Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

GAMZELİ KIZ Ne güzel şeyler yazmışsın bu aralar çok sulu gözlüyüm yine ağladım vallahi. AMİNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNN canı gönülden bütün melek anneleri için AMİNNNNNNN
PAPATYA Üzgün olduğunu biliyorum. Ne desek boş yine üzüleceksin ben sadece 24 gün önce ikinci bebeğimi kaybettim.Kan pıhtılaşmam var dr kontrolünde 3 ay önce ilaçlara başladım. Bebek 3 haftalıkken yani gecikme bile olmasını beklemeden iğnelere başladım. Kendim vuramam canım yanar diye korkuyordum bebeğim için iğne vuracak birisini bulamadığım 7.günde iğnemi kendim yaptım ama bebeğim beni 49. iğnede terketti. Kanamam oldu bebeğim karnımda ölmüş. Hastanede 2 gün geçirdikten sonra iki kişi girdiğim hastaneden tek başıma çıktım. Her şeyi yaptım ama yine olmadı ayağa kalkmam yasaktı ve yatarken bu sonuç oldu. Bundan anladım ki canım her şey ALLAHIN ELİNDE rabbim ol diyecek ve olacak zamanımızı bekliyoruz bize düşen sabır sabır

Eltimin çocuğu 4 yaşında 6 aylıkken trombosit eksikliği teşhisi kondu. Adana Balcalıda tedaviye başlamışlardı. Sonra Ankarada bir profa gittiler. Bu arada ateşlenmeye başladı. Yaklaşık iki aydır hastanede yatıyor ve ne yazık ki ateşi düşüremiyorlar. Şubat tatilinde 3 günlüğüne Ankaraya gittik. O kadar üzüldüm ki anlatamam. Yavrum gün içinde defalarca ateşi yükseliyor ilaçlarla düşürüyorlar. Ateşi yükseldiğinde gözünü bile açamıyor. Damar yolu defalarca değiştirilmiş her tarafı mosmor kilo vermiş. Karaciğeri ve dalağı büyümüş. Bunlar için bir ilaç verecekler ama yan etkileri çok fazla. Kan vermesi için birileri aranıyor sürekli. Hematoji servisinde yatıyor lösemi hastaları var. Bebekler çocuklar gençler var. Saçları dökülmüş tenleri simsiyah. Koridorda çığkıllar bebek ağlamaları yükseliyor. Eltimi ve o anneleri düşününce kendime çok kızdım. Onlar sabrediyor ama ben sabredemiyorum diye. Bizden çok kötü durumda olanlar var arkadaşlar RABBİM HER ŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN.Ben artık böyle dua ediyorum kendim için.

PREMETE İyi geceler canım. Oğlanı uyutup bilgisayarın başına mı geçtin? Ben de geçmişi okudum biraz. Tam da sana cavap yazacaktım bak denk geldik. Sütün zamnla artar canım hiç üzme kendini. Bebek daha çekemiyordur. Arkadaşların tavsiyeleri de olmuş inşallah işe yarar. Sen pozitif düşünceyle her şeyi yaparsın vallahi hiçççççç olumsuz düşünme. Bak ne güzel bebeşin sağlıkla kollarında.
Bir yerde inşallah sizin de süt gaz muhabbetleriniz olur demişsin AMİNNNNNNNN Sana akıl danışırız artık.

sabahtan beri ağlıyorum bugün bilmiyorum neden çok kötü geçiyodu papatyayıda öğrenince iyice kötü oldum çok canım acıyo neden böle oldu çok özledim kızımı oysa ne hayaller kurmuştum çok ağır geliyo bu yük bana çok zor rabbim içimde o kadar büyük bi evlat hasreti varki ama ben cesaret edip doktora bile gidemiyorum nasıl yeniden sil baştan yaşıcam gücüm yokki dayanamam gibi geliyo çok doluyum kızlar ne olur kusura bakmayın

papatya ne testi yaptın kanmı idrarmı daha erken değilmi...benim test günüm perşembe..seninkide ya salı ya ptsi....çok şaşkınım...ne diyeceğimi inan şaşırdım...

canım sen kendinmi test yaptın anlamadım yoksa hastanedemi bakıldı sonuca?

hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum arkadaşlarım beni yanlız bırakmayıp derdime ortak olup bana moral verdiğiniz için.benim transferimin 12. Günüydü bugün yani test günüm onun için çıkan değerim 0,55 idi ve tamamen olumsuz..yarın doktoruma gideceğim haberi yok daha ne diyeceklerini merak ediyorum..hoş üzülüp çok şaşkınız derler ama elden birşey gelmicek...
Ben hep allahımdam hayırlı sağlıklı diledim diliyorumda etmediğimiz kadar dualarım dualarımız var birbirlerimize ama nasip olmayınca olmuyor.bunu tabiiki kavramak her seferinde güç oluyor..ben ilk 2 tüp denememde negatiflere alışmıştım ama hep bir umut bu dr bilmiyor başka dr gideyim dedim ve şuanki dr gitmiştim ve ondaki ilk (ama toplamda 3.tüp denememde) olumlu sonucumu almıştım ve ohh be dedim.işte bu ya dedim derken önce 7.haftalık birini diğerinide 27 haftalık kaybetmenin üzüntüsü içerisinde adeta yıkıldım.ama söz verdim hamile kaldım dedim yine deniyeceğim..8 ay spor yapıp kafamı dağıtıp kollarımı 4.tüp denememe sıvadım ama gelişmeler iyi olmayınca yine negatif sonuç bekliyorduk derken negatif tokat oldu bize.yine üzüldüm ama yine umudum var diyw deli araştırmalar yapıp ve dr paylaşıp yeni yöntemi yapay rahime kendime umut işiği yaparak zorlu süreçlerden geçmek için 5.tüp deneme kollarımı yine sıyırdım.
Bu sefer herşey iyi gitti iyi gelişti derkennnn....sonucun negatif olması ağır bir tokat oldu..şimdi neyi araştırayım ne yapayım diyorum.tek yolum tüp çünkü tüplerim bağlı.2 tane 5.gün dondurulmuşlarım var.onlar tutarmı bu tazeler tutmadıktan sonra?????

Yarın dr dudağından çıkacak güzel haberlere umut bağlıyorum ama fazla değil..tokat yerim çok acıyor...acaba yeni bir dr yeni bir umut olurmu??? Ama yoruldumda??kafam karman çorman...dua etmekten allahımızdan herşeyin hayırlısı istemek en doğrusu olacak...çok büyük acı kayıpları yaşadık tekrarlarını hiç kimsemize nasip etmesin kaldırılması çok güç..allah hepimize en hayırlısından sağlıklısından versin aminnnnn

gamzeli kız yazını kopyaladım ve ezberleyeceğim..büyük bir aminnn de benden paylaşımın için çok sağol...hepiniz sevgiyle kalın

bugün bebeğimin melek kızımın cennet doğum günü benden ayrılıp Rabbime gitttiği gün çok kötüyüm yaaa çok özledim seni kızım annen ve baban kardeşinde seni çok özlüyoruz seni çooooooooooookkkk seviyoruz sabah olunca yanına gelmek istiyorum bebeğim öyle güzel bir günde doğup melek olmuşun ki ilk doğum günün mevlid kandilinde oldu.HERKESİN DUALARI KABUL OLSUN KARDEŞİNİ BİZE BAĞIŞLASIN RABBİM SENİNLEDE ORDA KAVUŞMAYI NASİP ETSİN....AMİNNNNNNN...

Amin arkadaşım, Allah sabır versin...

Canım cicim benim..Kızımızın doğum günü kutlu olsun , ne mutlu ki sana kızının doğum günün kardeşiyle beraber kutluyorsunuz bu senin azda olsa teselli ediyordur..Allah sizleri cennette kavuştursun..

Papatyacım canım sonucunun negatif olmasına çok üzüldüm. İçimden hep hamile haberini verceğine o kadar emindim ki bu haberi duyunca şok oldum. Rabbim hayırlısını versin canım. Bu zorlu süreçte yaşadığın o kadar çok sıkıntının mükafatını Allah ü Teala Bu mübarek gün ve gecede. Peygamber Efendimizin doğum günü olan MEVLÜT KANDİLİnde Resüllulah (S.A.V) ın yüzü suyu hürmetine versin...

Son düzenleme:

yok canım senin yaşadıkların kolay değil allah bidaha yaşatmasın artık olumsuzlukları düşünme yavruların için hayatına bakman lazım kendini toparlamalısın hep seninle ilgili yazdıklarına bakdım cok olumsuz yaşamaşsın her şeyi sanki cağırmışsın kendini bırakma bazı şeyler allahın takdiri umudunuda kaybetme kaybetiğin anda sorunlar bitmiyor canım ard arda geliyor bak ne güzel ümriyeye gidiceksin dönüşünde eminim her şey değişecek ama önce sen buna inanmalısın

canım seni cok iyi anlıyorum bunda da bir hayır vardır zor biliyorum kafanı boşalt ve allahtan ümit kesilmez sende kesmemişsin maşallah güçlü olmak ve allaha sığındığın zaman bazı şeyler daha rahat oluyor sanki bir şeyi ne kadar cok istediysek o ay olmadı bende yine istedim ama allahım sen hayırlısı ver dedim hiç ummadığım anda oldu bir şeyleri zorlamamak ama vazgecmemizde gerekiyor

