Günaydın kızlar umarım herkes iyidir..Maytapdan haber çıkmadı doktora gidicekti ne oldu acaba??
MAYTAP CIM canım hadi herşeyin hayırlısı olsun...güzel haberler vereceksin inşallah bize dualarımız seninle...
selam..... dün haber veremedim...dün dr.a gttim.iğnelere başlayacağım adetin 4.günü..femara diye bir ilaç verdi...onu içiyorum...cumada iğnelere ......sen nasılsın??
Hadi gözünaydın ilk adımı attın geriside hızla ve uğurlu gelir inşallah..femara ne ilacıymış ilk kez duydum iğneleri kendin yapabiliyorsun dimi?? ben fena değilim evde yatıp yuvarlanıyorum
Canım hadi hayırlı olsun. Ne güzel şubatta bir sürü yeni hamilemiz olacak.
tadını çıkar boşver:))ben ilkinde de femara kullandım...yumurtalar için.....hayırlısı bakalım...yarın dr a gtcem..hemşire nasıl yapıldığını gösterecek...clexan iğnee kullanıyorum...kan sulandırıcı..onu kendim yapıyorum..ama bu iğne kalemli filanmış..bi kere göstersin ...sonrasında ben yaparım.....
selam..... dün haber veremedim...dün dr.a gttim.iğnelere başlayacağım adetin 4.günü..femara diye bir ilaç verdi...onu içiyorum...cumada iğnelere ......sen nasılsın??
selam..... Dün haber veremedim...dün dr.a gttim.iğnelere başlayacağım adetin 4.günü..femara diye bir ilaç verdi...onu içiyorum...cumada iğnelere ......sen nasılsın??
selam..... Dün haber veremedim...dün dr.a gttim.iğnelere başlayacağım adetin 4.günü..femara diye bir ilaç verdi...onu içiyorum...cumada iğnelere ......sen nasılsın??
Bende kullanmıştım kalemli bi iğne evet öğrendikten sonra yapılması kolay oluyor haber ver gelişmeleri bende gidicem yarın doktora bu arada
hayırlı olsun maytap
hayırlı olsun canım allah emeklerin karşılığını versin göbişine bir kelebek kondursunBen de hafta içi gitmeyi planlıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun...
yarın rutin kontrol var dimi??tarama testleri filan daha erken dimi?
amin :)geldimi adetin?
Evet rutin kontroller şimdilik bi test yok daha galiba..sende iğneleri almaya gidiceksin dimi muayene fln varmı ??
yarın hemşire iğne kullanımını gösterecek..asıl randevu salı...salı günü orgalutran diye bir iğnye daha başlayacağım...şimdiki iğne puregon diye bir iğne...salı günü muayene olur kesin......hiç sevmiyorum muayeneleri
yok canım gelmedi bakalım ..
Eee pek sevilcek bişi diil muayeneler ama eskisi gibi kabus haline gelmiyor artık bana ilk gittiğim muayeneleri hatırlıyorumda bacaklarım tir tir titrerdi
benim bacaklarım hala ilk günkü gibi:))
neyseki yumurta toplama fln anesteziyle yapılıyor bi kaç muayene ve transfer onlarada katlanırsın artık napalım sonuca değer:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?