Selam kızlar doktora gittim bugün dikiş için alttan ultrasonla muayene etti doktorum şimdilik bi açıklık yok herşey normal ama önlem amaçlı dikiş atabiliriz dedi bi doktor ismi verdi yarın ona git görüş bende kendisini ariyacağım beraber karar verelim tecrübesine güvendiğim bir doktor dedi bu alttan muayeneler çok gerdi beni..yani henüz tam karar verilmedi bakalım o doktor ne diyecek..yarın ikili test içinde kan vereceğim umarım herşey yolunda gider...
Selam kızlar doktora gittim bugün dikiş için alttan ultrasonla muayene etti doktorum şimdilik bi açıklık yok herşey normal ama önlem amaçlı dikiş atabiliriz dedi bi doktor ismi verdi yarın ona git görüş bende kendisini ariyacağım beraber karar verelim tecrübesine güvendiğim bir doktor dedi bu alttan muayeneler çok gerdi beni..yani henüz tam karar verilmedi bakalım o doktor ne diyecek..yarın ikili test içinde kan vereceğim umarım herşey yolunda gider...
Allahım inşallah dularımızı kabul eder. Sizin için hayırlısını verir kızlar. Maytap, papatya ikiniz içinde ayrı ayrı dua ediyorum. Allahım emeklerinizin karşılığını versin inşallah. Pazartesi inşallah güzel haberlere uyanacağım. İkizinde Allah yardımcısı olsun.
canım nasip kısmet herşey allah sana bunu nasip edecekse hiçbirşey engel olmaz bekleyip göreceğiz sonucu...inşallah güzel haberler vereceksin bizlere kalbini ferah tut allah a sığın canım benim.
Canım sanki önlem amaçlı dikiş atılırsa hamileliğinde daha rahat edersin gibi geliyor bana. İnşallah senin ve bebeğin için en doğrusu, en sağlıklısı ne olacaksa doktorlar ona karar verir.
canım benim bak bu haberler güzel ama yarinki dr kulak ver ve gerçekten önlem amaçlı olması gerekiyorsa yaptır güzelim...hadi hayırlısınla 2 li testinde iyi çıksın..
İnşallah sonuç güzel olur hepimiz için Papatya bu arada senin teste çok az kaldııı heyecan dorukta :)
canım benim bak bu haberler güzel ama yarinki dr kulak ver ve gerçekten önlem amaçlı olması gerekiyorsa yaptır güzelim...hadi hayırlısınla 2 li testinde iyi çıksın..
canım ben neler vermezdimki bunları yaşamak için..bol su iç güzelim süt olması için bol bol su güzelim.tolgacığı kocaman öpüyorum
süper bir haber...bende seni merak ettim...dışardaydım bakamadım...şimdi geldim..ilk iş pc yi açmak oldu...demekki her hamilelik birbirinden tamamen farklı...hep güzel haberler al inşallah selen...alltan muyane bendede çok sıkıntılı...nnefret ediyorum...ama sonunda bebeğini kucağına alacaksın onu düşün rahat ol
canım benim dr bu kez beni daha dikkatle izlemek istediğinden ben ilk iğnelerime başladıktan sonra 5 gün kontrole gittim ve ondan sonraki kontrollerimde 2 günde bir hatta toplama gününe 4-5 gün kala her gün gittim.E2 kan değerlerimi verip bakıp takip ettikleri için birde sürekli sıvı toplaması varmı diye kontrole gidiyordum.Ama her dr kontrolleri hastasına göre değişir ama iğnelere başlandıktan sonra ilk muayene 5 gün sonra genelde diğer günlerde ise 2-3 günde bir kontrol oluyor..kızlarrr iyi akşamlar..
tüp bebeğe gidenlere bir sorum olucaktı..:26:
iğnelere başladıktan sonra dr,unuz kac kez kontrole cağırdı..:94:
malum benim gittiğim merkez bana 4 saat uzaklıkta ona göre sizlerden bilgi almak istedim..
yani haftada iki kez filansa orda kalıcak yer ayarlamam lazımda ondan soruyorum..
