amin güzelim sağol..olmayınca olmuyor işte rabbim herşeyin en iyisini biliyor..Herşeyde var bir hayırPapatyacım canım sonucunun negatif olmasına çok üzüldüm. İçimden hep hamile haberini verceğine o kadar emindim ki bu haberi duyunca şok oldum. Rabbim hayırlısını versin canım. Bu zorlu süreçte yaşadığın o kadar çok sıkıntının mükafatını Allah ü Teala Bu mübarek gün ve gecede. Peygamber Efendimizin doğum günü olan MEVLÜT KANDİLİnde Resüllulah (S.A.V) ın yüzü suyu hürmetine versin...
amin güzelim inş. bizlerde en kısa zamanda bu güzelliklerin tadına varırızteşekkür ederim arkadaşlar desteğiniz için.
papatyacım çok sağol canım ewet bir kızım cennette bir kızım ise benimle beraber şuanda Rabbimden tek istediğim meleğimin acısını biraz hafifleticek olan içimdeki bebeğime kavuşup yarım kalan sevincimi yaşamak.inş Allah'ım o günleride yaşamayı hepimize nasip eder....
senin için de çok üzüldüm ama Rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu versin ona sığın her zaman ve mükafatını alırsın inş sabırla.hep dualarımdasınız RAbbim sizlerinde meleklerinin kardeşlerini göndersin ve en büyük destekçiniz Allah'ım ve o miniğiniz olsun inş...
aminnn
herkesin kandili mübarek olsun herkesin bu mübarek gecede duaları kabul olsun....inşşş....amiiiinnnn...
ne yapalım selencim herşeyde bir hayır var..Bende çok ümitliyidm ama olmadı işte..Rabbim hepimiz için hayırlısını versinsenin adına çok üzüldüm arkadaşım güzel haberler vericeğini düşünüyordum hep umutluydum ama elden ne gelir hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberler verirsin bizlere...
Canım hiç korkma güzelim herşey güzel gelişecek...Allahın izniyle..Selam arkadaşlarım ctesi doktora gittim 1 Martta dikiş atılmasına karar verildi biraz korkuyorum ama elden ne gelir..Dün akşam çok korktuk lavaboya gitmiştim peçeteye çok hafif kan geldi incecik bi çizgi ama çamaşırımda bişey yoktu ve bi daha hiç bişi olmadı normal akıntım var kana benzer bişi bile yok içinde neydi o an olan anlamadım ama korkumu size anlatamam...Kandiliniz mübarek olsun kendime ve hepinize bol bol dua edeceğim Allah'ım dileklerimizi kabul etsin inşallah...
Sevgili melek anneleri... Hepinizin Mevlid Kandili mübarek olsun arkadaslarim. Allah bütün dualarimizi kabul eder insallah...Allahim hayirli, saglikli, uzun ömürlü evlatlar nasip eder hepimize insallah.Allah baska büyük acilar yasatmasin insallah.....
sağol arkadaşım herşeyde var bir hayır demekten başka birşey gelmiyor..Hayat devam ediyor mücadele devam ediyor allahım elbet birgün benimde yüzümü güldürecekPAPATYACIM söylyecek söz bulamıyorum canım allahımın bir bildiği vardır inşallah en yakın zamanda o gün gelecek ve sende çok güzel bir anne olacaksın...
aminnnnSevgili melek anneleri... Hepinizin Mevlid Kandili mübarek olsun arkadaslarim. Allah bütün dualarimizi kabul eder insallah...Allahim hayirli, saglikli, uzun ömürlü evlatlar nasip eder hepimize insallah.Allah baska büyük acilar yasatmasin insallah.....
iyi geceler kızlarrr..
hepinizin kandili mubarek olsun..rabbim ettiğimiz duları kabul etsin..
maytap nerelerdesin canım nasılsın??
Maytapcim nasılsın güzelim...Güzel gelişmeler varmı nasıl hissediyorsun kendini..2 gün kaldı canım
Selam arkadaşlarım ctesi doktora gittim 1 Martta dikiş atılmasına karar verildi biraz korkuyorum ama elden ne gelir..Dün akşam çok korktuk lavaboya gitmiştim peçeteye çok hafif kan geldi incecik bi çizgi ama çamaşırımda bişey yoktu ve bi daha hiç bişi olmadı normal akıntım var kana benzer bişi bile yok içinde neydi o an olan anlamadım ama korkumu size anlatamam...Kandiliniz mübarek olsun kendime ve hepinize bol bol dua edeceğim Allah'ım dileklerimizi kabul etsin inşallah...
