selen nerelerdesin??????
ya papatya ben sadece 2 gün evdeydim...3.gün annemmlere gttim..ama hep oturdum...bugün de bi alışveriş merkezine gttim gezxdim çanta aldım kendime...bende evde duramadım....beni boğuyor ...bana test günü tam 12 gün verdiler...5itransfer 17si test.............
Sorma Maytap ya hep evdeyim aslında biraz keyifsizdim sadece, ağrılarım vardı hep tedirginlikle geçti zamanım sen nasılsınn bu arada bende hiç yatıp dinlenmemiştim 2 gün durup sonra gezmelere başlamıştım senin gibi..
sıkma canını kötü şeylerde getirme aklına...ağrılarını sordunmu dr.a???
canım bende tam 5 gün annemlerde kaldım hep oturdum yattım arada bir dolaştım o kadar.Sonra eve geldim.Evde de iş yapmadığımdan dolayı tv izliyorum nette dolaşıyorum dualarım var onları okuyorum bir yemek yapıyorum o kadar.Ama işte heyecan ve korku bir arada olunca işte böyle de olabiliyor..
Neyse çok şükür o günüm bitti..Hayırlısını diliyorum tabii istiyerek..
Benim de 5. gün transferim ve benimde 12.gün testim.Senin 17 şubatta mı test günü??Hakkımızda en hayırlısı olsun ve mucizelerimiz bizimle olsun..Sen yinede kendini fazla yorma güzelim..
kendine dikkat et ve çok yorma güzelim..Arada bir topiğe bende giremiyordum..Canınıda çok sıkmaaa herşey güzel olacak..Kızlar nasılsınızz ben kaç gündür halsizim ağrılarım var biraz,bu hafta işe hiç gitmedim evde oturmakta çok sıkıcıymış bu arada kaç gündür topiğe giriyorum ama yazamıyorum hata veriyor
ya güzelim hiç öyle söyleme yaaa..tıbbi umutsuzluk olan bir sürü vakalar varken ne kadar olumlu şeyler oldu..Alnımızda olacak yazıyorsa hoplasakta zıplasakta bizimle olacaklar...HErşeyin en hayırlısını versin ama versin bize..dikkat et kendine...evet ev çok sıkıcı helede evde test günü beklemek dahada kötü...tıbbi umutsuzluğa rağmen umutla bekliyorum...............
Daha önce sormuştum rahim büyüdüğü için olur ağrılar normal demişti yarın doktor günüm 2 haftadır gitmiyorum bakalım ne diyecek yarınki muayene sonucu dikiş atılıp atılmayacağınada karar vericez bakalım hayırlısı olsun elimden geldiğince kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum ama hep bi korkuyla geçiyor zaman..ayın 17sine az kaldı hakkında hayırlısı olsun hep dua ediyorum sizlere
kendine dikkat et ve çok yorma güzelim..Arada bir topiğe bende giremiyordum..Canınıda çok sıkmaaa herşey güzel olacak..
ya güzelim hiç öyle söyleme yaaa..tıbbi umutsuzluk olan bir sürü vakalar varken ne kadar olumlu şeyler oldu..Alnımızda olacak yazıyorsa hoplasakta zıplasakta bizimle olacaklar...HErşeyin en hayırlısını versin ama versin bize..
canım benim rahim büyüdükçe benimde ağrım çok oluyordu kramp gibi karnıma bunlar çok normal bende sormuştum ve normal korkma canım.Dikiş konusuna gelince inş olmaz güzelim dilerim herşey yolunda ve güzel olur ve olacakta..Daha önce sormuştum rahim büyüdüğü için olur ağrılar normal demişti yarın doktor günüm 2 haftadır gitmiyorum bakalım ne diyecek yarınki muayene sonucu dikiş atılıp atılmayacağınada karar vericez bakalım hayırlısı olsun elimden geldiğince kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum ama hep bi korkuyla geçiyor zaman..ayın 17sine az kaldı hakkında hayırlısı olsun hep dua ediyorum sizlere
evet yani geri gelmesi normalde işte öyle üzerilerinde öyle hafif bir renk farkı olunca huzurzuslanmadımda değil yani..neyse artık sayılı günler başladı allah hayırlısını bunuda çok güzel pozitif sonuç alarak geçirmemizi nasip etsin...yormuyorum ama yatmıyorumda...senden 3gün sonrda ben öğreneceğim...allah dualarımızı kabul etsin inşallah...buarada jel geri geldi filan yazmışın benimde hepsi içerde kalmıyor geri geliyor bir kısmı ama dr.vucut gerekli olanı alır demişti..
