alabiliyorsan al gamze...hiçbişi bebeğinden daha önmeli diil....neyse ben kaçıyorum..kendinize çok dikkat edin arkadaşlar...
sağol maytap görüşürüz sonra yine seleni yakalayamadım neyse canım kendine iyi bak sende
sağol arkadaşım ne kadar içten yazdığını o kadar hissediyorum ki sağol güzel arkadaşım..amin inş. güzel haberler veririz buna çok ihtiyacım var..ama içimde korku yok da diyemiyorum heyecan ve korku karışmış durumda allahım inş. içimi feraha çıkarsın ve o güzel haberi güzel mücizemi bana ve arkadaşım maytapa nasip etsin..
inşallah gamzelikız burdan en güzel haberleri veririz
Tam yazarken elektrik gitti internet kesildi o yüzden yakalayamadın :) bakalım yarın doktor ne diyecek ama bi kaç doktora daha sordum dikiş atılması iyi olur hem işe yarayan bi yöntem hemde psikolojik olarak rahatlatan bi yöntem diyorlar sende için daha rahat edicekse dikiş attırır dinlenirsin bol bol elimizden geleni yapıcaz bu sefer hayırlısı olsun hakkımızda..
canım gelişmeleri bize yaz bende istiyorum dikişi ne olur ne olmaz diye bakalım 12 haftada belli olucak sen raaporlumusun ??12 haftalarda bebek büyüdüğü için ağrı sızın olması normal canım bende de olmuştu ama bu dikiş olayını iyi araştır canım iyi dr olsun
Evet bu hafta raporluydum gitmedim bakalım araştırıyorum doktoruda dikişide,bugün muayenede tam belli olcak gelişmelerden haberdar ederim tabiki senin iş nasıl gidiyor bugün??
ay canım inş. öyledir güzelim inş.Allahımdan mucizemi çok istiyorum allahım bana hayırlısı sağlıklı evlat nasip etsin diye çok dua ediyorum..Hem kendime hemde maytap için bol dua ediyorum..Sizlerin dualarıylada allahın izniyle inş güzel haberler veririz...papatya yerleşme kanamasıdır canım o. Benim ikizlerimde test yapmadan 3 gün önce bayağ kahverengi akıntım başlamıştı ve uzun sürdü. Bence kesin tuttu seninkiiii.. :)))
Maytap umudunu koru arkadaşım 17 sinde kutlayacağız seninkini de inşallah.
allah razı olsun rüyacım inş güzelim güzel haberlerimizi veririz inş.PAPATYA ve MAYTAP insallah hayirli olumlu güzel sonuclarinizi aliriz. Inanin hep dualarimizdasiniz.Hakkinizda hakkimizda hayirlisi olur insallah...Insallah güzel haberlerinizle coook seviniriz.........Bütün hamile arkadaslarimizda kendinize dikkat edin lütfen, stres yapmadan dinlenmeye calisin bol bol...
Dr güven ve dinle ne gerekiyorsa onu yaptır güzelim..İçinin rahat olması için keşkeler olmasın diye ne yapılması gerekiyorsa iyi araştırıp yaptır güzelim.Herşey güzel olacak ben eminimmTam yazarken elektrik gitti internet kesildi o yüzden yakalayamadın :) bakalım yarın doktor ne diyecek ama bi kaç doktora daha sordum dikiş atılması iyi olur hem işe yarayan bi yöntem hemde psikolojik olarak rahatlatan bi yöntem diyorlar sende için daha rahat edicekse dikiş attırır dinlenirsin bol bol elimizden geleni yapıcaz bu sefer hayırlısı olsun hakkımızda..
EVet sorma hiç geçmiyor artık sayılı gün..İnş. arkadaşım inş güzel haberlerle döneriz...aminnnnnnnnaminnnnnnnnn aminnnnnnnnnn
hamile smile koydumki hamiş haberlerinizi alalım..
ayy papatyaa iki gün kaldıı yaaa..
hadi inşallahh kızlarr cok ama cok umutluyum ikinizdende..
hadi hayırlısı güzelim pıt pıtları dinle keseciği göre gel..Ve hatta izin yazdırabiliyorsan onuda yazdır canım bol bol dinlenbugün daha iyiyim bende pazartesi gidicem dr kalp atışlarını dinlemek için bakalım ilk defa görücem bakalım dr sana ne diyecek güzel haberlerle dönersin inşallah
sağol arkadaşım allah razı olsun..içini ferah tut herşey güzel olacak sende sağlıklı bebeişini kucağına alacaksın...İnşallah dediğin gibi rahat olur Papatya herşey hepimiz için yolunda ilerlesin sizin güzel haberlerinizi alalım ondan sonra bi ohh dicem zaten Maytap ve senin için dua ediyorum hep ve diğer arkadaşlar için tabiki..
maalesef kızlar benim transfer hiçte umduğumuz gibi olmadı(herşey çok iyi gidiyorken son gün embriyolar blast olmamış (hatta dr.istresen iptal edelim bidahaki aya tekrar başlayalım dedi...ama ben yine de istedim..bi tane 9 hücreli 1tanede 7 hücreli ama yavaş gelişim gösteren 2tane embriyo transfer edilidi...yani vaziyet okadar kötüki nasıl olsa tutmaz diye 2embriyo transferi oldu....allahtan ümit kesilmez ama yine de ben,im ağlamaktan gözlerim şişti....tam herşey bitti derken ta en başa dönüyorum....artık yavaş yavaş uzaklaşıyorum anne olmaktan... (((
merhaba arkadaşlar...
ben de 3 ay önce 4 aylık erken doğumla bebeğimi kaybettim(
3 tanede erken düşüğüm vardı...
