Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

süper bir haber...bende seni merak ettim...dışardaydım bakamadım...şimdi geldim..ilk iş pc yi açmak oldu...demekki her hamilelik birbirinden tamamen farklı...hep güzel haberler al inşallah selen...alltan muyane bendede çok sıkıntılı...nnefret ediyorum...ama sonunda bebeğini kucağına alacaksın onu düşün rahat ol

süper bir haber...bende seni merak ettim...dışardaydım bakamadım...şimdi geldim..ilk iş pc yi açmak oldu...demekki her hamilelik birbirinden tamamen farklı...hep güzel haberler al inşallah selen...alltan muyane bendede çok sıkıntılı...nnefret ediyorum...ama sonunda bebeğini kucağına alacaksın onu düşün rahat ol

inşallah ebrucu...allah hepimizin yardımcısı olsun

canım nasip kısmet herşey allah sana bunu nasip edecekse hiçbirşey engel olmaz bekleyip göreceğiz sonucu...inşallah güzel haberler vereceksin bizlere kalbini ferah tut allah a sığın canım benim.

teşeşkkür ederim..inşallah umduğumuz hayırlısıyla olur...ben ve papatya güzel haberler veririz

kızlarrr iyi akşamlar..
tüp bebeğe gidenlere bir sorum olucaktı..:26:
iğnelere başladıktan sonra dr,unuz kac kez kontrole cağırdı..:94:
malum benim gittiğim merkez bana 4 saat uzaklıkta ona göre sizlerden bilgi almak istedim..
yani haftada iki kez filansa orda kalıcak yer ayarlamam lazımda ondan soruyorum..

Canım sanki önlem amaçlı dikiş atılırsa hamileliğinde daha rahat edersin gibi geliyor bana. İnşallah senin ve bebeğin için en doğrusu, en sağlıklısı ne olacaksa doktorlar ona karar verir.

Aynen bende senin gibi düşünüyorum sanki kafam daha rahat edermiş gibi geliyor dikiş olursa..Süt için hurma ve tahin helvasından ablam çok memnun kalmıştı bide havuç bol süt yaparmış bol bol ye Premete'cim..

Saol Maytap'cım ama açıkçası ilk hamileliğimden farklımı bilmiyorum çünkü ilkinde bu haftalarda bu ölçümler yapılmıyordu rahim ağzı yetmezliği varsa sonradanda ortaya çıkabiliyormuş bilemiyorum artık düşünmekten başım ağrıyor bazen hatta bugün doktordan çıkınca ağlama krizine tutuldum durduramadım kendimi şimdi iyiyim ama dua ediyorum bol bol elimizden başka bir şey gelmiyor..Sizlerede dua ediyorum heep neler hisssediyorsun bu arada varmı hiç bi hissiyatın??

canım benim dr bu kez beni daha dikkatle izlemek istediğinden ben ilk iğnelerime başladıktan sonra 5 gün kontrole gittim ve ondan sonraki kontrollerimde 2 günde bir hatta toplama gününe 4-5 gün kala her gün gittim.E2 kan değerlerimi verip bakıp takip ettikleri için birde sürekli sıvı toplaması varmı diye kontrole gidiyordum.Ama her dr kontrolleri hastasına göre değişir ama iğnelere başlandıktan sonra ilk muayene 5 gün sonra genelde diğer günlerde ise 2-3 günde bir kontrol oluyor..
Hadi hayırlısı arkadaşım bu senin son yolun olsun ve bebeğini sağlıklısınla seninle olsun

canım bir sorun cıkmıcaktır allahın izniyle bu dikiş olayı benide korkutuyor kontrolamaçlı bende dikiş atılsın istiyorum hayırlısı artık bizi bilgilendir canım

Canım senin de son günün ondan sonra sen de hamileler dünyasına adım atacaksın dokuz ay sonra da benim gibi uykusuzluktan öldüğün gecelerin başlayacak. Sakın bugün idrar testi falan yapayım deme idrarda zaten geç çıkıyor boşuna moralini bozma zaten yarın mutlu haberi alacağız bir gün daha dişimizi sıkalım.

