyim. Zaten oğlum gittikten sonrada korunmadım ve korunmuyorum da ama öncekinden dahada sabırsızım. hele bu ay olur belki diye çok umutlandım ve 3 gün önce test yaptım iki kez çift çizgi çıktı çok sevindim. Daha sonra hcg yaptırdım ama negatif galiba biyokimyasal yaşadım. ama gerçekten her ay böyle düşünmekten çok yoruldum bu şekilde olacağı varsa da olmayacak biliyorum. Biraz daha sakin olabilmek, hayatı akışınca yaşayabilmek için psikoloğa gitmeyi düşünüyorum. aranızda giden varmı acaba? ama sonuna kadar katılıyorum cehalet mutluluk, annem bena hamile kaldığını bile bilmemeiş nasıl doğurmuş nasıl olmuş hatırlamıyor zaten çünkü hiç zorlanmamışki hatırında kalsın. allah beterinden korusun diyorum, ama bilmem sizde öylemisiniz ama geleceğe güvenle bakamıyorum ve müthiş korkularım var, sanki bize de bişey olacakmış gibi düşünüyorum. Allahtan hepimiz için sadece sabır ve dinginlik istiyorum.

Seni çok iyi anlıyorum canım banada herşey çok zor görünüyor artık,kaybetmek nasıl bi duygu çok iyi biliyoruz çünkü hamile kalmak için korkuyoruz inşallah kalırız hepimiz ama kaldıktan sonrada korkular bizi bekliyor eminim her günümüz tedirginlikle bişimi oldu olacakmı korkusuyla geçicek..ben psikoloğa gitmedim ama eminim hepimizin desteğe ihtiyacı var sana iyi geliceğini düşünüyosan eğer geciktirme mutlaka git inşallah herşey yoluna girer hepimiz çok istediğimiz bebişlerimize kavuşuruz..

allah heminizden razı olsun arkadaşlar hepimizin acısı büyük ama tekrar başlamammız lazım elimizden geleni yapmamız lazım takdir allahın cok dua edelim ben hepimiz için ediyorum her şeyde bir hayır her hayırda bir şey vardır ben kendimi öyle avutuyorum ben 1 düşük bide bebişimi kaybettim ama cok şey öğrendim manaviyatım arttı ama benden de cok şey götürdü her insanın farklı bir sorunu var bizim de buymuş ama allah büyüktür cok dikkatli ve kontrollü hamilelik yaşamamız lazım benim arkadaşım 3 düşük yaptı şimdi 9 ay hep yattı şuan 9. ayında bebeişini bekliyor cok var bana hep teselli vermek içinde anlatıyolar cok var o yüzden kendimizi koyuvermeden dua ederek tekrar denicem başka türlü acımız bitmez ben psikratise gittim ilaç verdi konuştu en sonunda bizde bittiğini anladım insanın kendisinden başka faydası yok tabi ben o tedaviden faydada gördüm anlayacağınız yerini doldurmamız yola devam etmemiz lazım

merhabalar .aramıza yeni katılan arkadaşlara Allahtan sabır diliyorum , meleklerimiz cennette inş. birgün kavuşacağız.. yeniden hamile kalsakta onların yeri ayrı yüreğinin bir yanında hep o var ama işte hayat devam ediyor..

bende gecikmelide olsa dün akşam kontrolüme gittim , bebeğim kızmış.şu an durumu çok şükür ii dedi , ayda bir kontrole çağırıyor, ama fazla kilo almışım dikkat et dedi, bulantılarım bu ay bittiği için iştahım fena açılmıştı toplamda 8 kilo almışım..1 hafta sonrası için 2. düzey ultrasona randevu al dedi , ama malesef gidemiyecem sanırım .maddi olarak bu aralar çok sıkışığız , Bu ultrasonu devlet hastanesi yapıyormu acaba?

