Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

ben 2.30 aldım...ama eşimde geleyim diyor...gelmedi daha işten...gelsin konuşacağız...bildiğim hastane bildiğim doktor...eşim gelmese de olur...hep yanımda olsun isterdim ama bu sefer gerek yok diyorum:)))

gelmek ister tabii meraklanıyordur zavallı eşler peşlerimizde biz nereye onlar oraya :) bende yemek yapıcam ama hiiç kalkasım yok yerimden.bu arada bu kısa pratokol toplamda kaç gün sürüyordu??

Gamze sen nerelerdesin neler yapıyosun??az kaldı seninde dondurulmuşlarla transfere inşallah çok güzel olcak sonucu gelişmelerden haberdar et olurmu merakta bırakma bizleri..

gelmek ister tabii meraklanıyordur zavallı eşler peşlerimizde biz nereye onlar oraya :) bende yemek yapıcam ama hiiç kalkasım yok yerimden.bu arada bu kısa pratokol toplamda kaç gün sürüyordu??

bende tam onu hesaplıyordum :))en fazla 20 gün....sonra 12günlük bekleme süreci...18 şubatta sonucu öğrenmiş olurum...olumlu yada olumsuz......................

bende tam onu hesaplıyordum :))en fazla 20 gün....sonra 12günlük bekleme süreci...18 şubatta sonucu öğrenmiş olurum...olumlu yada olumsuz......................

Eee süpermiş 20 gün dediğin bişi diil şıp diye geçer tabii sana nasıl geçer bilemem :)ama 18 şubatta tam 1 ay sonra olumluu güzzel haberler alıcağız inşallah hakkında hayırlı olan haberi alıcaz..

içim daraldı birden ağlamak istiyorum hıçkıra hıçkıra

Bırak kendini rahatlıycaksan ağla bazen çok rahatlatıyor insanı beni dün gece kriz tuttu 3 saat fln susamadım uyandıımda ağzım gözüm şişmişti ama rahatladım bayaa sende kasma içinden ne geliyorsa onu yap

neden??kötü birşey mi oldu???ama eğer kaybettiğin bebeğin ise...hiç tutma kendini ağla...ben çok rahatladım ağlayarakkkk...ama yıpratma kendini...ağlayınca giden gelmiyor

kötü bişi olmadı maytap cım
daha önce ark larımla konuştuklarım geldi aklıma bebeğimle ilgili
biri ben olsam dayanamazdım annemin babamın ilk torunu olcaktı çünkü dedim yaramı dağlamıştı çünkü bnm annemin babamın da ilki olacaktı yazık değilmi bnmkilere
iyi değilim maytap

öyle yapıyorum selen cim inan kendimden cok annembabam kayınvalidem kayınbabam eşim abim onlar cok üzüldüler diye de üzlüyorum
tutamıyorum kendimi

öyle yapıyorum selen cim inan kendimden cok annembabam kayınvalidem kayınbabam eşim abim onlar cok üzüldüler diye de üzlüyorum
tutamıyorum kendimi

Tabiki çok üzüldük çok üzdük etrafımızdakileri ama hiç biri bizim elimizde değildiki nasip değilmiş..yine bebeğin olucak sağlıkla kucağına aldığında kat kat sevindiriceksin aileni inan çok şükürki çaresiz değiliz

allah sabır versin....herkesin söylediklerinden kendimize bir pay mutlaka çıkarıyoruz...bende öyleydim..biraz daha zaman geçsin daha iyi olacaksın inşallh...tamamen asla geçer demiyorum...çünkü burdaki arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla geçmiyor...ben şuan oğullarım odasındayım...bazen ağlamak istesemde ağlayamıyorum ...sanki kendime ağlamak için yer hazırlamışım gibi geliyor...bu odaya girip ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum...ama içinden geliyorsa tutma ağla

seleeeeeen sana kızıyorum.....bebeğini üzüyorsun.....sakın birdaha bu kadar çok ağlama...

hamdolsun çaresi olmayan derdimiz yok
Allah ım tez zamanda yaramızı iyileştirecek evlatlar gönderecek bize
ağlamak iyi geliyor gercekten cnm inş. yine ikiz oğlanların olur kız olursada artık mavi mavi giydirirsin
seleeeeeen sana kızıyorum.....bebeğini üzüyorsun.....sakın birdaha bu kadar çok ağlama...
bende de dr um bana demiştiki birdahaki gebeliğinde sakın stres ve üzüntü yaşamaa bebeğin sağlığı olumsuz etkilenir demişti

ikiz olmayacağı kesin .....ben ikiz taşıyamadığım için kaybetim zaten...kız oğlan farketmez...zaten oda mobilyalarım beyaz..hazırlığımda mai ağırlıklı değildi..sanki içime doğmuş...pembe havlu bile var....benim eşimin ailesinin de ilk torunuydu...havlusundan ayakkabısına oyuncaklarına hatta bebek bezlerine kadar var.....çok abartmışlar dimi.....(

özenmişlerdir be cnm
inşallah bu kez nasip olacak torun onlara
bnmkilere de

ne yapayım canım senin adet hızlı geldi geçti beni ) valla ben bekliyorum canım pazartesi gelir heralde korkuyorum kafam cok karışık

Gamze sen nerelerdesin neler yapıyosun??az kaldı seninde dondurulmuşlarla transfere inşallah çok güzel olcak sonucu gelişmelerden haberdar et olurmu merakta bırakma bizleri..

ne yapayım canım iş ev mekik dokuyorum gelecek hafta içi başlarız her halde hayırlısı artık tamam canım bir başlayalım kardeşimden girer size haberdar ederim sağolasın sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik

ne yapayım canım senin adet hızlı geldi geçti beni ) valla ben bekliyorum canım pazartesi gelir heralde korkuyorum kafam cok karışık

kafanın karışmasına izin verme....dondurulmuşlarla dene mutlaka...orda kalıncada için rahat etmeyecek dimi????bir sürü kişi var donmuşlarla hamile kalan.....

tutamıyorum kendimi

canım bende senin gibiydin ama artık kendini toparlamalısın zor bi dönem allah yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…