Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

papatya yerleşme kanamasıdır canım o. Benim ikizlerimde test yapmadan 3 gün önce bayağ kahverengi akıntım başlamıştı ve uzun sürdü. Bence kesin tuttu seninkiiii.. :)))
Maytap umudunu koru arkadaşım 17 sinde kutlayacağız seninkini de inşallah.

PAPATYA ve MAYTAP insallah hayirli olumlu güzel sonuclarinizi aliriz. Inanin hep dualarimizdasiniz.Hakkinizda hakkimizda hayirlisi olur insallah...Insallah güzel haberlerinizle coook seviniriz.........Bütün hamile arkadaslarimizda kendinize dikkat edin lütfen, stres yapmadan dinlenmeye calisin bol bol...

sağol maytap görüşürüz sonra yine seleni yakalayamadım neyse canım kendine iyi bak sende

Tam yazarken elektrik gitti internet kesildi o yüzden yakalayamadın :) bakalım yarın doktor ne diyecek ama bi kaç doktora daha sordum dikiş atılması iyi olur hem işe yarayan bi yöntem hemde psikolojik olarak rahatlatan bi yöntem diyorlar sende için daha rahat edicekse dikiş attırır dinlenirsin bol bol elimizden geleni yapıcaz bu sefer hayırlısı olsun hakkımızda..

inşallah gamzelikız burdan en güzel haberleri veririz

aminnnnnnnnaminnnnnnnnnaminnnnnnnnnn
hamile smile koydumki hamiş haberlerinizi alalım..
ayy papatyaa iki gün kaldıı yaaa..
hadi inşallahh kızlarr cok ama cok umutluyum ikinizdende..

canım gelişmeleri bize yaz bende istiyorum dikişi ne olur ne olmaz diye bakalım 12 haftada belli olucak sen raaporlumusun ??12 haftalarda bebek büyüdüğü için ağrı sızın olması normal canım bende de olmuştu ama bu dikiş olayını iyi araştır canım iyi dr olsun

Evet bu hafta raporluydum gitmedim bakalım araştırıyorum doktoruda dikişide,bugün muayenede tam belli olcak gelişmelerden haberdar ederim tabiki senin iş nasıl gidiyor bugün??

Evet bu hafta raporluydum gitmedim bakalım araştırıyorum doktoruda dikişide,bugün muayenede tam belli olcak gelişmelerden haberdar ederim tabiki senin iş nasıl gidiyor bugün??

bugün daha iyiyim bende pazartesi gidicem dr kalp atışlarını dinlemek için bakalım ilk defa görücem bakalım dr sana ne diyecek güzel haberlerle dönersin inşallah

ay canım inş. öyledir güzelim inş.Allahımdan mucizemi çok istiyorum allahım bana hayırlısı sağlıklı evlat nasip etsin diye çok dua ediyorum..Hem kendime hemde maytap için bol dua ediyorum..Sizlerin dualarıylada allahın izniyle inş güzel haberler veririz...

allah razı olsun rüyacım inş güzelim güzel haberlerimizi veririz inş.

Dr güven ve dinle ne gerekiyorsa onu yaptır güzelim..İçinin rahat olması için keşkeler olmasın diye ne yapılması gerekiyorsa iyi araştırıp yaptır güzelim.Herşey güzel olacak ben eminimm

aminnnnnnnnaminnnnnnnnnaminnnnnnnnnn
hamile smile koydumki hamiş haberlerinizi alalım..
ayy papatyaa iki gün kaldıı yaaa..
hadi inşallahh kızlarr cok ama cok umutluyum ikinizdende..
EVet sorma hiç geçmiyor artık sayılı gün..İnş. arkadaşım inş güzel haberlerle döneriz...

bugün daha iyiyim bende pazartesi gidicem dr kalp atışlarını dinlemek için bakalım ilk defa görücem bakalım dr sana ne diyecek güzel haberlerle dönersin inşallah
hadi hayırlısı güzelim pıt pıtları dinle keseciği göre gel..Ve hatta izin yazdırabiliyorsan onuda yazdır canım bol bol dinlen

İnşallah dediğin gibi rahat olur Papatya herşey hepimiz için yolunda ilerlesin sizin güzel haberlerinizi alalım ondan sonra bi ohh dicem zaten Maytap ve senin için dua ediyorum hep ve diğer arkadaşlar için tabiki..
sağol arkadaşım allah razı olsun..içini ferah tut herşey güzel olacak sende sağlıklı bebeişini kucağına alacaksın...

