cok güzel bol bol dinlenirsin ben iyiyim allaha şükür dün kalp atışlarını duyduk sen de durumlar nasıl beirtiler var mı??
Canım olmadığına inanasım gelmiyor, ama senide üzmek istemiyorum. Allah yardımcın olsun canım arkadaşım. Kolay değil. Benimde iki defa başarısız denemem oldu, çok sıkıntılı biliyorum. Ümitsizliğe kapılma. Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin sana. Zor sınavlardan geçiyoruz Allahım büyük acılar vermesin. Evlat acısıyla, evlat hasretiyle terbiye etmesin bizleri. Allahım her isteyene hayırlı evlat versin inşallah. Amin.
Anladım seninde hamile kaldığında muayenelerin yapılır ve ona göre karar verilir doktorun 12.haftalardaki durumunu göz önünde bulundurup karar vericektir inşallah hepimiz için en doğru kararlar verilir..
Anladım seninde hamile kaldığında muayenelerin yapılır ve ona göre karar verilir doktorun 12.haftalardaki durumunu göz önünde bulundurup karar vericektir inşallah hepimiz için en doğru kararlar verilir..
Ben çalışmaya başlayınca kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Önümüzdeki hafta da seminere katılacağız onu takiben başka seminerler var. Yoğun olsun da düşünmeye fırsat bulamayayım demiştim ama bu da çok yoğın olacak. İntel ve veb tasarımı kursları içinizde bilenler vardır. Okul çıkışında 6 dan 10 a kadar kurs olacak inşallah o saate kadar kalmayız. Hemen spora başlamayı düşünüyordum durum böyle olunca yattı tabi ki. Kendimi çok kötü acayippppp şişman hissediyorum. Sanki her tarafımdan etler fışkırıyor gibi geliyor. Dışardan bakanlar abarrtığımı söylüyor 3-4 kilo fazlam var. Bir an önce spora başlasam kilo versem bir şeylerle meşgul olsam daha iyi olacağım. Yakınımızda spor salonu var oraya gidecektim ama bu kurslar işi karıştırdı.Bundan önce bebeğe ve hamileliğe konsantre olduğumdan hiç takmıyordum şimdi baktıkça sinir oluyorum.
Ben çalışmaya başlayınca kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Önümüzdeki hafta da seminere katılacağız onu takiben başka seminerler var. Yoğun olsun da düşünmeye fırsat bulamayayım demiştim ama bu da çok yoğın olacak. İntel ve veb tasarımı kursları içinizde bilenler vardır. Okul çıkışında 6 dan 10 a kadar kurs olacak inşallah o saate kadar kalmayız. Hemen spora başlamayı düşünüyordum durum böyle olunca yattı tabi ki. Kendimi çok kötü acayippppp şişman hissediyorum. Sanki her tarafımdan etler fışkırıyor gibi geliyor. Dışardan bakanlar abarrtığımı söylüyor 3-4 kilo fazlam var. Bir an önce spora başlasam kilo versem bir şeylerle meşgul olsam daha iyi olacağım. Yakınımızda spor salonu var oraya gidecektim ama bu kurslar işi karıştırdı.Bundan önce bebeğe ve hamileliğe konsantre olduğumdan hiç takmıyordum şimdi baktıkça sinir oluyorum.
sabahtan beri ağlıyorum bugün bilmiyorum neden çok kötü geçiyodu papatyayıda öğrenince iyice kötü oldum çok canım acıyo neden böle oldu çok özledim kızımı oysa ne hayaller kurmuştum çok ağır geliyo bu yük bana çok zor rabbim içimde o kadar büyük bi evlat hasreti varki ama ben cesaret edip doktora bile gidemiyorum nasıl yeniden sil baştan yaşıcam gücüm yokki dayanamam gibi geliyo çok doluyum kızlar ne olur kusura bakmayın
Selenciğim inşallah arkadaşım. Sen Gaziantep'te mi oturuyorsun? Profil bilgilerinde gördüm canım. Benim alt komşum oralı ve en sevdiğim komşum o. Orası buraya göre daha iyidir diye düşünüyorum. Oralı mısın? İş gereği mi? Bizim iş gereği.
PREMETE İyi geceler canım. Oğlanı uyutup bilgisayarın başına mı geçtin? Ben de geçmişi okudum biraz. Tam da sana cavap yazacaktım bak denk geldik. Sütün zamnla artar canım hiç üzme kendini. Bebek daha çekemiyordur. Arkadaşların tavsiyeleri de olmuş inşallah işe yarar. Sen pozitif düşünceyle her şeyi yaparsın vallahi hiçççççç olumsuz düşünme. Bak ne güzel bebeşin sağlıkla kollarında.
Bir yerde inşallah sizin de süt gaz muhabbetleriniz olur demişsin AMİNNNNNNNN Sana akıl danışırız artık.
sabahtan beri ağlıyorum bugün bilmiyorum neden çok kötü geçiyodu papatyayıda öğrenince iyice kötü oldum çok canım acıyo neden böle oldu çok özledim kızımı oysa ne hayaller kurmuştum çok ağır geliyo bu yük bana çok zor rabbim içimde o kadar büyük bi evlat hasreti varki ama ben cesaret edip doktora bile gidemiyorum nasıl yeniden sil baştan yaşıcam gücüm yokki dayanamam gibi geliyo çok doluyum kızlar ne olur kusura bakmayın
bugün bebeğimin melek kızımın cennet doğum günü benden ayrılıp Rabbime gitttiği gün çok kötüyüm yaaa çok özledim seni kızım annen ve baban kardeşinde seni çok özlüyoruz seni çooooooooooookkkk seviyoruz sabah olunca yanına gelmek istiyorum bebeğim öyle güzel bir günde doğup melek olmuşun ki ilk doğum günün mevlid kandilinde oldu.HERKESİN DUALARI KABUL OLSUN KARDEŞİNİ BİZE BAĞIŞLASIN RABBİM SENİNLEDE ORDA KAVUŞMAYI NASİP ETSİN....AMİNNNNNNN...
PREMETE canım birşey sormak istiyorum. doğumu ege üniversitesinde mi yaptın, doğuma kendi doktorun mu girdi, asistanlar da giriyor değil mi, ameliyathane nasıl, mahremiyete dikkat ediliyor mu, yoksa giren çıkan belli olmuyor mu, dikişi asistanlar mı atıyor, doktora ayrıca ücret ödediniz mi, bide odaları nasıl, kaç kişilik, özel oda var mı, canım çok soru sordum ama vakit bulup deneyimini paylaşır mısın. ben açıkçası Allah izin verir de erken doğum olmazsa doğumu egepolde yapmayı düşünüyorum, üniversite hastanesi bana nedense kalabalık karmaşık gibi geldiğinden özel hastane daha azip geliyor.
Evet arkadaşım ben Gaziantepte oturuyorum iş dolayısıyla değil buralıyım zaten,oranın potansiyeli nedir bilmiyorum ancak burda başarısına güvenilen doktorlar var ihtiyacın olursa yardımcı olurum sana
amin ebrucu....Allah isteyen herkese nasib etsin.....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?