evet güzelim yarın test günüm çok korkuyorum ben..Değerin ne çıkacağından.Kasıklarıma ara ara ağrılar giriyor heran adet olacakmış gibi geliyor bana..Hatta eşime bu sabah onu dedim.Yarın iyi haber alamicakmışız gibi geliyor bana dedi.Oda neden dedi , bende karnıma ara ara ağrı giriyor dedim oda kesin tutmuştur dedi.Bende ama sanki adet olacamışım gibi geliyor dedim..Öfff allahım inş. güzel şeyler nasip ederde içimdeki korkunun aksine çıksın..Hayırlısınla yarını bekliyorum.Hatta idrar testi yapayım mı diye düşünüyorum bugün ama ne bileyim yarını kanda mı bekliyeyim bilemiyorum işte.canım benim bak bu haberler güzel ama yarinki dr kulak ver ve gerçekten önlem amaçlı olması gerekiyorsa yaptır güzelim...hadi hayırlısınla 2 li testinde iyi çıksın..
İnşallah sonuç güzel olur hepimiz için Papatya bu arada senin teste çok az kaldııı heyecan dorukta :)
Diyorumki varsa zaten yarın kanda çıkar ama ne bileyim...Hayırlısı artık hakkımda..
Bol dua edin arkadaşlarım[/B]
canım benim dr bu kez beni daha dikkatle izlemek istediğinden ben ilk iğnelerime başladıktan sonra 5 gün kontrole gittim ve ondan sonraki kontrollerimde 2 günde bir hatta toplama gününe 4-5 gün kala her gün gittim.E2 kan değerlerimi verip bakıp takip ettikleri için birde sürekli sıvı toplaması varmı diye kontrole gidiyordum.Ama her dr kontrolleri hastasına göre değişir ama iğnelere başlandıktan sonra ilk muayene 5 gün sonra genelde diğer günlerde ise 2-3 günde bir kontrol oluyor..
Hadi hayırlısı arkadaşım bu senin son yolun olsun ve bebeğini sağlıklısınla seninle olsun
evet güzelim yarın test günüm çok korkuyorum ben..Değerin ne çıkacağından.Kasıklarıma ara ara ağrılar giriyor heran adet olacakmış gibi geliyor bana..Hatta eşime bu sabah onu dedim.Yarın iyi haber alamicakmışız gibi geliyor bana dedi.Oda neden dedi , bende karnıma ara ara ağrı giriyor dedim oda kesin tutmuştur dedi.Bende ama sanki adet olacamışım gibi geliyor dedim..Öfff allahım inş. güzel şeyler nasip ederde içimdeki korkunun aksine çıksın..Hayırlısınla yarını bekliyorum.Hatta idrar testi yapayım mı diye düşünüyorum bugün ama ne bileyim yarını kanda mı bekliyeyim bilemiyorum işte.
Diyorumki varsa zaten yarın kanda çıkar ama ne bileyim...Hayırlısı artık hakkımda..
Bol dua edin arkadaşlarım[/B]
canım ben tüp bebekten 12-13 günü idrardan yapmıştım cıkmıştı tabi kan değerim cıkınca da tamam dedim allhın izniyle inşallah bu ay habişsindir sende gögüslerde sertleşme var mı??
canım ben neler vermezdimki bunları yaşamak için..bol su iç güzelim süt olması için bol bol su güzelim.tolgacığı kocaman öpüyorum
canım allahım sabırlar versin benimde 4 düşük bitanede meleğim var.ama allahıma şükürler olsunki şimdi sağlıklı bir kızım var kucağımda.bende çok araştırmalar yapmıştım ama bir sorun bulamadık.allahım şimdi nasip etti.inşallah sanada nasip eder en kısa zamanda ümidini yitirme asla allah a sığın...araştırmalarınıda yap.
Sağol canım sütümün yetip yetmediğini anlayamıyorum. İki saatte bir emziriyorum, onun dışında ağladığında da veriyorum ama sanki sütüm az gibi göğüslerimde doluluk hissi olmuyor. Her emzirme sonrası da 30 cc Prematil veriyorum onu da alıyor herhalde sütümle doysa almazdı diye düşünüyorum. 3 kiloya gelinceye kadar bu şekilde devam edelim dedi doktor. Sen sütünün yettiğini nasıl anlıyorsun. Öff acemilik de amma zormuş.
