günaydınlar ne söylesem ne yazsam bilemiyorum , öncelikle Rabbime şükürler olsun ki hayırlısıyla kavuştum kızıma Rabbim bütün dileyenlere nasip etsin inş. Doğum yapalı 11 gün oluyor ve kızım hala küvezde ciğerlerindeki sıvıyı atamadığı için solunumda sıkıntısı oldu doğumdan sonra hiç yanıma gelemedi 6 gün makinaya bağlı kaldı o günlerde ne durumda olduğumu tahmin edebilirsiniz herhalde, salı günü az az beslenmeye başlandı şu an şükürler olsun ki durumu iyi her gün hastaneye gidiyorum evde durmak çok zor geliyor , nasipte böylesi varmış neden korktuysam başıma geldi siz siz olun rahat olun kötü şeyler aklınıza getirmeyin .inş. en kısa zamanda kızımla evimize geliriz dualrınızı eksik etmeyin arkadaşlar..
günaydınlar ne söylesem ne yazsam bilemiyorum , öncelikle Rabbime şükürler olsun ki hayırlısıyla kavuştum kızıma Rabbim bütün dileyenlere nasip etsin inş. Doğum yapalı 11 gün oluyor ve kızım hala küvezde ciğerlerindeki sıvıyı atamadığı için solunumda sıkıntısı oldu doğumdan sonra hiç yanıma gelemedi 6 gün makinaya bağlı kaldı o günlerde ne durumda olduğumu tahmin edebilirsiniz herhalde, salı günü az az beslenmeye başlandı şu an şükürler olsun ki durumu iyi her gün hastaneye gidiyorum evde durmak çok zor geliyor , nasipte böylesi varmış neden korktuysam başıma geldi siz siz olun rahat olun kötü şeyler aklınıza getirmeyin .inş. en kısa zamanda kızımla evimize geliriz dualrınızı eksik etmeyin arkadaşlar..
bugünlerde geçer inşallah içini ferah tut bebişin sağlıcakla gelecek annesi rabbim yardımcın olsun bizimde az kaldı 33 haftadayız
Maytapcım hadi hayırlıs olsun güzelim şubatta güzel haberlerini bekliyoruz...
Sen şimdi hangi ilaçları kullanıyorsun??
Benexol , Folbiol ve zinco c kullanıyordun..bunlara ilave olarak ne verdi sana dr.?
teşekkürler papatya....dr. bana femara verdi..ilkinde de vermişti...iğne olarak puregon 300lük..orgalutran ve ovitrelle verdi.folbiol ve diğer vitaminlere devam dedi...bugün hemşire gösterdi puregonu nasıl kullanmam gerektiğini...ben ilk kez kullanacağım...önceki menegon diye bir iğneydi..yapamazsan gel dedi hemşire..çok zorlanıyorum iğne yaparken
clexana ocak 15te başladım...dr öyle dedi..şuan kullandığım ilaçlar femara sabah akşam...vitaminler...clexan ve puregon.....allah sonumuzu hayır etsin papatya:81:
allah hepimizin sonunu hayırlı kılsın canım..Herkese demek farklı ilaç proseduru uygulanıyor.Benim dr. clexanı bana yumurta toplama gününden sonra verecek.Folbiol dışında başka vitamin hapı vermedi bana.Ovitrelle zaten çatlatma iğnesi banada pregnyl verdiler..
Bayağı vitamin hapı kullanıyorsun acaba neden bu kadar vitamine gerek duyuyorlar??
Neyse allah hepimize yardımcı olsun ve göbişlerimiz bebekle dolsun
canım benim tolgacık 2500 gramın altında doğmayacak ben buna çok inanıyorum o çok çok çok güçlü bir erkek ve annesini asla teredütlere üzüntülere sokmayacak..Aslanlar gibi doğacak derin derin kendi başına nefes alacak ve annesin koynunda mışıl mışıl uslu uslu uyuyacak.Karnını annesini emerek doyuracak..annesine manalı manalı bakışlar atacak..O annesinin akıllı uslu oğlu olacak.Doktor amcalarıda buna çoookkk şaşıracak.Allahım onu koruyacak premetecim ben buna çok inanıyorum canım arkadaşım sen hiiiççç üzülme..İyiyim canım sağol sen nasılsın?
İyiyim Melekcim sen nasılsın? Sezeryan tarihim henüz netleşmedi. Bugün doktor vizitte pazartesi tekrar doplerle bakalım ona göre tarihi netleştiririz ama bu gidişle 36'yı bitireceksin dedi. Sanırım çarşamba veya perşembe düşünüyor çünkü çarşamba günü 36+0 olacağım. İğneyi de doğumdan bir gün önce bırakacakmışım. Duru kaç kilo doğmuştu, benimki herhalde en fazla 2300 falan doğacak. İnan bugünlere geldiğime hiç inanamıyorum Allah'ıma binlerce kere şükürler olsun. Ben doğumdan sonrasıyla ilgili hiç hayal kuramıyorum, kendimi hiç bebeğim kucağımda hayal edemiyorum acaba o duygu nasıl bir duygu bilmediğim için mi yoksa hayalkırıklığına uğramaktan korktuğum için mi? Sen de böyle hissetmiş miydin?
