papatya ne testi yaptın kanmı idrarmı daha erken değilmi...benim test günüm perşembe..seninkide ya salı ya ptsi....çok şaşkınım...ne diyeceğimi inan şaşırdım...
canım sen kendinmi test yaptın anlamadım yoksa hastanedemi bakıldı sonuca?
canım ne diyeceğimi bilmiyorum kan tahlilimi yaptırdın eminmisin allah büyüktür gün doğmadan neler doğar ne olsua olsun allahtan ümüt kesilmez her şeyin hayırlııs olsun canım üzme kendini hala inanamıyorum eminmisin
arkadaşım öncelikle allah sana sabırlar versin. Yazdıklarını okuyunca melek annelerinin gerçekten melek gibi insanlar olduğunu bir kere daha anladım. Kendi sıkıntılarını bir kenara bırakarak benim sıkıntıma çare bulmaya çalışıyorsun. Teşekkür ederim tavsiyelerini uygulayacağım.
Papatyam bu sonuca inanamıyorum, içimden bir ses bu işte bir yanlışlık var papatya hamile diye çığlık çığlığa bağırıyor. Acaba maytap'ın dediği gibi test günü için erken olabilir mi. Allah'ım ne olur bu arkadaşımızı üzme, ona hakettiği mutluluğu nasip et.
canim yaa!!! Neolur üzülme biliyorum demesi kolay ama kendini üzme kendin yipraniyorsun bak...hayirlisi olur insallah ama inan cook üzüldüm bende... Sevindirici bir haber okurum senden diye girmistim....peki idrar testimi kan testimi yaptirdin idrar testiyse eger biraz zaman gecmesi gerekiyor canim...
canımmmmm cok şaşkınım cok üzgünümm..
Bugün test yapacağını biliyodum ve güzel haberlerini okumak için girdim..
Ama bu yazını görünce mahvoldum..ama gün doğmadan neler doğar..diliyorumki testte herhangi bir hata olsun ve hamileyim arkadaşlar test yanlışmış diye bağır..
üzülmeni istemiyorum canımmm biliyorum cok zor bir dönem gecirdin ve bu şekilde olması cok zor..
Allahıma cok dua ediyorum inşallahh hamilesindir..
çok üzüldüm papatya, o kadar emek o kadar çaba o kadar umut ve işte sonuç negatif olunca nasıl üzücü oluyor benim de iki gebeliğimin arasında tutmayan bir tüp bebek denemem var nasıl ağladım o gün. Ama herşeyin hayırlısı belki tutsaydı olumsuz gidecekti. Böyle düşünmeye çalış canım. Herşeyin öncesinde senin sağlığın. Bir sonraki denemeye inşallah...
çok üzüldüm ama allahın merhameti bizden daha büyük dimi canım.vardır bunda da bi hayır.biliyorum sölemesi yazması kolay ama ne yapalım canım ya.üzülmeni istemediğim için.dualarım seninle inş.rabbim yüreğine inşirah ferahlığı versin inş...
sevgili papatya arkadaşım buraya ilk kez bugün yazmaya başladım. öncelikle her şeyin hayırlısı. Eminim çok zor şeyler yaşadın. üzülmen tabiki çok doğal. Ben rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı? Topiğini takip ediyorum. Baştan sona okudum orayı. Bir arkadaşımız var orada. O da senin gibi kayıplarından sonra tüp bebek denemesi tutmamıştı. Sonradan hamile kaldı serklaj yapıldı. Hep yattı erken doğmasın diye. 37. Hafta dikişleri alındı ve şu an 40 haftayı doldurmak üzere hala bebek doğmadı. O da çok üzülmüştü ve çok şükür şimdi bunları yaşıyor. Ben birkaç zamandır okuyorum burayı sen de çok temiz kalpli bir insansın inanıyorum ki sen de güzel günler yaşayacaksın. Lütfen çok üzülmemeye, zihnini farklı şeylere yönlendirmeye çalış...
ya rabbim bir tohum koy bedenime!
Ama o insan senin de sevdiğin olsun.
Ve bana öyle bir yavru bağışla ki;
o yavrunun kalbi seninle yanan bir mabed olsun.