Allahım inşallah dularımızı kabul eder. Sizin için hayırlısını verir kızlar. Maytap, papatya ikiniz içinde ayrı ayrı dua ediyorum. Allahım emeklerinizin karşılığını versin inşallah. Pazartesi inşallah güzel haberlere uyanacağım. İkizinde Allah yardımcısı olsun.

Son düzenleme:

canım nasip kısmet herşey allah sana bunu nasip edecekse hiçbirşey engel olmaz bekleyip göreceğiz sonucu...inşallah güzel haberler vereceksin bizlere kalbini ferah tut allah a sığın canım benim.

SLM ARKADAŞLAR İYİSİNİZDİR İNŞALLAH...
bizde kızımla yuvarlanıp gidiyoz işte.ALLAHH IM hepinize bu güzel duyguları yaşatması için dua ediyorum her zaman.

PREMETE evet aynen dediğin gibi her kafadan bir ses çıkıyo bende yaşadım aynı şeyleri ama bir süre sonra kendi haline kalıyosun bebişinle,canım sütün yetiyomu oğluna mama kullanıyomusun?kardeş demek can demek hakkında hayırlısı olsun allahım evladıyla sınamasın inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

PAPATYACIM bencede hamilesin canım mutlu haberlerini bekliyoruz...

canım allahım sabırlar versin benimde 4 düşük bitanede meleğim var.ama allahıma şükürler olsunki şimdi sağlıklı bir kızım var kucağımda.bende çok araştırmalar yapmıştım ama bir sorun bulamadık.allahım şimdi nasip etti.inşallah sanada nasip eder en kısa zamanda ümidini yitirme asla allah a sığın...araştırmalarınıda yap.

amin canım inş öyle olur inş..

özlemimsin inş güzelim inş.Artık herşeyi yüce rabbim bilir inş mucizemi bana nasip eder..Benimledir..Çok isityorum inş olur..
İnş Maytapla beraber güzel haber veririz

Selam kızlar doktora gittim bugün dikiş için alttan ultrasonla muayene etti doktorum şimdilik bi açıklık yok herşey normal ama önlem amaçlı dikiş atabiliriz dedi bi doktor ismi verdi yarın ona git görüş bende kendisini ariyacağım beraber karar verelim tecrübesine güvendiğim bir doktor dedi bu alttan muayeneler çok gerdi beni..yani henüz tam karar verilmedi bakalım o doktor ne diyecek..yarın ikili test içinde kan vereceğim umarım herşey yolunda gider...

Sağol canım sütümün yetip yetmediğini anlayamıyorum. İki saatte bir emziriyorum, onun dışında ağladığında da veriyorum ama sanki sütüm az gibi göğüslerimde doluluk hissi olmuyor. Her emzirme sonrası da 30 cc Prematil veriyorum onu da alıyor herhalde sütümle doysa almazdı diye düşünüyorum. 3 kiloya gelinceye kadar bu şekilde devam edelim dedi doktor. Sen sütünün yettiğini nasıl anlıyorsun. Öff acemilik de amma zormuş.

premete cnm bnm ya
aman da anne olmuş da sütü yetmezmiş
rezene cayını cok övüyorlar denedinmi

Canım sanki önlem amaçlı dikiş atılırsa hamileliğinde daha rahat edersin gibi geliyor bana. İnşallah senin ve bebeğin için en doğrusu, en sağlıklısı ne olacaksa doktorlar ona karar verir.

canım benim bak bu haberler güzel ama yarinki dr kulak ver ve gerçekten önlem amaçlı olması gerekiyorsa yaptır güzelim...hadi hayırlısınla 2 li testinde iyi çıksın..

Canım benim Allah hepinize süt, gaz, uyku muhabbetleri yapmayı nasip etsin. Rezeneyi ben de duymuştum deneyeceğim canım sağol.
canım ben neler vermezdimki bunları yaşamak için..bol su iç güzelim süt olması için bol bol su güzelim.tolgacığı kocaman öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…