Tüm arkadaşlarımın desteğiniz için sonsuz tşk ediyorum allah hepimize bundan sonrası güzel yazılar yazsın..Sağlıklı bebeklerimize kavuşalım hayırlısınla...
Bugün dr. gittim.Muayenem iyi geçti herhangi bir sorun yok sadece miniminacik bir kistcik varmış ama oda o kadar bize engelli yok.Ben ilk hamile kaldığımda da o kiscikten vardı inş buda hayırlı olur..
Doktor şuan için herşey güzel dedi.Seni daha dikkatli izleyeceğiniz ve yapılmasıa gereken tüm önlemleri alacağız ve tekrar tekrar gözden geçireceğiz dedi.Bu beni rahatlattı.Bugün E2 testi için kan verdim ve ilerleyen günlerde tekrar tekrar vererek kontrol altında izlenecek..
Perşembe tekrar kontrole gidiyorum inş herşey güzel gider...
Herkesin duaları için şimdikten çok tşk ederim..Allaha emanet olun..
bu bir sınav diye klasik bir laf edeceğim ama öyle..benimde etrafımda herkes doğum yaptı...birsürü 2010 bebeği var...daha 2 gün önce üst komşum doğum yaptı..aynı zamanda eşlerimiz çoook yakın arkadaş...hemen aradım tebrik ettim...eğer etmeseydim hiç edemezdim birdaha... saplantı haline gelirdi...seni okadar iyi anlıyorumki...bebeği olanlara uzaktan bakmam canımı çok yakıyor ama başkalarının bana acıyarak bakmasından nefret ettiğim için bütün gücümü toplayıp tebrik ediyorum bebeklerini seviyorum..sonra eve gelip banyoda ağlıyorum...
allah beterinden korusun hepimizi....yinede şükredecek çok şeyimiz var...siz doğal yoldan hamile kaldığınıza şükrediyorsunuzdur..tüp bebek çok stresli...yumurta olacakmı...kalitesi nasıl olacak...döllenecekmi...transfer rahat geççekmi,,,tutacakmı???? bende şükür ediyorum ki derdimin bir çaresi var...dün biriyle konuştum...ne yazıkki tüp bebek bile imkansızmış...yani hiç çocuk sahibi olamayacakmış...çok üzüldüm ve halime şükrettim....Allah bizi daha beterinden korusun...
nasılsın hannem kaç gündür yoktun[/QUOTE
tatlım hamd olsun iyiyim.yazılanları okudum çok ama çokkk üzüldüm.ama hakkımızda hayırlısı ne yapalım.
sen nasılsın.akıntıdan bahsetmişsin ya bende de su gibi sanki affedersin idrar gibi akıcı bir sıvı geliyor sürekli.hayır olsun inş.bakalım sömestrde artık muayne de olurum.öle işte günler özlemlerle geçiyor bakalım.sen de ne var ne yok.
nasılsın hannem kaç gündür yoktun[/QUOTE
tatlım hamd olsun iyiyim.yazılanları okudum çok ama çokkk üzüldüm.ama hakkımızda hayırlısı ne yapalım.
sen nasılsın.akıntıdan bahsetmişsin ya bende de su gibi sanki affedersin idrar gibi akıcı bir sıvı geliyor sürekli.hayır olsun inş.bakalım sömestrde artık muayne de olurum.öle işte günler özlemlerle geçiyor bakalım.sen de ne var ne yok.
cnm akıntı çok şükür dünden beri azaldıgece de gelmemiş içtiğim bol su faydlı geldi heralde ama bu kezde belim agrıyordu yaw
ben hamdolsun iyiyim cnm
sömestr da inş. tüm tekiklerini tam tekmil yaptırır ve birlikte bebiş büyütürüz burda
Ayyy çok sevindimm.Canım arkadaşlarım dün yazdıklarımla sizi de üzmüşüm bugün güzel bir haber vereyim de kendimi affettireyim. Bugün doktor tekrar doppler ultrasona aldı beni, durum hala aynı olunca doğumu bir hafta daha erteleme kararı aldı. Hep keşke oğlum ocağın son haftasına kadar dayansa diye düşünmüştüm inşallah acil bir durum çıkmazsa istediğim gerçekleşecek ve 36. haftanın içinde doğum yapacağım. Hepiniz çok iyisiniz öpüyorum sizi.