Beni öyle bir melekle buluştur ki
benden önce,
onunla buluşmuş olan sen olasın.
Onunla el ele tutuştuğumuzda,
ikimizin elinin üzerinde sen olasın…!!!
Yavruma öyle gözler ver ki;
ben o gözlerden sana bakayım.
Bana öyle bir tohum ver ki
gözleri,cennete açılan iki pencere olsun.
Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki;
kılavuzumuz sen olasın...
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
papatya olumsuz sonucu almanın nedemek olduğunu iyi bilirrim( herşey boş gelir...bende olumsuz sonuçtan sonra çok ağladım...ama kendimi yıpratmak hiçbişeyi değiştirmedi...kaybettiklerime daha çok üzüldüm sadece...sonra hep içimden tekrar ettim''bazı şeyler bizim elimizde değil''bu sefer olmazsa üzülmeyeceğim..lütfen kendini harap edecek kadar üzülme...elimizden geleni yaptık..en önemlisi dua ettik...hep beraber...canı gönülden.gerisi allahın takdiri...sağlıklı olduüğumuz sürece yine deneriz..çok şükür sağlıklıyız...kimse bizi anlamaz...o iğneler.. Stres...hormon ilaçları...hiç biri kolay diil..seni çook iyi anlıyoruz...bunların hepsinin bir mükafatı mutlaka vardır...ya bu dünyada yada öteki dünyada...lütfen ümitsiz olma,,,allahın takdirine boyun eğmekten başka çaremiz ne yazııki yok...allah hepimize sabır versin....
gamzeli kız ne güzel şeyler yazmışsın bu aralar çok sulu gözlüyüm yine ağladım vallahi. Aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnn canı gönülden bütün melek anneleri için aminnnnnnn
papatya üzgün olduğunu biliyorum. Ne desek boş yine üzüleceksin ben sadece 24 gün önce ikinci bebeğimi kaybettim.kan pıhtılaşmam var dr kontrolünde 3 ay önce ilaçlara başladım. Bebek 3 haftalıkken yani gecikme bile olmasını beklemeden iğnelere başladım. Kendim vuramam canım yanar diye korkuyordum bebeğim için iğne vuracak birisini bulamadığım 7.günde iğnemi kendim yaptım ama bebeğim beni 49. Iğnede terketti. Kanamam oldu bebeğim karnımda ölmüş. Hastanede 2 gün geçirdikten sonra iki kişi girdiğim hastaneden tek başıma çıktım. Her şeyi yaptım ama yine olmadı ayağa kalkmam yasaktı ve yatarken bu sonuç oldu. Bundan anladım ki canım her şey allahın elinde rabbim ol diyecek ve olacak zamanımızı bekliyoruz bize düşen sabır sabır
eltimin çocuğu 4 yaşında 6 aylıkken trombosit eksikliği teşhisi kondu. Adana balcalıda tedaviye başlamışlardı. Sonra ankarada bir profa gittiler. Bu arada ateşlenmeye başladı. Yaklaşık iki aydır hastanede yatıyor ve ne yazık ki ateşi düşüremiyorlar. şubat tatilinde 3 günlüğüne ankaraya gittik. O kadar üzüldüm ki anlatamam. Yavrum gün içinde defalarca ateşi yükseliyor ilaçlarla düşürüyorlar. Ateşi yükseldiğinde gözünü bile açamıyor. Damar yolu defalarca değiştirilmiş her tarafı mosmor kilo vermiş. Karaciğeri ve dalağı büyümüş. Bunlar için bir ilaç verecekler ama yan etkileri çok fazla. Kan vermesi için birileri aranıyor sürekli. Hematoji servisinde yatıyor lösemi hastaları var. Bebekler çocuklar gençler var. Saçları dökülmüş tenleri simsiyah. Koridorda çığkıllar bebek ağlamaları yükseliyor. Eltimi ve o anneleri düşününce kendime çok kızdım. Onlar sabrediyor ama ben sabredemiyorum diye. Bizden çok kötü durumda olanlar var arkadaşlar rabbim her şeyin hayırlısını versin.ben artık böyle dua ediyorum kendim için.
