Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

evet aynen bende benim acımı hiçe saymalarını takmıyorum...acimi belli etsem'' yazık'' diyecekler..ama şimdi "çok güçlüsün" diyorlar.....böylesi çok daha iyi..............

çok güölüsün şaşırıyorum sana ben olsam böle olmazdı insan ne yapabilirki kendini parçalasan yine bebeğin geri gelmez ne kadartuhaf insanlar var çok merak ediyorum allah göstermesin ama onların başına gelse ne yapıcaklardı tvde bi hoca diyodu insanların başına dayanılmayacak bi acı geldiğinde rabbim sabrınıda beraberinde yoluuyo herkez etraftan acıyı görüp nasıl dayanıyosun der ama fark edemezlerki derdi veren mevla sabrınıda yollamış

gecenlerde biri daha sordu bana yok dedim ne diyeyim
daha yeni evliymişsin keyfini çıkar dedi
sahte bir gülücük attım orda

amin maytap cım Allah herseyin beterinden korusun aynı acı ile tekrar sınamasın

yaradlışında var insanoğlunun...merak.....sadece merak....halbuki 3.5yıl hiçte çok diil.yani 5yıl çocuk istemeyenler var...ama ağzından laf alacak ya kendince örnekler verip seni konuşturacak......çok meraklı bir milletiz maalesef

evet aynen katılıyorum..mevla sabrını da veriyor.ben bile sabrıma şaşırıyorum....ben nasıl dayandım diyorum...kefenli kefenli gömülürken gördüm....canımdan can gitti ama ayaktaydım....

gecenlerde biri daha sordu bana yok dedim ne diyeyim
daha yeni evliymişsin keyfini çıkar dedi
sahte bir gülücük attım orda

Kimse düşünmüyor işte çocuk sorarken ve bunun için sıkıştırırken nasıl bir yaraya basıyorum acaba ben demiyor karşıdakinin bir problemimi var çocuğu oluyormu olmuyormu bu onlar için kim bilir ne kadar hassas bir konu diye kimsenin aklına gelmiyor düşünce eksikliği var çoğumuzda malesef..

Canım arkadaşlarım dün yazdıklarımla sizi de üzmüşüm bugün güzel bir haber vereyim de kendimi affettireyim. Bugün doktor tekrar doppler ultrasona aldı beni, durum hala aynı olunca doğumu bir hafta daha erteleme kararı aldı. Hep keşke oğlum ocağın son haftasına kadar dayansa diye düşünmüştüm inşallah acil bir durum çıkmazsa istediğim gerçekleşecek ve 36. haftanın içinde doğum yapacağım. Hepiniz çok iyisiniz öpüyorum sizi.

Papatyacım nihayet büyük gün geldi artık tedaviye başlıyorsuun. Kalbim seninle canım. Bu sefer bebeğin sana gelecek bunu yüreğimin en derininde hissediyorum.

senin adına cok sevindim cnm
az kaldı mutluluğu yakalamana:)
bizlere de dua et premetecim

Çok sevindim Premetecm herşey istediğin gibi olucak inşallah dualarımız seninle...

canım benim inan yazdıklarınla ağlattın beni ...ama şimdi bu güzel haberine çok sevindim biricik bebişimiz bizi utandıracak belkide 37.haftayıda bitireceksin ve sağ salim kucağına alacaksın bak o zaman acıların nasıl hafifleyecek canım dualarımız seninle...

canım arkadaşım işte buuuuucanım inan çokkk sevindim gözlerim doldu allahım binlerce şükürler olsun sana binlerce hamd olsun arkadaşımın bebeğini sağ sağlim ona bağışla artık ağlamasın yarası kanamasın çok mutlu olsun bebeğini kucağına alıp yavrusunun hasretini gidersin anneliği sonuna kadar tatsın eşiyle bebeğiyle mutlu mesut sağlıklı aile saadeti sürsünler allahım premete bunu hak ediyor çookk acı çekti çookk yanlız kaldı artık tolgasınla yanlız kalmayacak onun yanında hep eşi tolgası olacak geriside herşey olmasada olmasın..
Allahım dualarımız kabul ettiğin için sana binlerce kez şükrediyorum premetemiz bebeğini sağlıklı sıhhatlı doğum zamanında doğum yapsın...ayy içim öyle ısındık o kadar rahatladı ki anlatamam şimdi daha da umutluyum arkadaşım canımın içi sana kocaman sarılıyorum kocaman..allaha emanet ol sağlıcakla kal..sil göz yaşlarını yanlız değilsin bizler varız burda...

