kızlar benide listeye eklermisiniz oğlumun ölü doğumu 13.05.2010 da oldu yaşasaydı eğer ismi berat olacaktı sebep ise bilinemiyor, doğum şeklim sezeryan, karnımda öldü 33 haftalıktı kilosu 1750 gr.
seninde başın sağolsun....bizimki erkek faktörü....kendiliğinden biraz zorsizin sorun neydi.tekraar nezaman düşünüyorsunuz??ben kasımda donmuşlarla deneyeceğim
kızlar bebeğin ölüm nedeni bilinemedi çünkü otopsi yapılması gerekiyormuş, bizede o zor geldi ve kabul etmedik. o nedenle bilmiyorum, bebekte görülen bişey yok, ayrıca tarama testlerimiz, ayrıntılı ultrasonumuz falanda çok normaldi, bu konuda ne kadar düşünsemde sonucu yok biliyorum dolayısıylada allahtan demekten başka çarem yok, inşallah bundan sonraki bebeklerimizi kucağımız hayırlısı ile alırız. allah hepimize sabır versin
kızlar bebeğin ölüm nedeni bilinemedi çünkü otopsi yapılması gerekiyormuş, bizede o zor geldi ve kabul etmedik. o nedenle bilmiyorum, bebekte görülen bişey yok, ayrıca tarama testlerimiz, ayrıntılı ultrasonumuz falanda çok normaldi, bu konuda ne kadar düşünsemde sonucu yok biliyorum dolayısıylada allahtan demekten başka çarem yok, inşallah bundan sonraki bebeklerimizi kucağımız hayırlısı ile alırız. allah hepimize sabır versin
kızlar benide listeye eklermisiniz oğlumun ölü doğumu 13.05.2010 da oldu yaşasaydı eğer ismi berat olacaktı sebep ise bilinemiyor, doğum şeklim sezeryan, karnımda öldü 33 haftalıktı kilosu 1750 gr.
tamam canım ..kızlar benide listeye eklermisiniz oğlumun ölü doğumu 13.05.2010 da oldu yaşasaydı eğer ismi berat olacaktı sebep ise bilinemiyor, doğum şeklim sezeryan, karnımda öldü 33 haftalıktı kilosu 1750 gr.
allahım yarabbim nasıl oluyo böyle ya.... 33 haftalık durduk yeremi böle bişi oldu? nasıl dayanıyosunuz allah sabır versin.......
mrb canım benide listeye eklermisin 28+6 21/12/2009 sezeryan kan pıhtılaşması ismide efe kaan 2 gün yaşadı bebeğim
canım benim kader arkadaşım aynı gün doğum yapmışız seninle ben sabah 10.40da doğum yapmıştım,meleğim 6 gün yoğun bakımda kaldı,27 aralık pazar günü de Cennete uçtu:2:
canım benim kader arkadaşım aynı gün doğum yapmışız seninle ben sabah 10.40da doğum yapmıştım,meleğim 6 gün yoğun bakımda kaldı,27 aralık pazar günü de Cennete uçtu:2:
özlenen2010 bana da nazar boncuğu ekler misin
seninde başın sağolsun....bizimki erkek faktörü....kendiliğinden biraz zorsizin sorun neydi.tekraar nezaman düşünüyorsunuz??ben kasımda donmuşlarla deneyeceğim
tamam canım ..
bende önceden , yani oğlumu kaybetmeden önce nasıl dayanılır bu acıya yaşayamam galiba diyordum ama öyle bir alışıyorsun öylede bir yaşıyorsun ki kendin bile anlamıyorsun.. RAbbim kimselere evlat acısı yaşatmasın ,, her ne kadar kendini bilmez insanlar o küçük bebek acısı küçüktr desede onu ancak yaşayan bilir .. Malesef ki kötü bir tabir olacak ama eşekten düşenin halini ancak eşekten düşen anlıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?