Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

amin güzelim sağol..olmayınca olmuyor işte rabbim herşeyin en iyisini biliyor..Herşeyde var bir hayır

amin güzelim inş. bizlerde en kısa zamanda bu güzelliklerin tadına varırız

ne yapalım selencim herşeyde bir hayır var..Bende çok ümitliyidm ama olmadı işte..Rabbim hepimiz için hayırlısını versin

Canım hiç korkma güzelim herşey güzel gelişecek...Allahın izniyle..

Herkesin mübarek mevlüt kandilini kutlar allahım tüm dualarınızı kabul etmesini ve rabbimden tek dileğim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsinnn

PAPATYACIM söylyecek söz bulamıyorum canım allahımın bir bildiği vardır inşallah en yakın zamanda o gün gelecek ve sende çok güzel bir anne olacaksın...

Sevgili melek anneleri... Hepinizin Mevlid Kandili mübarek olsun arkadaslarim. Allah bütün dualarimizi kabul eder insallah...Allahim hayirli, saglikli, uzun ömürlü evlatlar nasip eder hepimize insallah.Allah baska büyük acilar yasatmasin insallah.....

amin cnm amin:)

PAPATYACIM söylyecek söz bulamıyorum canım allahımın bir bildiği vardır inşallah en yakın zamanda o gün gelecek ve sende çok güzel bir anne olacaksın...
sağol arkadaşım herşeyde var bir hayır demekten başka birşey gelmiyor..Hayat devam ediyor mücadele devam ediyor allahım elbet birgün benimde yüzümü güldürecek

aminnnn

iyi geceler kızlarrr..
hepinizin kandili mubarek olsun..rabbim ettiğimiz duları kabul etsin..

aminnn

hayırlısı olsun selen..demekki dikiş şartki atacaklar..peki anestezi filan mı yapıyolar dikiş atarken?kanama yı doktoruna sordunmu? o nededi??

amin............................................................

PREMETE canım birşey sormak istiyorum. doğumu ege üniversitesinde mi yaptın, doğuma kendi doktorun mu girdi, asistanlar da giriyor değil mi, ameliyathane nasıl, mahremiyete dikkat ediliyor mu, yoksa giren çıkan belli olmuyor mu, dikişi asistanlar mı atıyor, doktora ayrıca ücret ödediniz mi, bide odaları nasıl, kaç kişilik, özel oda var mı, canım çok soru sordum ama vakit bulup deneyimini paylaşır mısın. ben açıkçası Allah izin verir de erken doğum olmazsa doğumu egepolde yapmayı düşünüyorum, üniversite hastanesi bana nedense kalabalık karmaşık gibi geldiğinden özel hastane daha azip geliyor.

hayırlısı olsun selen..demekki dikiş şartki atacaklar..peki anestezi filan mı yapıyolar dikiş atarken?kanama yı doktoruna sordunmu? o nededi??

Günaydın Maytap evet genel anestezi olcak 10-15 dakka sürüyormuş zaten bebeğe bi zararı yokmuş anestezinin..doktora sordum devam eden bi kanama olmadığı için panik yapma sürekli ayaklarını uzat yat dedi bide iğne verdi..sen nasılsın iki gün kaldı inşallah güzel sonuçlar alıcaksın..

doktoruna güven içinde rahat olsun bence....bu işlemi yaptıran bisssürü kadın var sonuçta....hem 10-15 dakikalık bişeymiş..gör bak çok güzel geçecek.
kaldı 2gün....hiçbirşey hissetmiyorum..ne negatif nede pozitif..perşembe akşama alırım sonucu hala adet olmazsam tabii..............

selam gamze....iyiym çok şükür...okullar açıldı..onun ağırlığı vardı üzerimde...neyseki bugün boş günüm:)))sen nasılsın???nasıl gidiyor??

cok güzel bol bol dinlenirsin ben iyiyim allaha şükür dün kalp atışlarını duyduk sen de durumlar nasıl beirtiler var mı??

Merhaba Selen, benim 7,5 ay önce 25. haftalık bebeğim doğdu. İdrar yolu enfeksiyonum da vardı. Şimdi yeniden düşünüyoruz bu ay. Bugün aynı doktordaydım. Serklajı benim için gerekli görmediğini söyledi öncekinden yola çıkarak. Ben aslında tedbir amaçlı olsun istiyorum.Siz bu kararı nasıl aldınız? Anlatırsan sevinirim. Çok tedirgin oldum bugün...

Selam Chnb başın saolsun..Bendede enfeksiyon vardı ancak doğumun ağrısız sancısız olmasından dolayı doktorum enfeksiyondan kaynaklandığını sanmıyorum demişti rahim ağzı yetmezliğinde ağrı olmaması genelde tanı koydurucu oluyormuş..geçen hafta ultrasonla baktı doktorum herşey normal gözüküyor ama tedbir amaçlı dikiş atılmasında fayda görüyorum demişti.tekrar başka bi doktorada göründüm oda bu şekilde kaybın olduğu için kesinlikle atılmasından yanayım dedi iki doktorda hemfikirdi yani bu şekilde karar verdik.senin doğumunda ağrı sancı fln varmıydı??

Selenciğim çok yoğun birağrı yoktu. Kanamayla gittim. 2 gün sonra kanamam durunca çıktım. O gece hafif sızı şeklinde ağrım oldu. O gece suyum geldi. 2 gün sonra doğum yaptım hastanede yattım o süreçte tedavi uygulandı. Doğumum kolay oldu. 10-15 dakika içinde.

Anladım seninde hamile kaldığında muayenelerin yapılır ve ona göre karar verilir doktorun 12.haftalardaki durumunu göz önünde bulundurup karar vericektir inşallah hepimiz için en doğru kararlar verilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…