EÛZÜ BİLLAHİ MİNE’Ş-ŞEYTANİ’R-RACÎM, BİSMİLLAHİRRAHMANİRRRAHİM

Ya ilahel alemin
İlk yarattığın nur efendimizin nuruydu.
Sen onu var etmeden evvel gündüzün geceden,
baharın da kıştan farkı yoktu.
İyilikler, kötülüklerle iç içe;
akıl nefse yenik,
ruh da bedenin esiri idi.
O güzeller güzeli
Varlığın sırrını keşfedip akla yüksek hedefler gösterdi
düşünceye kapılar açıp
insanın ebedlere namzet olduğunu âlemşümul bir dille haykırdı.
Böyle bir elçiyi insanlığa bahşetmenden
Ve sayısız nice nimetlerinden ötürü
sana sonsuz hamd ü senalar olsun ya rabbi!

Güç ve kuvvet ancak kendisine has olan yüce ve büyük Allâh’ım!
Mahlûkatın adedince,
Zatının rızası,
Arşının ağırlığı ve kelimelerinin toplamınca
Efendimiz Hz. Muhammed (sas) ve O’nun ehli ve ashabı üzerine salât ü selam la bir kere daha yâdederek huzûr-u İlahi’de el açıp yakarıyoruz

Ey her şeye hayat bahşeden Allah’ım
bütün insanlık, hatta bütün bir varlık âleminin bayramı sayılan
mübarek günleri vardır.
bir gün daha vardır ki,
o da Allah Rasûlü’nün dünyayı teşrif buyurarak
tenezzülen aramıza girip bizi şereflendirdiği kutlu zamandır.
Bizler şimdi o anı yaşıyoruz.
Rahmet-i Rahman’ın galeyana geldiğine inandığımız
bu kutlu zaman diliminde,
Mevlid Kandili’nin bizim için hakiki bayram olması ümidiyle,
ümmet-i Muhammed’in hal-i pürmelali açısından
bayram hediyesine en muhtaç birer yetim olduğumuz mülahazasıyla, Şefkat Peygamberi’nin ruhaniyetine sığınarak,
sen den yeniden bir kere daha diriliş istiyoruz ya rabbi

Ey her şeye gücü yeten Allah’ım
Efendimizi düşünmekle
hayatın hiç kimseye nasip olmayan tadını
ve varlığın bitmeyen zevkli maceralarını duyarız.
Duyarız imanın yenilmez gücünü,
Duyarız Müslümanlığın kahramanlık olduğunu,
Duyarız doğruluğun paha biçilmez kıymetler ihtiva ettiğini,
Duyarız iffet ve ismetin, meleklerinkine denk insan tabiatının bir buudu haline geldiğini.
N’olur bu ve benzeri nice güzellikleri daha derince ve engince
Bütün insanların ruhlarına duyur ya Rabbi!

Ey yapılan dualara cevap veren Allâh’ım
Sana itaat edilir Sen karşılığını veririsin;
Sana isyan edilir, sen bağışlar ve affedersin,
Darda kalanlara icabet edersin,
Zararı sıkıntıyı ortadan kaldırırsın
Hastalara şifa, dertlilere deva verirsin
Günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin
Sen bizlerin dualarını kabul buyur ya Rabbi!

Allâh’ım
acizlikten, üzüntüden, tasadan, kederden,
Korkaklıktan, kabir azâbından, cehennem ateşinden sana sığınırız.
Bizleri kötülükten ve kötülerin şerrinden emin eyle ya Rabbi!

Allâh’ım!
Efendimiz Hz. Muhammed (sav)’in Sen’den istediği
her türlü hayrı Sen’den istiyor,
yine Peygamber Efendimizin sana sığındığı
her türlü şerden de
sana sığınıyoruz.

Yâ Erhamerrâhimîn ve Yâ Ekremelekremîn!
Bizim, anne-baba ve ecdadımızın
Bize rehberlik ve kılavuzluk yapan büyüklerimizin,
Bir harf bile olsa kendilerinden istifade ettiğimiz hocalarımızın,
Sevdiklerimizin, sevenlerimizin,
Içinde neş’et ettiğimiz beldedeki insanların,
Milletimiz fertlerinin,
Kadın-erkek inanan bütün arkadaşlarımızın,
Dostlarımızın, kardeşlerimizin..
Bize karşı hep civanmertçe davrananların..
Hayır dualarında unutmayıp
Her zaman bizi de yâd edenlerin..
Üzerimizde hakkı bulunan kimselerin..
Kıymetli nasihatleriyle
Bize bekâ desenli sâlihatın yollarını gösterenlerin…
Ve bütün ümmet-i Muhammed’in
Günahlarını bağışla! Ya Rabbi!