İyi dileklerin için çok tşk ederim..aminler olsun o güzel yüreğine..canım benim..

canım amin güzelim hepimizin kucağını boş bırakmasın hepimiz sağlıklı yavrularımızı kucağımıza alalım.
Tabii güzelim görüşelim mutlaka..ben transfere kadar görüşebiliriz güzelim sana burdan özelden no mu yazayım haberleşelim..

canım hayırlı olsun tedavin allahın izniyle güzel haberler vericeklsin demek ilk tedaviye sen başladın ) senden sonra maytap sonra ilşallah ben inşallah hepimiz için hayırlısı olur..

sağol güzelim inş hepimiz için hayırlı olur..Evet güzelim ilk başlayan ben oldum ve inş güzel haberler veririm ardımdan da sizler bana eşlik edersiniz..Dualarınızı eksik etmeyiniz

dualarımız senine papatya
Allah yardımcın olsun
allah razı olsun çok tşk ederim

Papatya arkadaşım inşallah çok güzel haberler alıcaksın bi kaç hafta sonra dua edicem senin için güçlü ve umutlu olman çok güzel gelişmelerden haberdar et bizleri mutlaka..
çok tşk ederim selencim senin duaların kabul olur buna çok ihtiyacım var...inş canım güzel haberlerle dönerim

sağol maytapcım amin inş hayırlı olur hepimiz içinde.Ben uzun protokolde lucrin kullandım ve şuanda devam ediyorum.Folbiol günde 2 tane kullanıyorum.
Bugünde Büyütme ilaçı olarak puregon 200 başladım ve lucrinede devam ediyorum..Hadi seninde az kaldım arkadaşım benim..sende gelişmelerinden haber dar et.
Mesela zinco c neden kullanıyorsun??Benexol nedir?

asla sabrını tüketme güzelim hep allaha dua et.Arkadaşım sana bir dua önereyim.4444 Salavati bunu okumaya başlamadan niyetini et.Kıbleye doğru.Ve sonra oku ve okurkende hep niyetine endeksle..Sabr için istiyorsan gör bak iyi gelecek yada yeni bir bebek için

Allah yardimcin olsun Canim Insaallah 4 hafta sonra hamilelik haberini aliriz...

amin seymacım inş rabbim nasip etsin inş.

Tüm arkadaşlarımın desteğiniz için sonsuz tşk ediyorum allah hepimize bundan sonrası güzel yazılar yazsın..Sağlıklı bebeklerimize kavuşalım hayırlısınla...

Bugün dr. gittim.Muayenem iyi geçti herhangi bir sorun yok sadece miniminacik bir kistcik varmış ama oda o kadar bize engelli yok.Ben ilk hamile kaldığımda da o kiscikten vardı inş buda hayırlı olur..
Doktor şuan için herşey güzel dedi.Seni daha dikkatli izleyeceğiniz ve yapılmasıa gereken tüm önlemleri alacağız ve tekrar tekrar gözden geçireceğiz dedi.Bu beni rahatlattı.Bugün E2 testi için kan verdim ve ilerleyen günlerde tekrar tekrar vererek kontrol altında izlenecek..
Perşembe tekrar kontrole gidiyorum inş herşey güzel gider...
Herkesin duaları için şimdikten çok tşk ederim..Allaha emanet olun..

Allahım hayırlısıyla bebişine kavuşmayı nasip etsin inşallah. Allah yardımcın olsun.

canım benim dualarımız seninle inşallah.yazını okuyunca çok kötü oldum ama sen sevinmelisin inşallah bebişini kucağına almaya az kalmış inş.sana bişey söyleyimmi siz bunu daha iyi biliyosunuzdur benden ama hatırlamakda fayda var.canım benim bebişin sağlıklıysa ki inşallah öle.erken doğumdan korkama yani 34 35 de bişi yok inşallah.yeterki bebişin sağlıklı olsun bak arkadaşlarımın ki hep erken oldu ama bebiş sağlıklıydı bişicikler olmadı.inşallah seninki de öle olur.ama moralini yüksek tut dualarımız seninle.

KİMSESİZLERİN KİMSESİZİ RABBİM SENİNLE inşallah.buna hiç şüphen olmasın.bak ALLAH eksikliklerini göstermesin ama bizim de şükür anne baba sağ ama her an yanımızda olamıyolar 3 saat kadar uzaktalar.bende zor günleri yalnız geçiridim.lütfen üzülme valla bizde seninle üzülüyoruz öpüyorum canım benim ALLAHA EMANETSİNİZ...şükür bebişin seninleymiş daha inş sağlıcakla...

canım benim seni çok iyi anlıyorum.benimde arkadaşlarım ve teyzemin gelini benden sonra hamile kalmışlardı ama şimdi bebişlerini kucaklarına aldılar.bende daha gitmedim ama kaçış yok mutlaka bir yerde yan yana gelecez.en iysi hazırlıksız olmaktansa hazırlayıp kendimi istekle gitmek.bilmiyorum görünce ne hissederim ama kucağıma alıp koklamak öpmek istiyorum çünkü buna hasretim.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞ NE OLUR ÜZÜLMEYİN YA ÜZME KENDİNİ VALLA YAZILARINIZ ÇOK DOKUNDU BANA(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…