evet aynen bende benim acımı hiçe saymalarını takmıyorum...acimi belli etsem'' yazık'' diyecekler..ama şimdi "çok güçlüsün" diyorlar.....böylesi çok daha iyi..............
allah beterinden korusun hepimizi....yinede şükredecek çok şeyimiz var...siz doğal yoldan hamile kaldığınıza şükrediyorsunuzdur..tüp bebek çok stresli...yumurta olacakmı...kalitesi nasıl olacak...döllenecekmi...transfer rahat geççekmi,,,tutacakmı???? bende şükür ediyorum ki derdimin bir çaresi var...dün biriyle konuştum...ne yazıkki tüp bebek bile imkansızmış...yani hiç çocuk sahibi olamayacakmış...çok üzüldüm ve halime şükrettim....Allah bizi daha beterinden korusun...
bazen çocuğun varmı diye soranlara sırf bana acımasınlar diye yok diyorum sonra vicdan azabı duyuyorum var ama yok sonra kaç yıllık evlisin üçbuçuk bu sefer olur olur bizimde geç oldu bilemem kimin 7 sene sonra oldu insanlar her şeye bi kulp buluyo neden merak ediyoki belki beni bidaha görmeyecek belki görse bile hatırlamaz varmı yokmu neden bu kadar soru
çok güölüsün şaşırıyorum sana ben olsam böle olmazdı insan ne yapabilirki kendini parçalasan yine bebeğin geri gelmez ne kadartuhaf insanlar var çok merak ediyorum allah göstermesin ama onların başına gelse ne yapıcaklardı tvde bi hoca diyodu insanların başına dayanılmayacak bi acı geldiğinde rabbim sabrınıda beraberinde yoluuyo herkez etraftan acıyı görüp nasıl dayanıyosun der ama fark edemezlerki derdi veren mevla sabrınıda yollamış
gecenlerde biri daha sordu bana yok dedim ne diyeyim
daha yeni evliymişsin keyfini çıkar dedi
sahte bir gülücük attım orda
gecenlerde biri daha sordu bana yok dedim ne diyeyim
daha yeni evliymişsin keyfini çıkar dedi
sahte bir gülücük attım orda
aslında keşke herkes öyle dese...ben daha 1yıllıkken ne bekliyorsunuz diyen vardı
Canım arkadaşlarım dün yazdıklarımla sizi de üzmüşüm bugün güzel bir haber vereyim de kendimi affettireyim. Bugün doktor tekrar doppler ultrasona aldı beni, durum hala aynı olunca doğumu bir hafta daha erteleme kararı aldı. Hep keşke oğlum ocağın son haftasına kadar dayansa diye düşünmüştüm inşallah acil bir durum çıkmazsa istediğim gerçekleşecek ve 36. haftanın içinde doğum yapacağım. Hepiniz çok iyisiniz öpüyorum sizi.
Papatyacım nihayet büyük gün geldi artık tedaviye başlıyorsuun. Kalbim seninle canım. Bu sefer bebeğin sana gelecek bunu yüreğimin en derininde hissediyorum.
Canım arkadaşlarım dün yazdıklarımla sizi de üzmüşüm bugün güzel bir haber vereyim de kendimi affettireyim. Bugün doktor tekrar doppler ultrasona aldı beni, durum hala aynı olunca doğumu bir hafta daha erteleme kararı aldı. Hep keşke oğlum ocağın son haftasına kadar dayansa diye düşünmüştüm inşallah acil bir durum çıkmazsa istediğim gerçekleşecek ve 36. haftanın içinde doğum yapacağım. Hepiniz çok iyisiniz öpüyorum sizi.
Papatyacım nihayet büyük gün geldi artık tedaviye başlıyorsuun. Kalbim seninle canım. Bu sefer bebeğin sana gelecek bunu yüreğimin en derininde hissediyorum.
canım inşallah bu sefer emeklerin boşa çıkmaz mutlu olmayı hak ediyosun meleğin annnesine dua eder rabbim kucağını boş bırakmaz her zaman yanındayız canım bi ara görüşelim seninle daha önce konuşmuştuk ama olmadı
canım hayırlı olsun tedavin allahın izniyle güzel haberler vericeklsin demek ilk tedaviye sen başladın) senden sonra maytap sonra ilşallah ben inşallah hepimiz için hayırlısı olur..
allah razı olsun çok tşk ederimdualarımız senine papatya
Allah yardımcın olsun
çok tşk ederim selencim senin duaların kabul olur buna çok ihtiyacım var...inş canım güzel haberlerle dönerimPapatya arkadaşım inşallah çok güzel haberler alıcaksın bi kaç hafta sonra dua edicem senin için güçlü ve umutlu olman çok güzel gelişmelerden haberdar et bizleri mutlaka..
sağol maytapcım amin inş hayırlı olur hepimiz içinde.Ben uzun protokolde lucrin kullandım ve şuanda devam ediyorum.Folbiol günde 2 tane kullanıyorum.hadi hayırlısı...sen hangi ilaçları alıyordun adetten önce..gerçi benimki kısa protokol ama....ben de adeyti bekliyorum....1haftaya gelir ..folibol, zinco c,benexol kullanıyorum ben...adetin 2 yada 3üde iğnelere başlayacağım...gelişmelerden haberdar et.....heyecanlandım
asla sabrını tüketme güzelim hep allaha dua et.Arkadaşım sana bir dua önereyim.4444 Salavati bunu okumaya başlamadan niyetini et.Kıbleye doğru.Ve sonra oku ve okurkende hep niyetine endeksle..Sabr için istiyorsan gör bak iyi gelecek yada yeni bir bebek içinherşey üst üste geliyo sanki sabrım tükendi iyice dün eltim doğum yapmış evde bi sevinç bi heyacan bide evdekiler arayıpta tebrik etmemi bekliyo nasıl edeyim ki bende aynı zamanda hamile kalmıştım birlikte doktora gitmiştim güzel hayaller kurmuştuk ama yine olmadı herşey boş rabbim dayanmak ne zormuş
Allah yardimcin olsun Canim Insaallah 4 hafta sonra hamilelik haberini aliriz...
Tüm arkadaşlarımın desteğiniz için sonsuz tşk ediyorum allah hepimize bundan sonrası güzel yazılar yazsın..Sağlıklı bebeklerimize kavuşalım hayırlısınla...
Bugün dr. gittim.Muayenem iyi geçti herhangi bir sorun yok sadece miniminacik bir kistcik varmış ama oda o kadar bize engelli yok.Ben ilk hamile kaldığımda da o kiscikten vardı inş buda hayırlı olur..
Doktor şuan için herşey güzel dedi.Seni daha dikkatli izleyeceğiniz ve yapılmasıa gereken tüm önlemleri alacağız ve tekrar tekrar gözden geçireceğiz dedi.Bu beni rahatlattı.Bugün E2 testi için kan verdim ve ilerleyen günlerde tekrar tekrar vererek kontrol altında izlenecek..
Perşembe tekrar kontrole gidiyorum inş herşey güzel gider...
Herkesin duaları için şimdikten çok tşk ederim..Allaha emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?