sabahtan beri ağlıyorum bugün bilmiyorum neden çok kötü geçiyodu papatyayıda öğrenince iyice kötü oldum çok canım acıyo neden böle oldu çok özledim kızımı oysa ne hayaller kurmuştum çok ağır geliyo bu yük bana çok zor rabbim içimde o kadar büyük bi evlat hasreti varki ama ben cesaret edip doktora bile gidemiyorum nasıl yeniden sil baştan yaşıcam gücüm yokki dayanamam gibi geliyo çok doluyum kızlar ne olur kusura bakmayın
bugün bebeğimin melek kızımın cennet doğum günü benden ayrılıp Rabbime gitttiği gün çok kötüyüm yaaa çok özledim seni kızım annen ve baban kardeşinde seni çok özlüyoruz seni çooooooooooookkkk seviyoruz sabah olunca yanına gelmek istiyorum bebeğim öyle güzel bir günde doğup melek olmuşun ki ilk doğum günün mevlid kandilinde oldu.HERKESİN DUALARI KABUL OLSUN KARDEŞİNİ BİZE BAĞIŞLASIN RABBİM SENİNLEDE ORDA KAVUŞMAYI NASİP ETSİN....AMİNNNNNNN...
bugün bebeğimin melek kızımın cennet doğum günü benden ayrılıp Rabbime gitttiği gün çok kötüyüm yaaa çok özledim seni kızım annen ve baban kardeşinde seni çok özlüyoruz seni çooooooooooookkkk seviyoruz sabah olunca yanına gelmek istiyorum bebeğim öyle güzel bir günde doğup melek olmuşun ki ilk doğum günün mevlid kandilinde oldu.HERKESİN DUALARI KABUL OLSUN KARDEŞİNİ BİZE BAĞIŞLASIN RABBİM SENİNLEDE ORDA KAVUŞMAYI NASİP ETSİN....AMİNNNNNNN...
sabahtan beri ağlıyorum bugün bilmiyorum neden çok kötü geçiyodu papatyayıda öğrenince iyice kötü oldum çok canım acıyo neden böle oldu çok özledim kızımı oysa ne hayaller kurmuştum çok ağır geliyo bu yük bana çok zor rabbim içimde o kadar büyük bi evlat hasreti varki ama ben cesaret edip doktora bile gidemiyorum nasıl yeniden sil baştan yaşıcam gücüm yokki dayanamam gibi geliyo çok doluyum kızlar ne olur kusura bakmayın
hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum arkadaşlarım beni yanlız bırakmayıp derdime ortak olup bana moral verdiğiniz için.benim transferimin 12. Günüydü bugün yani test günüm onun için çıkan değerim 0,55 idi ve tamamen olumsuz..yarın doktoruma gideceğim haberi yok daha ne diyeceklerini merak ediyorum..hoş üzülüp çok şaşkınız derler ama elden birşey gelmicek...
Ben hep allahımdam hayırlı sağlıklı diledim diliyorumda etmediğimiz kadar dualarım dualarımız var birbirlerimize ama nasip olmayınca olmuyor.bunu tabiiki kavramak her seferinde güç oluyor..ben ilk 2 tüp denememde negatiflere alışmıştım ama hep bir umut bu dr bilmiyor başka dr gideyim dedim ve şuanki dr gitmiştim ve ondaki ilk (ama toplamda 3.tüp denememde) olumlu sonucumu almıştım ve ohh be dedim.işte bu ya dedim derken önce 7.haftalık birini diğerinide 27 haftalık kaybetmenin üzüntüsü içerisinde adeta yıkıldım.ama söz verdim hamile kaldım dedim yine deniyeceğim..8 ay spor yapıp kafamı dağıtıp kollarımı 4.tüp denememe sıvadım ama gelişmeler iyi olmayınca yine negatif sonuç bekliyorduk derken negatif tokat oldu bize.yine üzüldüm ama yine umudum var diyw deli araştırmalar yapıp ve dr paylaşıp yeni yöntemi yapay rahime kendime umut işiği yaparak zorlu süreçlerden geçmek için 5.tüp deneme kollarımı yine sıyırdım.
