aaa sil tekrar ekle istersen
Premete,canım 36. haftada doğacakmış güzel bebişin,çok ama çok sevindim,bebeğini kollarına almana,bebeğini koklamana çok az kaldı canım...
Listemize baktım da hamile olan diğer arkadaşalarım bayağı yol katetmişsiniz,hepinizin 37,38. haftalara gelmenizi ve bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almanızı diliyorum...Listemiz umut dolu bir liste olmuş,uzadıkça uzar güzel listemiz inşallah...
inş. nuraycım
melekannelerinin açtıgı msn ye gelsene ordan daha rahat görüşürüz
tuana sen de katılsana
melekcim ne güzel bizi unutmuyosun destek oluyosun siz bize umutsunuz sizin sayenizde bizde güçlü olmayı öğrenicez inşllah sizin gibi yavrumuzu kucağımıza alıp hasretimizi azaltıcaz
ben kapattım kardeşim açıp bakıcakçokilginç neden acaba
sil adresi msn ni kapat tekrar ac ekle bakalım tekrar
Canım iyiyim çok şükür,bebişim de çok iyi,9 aylık olduk,2 dişimiz çıktı bile :)inşallah melek cim sen nasılsın cnm ya
bebişin nasıl
Allah ın izniyle şubatta düşünüyorum bende
melekcim ne güzel bizi unutmuyosun destek oluyosun siz bize umutsunuz sizin sayenizde bizde güçlü olmayı öğrenicez inşllah sizin gibi yavrumuzu kucağımıza alıp hasretimizi azaltıcaz
Premetecim keyfin yerine gelmiş hep böyle olur inşallah güzel haberler alırız bu arada bişey hatırlatmak istiyorum ben 24.haftada kalmışım 26.haftam bitmek üzere zaman geçsin istiyorum ya hemen 24 çok geride sanki anlıyosun gerçi beni bu arada doğumumda 20-23 arasına alındı
Umarım herkes iyidir hamilelik için bekleyen arkadaşlar en kısa ve hayırlı zamanda güzel haberler alırlar hamişlerede hayırlı zamanında doğumlar nasip etsin
Bu arada moral bozmak yok...
premete beyazmelek kırmızıları gördü onu güncelle istersen
Premete,canım 36. haftada doğacakmış güzel bebişin,çok ama çok sevindim,bebeğini kollarına almana,bebeğini koklamana çok az kaldı canım...
Listemize baktım da hamile olan diğer arkadaşalarım bayağı yol katetmişsiniz,hepinizin 37,38. haftalara gelmenizi ve bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almanızı diliyorum...Listemiz umut dolu bir liste olmuş,uzadıkça uzar güzel listemiz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?