özlenen2010 bana da nazar boncuğu ekler misin
canım kasım erken değilmi doktorun bu konuda ne düşünüyor çünkü bana en az 6 ay dedi sezeryan olduğu için
Beni de listeye eklermisin canım. 30. hafta/ 1010 gr / erkek/ 30.07.2009 / ölü doğum/ gebelik zehirlenmesi[/QUOTE
Allah sabır versin..
13.09.2010 plasenta dekolmanı eşten erken ayrılma 30 haftalıktı kızım şimdi yok mafoldumben
Beni de listeye eklermisin canım. 30. hafta/ 1010 gr / erkek/ 30.07.2009 / ölü doğum/ gebelik zehirlenmesi
selam arkadaşlar.buraya baktıkça yüreğim acıyor o yüzden arada bir gelip bakıyorum..umarım iyisinizdir.hamileler çoğalmış tebrik ederim.rabbim tamamına erdirsin.beni tanıyanlar bilir bende melek annesiyim...erken doğum yaptım 4 gün yaşadı kuzum.şimdi bir bebeğim var 14 aylık çok şükür.allahım sizlerede ve isteyen herkese yaşatsın...
NURAYCIM keşke görmeseydim.facebookta melek annelerinde gördüm...allah yardımcın olsun çok üzüldüm...
PREMETE maşallah.korkularını anlıyorum aynen yaşadım ama ben hergün defalarca 15 temmuzdan önce doğurmayacağım diyordum ve inan 17 temmuzda 37+3 te doğum yaptım.çok korkuyoruz anlıyorum yaşadık çünkü ama lütfen aklında tutma.iyi şeyleri çek üstüne....
allaha emanet olun arkadaşlarım.en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız inşallah...
Kayracım beni çok iyi anladığını biliyorum. Ben de sürekli kendime telkinlerde bulunuyorum. Kimi gün umutlanıp geleceğe dair hayaller kurarken, yine erken doğum yapan arkadaşlarımızı görünce umutsuzluğa kapılıyorum. Ben de devamlı Şubattan önce doğum yapmayacağım diyorum, 31 Ocak'ı atlatayım 1 Şubat'a bile razıyım.
listeye beni de eklersiniz sevinirim
28. hafta/EMEK/ normal doğum/ 20.03.2010/ ölü doğum/kan pıhtılaşması
13.09.2010 plasenta dekolmanı eşten erken ayrılma 30 haftalıktı kızım şimdi yok mafoldumben
Merhaba arkadaşlar. Ne kadar çoğalmışız. Aramıza yeni katılan arkadaşlara Allah'tan sabır diliyorum. Bu kadar çok melek annesi olduğunu görmek çok canımı acıtıyor ama en azından birbirimizi bulup; dertlerimizi, sıkıntılarımızı birbirimizle paylaşabildiğimiz için şanslı olduğumuzu düşünüyorum.
Bir süredir aramızda göremediğimiz Eburcu, Map, Beyazmelek, Sinannuray, Limburg, Cici, Seymacım,
Çilek ve özür dileyerek adını yazmayı unuttuğum diğer arkadaşlarım sizleri de tekrar aramıza bekliyoruz.
Arkadaşlar tesadüf eseri prematüre bebekler bölümüne bakarken Ylmznrmn arkadaşımızın yine 28 haftalık erken doğum yaptığını gördüm. Sizden bebeği küvezde olan Angelhope ve Ylmznrmn arkadaşlarımızın oğulları için dua istiyorum. İnşallah dualarımızla bebeklerimiz yaşam savaşlarını kazanacaklar.
Canim ben hep yazilari takip ediyorum yani hep burdayim...
Ama yeni birseyler yok tabiki günden güne dahada cok karamsarlasiyorum....
kiskanma degil ama bakiyorum melek annelerinin cogu tekrar hamile kaliyorBense hala bir umut bekliyorum ama o duyguyu birdaha yasayacagima inanmiyorum...
Rabbim bebeklerinizi sizlere bagislasin.....
Ayrica aramiza katilan yeni Melek annelerinin hepsine cok cok sabirlar diliyorum...
Insaallah hepiniz tekrar hamile kalip saglikli Bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz....
Nasil olsa benim daha hic cocugum olmayacak bu gidisle(((
Canim ben hep yazilari takip ediyorum yani hep burdayim...
Ama yeni birseyler yok tabiki günden güne dahada cok karamsarlasiyorum....
kiskanma degil ama bakiyorum melek annelerinin cogu tekrar hamile kaliyorBense hala bir umut bekliyorum ama o duyguyu birdaha yasayacagima inanmiyorum...
Rabbim bebeklerinizi sizlere bagislasin.....
Ayrica aramiza katilan yeni Melek annelerinin hepsine cok cok sabirlar diliyorum...
Insaallah hepiniz tekrar hamile kalip saglikli Bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz....
Nasil olsa benim daha hic cocugum olmayacak bu gidisle(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?