Bu sefer herşey iyi gitti iyi gelişti derkennnn....sonucun negatif olması ağır bir tokat oldu..şimdi neyi araştırayım ne yapayım diyorum.tek yolum tüp çünkü tüplerim bağlı.2 tane 5.gün dondurulmuşlarım var.onlar tutarmı bu tazeler tutmadıktan sonra?????
Yarın dr dudağından çıkacak güzel haberlere umut bağlıyorum ama fazla değil..tokat yerim çok acıyor...acaba yeni bir dr yeni bir umut olurmu??? Ama yoruldumda??kafam karman çorman...dua etmekten allahımızdan herşeyin hayırlısı istemek en doğrusu olacak...çok büyük acı kayıpları yaşadık tekrarlarını hiç kimsemize nasip etmesin kaldırılması çok güç..allah hepimize en hayırlısından sağlıklısından versin aminnnnn
gamzeli kız yazını kopyaladım ve ezberleyeceğim..büyük bir aminnn de benden paylaşımın için çok sağol...hepiniz sevgiyle kalın
Amin arkadaşım, Allah sabır versin...
Canım cicim benim..Kızımızın doğum günü kutlu olsun , ne mutlu ki sana kızının doğum günün kardeşiyle beraber kutluyorsunuz bu senin azda olsa teselli ediyordur..Allah sizleri cennette kavuştursun..
çok üzgünümmmm arkadaşlarım olmadıııııııııı.............Bebeğim bana tutunmamış..Ne yapacağımı bilmiyorum..Allahım nasip etmedi....Yarın dr gideceğim konuşmaya ne konuşacağız onuda bilmiyorum...Herşeyi yaptım ama allahım nasip etmeyince olmuyor işte...Ama yine çoookkk üzüldüm tutamıyorum kendimi..
Allahım inş Maytaptan güzel haberler verir bize...umudumuz Maytap artık...
Selam arkadaşlarım ctesi doktora gittim 1 Martta dikiş atılmasına karar verildi biraz korkuyorum ama elden ne gelir..Dün akşam çok korktuk lavaboya gitmiştim peçeteye çok hafif kan geldi incecik bi çizgi ama çamaşırımda bişey yoktu ve bi daha hiç bişi olmadı normal akıntım var kana benzer bişi bile yok içinde neydi o an olan anlamadım ama korkumu size anlatamam...Kandiliniz mübarek olsun kendime ve hepinize bol bol dua edeceğim Allah'ım dileklerimizi kabul etsin inşallah...
canım acıklıkmı vardı dr lar nasıl karar verdiler bide bol bol dinlen canım sıcak tut kendini gerekirse ütülü bez koy akıntını az da olsa azaltıyor hemde sıcak tutuyor enfeksiyon riskinide azaltıyormuş sen ilaçları kestin mi??
Ultrasonla ölçüldü rahim ağzı normal dedi doktorum ancak daha önce yaşadığım kayıp şeklinden dolayı önlem amaçlı dikiş atılmasına karar verildi bi doktorla daha görüştüm oda kesinlikle dikiş atılmasını öneriyorum dedi bizde öyle karar verdik..İlaç sadece vitaminim var onu kullanıyorum demir folik asit içeriyor başka ilaç kullanmıyorum
hımm o zaman sana kesin teşhis konulmuş ben aspirin ,pırtılaşma iğnesi,progestan, folibol ve b12 vitamini kullanıyorum bakalım benim daha var 12 haftakara bugün gidicem dr bakalım neler diyecek kaç haftalık olduğumu da sorucam tahlil istemesinide isticem bakalım hayırlısı artık..
Benim pıhtılaşma sorunum olmadığı için kan sulandırıcı bişiler kullanmadım hiç ben 11+3 üm sat a gre ama ultrasonda 2-3 gün daha ileri çıkıyor sende ilerleyince bırakırsın ilaçları..ilaç içmek bana işkence gibi geliyor resmen[/QUO
bakalım hayırlısı bebişlerimiz iyi olsunda ilaç kullanmaya razıyım benim kızdada önde cıkıyordu 1 hafta felan bunda nasıl olur bilmiyorum gec yumurtluyorum ben bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?