topiğimiz bu aralar çok boş kaldı değil mi??
Canım vallahi ben karışık duygular içerisinde zaman geçirmeye çalışıyorum.Korku ve endişe ve heyecan bir arada bekliyorum.Hiç yapmadığım kadar garip birşey içerisindeyim..Allahım yüreğimi ferah tut diye dua ediyorum..
Bunun dışında bir yaramazlık yok.Sen nasılsın iyimisin??
canım evet boş kaldı kimse yazmıyor her kez kendi halinde ben evdeyim dinleniyorum yarın iş var bakalım iyi olursam calışıcam baş cok dönüyor kendimi bitkin hissediyorum az kaldı son 3 gün inşallah gönlünce olur bu ay inşallah topik şenenecek ben buna inanıyorum sen evdemisin nasıl geciyor günlrin
slm kızlar nasılsınız papatyam sakin olmaya calış elden geldiğince
gamzem başım dönüyor dedikçe kendi hamilelğim aklıma geldi
dualarımız senle papatya geri sayım başladı:) güzel haberini alcaz inş.kendine dikkat et ve çalışırken de çok stres yapma olurmu..
Evet son 3 gün kaldı sonuca umarım pozitif olur ve sağlıklı hayırlı evlat nasip eder büyük rabbim..Evdeyim böyle kabuğuma çekilmiş gibiyim duygularım garip gidip geliyor.Hatta dün ağladım bugünde hep göz pınarım herhan akacak gibi...
Evde birşey yapmıyorum kahvaltı tv bilgisayar aras sıra dolaşıyorum evde boş durmak bana göre değil oda sıkıyor beni..meyvelerimi ilaçlarımı suyumu rutin işlerim dışında fazla birşey yok.
Dün gerçi biraz canım sıkıldı aslında.Banyo yaptım ve sonra tuvalette gittiğimde crinone jel hafif topaklanmış sulu gibi geri geldi ve böyle çok ama çok açık turuncu gibi topakların üzerinde bir kaç noktacık gibi birşey vardı.Sildikçe sanki topaklar birikmişte dökülmüşcesine geldi.Birde arasında yumurta toplamından sonra crinone jele gelen kahvemsi pırtı vardı.Ama bir daha gelmedi.
Canımı sıkıttı ve dün çok zor günü bitirdim.Hatta akşam anneme geçmiştim yemek yemeğe hiç konuşmadım öylesine ağlamak istedim ve yan odaya geçip yattım ve ağladım.
Öff bunalımdı yani..Allahım yalvarıyorum dualarımda ne olur allah mucizemi bana nasip eyle diye.Benimle olsun diye..Artık 3 gün sonra öğreneceğim..benim içinde çok dua edin olurmu..
İşte böyle benden
bende kusma ve bulantı cok az olur ama salak gibi gezerim ortada gecede yatamadım yataktan düşecek gibi oluyorum bide elim ayağım yanıyor sanki hararet basıyor allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bazen zor geliyor tekrardan başa dön aynı sıkıntıları yaşa takdir böyleymiş hakkımızda hayırlısı olsun
kendine dikkat et ve çalışırken de çok stres yapma olurmu..
Evet son 3 gün kaldı sonuca umarım pozitif olur ve sağlıklı hayırlı evlat nasip eder büyük rabbim..Evdeyim böyle kabuğuma çekilmiş gibiyim duygularım garip gidip geliyor.Hatta dün ağladım bugünde hep göz pınarım herhan akacak gibi...
Evde birşey yapmıyorum kahvaltı tv bilgisayar aras sıra dolaşıyorum evde boş durmak bana göre değil oda sıkıyor beni..meyvelerimi ilaçlarımı suyumu rutin işlerim dışında fazla birşey yok.
Dün gerçi biraz canım sıkıldı aslında.Banyo yaptım ve sonra tuvalette gittiğimde crinone jel hafif topaklanmış sulu gibi geri geldi ve böyle çok ama çok açık turuncu gibi topakların üzerinde bir kaç noktacık gibi birşey vardı.Sildikçe sanki topaklar birikmişte dökülmüşcesine geldi.Birde arasında yumurta toplamından sonra crinone jele gelen kahvemsi pırtı vardı.Ama bir daha gelmedi.
Canımı sıkıttı ve dün çok zor günü bitirdim.Hatta akşam anneme geçmiştim yemek yemeğe hiç konuşmadım öylesine ağlamak istedim ve yan odaya geçip yattım ve ağladım.
