Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canım benim dualarım seninle inşallah.RABBİM inan bak hepimize mükafatımızı verecek.ALLAHA EMANETSİN...

ahhhhhh canlarım ya valla yazılarınızı okuyunca çok kötü oldum.ama bi yandanda ne güzel bişi dimi şimdi aklıma geldi müslüman bi kardeşin derdiyle dertlenmek:)acısını paylaşamak.çok üzüldüm çokkk ama şunuda biliyoruz ki bizim merhametimiz RABBİMİN dünyaya ve dünyada yaşayanlara bahşettiği yüzde 1 lik dilimden payımıza düşen peki kalan yüzde 99 pay RABBİMİN merhametiiii.....inşallah O bizi görüp gözetliyor.RABBİM tez vakit hepimize nasip etsin.üzülmeyin ya valla çok hüzünlendim ya.olacak inş hepimizin olacak.

sizi seviyorum.
derdinizle dertleniyorum:)

amin canım amin ve bize bu imanı veren, RABBİMİZE hamd eden bu yüreği veren YARADANA hamd olsun.

Ayyy çok sevindimm. Allaha şükürler olsun. Rabbim dualarımızı kabul etti. Premetecim bak sen başından beri içime doğuyor 36 yı doldurcam diyordun. Allahın izniyle inşallah dolduracaksın. Meleğinin kardeşine kavuşacaksın.Güzel günler seni bebişini ve eşini bekliyor.

İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Bunu çok hak ediyorsun arkadaşım. Sen , Maytap, Gamze ve Gamzeli kız bu zor süreçte Allah yardımcınız olsun.Bir an önce göbişlerinize bebişleriniz konuversin.

kızlar ben regl oldum....üstelik erken geldi..yarın dra gidiyorum....normalde 28günde olurdum...doğum sonrası 32 güne çıktı...şimdi yine 28günde geldi....üstelik tam 15tatilde herşey bitmiş olacakl bu sefer inşallh....dualarınızı esirgemeyin

papatya benexol b12 vitamini zinco c de çinko ve c vitamini galiba:))bakalım yarın hangi ilaçlarla geleceğim

canım maşalah düzene girmiş cok güzel güzel haberlerle geliceksin ben buna inanıyorum gelişmelerle bizi haberdar et canım

çook güzel bi haber bu bundan sonrasıda böyle çabuk gidicek inşallah ay heyecanlandım şimdiden haberdar et gelişmelerden bizleri..

inşallah cnm inşallah hayırlı olsun şimdiden

canım maşalah düzene girmiş cok güzel güzel haberlerle geliceksin ben buna inanıyorum gelişmelerle bizi haberdar et canım

sen neyaptın gamze???daha adet olmamışındır..çünkü beraberdik ama benim hormonlar acele etti bu sefer.....:))nezaman geçeceksin adanaya....geçen dondurulmuşları sormuşun...bi türlü cvp yazmak kısmet olmadı...donmuşlarla çok hamile kalan var...ben bu işinde kısmet olduunu düşünüyorum..olacaksa her türlü olur zaten...hiç düşünme yaptır...hem daha az ilaç alıyor vucut..en iyi tarafıda o...

çook güzel bi haber bu bundan sonrasıda böyle çabuk gidicek inşallah ay heyecanlandım şimdiden haberdar et gelişmelerden bizleri..

inşallah selen...peşinden geleceğiz inşallah...dualarına ihtiyacımız var....ben çok acelelciyim..herşey olsun bitsin istiyorum...bak bende heyecanlandım şimdi....:))

inşallah selen...peşinden geleceğiz inşallah...dualarına ihtiyacımız var....ben çok acelelciyim..herşey olsun bitsin istiyorum...bak bende heyecanlandım şimdi....:))

Helede böyle bi konuda aceleci olmamak ne mümkün :) dua ediyorum inşallah kabul olcak dualarımız kaçta yarın doktor?

Helede böyle bi konuda aceleci olmamak ne mümkün :) dua ediyorum inşallah kabul olcak dualarımız kaçta yarın doktor?

ben 2.30 aldım...ama eşimde geleyim diyor...gelmedi daha işten...gelsin konuşacağız...bildiğim hastane bildiğim doktor...eşim gelmese de olur...hep yanımda olsun isterdim ama bu sefer gerek yok diyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…