çok sağol arkadaşım...
inş ben de birgün başaracağım...

rabbim kızına sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin....

canım ben doğum yaptığım zaman emziriyodum ama boştu zaten o ara mama verin dedi doktor sarılık olmasın diye sonra sütüm geldi ama doymuyo benimkide hala kesemedim mamayı inan o kadar sitresli günler geçirdimki.göğüs yaraları resmen kan akıyodu ya.bende bu sefer sağarak bakıyodum ne kadar sütüm çıkacak diye.zaten emerken çok huysuzluk yapıyo bende mama veriyorum günde 2 kere falan kızım uyurkende sağıyorum ne kadar yediğini ancak o zaman anlıyorum.sağmadığım zaman emziriyorum anlayacağın bol sütüm yok.eşim beni sinir etti zaten arkadaşlarıyla konuşuyo yok onlar sadece anne sütü veriyolar falan filan yani sanki yettide ben vermiyorum kızdım 2 gün sadece süt verdim yetmiyo ağlıyo yavrum.kayınvalidem ve eşimin teyzesi geldi önceki akşam dedim böyle böyle dediler sen ona bakma ver arada mama kızdılar eşime sonuçta her bebeğin doyma hissi başka herkesin süt miktarı başka bide canım ne yediysem inan hiç farketmedi sütüm.ben arkadaşlaımda görüyorum emziriyolar kısa süre benimki 1 saat duruyo yine tık yok.inanın emzirmeyi hep hayal ediyodum ama göğüslerimden o kadar çektimki bana sanki işkence oldu arada ağlayarak emziriyorum.sonuçta ben sütümü veriyorum olduğu sürecede vereceğim vicdan azabı duyuyorum arada ama yapabileceğim çok fazla bişey yok.büyüsünler sağlıklı olsunlarda napalım varsın mama yesinler...

Hemen acilen kafandan at o 'sutum az' cumlesini. Inanarak veya inanmayarak da olsa gun icinde aklina her geldiginde ne cok sutum var diye tekrar et. Inanman gerekmiyor, bana guven. Gun gectikce sutunun nasil cogaldigina hayret edeceksin canim. Dedigim gibi, sen bunu inanmadan da soyleyebilirsin, onemli olan bilincaltina mesaj yollamak. Unutma, aklina her geldiginde soyle icinden. Bir de bol su icmeyi sakin ihmal etme. Gerisi bos.

Son düzenleme:

inşallah canım bundan sonrada herşey yolunda gidecek.ahhh bu muayneler yokmu ben belden aşağımdan nefret etmiştim bir aralar...ama hepsi geçti şimdi herşey çok güzel seninde öyle olacak hayırlısıyla...

Bir de goguslerindeki yaralar duruyor mu hala? Eger duruyorsa Avent gogus kalkani al. Onlari kullanmaya baslar baslamaz iki gunde yaran iyilesecek. Nasl bir sey oldugunu bilmiyorsan nette ara resmini gorursun.

canım teşekkür ederim bide bunu denicem inşallah artacak benimde sütüm...

Ay canım ya ben de süt derdi birtek bende var sanıyordum demek ki aynı sıkıntıları yaşıyormuşuz. Sana bir tek eşin emzir diye baskı yapıyormuş bana ise eşim dışında herkes. Çocuk zaten prematüre doktor mama takviyesi yapalım dediği halde sanki ben emzirmekten gocunuyormuşum da mama veriyormuşum gibi davranıyorlar oysa her mamadan önce emziriyorum zaten. Biz istemez miyiz çocuğumuzu şöyle doya doya emzirmeyi zaten o günlerin hayaliyle yaşamışız ama mama takviyesi gerekiyorsa yapacağız tabi. Benim kuzenim evlat edindi dolayısıyla bebeği hep mamayla beslendi şimdi 1 yaşına geldi maşallah tosun gibi üstelik bugüne kadar hiç hasta bile olmadı. Mama veriyorum diye hiç vicdan azabı çekme canım sonuçta sen sütünü vermek için elinden geleni yapıyorsun, ben hiç vicdan azabı çekmiyorum içim çok rahat yoktan var edemem ya. Doktor bana bebek emmeyi öğrenip güçlendikçe memeyi daha iyi boşaltır sütün o zaman artmaya başlar dedi. İnşallah sütümüz bir an önce çoğalır da şu mama eziyetinden kurtuluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…