Öff bunalımdı yani..Allahım yalvarıyorum dualarımda ne olur allah mucizemi bana nasip eyle diye.Benimle olsun diye..Artık 3 gün sonra öğreneceğim..benim içinde çok dua edin olurmu..
İşte böyle benden
bende kusma ve bulantı cok az olur ama salak gibi gezerim ortada gecede yatamadım yataktan düşecek gibi oluyorum bide elim ayağım yanıyor sanki hararet basıyor allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bazen zor geliyor tekrardan başa dön aynı sıkıntıları yaşa takdir böyleymiş hakkımızda hayırlısı olsun
canım bu sürecleri yaşaman normal her şeyden bir şey cıkarıyoruz zor günler atlattık allah kimseye yaşatmasın bence sen allahın izniyle bu ay habişsin içime öyle geliyor allah hiç ummadığın anda insanın yüzünü güldürüyor takdir allahın bizim elimizden gelen sadece ona havale edip dua etmek bizim sıkıntımız bebeğimizi kucağımıza alana kadar devam ediyor dün rüya gördüm yataktan kalkıyordum her yer kandı nasıl ağlıyorum endişeler bitmiyor allah yardımcımız olsun allahın izniyle meleklerimizin kardeşini kucağımıza sağlıkla huzurla alıcaz ben buna inanıyorum
amin güzelim inş aminnnn..
Seninde rüyan bozulmuş kan görmek rüyayı bozar derler hiç canını sıkma ferah tut güzelim..herşey güzel geçecek.Sendeki sıkınıtı bu 12. haftaya tamamlamak herşeyin iyi olduğunu görmek sonrasıda çabucak akıp gidiyor ve hop bebeğini doğrumuş kucağına almış olacaksın hayırlısınla allahın izniyle..Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın kimseyede evlat hasreti çektirmesin...
biz evladın ne demek olduğunu cok iyi biliyoruz biz evlatlarımızı görüp bağrımıza basamayan bu dünyada doyamadan kaybeden anneleriz o yüzden daha cok dua ediyorum bizler için allah kimseyi evladından sınamasın ben inanıyorum tek tek bebeklerimizi kucağımıza alıcaz her şey geride kalıcak inşallah bu yazdıklarımız başklarına umut olucak bana oldu
kendine dikkat et ve çalışırken de çok stres yapma olurmu..
İşte böyle benden
slm kızlar nasılsınız umarım her şey yolundadır.....
selam kızlarrr nasılsınızzzz ne var ne yok..
maytap ve papatyaa cok az kalmış yaaa nasıl heyecanlıyım bir bilseniz sizin adına sanki ben verecem gibi haberi..
sürekli takibimdesinizz güzel haberlerinizi okumak dileğiye inşallah..
Güzel arkadaşlarım nasılsınız? Çok şükür benim de oğlumun da sağlığı iyi. Oğlum 16 günlük oldu, inanamıyorum hala yaşadıklarım rüya gibi geliyor. Gelen, giden, oğlanın yemesi,içmesi, uyuması derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile. Şu 40'ımız bir çıksa, eşim oğlum ben başbaşa kalsak, düzenimizi oturtsak daha iyi olacağım. Şimdi her kafadan bir ses çıkıyor, sanki bir çocuk doğurmuş olan bebek profesörü oluyor, bir de eskiler şöyle yapardı böyle yapardılar yok mu insanı çıldırtıyor. Aslına bakarsanız bu aralar canım çok sıkkın. kardeşim de hamile diye size bahsetmiştim onda da İUGR çıktı, daha 21 haftalık ve bebeği çok küçük, hergün Allah'a benim yaşadıklarımı onun da yaşamaması için yalvarıyorum. Haberi aldığımdan beri kendimde değilim, üzüntüden sütüm azaldı,onun haline üzülmekten doğum yaptığıma sevinemedim bile. Allah yardımcısı olsun.
Papatyam, Maytapcım inşallah sizin güzel haberlerinizle moral bulurum.Allah isteyen herkese anneliği nasip etsin, hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın. Sizi takip etmeye çalışıyorum ama pek yazmaya fırsat bulamıyorum. Her zaman aklımda ve duamdasınız. Hepinizi öpüyorum Tolga da öpüyomuş.
Kızlar nasılsınızz ben kaç gündür halsizim ağrılarım var biraz,bu hafta işe hiç gitmedim evde oturmakta çok sıkıcıymış bu arada kaç gündür topiğe giriyorum ama yazamıyorum hata veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?