En son doktora gittiğimde adet tarihimle bebek uyumsuz olduğunu söyledi doktor ultrasona göre sonuç verdi fakat 16 ve 18 haftaya kadar net haftası belli olacak dedi.Şİmdilik doğumda 30 nisan gibi ama net bişey diyemem dedi o haftalara kadar iNŞALLAH HERŞEY YOOLUNDA GİDER HEPİMİZİN
pREmetecim tıckeri bir türlü beceremedim hala uğraşıyorum 8 haftalık oldu bebeğim çok şükür.herşey yolunda inşallah.
sağol canım çok teşekkür ederim .. Rabbim tüm dileyenlere nasip etsin inş.. 2. düzey ultrasonu yaptırmayı çok istiyorum ama bakalım kısmet .Merhaba arkadaşım durumumnun ve bebeğinin durumunun iyi olmasına sevindim inşallah sonuna kadarda rahat geçirip hamimileliğini bebeğine kavuşursun..Devlet hastanesinde yapılıyormu bilmiyorum malesef iyi araştır yapılıyorsa eğer doktorunun dediği gibi yaptırırsın için dahada rahatlar..
amin canım .Allah razı olsun.ozlenen2010 Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
amin canım cümlemize nasip etsinn.. nazlı kızım sonunda gösterdii kendini.. ya zaten aşırı hamurişi falan tüketmiyorum ama bulantılardan sonra insan yemek yemeyi özlüyor ,şimdi ekmeği azalttım ve dikkat ediyorum canım .kilolarımı dert etmiyorumda dediğin gibi problemlere sebep olur diye korkuyorum Allah korusun...Canım gözün aydın nihayet kendini gösterdi utangaç ufaklık. Allah kızını sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. Ayrıntılı ultrason devlet hastanelerinde de yapılıyor. Amamn kiloya dikkat canım. Bizim durumumuzda kilo çok önemli, zaten pıhtılaşma sorunu da olduğu için preeklemsiye davetiye çıkarıyor. Bundan sonra hamur işlerine elveda.
canım gözün aydın herşey yolundaymış ne güzel.2. düzey ultrason zorunlumu canım ben oğlumda problemli olduğu için vermişti yaptırmıştım.ama şuan herşey yolunda olduğu için gerek görmedi doktorum.sanırım özelde yapılıyo biz öyle yaptırmıştık.ama yinede araştır istersen bide mecburimi diye sor yapılması.buarada kızın olacakmış hayırlısı neyse o olsun canım inşallah bu stresli günlerimizi gün gelecek geride bırakacağız ...
rica ederim canım . tamam düzeltiyorumcanım sağol benide eklediğin içinbebeğim 850 gr adı ecren enfeksiyon ve suyun gelmesi
kızlar lütfen yardım edin tüp bebekten sonra hamile kalan varmı?senağlama
rica ederim canım . tamam düzeltiyorum
canım ben şu an 5. aşılamamla hamileyim . ama tüp bebek ve ya aşılamadan sonra doğal yolla hamile kalan çok kişi gördüm. Ama tedaviylede olsa hamile kalabiliyorsan bu da çok büyük bir şans bence canım .. senin ilk tüp bebeğinmiydi?
Premete sende hamilesin sen de cok acılar cekmisin geçmişi okudum bugün cok hikayeler var kimi güzel kimi hüsranla sonlanmış ama sen örnek olacaksın bizlere bebişine sımsıkı sarıl canım yaa. zaman cok cabuk geciyor biz farkında değiliz hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah habişlerin duası kabul olurmuş bizim içinde dua et ben sizler için ediyorum canım
mrb canım benide listeye eklermisin 28+6 21/12/2009 sezeryan kan pıhtılaşması ismide efe kaan 2 gün yaşadı bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?