Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Canim öncelikle gözün aydin Rabbim kizinizi sizlere bagislasin..
Durumu iyiye gidiyormus cok sükür, tez zamanda evinize gelip sizleri neselendirmesini dilerim..
Kötü seyleri hic aklina getirme INSAALLAH kizin iyilesecek canim

Özlenen çok geçmiş olsun arkadaşım öncelikle allah kızına hayırlı uzun ömürler versin. Bunun yanında çok şaşırdım bebeğinin solunum sıkınıtısı olmasına. Doğum haftası kilosu gayet iyi sayılırdı. Sen emekle gebe kaldın ve gebelikte de çok zorluklar çektin ama hepsine sabırla göğüs gerdin. İnşallah rabbim emeklerinin mükafatını verecek ve kızını yarenini bir an önce sağlıkla eve çıkaracaksın. Bizi gelişmelerden haberdar et.

bugünlerde geçer inşallah içini ferah tut bebişin sağlıcakla gelecek annesi rabbim yardımcın olsun bizimde az kaldı 33 haftadayız

canım benim tolgacık 2500 gramın altında doğmayacak ben buna çok inanıyorum o çok çok çok güçlü bir erkek ve annesini asla teredütlere üzüntülere sokmayacak..Aslanlar gibi doğacak derin derin kendi başına nefes alacak ve annesin koynunda mışıl mışıl uslu uslu uyuyacak.Karnını annesini emerek doyuracak..annesine manalı manalı bakışlar atacak..O annesinin akıllı uslu oğlu olacak.Doktor amcalarıda buna çoookkk şaşıracak.Allahım onu koruyacak premetecim ben buna çok inanıyorum canım arkadaşım sen hiiiççç üzülme..

canım çok büyük geçmiş olsun..allah analı babalı büyütsün güzelim tez zamanda sağlıklı bir şekilde kızını eve götürmen için dualarımda olacaksın..Üzme kendini diyeceğim ama elde olmadığını biliyorum ama kızın için yapmalısın güzelim..Sağ sağlim kızın eve dönecek annesinin kuzusu...Allah emanet olun

selam arkadaşlar...herkes iyidir umarım.çok yorgunum ama bunlar tatlı yorgunluklar tabiki.dün kızımın mevlütü vardı.allahıma şükürler olsun bu günleride nasip etti.ama kızım kucağımdayken ben oğlumla bu günleri yaşayamadığım için bir yanım hep buruk kaldı tabiki gözyaşlar tutulamadı.hep kızım dünyaya geldiğinde acım biraz daha hafifler diye düşünürken ben kızımı gördükçe oğluma daha çok yanmaya başllıyorum onunla yaşayamadığım geleceğe....ama allahımıma hamd olsun bu günleri nasip etti bana allahım hepinizin evine neşe getirsin canlarım.hepinizi seviyorum öpüyoruz sizi...

PREMETE canım az kaldı inan senin kadar bende heyecanlıyım canım yaşadığın duyguları hep yaşadık sedyede ameliyata giderken bile çıkınca kucağıma alabilmenin hayalini kuramadım.hep son anda birşey olmasından korktum ama allahım nasip etti canım sanada edecek inşallah ve kocaman birrrr ohhhhhhhhhh çekeceksin ve ben bile hala evde kızımı gördüğümde inanamadığım zamanlar oluyo.kilo konusuna gelince banada 3350 demişti 3550 doğdu kızım.inşallah seninkide fazla doğacak canım...

ÖZLENEN canım sende inşallah en yakın sürede bebişinle evine gitmen nasip olur.durumunun iyiye gitmesine çok sevindim canım allahım yardımcınız olsun.

MAYTAP canım sendende inşallah çok güzel haberler alacağız bak bebişlerimiz nasıl çoğalıyo umudumuz bol olsun

melek anneleri maalesef dün kötü bir haber aldım. 28 mavi arkadaşımız meleğini kaybettikten bir süre sonra tekrar gebe kalmıştı biliyorsunuz. Ne yazık ki bu bebeği de melek olmuş 18 ocakta
Arkadaşımıza rabbim bol sabır versin ve tez vakitte sağlıklı bir bebiş göndersin inşallah.
Onun ne yaşadığını çok iyi biliyorum. İlk kayıp büyük şok büyük yıkım ama ikinci gebelikte de aynı durum olunca dayanılmaz umutsuz çözümsüz hissediyorsun kendini

Son düzenleme:

teşekkürler özlemimsin...dularınızı bekliyoruz:)

allahım bol sabırlar versin...diyecek söz bulamıyorumm...
map canım sen nasılsın?

allahım bol sabırlar versin...diyecek söz bulamıyorumm...
map canım sen nasılsın?

ne olsun işte yarın pazartesi hafta başı, bu da yetmeazmiş gibi birazdan eşimin akrabaları geliyor misafirliğe.
Bebeğim olsaydı hiç yorulmazdım içim hep cıvıl cıvıl olurdu hayat enerjim çok artardı gibi geliyor...

Maytaaaap gördüm sennii.. Naber ? Alıştın mı canım puregon yapmaya?

acilen çıktım...çünkü elimin üstüne düştüm ve şişti...okadar ağırımki neredeyse elimi kıracaktım:))hastaneye gttk..bişi yok dediler...ama film çektiler bende hemen dr.u arayıp sordum....bişi olurmu diye...yok dedi:)artık herbişeyi sorar oldum:)

iğnelere başladım...puregon çok kolay....ama ben hala clexan da zorlanıyorum..yakıyor beni

sen nasılsın?????

ara sıra uğruyordu bu topiğe....çook üzüldüm..allah sabır versin...peki kayıp sebebi önceki meleğiyle aynı mı??

Son düzenleme:

inşallah enerjimizin arttığı günler gelecek......:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…