Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canım bende tam 5 gün annemlerde kaldım hep oturdum yattım arada bir dolaştım o kadar.Sonra eve geldim.Evde de iş yapmadığımdan dolayı tv izliyorum nette dolaşıyorum dualarım var onları okuyorum bir yemek yapıyorum o kadar.Ama işte heyecan ve korku bir arada olunca işte böyle de olabiliyor..
Neyse çok şükür o günüm bitti..Hayırlısını diliyorum tabii istiyerek..
Benim de 5. gün transferim ve benimde 12.gün testim.Senin 17 şubatta mı test günü??Hakkımızda en hayırlısı olsun ve mucizelerimiz bizimle olsun..Sen yinede kendini fazla yorma güzelim..

sıkma canını kötü şeylerde getirme aklına...ağrılarını sordunmu dr.a???

sıkma canını kötü şeylerde getirme aklına...ağrılarını sordunmu dr.a???

Daha önce sormuştum rahim büyüdüğü için olur ağrılar normal demişti yarın doktor günüm 2 haftadır gitmiyorum bakalım ne diyecek yarınki muayene sonucu dikiş atılıp atılmayacağınada karar vericez bakalım hayırlısı olsun elimden geldiğince kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum ama hep bi korkuyla geçiyor zaman..ayın 17sine az kaldı hakkında hayırlısı olsun hep dua ediyorum sizlere

yormuyorum ama yatmıyorumda...senden 3gün sonrda ben öğreneceğim...allah dualarımızı kabul etsin inşallah...buarada jel geri geldi filan yazmışın benimde hepsi içerde kalmıyor geri geliyor bir kısmı ama dr.vucut gerekli olanı alır demişti..

kendine dikkat et ve çok yorma güzelim..Arada bir topiğe bende giremiyordum..Canınıda çok sıkmaaa herşey güzel olacak..

dikkat et kendine...evet ev çok sıkıcı helede evde test günü beklemek dahada kötü...tıbbi umutsuzluğa rağmen umutla bekliyorum...............
ya güzelim hiç öyle söyleme yaaa..tıbbi umutsuzluk olan bir sürü vakalar varken ne kadar olumlu şeyler oldu..Alnımızda olacak yazıyorsa hoplasakta zıplasakta bizimle olacaklar...HErşeyin en hayırlısını versin ama versin bize..

eğer olumlu sonuç alırsam bu duaların sayesinde olacak zaten....hakkında hayırlısı olsun selen...rahat olki rahat geçsin herşey...bakarsın dikişe bile gerek kalmaz.................

evet katılıyorum sana olacaksa atlasan da zıplasanda oluyor..olmayacaksa olmuyor..ben ümitliyim tıp ümitsizde olsa:)

canım benim rahim büyüdükçe benimde ağrım çok oluyordu kramp gibi karnıma bunlar çok normal bende sormuştum ve normal korkma canım.Dikiş konusuna gelince inş olmaz güzelim dilerim herşey yolunda ve güzel olur ve olacakta..

evet yani geri gelmesi normalde işte öyle üzerilerinde öyle hafif bir renk farkı olunca huzurzuslanmadımda değil yani..neyse artık sayılı günler başladı allah hayırlısını bunuda çok güzel pozitif sonuç alarak geçirmemizi nasip etsin...

evet katılıyorum sana olacaksa atlasan da zıplasanda oluyor..olmayacaksa olmuyor..ben ümitliyim tıp ümitsizde olsa:)

işte bu arkadaşım ohh be içimi ferhaladı.Ümitli olmak en doğru şeydir..
Vallahi topik boş kaldı dıye bir kaç gün çok üzüldüm sıkılmıştım ama rahatladım sizlerle yazışınca..iyiki varsınız

İnşallah dediğin gibi rahat olur Papatya herşey hepimiz için yolunda ilerlesin sizin güzel haberlerinizi alalım ondan sonra bi ohh dicem zaten Maytap ve senin için dua ediyorum hep ve diğer arkadaşlar için tabiki..

evet ben fazla giremiyorum....ablamlar filan var....yeğenler le vakit geçiriyorum.......topik cidden boş kalmış..arada bir bakıyordum ...

eğer olumlu sonuç alırsam bu duaların sayesinde olacak zaten....hakkında hayırlısı olsun selen...rahat olki rahat geçsin herşey...bakarsın dikişe bile gerek kalmaz.................

Hayırlısı olsun bakalım dikişli nakışlı bi şekilde sonuna kadar götürürüm inşallah :)) bu arada umutlu olmana çok sevindim üstelikte bende çok umutluyum senden güzel hisler var içimde :))

Hayırlısı olsun bakalım dikişli nakışlı bi şekilde sonuna kadar götürürüm inşallah :)) bu arada umutlu olmana çok sevindim üstelikte bende çok umutluyum senden güzel hisler var içimde :))

:))vet doğru söylüyorsun sağlıkla kucağına al da gerisi önemli diil....ben ümitliyim ama olmassada yine deneyeceğim diyorum...artık akışına bıraktım....:))

bizde tolgayı öpüyoruz canım kardeşine kan sulandırıcı iğne vermedileri inşalah bu haftalarda bebişi kendini toparlar haftasına ulaşır üzülme canım bazı şeyler elimizde değil tolga bebeği düşün canım benim ne tatlıdır şimdi annesini babasını sevindirdi maşallah süt için eczanelerde satan süt artıran caylar ve dere otu yee cok artırıyor sütü arkadaşımın sütü kesiliyordu şimdi maşallah artıyr bile sütü doğumdan sonra bırakmıyolar her kafadan ses cıkıyor seni cok iyi anlıyorum ama sen kendi iç güdüsel davran sen daha iyi karar verirsin tolga için allah sizi nazarlardan saklasın

inşallah canım eğer dikiş atılması gerekiyorsa atılsın ben attırmayı düşünüyorum bana kesin tanı konulmadı genelde yaptıranlar memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…