canım çok büyük geçmiş olsun..allah analı babalı büyütsün güzelim tez zamanda sağlıklı bir şekilde kızını eve götürmen için dualarımda olacaksın..Üzme kendini diyeceğim ama elde olmadığını biliyorum ama kızın için yapmalısın güzelim..Sağ sağlim kızın eve dönecek annesinin kuzusu...Allah emanet olungünaydınlar ne söylesem ne yazsam bilemiyorum , öncelikle Rabbime şükürler olsun ki hayırlısıyla kavuştum kızıma Rabbim bütün dileyenlere nasip etsin inş. Doğum yapalı 11 gün oluyor ve kızım hala küvezde ciğerlerindeki sıvıyı atamadığı için solunumda sıkıntısı oldu doğumdan sonra hiç yanıma gelemedi 6 gün makinaya bağlı kaldı o günlerde ne durumda olduğumu tahmin edebilirsiniz herhalde, salı günü az az beslenmeye başlandı şu an şükürler olsun ki durumu iyi her gün hastaneye gidiyorum evde durmak çok zor geliyor , nasipte böylesi varmış neden korktuysam başıma geldi siz siz olun rahat olun kötü şeyler aklınıza getirmeyin .inş. en kısa zamanda kızımla evimize geliriz dualrınızı eksik etmeyin arkadaşlar..
allah hepimizin sonunu hayırlı kılsın canım..Herkese demek farklı ilaç proseduru uygulanıyor.Benim dr. clexanı bana yumurta toplama gününden sonra verecek.Folbiol dışında başka vitamin hapı vermedi bana.Ovitrelle zaten çatlatma iğnesi banada pregnyl verdiler..
Bayağı vitamin hapı kullanıyorsun acaba neden bu kadar vitamine gerek duyuyorlar??
Neyse allah hepimize yardımcı olsun ve göbişlerimiz bebekle dolsun
insallah sonu guzel olacak hepımız ıcin.bende vitamin eksikligi cok maalesef.duzensız besleniyorum.daha dogrusu faydalı seyler yemıyorum.ovıtrelle ve pregnly aynı galıba.buarada senınkı uzun protokoldü dimi?sonucları aynı zamanda mı ögrencez?benim subat 1gbı toplama i$lemı,subat 6gbide transfr olur dedı doktor.ama tahmini.sonuçta 18 subat gibi.tabi herşey yolunda giderse.
PREMETE canım az kaldı inan senin kadar bende heyecanlıyım canım yaşadığın duyguları hep yaşadık sedyede ameliyata giderken bile çıkınca kucağıma alabilmenin hayalini kuramadım.hep son anda birşey olmasından korktum ama allahım nasip etti canım sanada edecek inşallah ve kocaman birrrr ohhhhhhhhhh çekeceksin ve ben bile hala evde kızımı gördüğümde inanamadığım zamanlar oluyo.kilo konusuna gelince banada 3350 demişti 3550 doğdu kızım.inşallah seninkide fazla doğacak canım...
ÖZLENEN canım sende inşallah en yakın sürede bebişinle evine gitmen nasip olur.durumunun iyiye gitmesine çok sevindim canım allahım yardımcınız olsun.
MAYTAP canım sendende inşallah çok güzel haberler alacağız bak bebişlerimiz nasıl çoğalıyo umudumuz bol olsun
melek anneleri maalesef dün kötü bir haber aldım. 28 mavi arkadaşımız meleğini kaybettikten bir süre sonra tekrar gebe kalmıştı biliyorsunuz. Ne yazık ki bu bebeği de melek olmuş 18 ocakta
Arkadaşımıza rabbim bol sabır versin ve tez vakitte sağlıklı bir bebiş göndersin inşallah.
Onun ne yaşadığını çok iyi biliyorum. İlk kayıp büyük şok büyük yıkım ama ikinci gebelikte de aynı durum olunca dayanılmaz umutsuz çözümsüz hissediyorsun kendini
allahım bol sabırlar versin...diyecek söz bulamıyorumm...
map canım sen nasılsın?
Maytaaaap gördüm sennii.. Naber ? Alıştın mı canım puregon yapmaya?
melek anneleri maalesef dün kötü bir haber aldım. 28 mavi arkadaşımız meleğini kaybettikten bir süre sonra tekrar gebe kalmıştı biliyorsunuz. Ne yazık ki bu bebeği de melek olmuş 18 ocakta
Arkadaşımıza rabbim bol sabır versin ve tez vakitte sağlıklı bir bebiş göndersin inşallah.
Onun ne yaşadığını çok iyi biliyorum. İlk kayıp büyük şok büyük yıkım ama ikinci gebelikte de aynı durum olunca dayanılmaz umutsuz çözümsüz hissediyorsun kendini
Kimseler yok bugün umarım herkes iyidir..
ne olsun işte yarın pazartesi hafta başı, bu da yetmeazmiş gibi birazdan eşimin akrabaları geliyor misafirliğe.
Bebeğim olsaydı hiç yorulmazdım içim hep cıvıl cıvıl olurdu hayat enerjim çok artardı gibi geliyor...
inşallah özlenen de sen de bebeklerinize kavuşacaksınız
Rabbim bizlere de nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?