Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Benimde sadece ablam biliyordu aşılama olduu için tüpteki gibi dinlenme aşaması yoktu ama ben yinede dikkat ettim eğilip kalkmamak içinde belim tutulmuş dedik ailelere :)) bu arada bu saate tvde evlilik programlarından başka hiç bişey yokmu yaa ne fenaa

evet sadece izdivaç var....:)ben bissürü kitap aldım...tatilde okurum diye...tv.sevmiyorum ben ..bi kaç dizi dışında...zaten evde eşim varsa oda hep yaban tv izliyor...onun sayesinde tv den soğudum...sen bu saatlerde hep işte olurdun..buda sana bi değişiklik...hem bazen o tür proglamlar beni eğlendiriyor....

Yaban tv bnm ablamların şirketinde çekiliyordu stüdyoları ordaydı bende her gittiğimde merakla izlerdim olup biteni şimdi eşim açınca hemen değiştirtiyorum.bende çok tv izlemiyorum akşamları eşim play station oynadığı için genelde tvyi zapdediyor :)

bende net manyağı oldum...o tv de ben nette...aslında kötü bişey ...bu teknoloji insanları biraraya getirmiyor maalesef...

bende net manyağı oldum...o tv de ben nette...aslında kötü bişey ...bu teknoloji insanları biraraya getirmiyor maalesef...

işte aynen bizim hayatımız ama benide çok sıktı bu durum evde oturmak sıkıcı olmaya başladı şimdiden ben gidip bi duş fln alayım kendime gelirim belki biraz sıkıntılandım otur otur görüşürüz sonra kendine iyi bakk

tamam sıkma canını....sıkılmada....:)kendine dikkat et.görüşürüz

Maytapcım hadi hayırlıs olsun güzelim şubatta güzel haberlerini bekliyoruz...
Sen şimdi hangi ilaçları kullanıyorsun??

Benexol , Folbiol ve zinco c kullanıyordun..bunlara ilave olarak ne verdi sana dr.?

Sanırım puregon iğne kullanacaksın şuan bende onu kullanıyorum.Kullanımı çok basit bir kalemli iğne.İğneside incedir ve her seferinde ucuna yeni iğne takılacak.Kalemin içine ilaç kartuşu yerleştireceksin.Kaç cc verdiyse dr sana kalemin alt kısmından çevireceksin sonra karnına iğne ucunu batırıp kalemin alt kısmından tekrar içine çevireceksin ve ilaç sana akmış olacak.Çok basit bir kalemdir dert etme..Ben puregonu 3. defa kullanıyorum...

Sen kan iğnesine şimdiden mi başladın?? Bana dr. clexane iğneyi yumurta toplama günü vericek.
Bana kısa bir bilgi verirsen ilaçların konusunda sevinirim maytap..
Haydi bakalım kazamız mübarek ola...

günaydınlar ne söylesem ne yazsam bilemiyorum , öncelikle Rabbime şükürler olsun ki hayırlısıyla kavuştum kızıma Rabbim bütün dileyenlere nasip etsin inş. Doğum yapalı 11 gün oluyor ve kızım hala küvezde ciğerlerindeki sıvıyı atamadığı için solunumda sıkıntısı oldu doğumdan sonra hiç yanıma gelemedi 6 gün makinaya bağlı kaldı o günlerde ne durumda olduğumu tahmin edebilirsiniz herhalde, salı günü az az beslenmeye başlandı şu an şükürler olsun ki durumu iyi her gün hastaneye gidiyorum evde durmak çok zor geliyor , nasipte böylesi varmış neden korktuysam başıma geldi siz siz olun rahat olun kötü şeyler aklınıza getirmeyin .inş. en kısa zamanda kızımla evimize geliriz dualrınızı eksik etmeyin arkadaşlar..

Canım çok geçmiş olsun. Senden böyle bir haber beklemiyordum, evde bebeğinle uğraştığından internete girmeye fırsat bulamıyorsun diye düşünüyordum. İnşallah kızın bir an önce eve çıkacak duruma gelir. Zaten solunum sıkıntısını aştıysa ve beslenmeye başladıysa herhalde haftaya taburcu ederler diye düşünüyorum. İnşallah bununla gelmiş geçmiş olsun. Sen de bunun mutluluğuna gölge düşürmesine izin verme. Allah'ın izniyle kızın evine geldimi bugünleri hiç yaşamamış gibi olursun. Kendine iyi bak canım.

cnm hergün iyiyye gitmesi iyi bebeğini
inşallah tez zamanda yanına da gelecektir bebişin
şu mübarek günün yüzü suyu hürmatine Allah ım seni ve bebeğini korusun
hepimizim dualarını kabul etsin

sen nasılsın premet

canım haber vermeyince çok merak etmiştik inşallah bi kaç güne kollarında olur bebeğin kötü düşüncenin bize getirdiği zararların farkındasın bundan sonra hep güzel düşün

Canım çok çok geçmiş olsun. Bende özlenen şmid mis kokulusundan fırsat bulup haberdar edememiştir diyordum. Bebişin için her zaman dua ederiz.Allah' ım mübarek Cuma günün hürmetine dualarımızı kabul et. Rabbim meleğine çabucak kavuşmayı nasip etsin.Tüm doğan doğmayan bebekleri sağlık sıhhat uzun ömür ver Rabbim. AMiN...