Allahım!
Duamızın sonunda Sana olan minnet ve şükran hislerimizi
Bir kere daha tekrarlıyor,
Resûl-ü zîşânı, âlini, ashabını
Bir kez daha salavâtlarla anıyor
Ve dualarımızı kabul buyurmanı istirham ediyoruz.
Ne olur, bizlerin dualarına icabet buyur ya Rabbi!

amin ve selamün alel murselin
vel hamdü lillahi Rabbi’l-alemin…
(İnternetten alıntı)

BU DUANIN İÇİMİZİ FERAHLATMASI İÇİN ,KALPLERİMİZDEN UMUDUN EKSİLMEMESİ İÇİN AMİN.. ALLAH BU GECEDE TÜM DUALARINIZI KABUL ETSİN ARKADAŞLAR.

Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi.. Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin... MEVLİD KANDİLİMİZ MUBAREK OLSUN, HAYIRLARA VESİLE OLUR İNSALLAH (Amin)..

Amin arkadaşım, Allah sabır versin...

Canım cicim benim..Kızımızın doğum günü kutlu olsun , ne mutlu ki sana kızının doğum günün kardeşiyle beraber kutluyorsunuz bu senin azda olsa teselli ediyordur..Allah sizleri cennette kavuştursun..

teşekkür ederim arkadaşlar desteğiniz için.

papatyacım çok sağol canım ewet bir kızım cennette bir kızım ise benimle beraber şuanda Rabbimden tek istediğim meleğimin acısını biraz hafifleticek olan içimdeki bebeğime kavuşup yarım kalan sevincimi yaşamak.inş Allah'ım o günleride yaşamayı hepimize nasip eder....
senin için de çok üzüldüm ama Rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu versin ona sığın her zaman ve mükafatını alırsın inş sabırla.hep dualarımdasınız RAbbim sizlerinde meleklerinin kardeşlerini göndersin ve en büyük destekçiniz Allah'ım ve o miniğiniz olsun inş...

aminnn
herkesin kandili mübarek olsun herkesin bu mübarek gecede duaları kabul olsun....inşşş....amiiiinnnn...

senin adına çok üzüldüm arkadaşım güzel haberler vericeğini düşünüyordum hep umutluydum ama elden ne gelir hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberler verirsin bizlere...

Selam arkadaşlarım ctesi doktora gittim 1 Martta dikiş atılmasına karar verildi biraz korkuyorum ama elden ne gelir..Dün akşam çok korktuk lavaboya gitmiştim peçeteye çok hafif kan geldi incecik bi çizgi ama çamaşırımda bişey yoktu ve bi daha hiç bişi olmadı normal akıntım var kana benzer bişi bile yok içinde neydi o an olan anlamadım ama korkumu size anlatamam...Kandiliniz mübarek olsun kendime ve hepinize bol bol dua edeceğim Allah'ım dileklerimizi kabul etsin inşallah...

canım acıklıkmı vardı dr lar nasıl karar verdiler bide bol bol dinlen canım sıcak tut kendini gerekirse ütülü bez koy akıntını az da olsa azaltıyor hemde sıcak tutuyor enfeksiyon riskinide azaltıyormuş sen ilaçları kestin mi??

Ultrasonla ölçüldü rahim ağzı normal dedi doktorum ancak daha önce yaşadığım kayıp şeklinden dolayı önlem amaçlı dikiş atılmasına karar verildi bi doktorla daha görüştüm oda kesinlikle dikiş atılmasını öneriyorum dedi bizde öyle karar verdik..İlaç sadece vitaminim var onu kullanıyorum demir folik asit içeriyor başka ilaç kullanmıyorum

hımm o zaman sana kesin teşhis konulmuş ben aspirin ,pırtılaşma iğnesi,progestan, folibol ve b12 vitamini kullanıyorum bakalım benim daha var 12 haftakara bugün gidicem dr bakalım neler diyecek kaç haftalık olduğumu da sorucam tahlil istemesinide isticem bakalım hayırlısı artık..

Benim pıhtılaşma sorunum olmadığı için kan sulandırıcı bişiler kullanmadım hiç ben 11+3 üm sat a gre ama ultrasonda 2-3 gün daha ileri çıkıyor sende ilerleyince bırakırsın ilaçları..ilaç içmek bana işkence gibi geliyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…