kafanın karışmasına izin verme....dondurulmuşlarla dene mutlaka...orda kalıncada için rahat etmeyecek dimi????bir sürü kişi var donmuşlarla hamile kalan.....
doğru söylüyorsun kızımı orda oldu her şey bana onu hatırlatıyor orda başladı yolculuğumuz belki cok duygusalım bugünlerde her şeyin hayırlısını istiyorum korkar oldum her şeyden
canım bende senin gibiydin ama artık kendini toparlamalısın zor bi dönem allah yardımcımız olsun...
herşeye hazırlıklı ol...bende ilk gittiğimde muyanehanede kendimi tutamadım çok ağladım...ellerinde ultrason resimleriyle çıkanları görünce gülmeye başladım ama göz yaşları eşliğinde...sonrada tuvalete kaçtım...ordaki hamilelere diyemezdim....çok kötü etkilenirlerdi....onlar gidince çıktım tuvaletten....güçlü olmaya çalış...herşeye hazırla kendini...herşeye 2.kez yeniden başalayn birisi olarak söylüyorum....(çok kötü hissediyorsun kendini...herşeye yeniden başalamak çok kötü...ama daha öncede yazmıştım..çok şükür tedavi şansımız var...tedavi şansı olmayanlarda var....
cnm bnm çok sağol çok içtensin
seleeeeeen sana kızıyorum.....bebeğini üzüyorsun.....sakın birdaha bu kadar çok ağlama...
ne yapayım canım iş ev mekik dokuyorum gelecek hafta içi başlarız her halde hayırlısı artık tamam canım bir başlayalım kardeşimden girer size haberdar ederim sağolasın sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Kardeşin adanadamı yaşıyor neyse bu çok iyi hem kardeşini görmüş olcan hem rahatça kalıcağın bi yer var..kafana olumsuzmu olcak diye takma lütfen başarısız bi işlem olsaydı dondurma diye bi işlem olmazdı..haberlerde görmüştüm amerikada bi kadın yıllar sonra eşinin dondurulmuş sperminden hamile kalmıştı üstelik eşi ölmüş bayaa zaman geçmiş üstünden.demekki imkansız diye bişi yok inşallah güzel sonuçlar alacaksınız ben inanıyorum..
bende tam onu hesaplıyordum :))en fazla 20 gün....sonra 12günlük bekleme süreci...18 şubatta sonucu öğrenmiş olurum...olumlu yada olumsuz......................
canım inan biri üzüldüğünde bende üüzülüyorum biri sevindiğinde bende seviniyorum hepimiz aynı şeyleri yaşamışız hepniz güzellikleri her şeyin en iyisine laiksiniz cok şeyler yaşadınız ne anılar ne kayıplar keşke hiç kimse yaşamasa bu topik bizi birleştiriyor anlıyoruz birbirimzi
Merhaba Arkadaşlar,
Her gün girer yazdıklarınızı okurum,bebişten dolayı sizlere yazamıyorum ama...
Canım arkadaşlarım,bebeğini yeni kaybetmiş arkadaşlarım,sizleri çooook iyi anlıyorum.İnşallah en kısa zamanda hamile kalır ve sağlıkla bebişlerinizi kucaklarsınız,koklarsınız.Çok şükür ben bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım,9 aylık oldu bile.Oysa ilk bebeğimi kaybedişim daha dün gibi.Acı aynı acı,ne bir azalma,ne bir eksilme.Yanımda koca bir destekcim,kızım,canım bebeğim var ama.Yeni bir bebek gerçekten hayata bağlıyor.Kendinizi daha iyi hissediyorsunuz.Bebeğinize bakıp çok şükür diyorsunuz,Allahım çoook şükür...Ama kaybettiğiniz bebeğiniz,O hep yüreğiniz de...Ama yine de çok şükür diyorsunuz,Allahım çok şükür çünkü kaybettiğim bebeğimi cennette sonsuza kadar kucaklayacağım,koklayacağım,sonsuz evlat sevgisini cennette tadacağım...
Lütfen umutsuzluğa kapılmayın,zaman geçmiyor diye düşünmeyin,her şeye yeniden başlamak sizi korkutmasın lütfen...Emin olun zaman çok çabuk geçiyor...Hiç unutmuyorum,kalın bir kitabım vardı,ismi : Hafta Hafta Hamileliğiniz...İlk hamileliğimde her hafta o kitabı okudum,kitabın sonuna kadar geldim,37+5 de de bebeğimin kalp atışları durduğu için sezeryanla doğuma alındım...Eve ilk geldiğimde O kitabı gördüm ilk,kitabın sonuna baktım,kitabın sonunda daha önce farketmediğim, ''İşler Yolunda Gitmediği Zaman '' diye bir bölüm var,ağlaya ağlaya o bölümü okudum...Allahım dedim,her şeye en baştan nasıl başlayacağım,bu kalın kitabı tekrar nasıl okuyacağım...Düşünün her şey gözümde o kadar büyüyordu ki...Ama zaman çabuk geçti,her şey gözümüzde büyüttüğümüz gibi değil...Yeni bebeğiniz yeter ki göbüşünüze konsun,sonrası çok çabuk geçiyor...Yeni hamilelik için vücudunuzu dinlendirin,oyalanacak bir şeyler bulun,zor ama ne kadar rahat olursanız ,bebişiniz o kadar çabuk gelir...Lütfen umutsuzluğa kapılmayın...Burada ki herkes tekrar hamile kalacak ve bebişlerimiz sağlıcakla doğacak,buna gönülden inanıyorum,siz de inanın lütfen...