Papatyacım nihayet büyük gün geldi artık tedaviye başlıyorsuun. Kalbim seninle canım. Bu sefer bebeğin sana gelecek bunu yüreğimin en derininde hissediyorum.
İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Bunu çok hak ediyorsun arkadaşım. Sen , Maytap, Gamze ve Gamzeli kız bu zor süreçte Allah yardımcınız olsun.Bir an önce göbişlerinize bebişleriniz konuversin.Tüm arkadaşlarımın desteğiniz için sonsuz tşk ediyorum allah hepimize bundan sonrası güzel yazılar yazsın..Sağlıklı bebeklerimize kavuşalım hayırlısınla...
Bugün dr. gittim.Muayenem iyi geçti herhangi bir sorun yok sadece miniminacik bir kistcik varmış ama oda o kadar bize engelli yok.Ben ilk hamile kaldığımda da o kiscikten vardı inş buda hayırlı olur..
Doktor şuan için herşey güzel dedi.Seni daha dikkatli izleyeceğiniz ve yapılmasıa gereken tüm önlemleri alacağız ve tekrar tekrar gözden geçireceğiz dedi.Bu beni rahatlattı.Bugün E2 testi için kan verdim ve ilerleyen günlerde tekrar tekrar vererek kontrol altında izlenecek..
Perşembe tekrar kontrole gidiyorum inş herşey güzel gider...
Herkesin duaları için şimdikten çok tşk ederim..Allaha emanet olun..
amin canım amin ve bize bu imanı veren, RABBİMİZE hamd eden bu yüreği veren YARADANA hamd olsun.
kızlar ben regl oldum....üstelik erken geldi..yarın dra gidiyorum....normalde 28günde olurdum...doğum sonrası 32 güne çıktı...şimdi yine 28günde geldi....üstelik tam 15tatilde herşey bitmiş olacakl bu sefer inşallh....dualarınızı esirgemeyin
papatya benexol b12 vitamini zinco c de çinko ve c vitamini galiba:))bakalım yarın hangi ilaçlarla geleceğim
kızlar ben regl oldum....üstelik erken geldi..yarın dra gidiyorum....normalde 28günde olurdum...doğum sonrası 32 güne çıktı...şimdi yine 28günde geldi....üstelik tam 15tatilde herşey bitmiş olacakl bu sefer inşallh....dualarınızı esirgemeyin
papatya benexol b12 vitamini zinco c de çinko ve c vitamini galiba:))bakalım yarın hangi ilaçlarla geleceğim
canım maşalah düzene girmiş cok güzelgüzel haberlerle geliceksin ben buna inanıyorum gelişmelerle bizi haberdar et canım
inşallah cnm inşallah hayırlı olsun şimdiden
çook güzel bi haber bu bundan sonrasıda böyle çabuk gidicek inşallah ay heyecanlandım şimdiden haberdar et gelişmelerden bizleri..
inşallah hayırlı olur....szin ağrılarınız geçtimi???
inşallah selen...peşinden geleceğiz inşallah...dualarına ihtiyacımız var....ben çok acelelciyim..herşey olsun bitsin istiyorum...bak bende heyecanlandım şimdi....:))
eh işte daha azaldı diyeyim
akıntılarım kesildi çok şükür
maytap cım inşallah hep beraber matta vereceğiz hayırlı haberi[/QUOTE
inşallah esmeray......doğum sonrası vucuttaki bu değişiklikler normal kabul ediliyormuş...benim de adetim düzensizleşti sanıyordum ama bi süre (yani bu adet) sonra tekrar düzeldi....
Helede böyle bi konuda aceleci olmamak ne mümkün :) dua ediyorum inşallah kabul olcak dualarımız kaçta yarın doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?