Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

benim de kızımı kaybedeli yaklaşık 45 gün oluyor, 23 haftalıktıı
hala çok zor geliyor, alışıyorsun ya da öyle olduğuunu zannediyorsun, ama hala her an aklımda, bugün bi arkdaşımı gördüm konuştuk biraz o da benimle aynıı anda hamile kalmıştı , karnı kocaman olmuşş , iii gördüm seni diyor , iii görünmek zorundayım

banada hep öyle dediler..içni kimse bilemezkiii.yaşayan bilir...sbeb neydi...neden erken oldu

ben ankaradayım...dr umdan herkes çok memnun..benimki böyle oldu die asla onu suçlamıyorum..çünkü gerçekten memnun olmayan hastası yok..sebep olarak ikiz yada tüp bebek olduğu için olabilir denildi...araştırma hastanesinde kültür alındı..ama normal çıktı herşey..ekim 6da randevum var yine bissürü soru soracağım tabiki:)doğumda 1hafta önce dra randevum vardı rahim ağzı dahil herşey çok iidi...bi gün kanama ve ağrılarım oldu...küvezi var die ankara cebeci tıpa yönllendirdi drum.sabah açıklık 1cmdi.ama kasılmalar şiddetlendi ve tamamen açıldı rahim ağzı..kısmet böyleymiş..hastanede şoka grdim..eşimi bile herşey normal die işe gnderdi drlar..beni 1ay misafir etceklerini söylediler..ama onlarda şaşırdı..birdem başladı doğum...((

canım başın sağolsun benimde görümcem aynı ay hamile kaldık gülüp oynuyo bana başın sağolsun bile demedi içim cok acıyor insan ne oldum demicek ne olacağım diye düşünmesi lazım eevine gittik onunda karnı büyümüş içim cok acıyor senağlama bana geldiğinde benim h amilelik eşyalarımı istedi hiç aklına gelmiyor mu ben onları görünce maf olacağım
senağlama

benim erken doğum deildi , trizomi 18 denen bi hastalık nedeniyle kaybettim senağlama

nekadar değişik hastalıklar var..eskiden böyle değilmiş..bu sene erken doğum düşük te çok fazla...aceba yediklerimzle stresle filan alakalımıdır nedir ..Allah sabır versin.inşllah en kısa zamanda Allah size bu acınızı unutturacak mutluluklar verir

görümceniz de çok zalimmiş...ben odalarını bozmadım bile...sonuçta ümidimi kaybetmedm ..ki verirsem ümitsizliğe kapılırım..bence sende verme...onda görmek dahada zor gelir...siz neredesiniz bu arada??*

evet tabiki herşeyde kader vardır burdaki arkadşların yazılarını okudum 2 kere kayıpları var mutlaka araştırın diyorlar öyle tekrar başlayın diyolar ben artık her şeyden korkar oldum sana araştırma yapıldıysa sorun yok demektir

malesef bazen insanlar çok düşüncesiz olabiliyor, ben bu dönemde 1 ay rapor almıştım işe yeni başladım bi arkadaş da güya şaka yapıyor bana " hadi hadi çok tatil yaptın çalış biraz " diyor sanki bilmiyo ne olduğunu, insanlar tuhaf yaa ben sadece herkesi allaha havale ediyorumm işey demiyorum

amin inşallaahh hepimizin kucağı sağlıklı bebişlerle dolar en kısa zamanda,

görümceniz de çok zalimmiş...ben odalarını bozmadım bile...sonuçta ümidimi kaybetmedm ..ki verirsem ümitsizliğe kapılırım..bence sende verme...onda görmek dahada zor gelir...siz neredesiniz bu arada??*

evet cok cektim onlardan bana karışmasınlarda ne halleri varsa görsünler valla o istemekten utanmadı ben vermemekten utandım o yüzden verdim benim hamilelik kıyafetleimi neyse ben vanda oturyorum

tabiki bende çok korkuyorum ama dr hamilelikleri birbirinden bağımsız düşüneceksin diyor...randevuya gttimde soru yağmuruna tutacağım yinede....bende enfeksiyon ve rahim ağzı yetmezliği yok...ama kan pıhtılaşması için test yapılması gerekirmiş.oda baya ğı tuzlu bir test...dr bana clexan kullanacaksın gebelşk oluşursa demişti..banada kanpıhtılaşması testi yapılmadan kulllanılması garipp geldi onuda soracağım.aceba tüp bebek hamileliğinde yapılan birşeymi diye düşündüm..ama mutlaka soracağım druma..size nezaman başlayalım dedi drunuz??

valla öyle düşüncesizler cok canım hazırlıklı ol insanoğlu bazen gereksiz yere konuşuyor göz ardı et benim calıştığım yerde öyle bebeğin öldü doğum izni kullanamazsın diyolar ankarayı aradım resmi yazıyla bağladık her yerde farklı sorun yeni doğum yaptım nasıl calışabilirim ki?

ilk adetini ol muayene edecek rahmime bağlı şuan araştırma yapılıyor bu arada kanamanız durddu mu?

ben doğum izni almadım sadece 1 ay heyet raporu aldım, ama doğum izni hakkı varmış ben de yeni öğrendim alabilir myiyim bilmiyorum ama bir an önce işe başlamak bi açıdan da ii oldu, çünkü evde daha çok bunalım oluyordum , gerçi işte de aynı şey ama en azından vakit geçiyor

ilk adetini ol muayene edecek rahmime bağlı şuan araştırma yapılıyor bu arada kanamanız durddu mu?

benim doğumdan sonra 25 gün oldu...39.gün regl başladı bugünde o bitti.adet bile oldum..göbek de gtti...çok yoğun adet oldum.normalde 3 gün sürerdi ama 6 gün sürdü...dr il üç ay düzensiz olur normal dedi..sizin bittimi?

bende devlet memuruyum...doğum iznindeyim ..10 ekimde bitcek..11 ağustosta doğum yapmıştım..heyet raporuna gerek yoktu...

canım benin bebeğim 5 gün yaşadı dr o an doğum raporu verdi ben daha calışmaya hazır hissetmiyorum ordakiler karşılaşmaya hazır değilim

bu arada dr banada herşey yolunnda gderse kasımda transfer yapacak...tabiki rahmin durumuna bakacak..adeti beklememize gerek yoktu..çünkü dondurulmuşlar vardı..ama adette oldum zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…