Canım benim inşallah en kısa zaman da bebişini kucaklarsın...
Neyseki şu an durumu iyi,çok şükür...Dualarım seninle canımm...

Premete,nasılsın canım?Son günler nasıl geçiyor,bebişin nasıl?Sezeryan tarihin netleşti mi?
İğneyi bıraktın mı canım,ben 2 gün öncesinden bırakmıştım...
Hastanede yatmakla çok iyi yapıyorsun,ben de hastanede yatmayı istemiştim ama doktorum gerek yok deyip izin vermemişti,son gece çok zor geçmişti evde,sabaha kadar bebeğin hareketlerini dinlemiştim.Kendimize boşuna sıkıntı yapıyoruz aslında,her şey olacağına varıyor,rahat olmayı başarsak belki her şey çok daha güzel olacak.

Çok çok geçmiş olsun Özlenencim çok şükür toparlamışsınız inşallah bi kaç güne iyice toparlar evinize çıkarsınız kızınla dualarımız sizinle kendine iyi bak arkadaşım..

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun özlenen...bu günler çabucak geçsin ve en kısa zamanda kızınla evine gel inşallah..dualarımız seninle

sen nasılsın premet

İyiyim canım sağol sen nasılsın?

İyiyim Melekcim sen nasılsın? Sezeryan tarihim henüz netleşmedi. Bugün doktor vizitte pazartesi tekrar doplerle bakalım ona göre tarihi netleştiririz ama bu gidişle 36'yı bitireceksin dedi. Sanırım çarşamba veya perşembe düşünüyor çünkü çarşamba günü 36+0 olacağım. İğneyi de doğumdan bir gün önce bırakacakmışım. Duru kaç kilo doğmuştu, benimki herhalde en fazla 2300 falan doğacak. İnan bugünlere geldiğime hiç inanamıyorum Allah'ıma binlerce kere şükürler olsun. Ben doğumdan sonrasıyla ilgili hiç hayal kuramıyorum, kendimi hiç bebeğim kucağımda hayal edemiyorum acaba o duygu nasıl bir duygu bilmediğim için mi yoksa hayalkırıklığına uğramaktan korktuğum için mi? Sen de böyle hissetmiş miydin?

Canım ben de iyiyim,sağol.Duru bebekle ilgileniyorum bol bol...
Canım doğumumdan 3 gün önce Duru nun kilosu için doktor 2900 gram demişti,3340 gram doğdu ama.Kilo konusun da yanılmalar olabiliyor ki benim doktorum ultrasonu çok iyi olmasına rağmen yanıldı...İnşalah en az 2500 gram doğar bebişin...
Canım ben de doğumdan önce senin gibi hissetmiştim.Doğum sonrası ile ilgili hiç hayalim yoktu,korktuğum için düşünmemeye çalışıyordum belki de...Sezeryandan uyanırken ilk bebeğimi sordum ve çok iyi olduğunu söylediler.Bebeğin iyi olduğunu duyunca hemen kendime geldim,çabucacık uyandım.İnan sevincimden sezeryan olduğumu anlamadım,dikişlerim hiç acımadı,hemen kendime geldim,çabucacık ayağa kalktım,Allahım insana öyle güç veriyor ki,yeter ki bebiş sağlıklı olsun...Görde bak sen de bebeğin için hemen ayağa kalkacaksın,hemen bebeğini kucaklayacaksın.Sen baştan beri olumsuz düşünmedin hiç,bu yüzden olumsuz bir şeyler seni bulmayacak...

YAZINI OKURKEN DMEK DEDİM TEK BEN DÜŞÜNMÜYORUM BUNLARI.BENDE SENİN GİBİ HATTA HİÇ HAMİLELİĞİMİ BİLE DÜŞÜNEMİYORUM.HAYALİNİ BİLE KURAMIYORUM KUCAĞIMA ALDIĞIMIN.AMA İNŞALLAH RABBİM VERECEK.taatlım inş hayırlı haberlerle dönersin.ve bu günleri tez vakit unutturacak bir yumurcağın olur.

ALLAHA EMANET OL CANIM:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…