evet katılıyorum sana olacaksa atlasan da zıplasanda oluyor..olmayacaksa olmuyor..ben ümitliyim tıp ümitsizde olsa:)
canım benim rahim büyüdükçe benimde ağrım çok oluyordu kramp gibi karnıma bunlar çok normal bende sormuştum ve normal korkma canım.Dikiş konusuna gelince inş olmaz güzelim dilerim herşey yolunda ve güzel olur ve olacakta..
evet yani geri gelmesi normalde işte öyle üzerilerinde öyle hafif bir renk farkı olunca huzurzuslanmadımda değil yani..neyse artık sayılı günler başladı allah hayırlısını bunuda çok güzel pozitif sonuç alarak geçirmemizi nasip etsin...
işte bu arkadaşım ohh be içimi ferhaladı.Ümitli olmak en doğru şeydir..
Vallahi topik boş kaldı dıye bir kaç gün çok üzüldüm sıkılmıştım ama rahatladım sizlerle yazışınca..iyiki varsınız
eğer olumlu sonuç alırsam bu duaların sayesinde olacak zaten....hakkında hayırlısı olsun selen...rahat olki rahat geçsin herşey...bakarsın dikişe bile gerek kalmaz.................
Hayırlısı olsun bakalım dikişli nakışlı bi şekilde sonuna kadar götürürüm inşallah :)) bu arada umutlu olmana çok sevindim üstelikte bende çok umutluyum senden güzel hisler var içimde :))
Güzel arkadaşlarım nasılsınız? Çok şükür benim de oğlumun da sağlığı iyi. Oğlum 16 günlük oldu, inanamıyorum hala yaşadıklarım rüya gibi geliyor. Gelen, giden, oğlanın yemesi,içmesi, uyuması derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile. Şu 40'ımız bir çıksa, eşim oğlum ben başbaşa kalsak, düzenimizi oturtsak daha iyi olacağım. Şimdi her kafadan bir ses çıkıyor, sanki bir çocuk doğurmuş olan bebek profesörü oluyor, bir de eskiler şöyle yapardı böyle yapardılar yok mu insanı çıldırtıyor. Aslına bakarsanız bu aralar canım çok sıkkın. kardeşim de hamile diye size bahsetmiştim onda da İUGR çıktı, daha 21 haftalık ve bebeği çok küçük, hergün Allah'a benim yaşadıklarımı onun da yaşamaması için yalvarıyorum. Haberi aldığımdan beri kendimde değilim, üzüntüden sütüm azaldı,onun haline üzülmekten doğum yaptığıma sevinemedim bile. Allah yardımcısı olsun.
Papatyam, Maytapcım inşallah sizin güzel haberlerinizle moral bulurum.Allah isteyen herkese anneliği nasip etsin, hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın. Sizi takip etmeye çalışıyorum ama pek yazmaya fırsat bulamıyorum. Her zaman aklımda ve duamdasınız. Hepinizi öpüyorum Tolga da öpüyomuş.
beklemedeyiz:)sen nasılsın?????????
Hayırlısı olsun bakalım dikişli nakışlı bi şekilde sonuna kadar götürürüm inşallah :)) bu arada umutlu olmana çok sevindim üstelikte bende çok umutluyum senden güzel hisler var içimde :))
bende evdeyim canım sürekli yatıyorum yarın iznim bitti ne yağıcam bilmiyorum beklemek zor bir süreç inşallah sonu güzel biticek
iştede dikkat et kendine....fazla yorma kendini............
işim kolay ama uzak 45 dak sürüyor git gel beni yol yoruyor başımı tutamıyorum belki rapor alırım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?