Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Premete,canım 36. haftada doğacakmış güzel bebişin,çok ama çok sevindim,bebeğini kollarına almana,bebeğini koklamana çok az kaldı canım...
Listemize baktım da hamile olan diğer arkadaşalarım bayağı yol katetmişsiniz,hepinizin 37,38. haftalara gelmenizi ve bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almanızı diliyorum...Listemiz umut dolu bir liste olmuş,uzadıkça uzar güzel listemiz inşallah...

melekcim ne güzel bizi unutmuyosun destek oluyosun siz bize umutsunuz sizin sayenizde bizde güçlü olmayı öğrenicez inşllah sizin gibi yavrumuzu kucağımıza alıp hasretimizi azaltıcaz

inşallah melek cim sen nasılsın cnm ya
bebişin nasıl
Allah ın izniyle şubatta düşünüyorum bende

inşallah melek cim sen nasılsın cnm ya
bebişin nasıl
Allah ın izniyle şubatta düşünüyorum bende
Canım iyiyim çok şükür,bebişim de çok iyi,9 aylık olduk,2 dişimiz çıktı bile :)
Şubat ayında bebişin göbüşüne konar inşallahhhh, hepiniz dualarımdasınız...

melekcim ne güzel bizi unutmuyosun destek oluyosun siz bize umutsunuz sizin sayenizde bizde güçlü olmayı öğrenicez inşllah sizin gibi yavrumuzu kucağımıza alıp hasretimizi azaltıcaz

Canım sizleri unutmam mümkün değil, ben de sizlerin desteğiyle hamileliğimi daha rahat geçirdim,inşallah sen de en kısa zaman da bebeğine kavuşursun canımmm...

Merhaba Arkadaşlar..nasılsınız..
premetecim sende haberler iyi ben öyle hissediyorum herşey yolunda ve stressiz bir şekilde haftaya seni bekliyoruz yada daha bile sonrasına yeterki sen iyi ol yeterki tolgacık iyi olsun herşey güzel olacak

maytapcım dr gittin sanırım bugün neler yaptın neler dedi hangi ilaçlara başladın habersiz bırakma bizleri..

Liste çok güzel ışıldıyor ve süper gidiyor , hamilelerimiz süper gidiyor sağlıklı adım adım haftalar geride bırakılıyor allahım sizleri bebeişlerimizi korusun ve sağlıklı bir şekilde doğum haftalarına kadar gelip kucaklarınıza almanızı nasip etsin..

Tedavide olan ve korunmalarını bırakan tüm arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olsun ve allahım hepimize şubat ayında müjdeli haberlerle geri dönmemizi mucizelerimizi göbişlerimize versin...

Allaha emanet olun sağlıcakla kalın..Yarın sabahtan dr. gidiyorum bakalım yumoşlar ne durumda umarım herşey yolundadır hayırlısınla..sevgiler

Tamam canım galiba senin hamileliğinin başında son adet tarihiyle ilgili bir uyumsuzluk vardı ondan öyle kalmış. Bilgileri güncelledim. Benim bazen kaçırdığım şeyler olabiliyor siz beni uyarın ben düzeltirim. Gerçi artık benim listeyi bir gönüllüye devretme zamanım geliyor.

premete beyazmelek kırmızıları gördü onu güncelle istersen

Öyle mi olmuş canım diğer topiklere de baktım ama bayadır birşey yazmamış göremedim. Üzüldüm inşallah şubatta o da diğer arkadaşlarımızla birlikte hamile kalır ve hatta sen de ne dersin :)

Canım benim çok şükür bugünlere geldik. 31. haftadan beri ha bugün ha yarın doğum yapacağım diye bekliyorum ama benim oğlan baya azimli çıktı. Sen bize bir yol açtın, umut oldun biz de arkandan geliyoruz işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…