EÛZÜ BİLLAHİ MİNE’Ş-ŞEYTANİ’R-RACÎM, BİSMİLLAHİRRAHMANİRRRAHİM
Ya ilahel alemin
İlk yarattığın nur efendimizin nuruydu.
Sen onu var etmeden evvel gündüzün geceden,
baharın da kıştan farkı yoktu.
İyilikler, kötülüklerle iç içe;
akıl nefse yenik,
ruh da bedenin esiri idi.
O güzeller güzeli
Varlığın sırrını keşfedip akla yüksek hedefler gösterdi
düşünceye kapılar açıp
insanın ebedlere namzet olduğunu âlemşümul bir dille haykırdı.
Böyle bir elçiyi insanlığa bahşetmenden
Ve sayısız nice nimetlerinden ötürü
sana sonsuz hamd ü senalar olsun ya rabbi!
Güç ve kuvvet ancak kendisine has olan yüce ve büyük Allâh’ım!
Mahlûkatın adedince,
Zatının rızası,
Arşının ağırlığı ve kelimelerinin toplamınca
Efendimiz Hz. Muhammed (sas) ve O’nun ehli ve ashabı üzerine salât ü selam la bir kere daha yâdederek huzûr-u İlahi’de el açıp yakarıyoruz
Ey her şeye hayat bahşeden Allah’ım
bütün insanlık, hatta bütün bir varlık âleminin bayramı sayılan
mübarek günleri vardır.
bir gün daha vardır ki,
o da Allah Rasûlü’nün dünyayı teşrif buyurarak
tenezzülen aramıza girip bizi şereflendirdiği kutlu zamandır.
Bizler şimdi o anı yaşıyoruz.
Rahmet-i Rahman’ın galeyana geldiğine inandığımız
bu kutlu zaman diliminde,
Mevlid Kandili’nin bizim için hakiki bayram olması ümidiyle,
ümmet-i Muhammed’in hal-i pürmelali açısından
bayram hediyesine en muhtaç birer yetim olduğumuz mülahazasıyla, Şefkat Peygamberi’nin ruhaniyetine sığınarak,
sen den yeniden bir kere daha diriliş istiyoruz ya rabbi
Ey her şeye gücü yeten Allah’ım
Efendimizi düşünmekle
hayatın hiç kimseye nasip olmayan tadını
ve varlığın bitmeyen zevkli maceralarını duyarız.
Duyarız imanın yenilmez gücünü,
Duyarız Müslümanlığın kahramanlık olduğunu,
Duyarız doğruluğun paha biçilmez kıymetler ihtiva ettiğini,
Duyarız iffet ve ismetin, meleklerinkine denk insan tabiatının bir buudu haline geldiğini.
N’olur bu ve benzeri nice güzellikleri daha derince ve engince
Bütün insanların ruhlarına duyur ya Rabbi!
Ey yapılan dualara cevap veren Allâh’ım
Sana itaat edilir Sen karşılığını veririsin;
Sana isyan edilir, sen bağışlar ve affedersin,
Darda kalanlara icabet edersin,
Zararı sıkıntıyı ortadan kaldırırsın
Hastalara şifa, dertlilere deva verirsin
Günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin
Sen bizlerin dualarını kabul buyur ya Rabbi!
Allâh’ım
acizlikten, üzüntüden, tasadan, kederden,
Korkaklıktan, kabir azâbından, cehennem ateşinden sana sığınırız.
Bizleri kötülükten ve kötülerin şerrinden emin eyle ya Rabbi!
Allâh’ım!
Efendimiz Hz. Muhammed (sav)’in Sen’den istediği
her türlü hayrı Sen’den istiyor,
yine Peygamber Efendimizin sana sığındığı
her türlü şerden de
sana sığınıyoruz.
Yâ Erhamerrâhimîn ve Yâ Ekremelekremîn!
Bizim, anne-baba ve ecdadımızın
Bize rehberlik ve kılavuzluk yapan büyüklerimizin,
Bir harf bile olsa kendilerinden istifade ettiğimiz hocalarımızın,
Sevdiklerimizin, sevenlerimizin,
Içinde neş’et ettiğimiz beldedeki insanların,
Milletimiz fertlerinin,
Kadın-erkek inanan bütün arkadaşlarımızın,
Dostlarımızın, kardeşlerimizin..