Merhaba arkadaşım durumumnun ve bebeğinin durumunun iyi olmasına sevindim inşallah sonuna kadarda rahat geçirip hamimileliğini bebeğine kavuşursun..Devlet hastanesinde yapılıyormu bilmiyorum malesef iyi araştır yapılıyorsa eğer doktorunun dediği gibi yaptırırsın için dahada rahatlar..

gamze81,Selen_k başınız sağ olsun arkadaşlar.Allah sabırlar versin.nihsav seni çok iyi anlıyorum ben bebeklerimi kabedeli tam 8 ay oldu bazen kendimi toparlıyorum geleceğe çok umutlu bakıyorum. Birden mutsuz oluyorum. Bebeklerimiz yanımızda olmayınca geçmiyor.İnşallah bir an önce meleklerinizin kardeşi gelir.

ozlenen2010 Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

Gamze81 arkadaşım aramıza hoşgeldin. Allah sabırlar versin. Tevekkülünü ve sabrını tebrik ederim. Allah inşallah en kısa zamanda sabrının mükafatını gönderir.

Canım geleceğe güvenle bakabilmemiz, korkuları bir kenara bırakabilmemiz maalesef mümkün olmuyor. Daha önce de yazmıştım tekrar hamile kalınca da hiçbirşey hallolmuyor, korkulardan sevincini bile doğru dürüst yaşayamıyorsun. Mhtp arkadaşımız psikolojik destek almıştı çok da faydasını gördüğünü söylemişti bence sen de kendini daha iyi hissedeceksen dene ama Gamze arkadaşımızın da dediği gibi herşey aslında bizde bitiyor, zihninle savaşında ne kadar başarılı olabileceğin önemli.

Canım gözün aydın nihayet kendini gösterdi utangaç ufaklık. Allah kızını sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. Ayrıntılı ultrason devlet hastanelerinde de yapılıyor. Amamn kiloya dikkat canım. Bizim durumumuzda kilo çok önemli, zaten pıhtılaşma sorunu da olduğu için preeklemsiye davetiye çıkarıyor. Bundan sonra hamur işlerine elveda.

slam kızlar nasılsınız bebeğini kaybeden arkadaşlar başınız sağolsun.Ben bulantılar haricinde iyiyim çok şükür kalp atışlarını gördük kontrolde en son testlerle devam edicez rutin işlemler çok şükür herşey yolunda Rabbim inşallah böyle sorunsuzca hepimizin işleri rast gider.

Gelincik gözün aydın arkadaşım. Allah daha da güzel günlerini göstersin. Bri ticker yap da gözümüz gönlümüz açılsın.

canım gözün aydın inşallah sağlıkla gelecek bebişin...

canım gözün aydın herşey yolundaymış ne güzel.2. düzey ultrason zorunlumu canım ben oğlumda problemli olduğu için vermişti yaptırmıştım.ama şuan herşey yolunda olduğu için gerek görmedi doktorum.sanırım özelde yapılıyo biz öyle yaptırmıştık.ama yinede araştır istersen bide mecburimi diye sor yapılması.buarada kızın olacakmış hayırlısı neyse o olsun canım inşallah bu stresli günlerimizi gün gelecek geride bırakacağız ...

şimdi sus gönül
susta teslim ol...
Fani umutlara tükenmekten vazgeç
dünya buna değmeyecek kadar kısa
sabır zamanı kısa
...bir şimşek parıltısı kadar kısa
unutma ey gönül burası dünya
sefasıda fani cefasıda...
Ne olur gözlerin yaşarsa,
dilin ancak rabbinin razı olduğunu söylesin
sabret gönül pesetme...

PREMETE canım sen nasılsın bebişinde iyi inşallah...

Sağol canım çok şükür şimdilik bebekte de bende de bir sıkıntı yok. Facebookta fotoğraflarını gördüm maşallah kızınla beraber çok güzel görünüyorsunuz. İnşallah kucağında kızınla birlikte fotoğraflarını da göreceğiz.

inşallah canım o güzel günleri görmek hepimize nasip olur.artık kabuslar görmeye başladım yani hayırlısıyla bi atlatabilsem şu günleri nefes almaya başlıcam.artık psikolojim o kadar bozulmuş demekki problem olmadığı halde bu güzel günleri nasıl geçiriyorum.allahım büyük yardımcımız olsun hepimizin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…