Yazınız herkese umut oldu ve umut da olacak..Her melek annesi başta aynı acıyı aynı çöküntüyü yaşar ve kendini işe yaramaz biri olarak kayde geçer ama zaman herşeyin ilacı olarak geçtikçe sağlıklı yavrularına kavuştukça azda hayatı yön buluyor..Bu topik bunun ispatı hepimiz.Dua ve allaha inanmak ve mucizesini beklemekten başka birşey gelmez.Allah hepimize o mucizelerden nasip etsinMerhaba Arkadaşlar,
Her gün girer yazdıklarınızı okurum,bebişten dolayı sizlere yazamıyorum ama...
Canım arkadaşlarım,bebeğini yeni kaybetmiş arkadaşlarım,sizleri çooook iyi anlıyorum.İnşallah en kısa zamanda hamile kalır ve sağlıkla bebişlerinizi kucaklarsınız,koklarsınız.Çok şükür ben bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım,9 aylık oldu bile.Oysa ilk bebeğimi kaybedişim daha dün gibi.Acı aynı acı,ne bir azalma,ne bir eksilme.Yanımda koca bir destekcim,kızım,canım bebeğim var ama.Yeni bir bebek gerçekten hayata bağlıyor.Kendinizi daha iyi hissediyorsunuz.Bebeğinize bakıp çok şükür diyorsunuz,Allahım çoook şükür...Ama kaybettiğiniz bebeğiniz,O hep yüreğiniz de...Ama yine de çok şükür diyorsunuz,Allahım çok şükür çünkü kaybettiğim bebeğimi cennette sonsuza kadar kucaklayacağım,koklayacağım,sonsuz evlat sevgisini cennette tadacağım...
Lütfen umutsuzluğa kapılmayın,zaman geçmiyor diye düşünmeyin,her şeye yeniden başlamak sizi korkutmasın lütfen...Emin olun zaman çok çabuk geçiyor...Hiç unutmuyorum,kalın bir kitabım vardı,ismi : Hafta Hafta Hamileliğiniz...İlk hamileliğimde her hafta o kitabı okudum,kitabın sonuna kadar geldim,37+5 de de bebeğimin kalp atışları durduğu için sezeryanla doğuma alındım...Eve ilk geldiğimde O kitabı gördüm ilk,kitabın sonuna baktım,kitabın sonunda daha önce farketmediğim, ''İşler Yolunda Gitmediği Zaman '' diye bir bölüm var,ağlaya ağlaya o bölümü okudum...Allahım dedim,her şeye en baştan nasıl başlayacağım,bu kalın kitabı tekrar nasıl okuyacağım...Düşünün her şey gözümde o kadar büyüyordu ki...Ama zaman çabuk geçti,her şey gözümüzde büyüttüğümüz gibi değil...Yeni bebeğiniz yeter ki göbüşünüze konsun,sonrası çok çabuk geçiyor...Yeni hamilelik için vücudunuzu dinlendirin,oyalanacak bir şeyler bulun,zor ama ne kadar rahat olursanız ,bebişiniz o kadar çabuk gelir...Lütfen umutsuzluğa kapılmayın...Burada ki herkes tekrar hamile kalacak ve bebişlerimiz sağlıcakla doğacak,buna gönülden inanıyorum,siz de inanın lütfen...
Ay canım hadi hayırlısı olsun arkadaşım seninle arka arkayız desene.Benim yarın iğnemin 3 günü sende benimle başlıyacaksın..Allahım tedavilerimizi hayırlı kılsın ve mutlu haberlerle dönelimben 2.30 aldım...ama eşimde geleyim diyor...gelmedi daha işten...gelsin konuşacağız...bildiğim hastane bildiğim doktor...eşim gelmese de olur...hep yanımda olsun isterdim ama bu sefer gerek yok diyorum:)))
allah razı olsun canım amin inş güzelimcanım benim dualarım seninle inşallah.RABBİM inan bak hepimize mükafatımızı verecek.ALLAHA EMANETSİN...
amin güzelim inş hepimize nasip olur hepimiz hak ediyoruz..allahım dualarımızı kabul etsinAyyy çok sevindimm.Allaha şükürler olsun. Rabbim dualarımızı kabul etti. Premetecim bak sen başından beri içime doğuyor 36 yı doldurcam diyordun. Allahın izniyle inşallah dolduracaksın. Meleğinin kardeşine kavuşacaksın.Güzel günler seni bebişini ve eşini bekliyor.
İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Bunu çok hak ediyorsun arkadaşım. Sen , Maytap, Gamze ve Gamzeli kız bu zor süreçte Allah yardımcınız olsun.Bir an önce göbişlerinize bebişleriniz konuversin.
allah razı olsun güzelim amin canım aminnnAllahım hayırlısıyla bebişine kavuşmayı nasip etsin inşallah. Allah yardımcın olsun.
iyim canım sağol sen nasılsın? Geçmişleri okuyordum yazını görmedim?
kızlar ben regl oldum....üstelik erken geldi..yarın dra gidiyorum....normalde 28günde olurdum...doğum sonrası 32 güne çıktı...şimdi yine 28günde geldi....üstelik tam 15tatilde herşey bitmiş olacakl bu sefer inşallh....dualarınızı esirgemeyin
papatya benexol b12 vitamini zinco c de çinko ve c vitamini galiba:))bakalım yarın hangi ilaçlarla geleceğim
nasılsın premeteCanım hadi hayırlı olsun. Ne güzel şubatta bir sürü yeni hamilemiz olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?