Bize karşı hep civanmertçe davrananların..
Hayır dualarında unutmayıp
Her zaman bizi de yâd edenlerin..
Üzerimizde hakkı bulunan kimselerin..
Kıymetli nasihatleriyle
Bize bekâ desenli sâlihatın yollarını gösterenlerin…
Ve bütün ümmet-i Muhammed’in
Günahlarını bağışla! Ya Rabbi!
Allahım!
Duamızın sonunda Sana olan minnet ve şükran hislerimizi
Bir kere daha tekrarlıyor,
Resûl-ü zîşânı, âlini, ashabını
Bir kez daha salavâtlarla anıyor
Ve dualarımızı kabul buyurmanı istirham ediyoruz.
Ne olur, bizlerin dualarına icabet buyur ya Rabbi!
amin ve selamün alel murselin
vel hamdü lillahi Rabbi’l-alemin…
(İnternetten alıntı)
BU DUANIN İÇİMİZİ FERAHLATMASI İÇİN ,KALPLERİMİZDEN UMUDUN EKSİLMEMESİ İÇİN AMİN.. ALLAH BU GECEDE TÜM DUALARINIZI KABUL ETSİN ARKADAŞLAR.
hayırlısı olsun selen..demekki dikiş şartki atacaklar..peki anestezi filan mı yapıyolar dikiş atarken?kanama yı doktoruna sordunmu? o nededi??
Günaydın Maytap evet genel anestezi olcak 10-15 dakka sürüyormuş zaten bebeğe bi zararı yokmuş anestezinin..doktora sordum devam eden bi kanama olmadığı için panik yapma sürekli ayaklarını uzat yat dedi bide iğne verdi..sen nasılsın iki gün kaldı inşallah güzel sonuçlar alıcaksın..
selam gamze....iyiym çok şükür...okullar açıldı..onun ağırlığı vardı üzerimde...neyseki bugün boş günüm:)))sen nasılsın???nasıl gidiyor??
Selam arkadaşlarım ctesi doktora gittim 1 Martta dikiş atılmasına karar verildi biraz korkuyorum ama elden ne gelir..Dün akşam çok korktuk lavaboya gitmiştim peçeteye çok hafif kan geldi incecik bi çizgi ama çamaşırımda bişey yoktu ve bi daha hiç bişi olmadı normal akıntım var kana benzer bişi bile yok içinde neydi o an olan anlamadım ama korkumu size anlatamam...Kandiliniz mübarek olsun kendime ve hepinize bol bol dua edeceğim Allah'ım dileklerimizi kabul etsin inşallah...
Merhaba Selen, benim 7,5 ay önce 25. haftalık bebeğim doğdu. İdrar yolu enfeksiyonum da vardı. Şimdi yeniden düşünüyoruz bu ay. Bugün aynı doktordaydım. Serklajı benim için gerekli görmediğini söyledi öncekinden yola çıkarak. Ben aslında tedbir amaçlı olsun istiyorum.Siz bu kararı nasıl aldınız? Anlatırsan sevinirim. Çok tedirgin oldum bugün...
Selam Chnb başın saolsun..Bendede enfeksiyon vardı ancak doğumun ağrısız sancısız olmasından dolayı doktorum enfeksiyondan kaynaklandığını sanmıyorum demişti rahim ağzı yetmezliğinde ağrı olmaması genelde tanı koydurucu oluyormuş..geçen hafta ultrasonla baktı doktorum herşey normal gözüküyor ama tedbir amaçlı dikiş atılmasında fayda görüyorum demişti.tekrar başka bi doktorada göründüm oda bu şekilde kaybın olduğu için kesinlikle atılmasından yanayım dedi iki doktorda hemfikirdi yani bu şekilde karar verdik.senin doğumunda ağrı sancı fln varmıydı??
Selenciğim çok yoğun birağrı yoktu. Kanamayla gittim. 2 gün sonra kanamam durunca çıktım. O gece hafif sızı şeklinde ağrım oldu. O gece suyum geldi. 2 gün sonra doğum yaptım hastanede yattım o süreçte tedavi uygulandı. Doğumum kolay oldu. 10-15 dakika içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?