Hemen acilen kafandan at o 'sutum az' cumlesini. Inanarak veya inanmayarak da olsa gun icinde aklina her geldiginde ne cok sutum var diye tekrar et. Inanman gerekmiyor, bana guven. Gun gectikce sutunun nasil cogaldigina hayret edeceksin canim. Dedigim gibi, sen bunu inanmadan da soyleyebilirsin, onemli olan bilincaltina mesaj yollamak. Unutma, aklina her geldiginde soyle icinden. Bir de bol su icmeyi sakin ihmal etme. Gerisi bos.canım ben doğum yaptığım zaman emziriyodum ama boştu zaten o ara mama verin dedi doktor sarılık olmasın diye sonra sütüm geldi ama doymuyo benimkide hala kesemedim mamayı inan o kadar sitresli günler geçirdimki.göğüs yaraları resmen kan akıyodu ya.bende bu sefer sağarak bakıyodum ne kadar sütüm çıkacak diye.zaten emerken çok huysuzluk yapıyo bende mama veriyorum günde 2 kere falan kızım uyurkende sağıyorum ne kadar yediğini ancak o zaman anlıyorum.sağmadığım zaman emziriyorum anlayacağın bol sütüm yok.eşim beni sinir etti zaten arkadaşlarıyla konuşuyo yok onlar sadece anne sütü veriyolar falan filan yani sanki yettide ben vermiyorum kızdım 2 gün sadece süt verdim yetmiyo ağlıyo yavrum.kayınvalidem ve eşimin teyzesi geldi önceki akşam dedim böyle böyle dediler sen ona bakma ver arada mama kızdılar eşime sonuçta her bebeğin doyma hissi başka herkesin süt miktarı başka bide canım ne yediysem inan hiç farketmedi sütüm.ben arkadaşlaımda görüyorum emziriyolar kısa süre benimki 1 saat duruyo yine tık yok.inanın emzirmeyi hep hayal ediyodum ama göğüslerimden o kadar çektimki bana sanki işkence oldu arada ağlayarak emziriyorum.sonuçta ben sütümü veriyorum olduğu sürecede vereceğim vicdan azabı duyuyorum arada ama yapabileceğim çok fazla bişey yok.büyüsünler sağlıklı olsunlarda napalım varsın mama yesinler...
Hemen acilen kafandan at o 'sutum az' cumlesini. Inanarak veya inanmayarak da olsa gun icinde aklina her geldiginde ne cok sutum var diye tekrar et. Inanman gerekmiyor, bana guven. Gun gectikce sutunun nasil cogaldigina hayret edeceksin canim. Dedigim gibi, sen bunu inanmadan da soyleyebilirsin, onemli olan bilincaltina mesaj yollamak. Unutma, aklina her geldiginde soyle icinden. Bir de bol su icmeyi sakin ihmal etme. Gerisi bos.
canım ben doğum yaptığım zaman emziriyodum ama boştu zaten o ara mama verin dedi doktor sarılık olmasın diye sonra sütüm geldi ama doymuyo benimkide hala kesemedim mamayı inan o kadar sitresli günler geçirdimki.göğüs yaraları resmen kan akıyodu ya.bende bu sefer sağarak bakıyodum ne kadar sütüm çıkacak diye.zaten emerken çok huysuzluk yapıyo bende mama veriyorum günde 2 kere falan kızım uyurkende sağıyorum ne kadar yediğini ancak o zaman anlıyorum.sağmadığım zaman emziriyorum anlayacağın bol sütüm yok.eşim beni sinir etti zaten arkadaşlarıyla konuşuyo yok onlar sadece anne sütü veriyolar falan filan yani sanki yettide ben vermiyorum kızdım 2 gün sadece süt verdim yetmiyo ağlıyo yavrum.kayınvalidem ve eşimin teyzesi geldi önceki akşam dedim böyle böyle dediler sen ona bakma ver arada mama kızdılar eşime sonuçta her bebeğin doyma hissi başka herkesin süt miktarı başka bide canım ne yediysem inan hiç farketmedi sütüm.ben arkadaşlaımda görüyorum emziriyolar kısa süre benimki 1 saat duruyo yine tık yok.inanın emzirmeyi hep hayal ediyodum ama göğüslerimden o kadar çektimki bana sanki işkence oldu arada ağlayarak emziriyorum.sonuçta ben sütümü veriyorum olduğu sürecede vereceğim vicdan azabı duyuyorum arada ama yapabileceğim çok fazla bişey yok.büyüsünler sağlıklı olsunlarda napalım varsın mama yesinler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?