şimdi dr araştırmaktayım...
istanbul anadolu yakasında riskli gebelik uzmanı önerileriniz varsa çok çok memnun olurum...
amin canım inş öyle olur inş..Allahım inşallah dularımızı kabul eder. Sizin için hayırlısını verir kızlar. Maytap, papatya ikiniz içinde ayrı ayrı dua ediyorum. Allahım emeklerinizin karşılığını versin inşallah. Pazartesi inşallah güzel haberlere uyanacağım. İkizinde Allah yardımcısı olsun.
özlemimsin inş güzelim inş.Artık herşeyi yüce rabbim bilir inş mucizemi bana nasip eder..Benimledir..Çok isityorum inş olur..SLM ARKADAŞLAR İYİSİNİZDİR İNŞALLAH...
bizde kızımla yuvarlanıp gidiyoz işte.ALLAHH IM hepinize bu güzel duyguları yaşatması için dua ediyorum her zaman.
PREMETE evet aynen dediğin gibi her kafadan bir ses çıkıyo bende yaşadım aynı şeyleri ama bir süre sonra kendi haline kalıyosun bebişinle,canım sütün yetiyomu oğluna mama kullanıyomusun?kardeş demek can demek hakkında hayırlısı olsun allahım evladıyla sınamasın inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
PAPATYACIM bencede hamilesin canım mutlu haberlerini bekliyoruz...
SLM ARKADAŞLAR İYİSİNİZDİR İNŞALLAH...
bizde kızımla yuvarlanıp gidiyoz işte.ALLAHH IM hepinize bu güzel duyguları yaşatması için dua ediyorum her zaman.
PREMETE evet aynen dediğin gibi her kafadan bir ses çıkıyo bende yaşadım aynı şeyleri ama bir süre sonra kendi haline kalıyosun bebişinle,canım sütün yetiyomu oğluna mama kullanıyomusun?kardeş demek can demek hakkında hayırlısı olsun allahım evladıyla sınamasın inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
PAPATYACIM bencede hamilesin canım mutlu haberlerini bekliyoruz...
Sağol canım sütümün yetip yetmediğini anlayamıyorum. İki saatte bir emziriyorum, onun dışında ağladığında da veriyorum ama sanki sütüm az gibi göğüslerimde doluluk hissi olmuyor. Her emzirme sonrası da 30 cc Prematil veriyorum onu da alıyor herhalde sütümle doysa almazdı diye düşünüyorum. 3 kiloya gelinceye kadar bu şekilde devam edelim dedi doktor. Sen sütünün yettiğini nasıl anlıyorsun. Öff acemilik de amma zormuş.
Selam kızlar doktora gittim bugün dikiş için alttan ultrasonla muayene etti doktorum şimdilik bi açıklık yok herşey normal ama önlem amaçlı dikiş atabiliriz dedi bi doktor ismi verdi yarın ona git görüş bende kendisini ariyacağım beraber karar verelim tecrübesine güvendiğim bir doktor dedi bu alttan muayeneler çok gerdi beni..yani henüz tam karar verilmedi bakalım o doktor ne diyecek..yarın ikili test içinde kan vereceğim umarım herşey yolunda gider...
premete cnm bnm ya
aman da anne olmuş da sütü yetmezmiş
rezene cayını cok övüyorlar denedinmi
canım benim bak bu haberler güzel ama yarinki dr kulak ver ve gerçekten önlem amaçlı olması gerekiyorsa yaptır güzelim...hadi hayırlısınla 2 li testinde iyi çıksın..Selam kızlar doktora gittim bugün dikiş için alttan ultrasonla muayene etti doktorum şimdilik bi açıklık yok herşey normal ama önlem amaçlı dikiş atabiliriz dedi bi doktor ismi verdi yarın ona git görüş bende kendisini ariyacağım beraber karar verelim tecrübesine güvendiğim bir doktor dedi bu alttan muayeneler çok gerdi beni..yani henüz tam karar verilmedi bakalım o doktor ne diyecek..yarın ikili test içinde kan vereceğim umarım herşey yolunda gider...
canım ben neler vermezdimki bunları yaşamak için..bol su iç güzelim süt olması için bol bol su güzelim.tolgacığı kocaman öpüyorumCanım benim Allah hepinize süt, gaz, uyku muhabbetleri yapmayı nasip etsin. Rezeneyi ben de duymuştum deneyeceğim canım sağol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?