gecmiş olsun maytap.. her işte bir hayır varderler sen resmen tastikledin :))tekrar gecmiş olsun..
Çok geçmiş olsun Maytap her işte bi hayır vardır dikkat et kendine 2 hafta dinlen iyice zor iyileşir benimde başıma gelmişti bu arada eşinin arabasınada dikkat et bundan sonra :)
merhaba arkadaşlar uzun zamandır fırsat bulamadım buraya gelemesemde her zaman aklımdasınız ,herkes iidir inş. bende iiyim çok şükür Yaren le nasıl sabah nasıl akşam oluyor anlamıyorum .Rabbim bu duyguyu öncelikle sizlere ve tüm isteyenlere nasip etsin inş. Her zaman dualrımdasınız.
maytap geçmiş olsun canım her şerde mutlaka bir hayır varmış Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inş.
gelincik ve alicim gözünüzaydın canım miskokulunuzu kucağınıza almışsınız.Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inş. Güle güle büyütün bebişlerinizi.
MAYTAP geşmiş olsun Rabbim daha büyüklerinden korusun.
bazen zorluklar üstüste gelir, bazen de güzellikler. senin için şuan zorluklar üstüste eldi, inşallah sırada güzellikler var
maytap slmnasılsın ?? ayağın nasıl oldu??
canım çok büyük geçmiş olsun allahım beterinden korusun artık eşin sana daha fazla araba kullanımında söylenmez inş..ama herşeyde bir hayır var güzelim...kızlar ben küçük bir kaza geçirdim....her işte bir hayır varmış...ayak bileğim burkuldu...yürüyemiyorum...şiş ve mor bir ayağım oldu...eğer hamile olsaydım bebeği düşürebilirdim...çünkü az kalsın eşimin kullandığı arabanın altında kalıyordum:)güleyimmi ağlayyaımmı bilemedim(( :)))
aminnnmerhaba arkadaşlar uzun zamandır fırsat bulamadım buraya gelemesemde her zaman aklımdasınız ,herkes iidir inş. bende iiyim çok şükür Yaren le nasıl sabah nasıl akşam oluyor anlamıyorum .Rabbim bu duyguyu öncelikle sizlere ve tüm isteyenlere nasip etsin inş. Her zaman dualrımdasınız.
maytap geçmiş olsun canım her şerde mutlaka bir hayır varmış Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inş.
gelincik ve alicim gözünüzaydın canım miskokulunuzu kucağınıza almışsınız.Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inş. Güle güle büyütün bebişlerinizi.
KEŞKEEEEE KEŞKEEEEE ama biliyormusun maytap artık allahıma her gece banada o güçlü mucizelerinden nasip et diye dua ediyorum..allahım banada normal yolla imkansız olduğu halde imkanlı kıl diye yalvarıyorum..eskiden her duamda tedavimi hayırlı kıl tedavimde aksilik olmasın rahimde sıvı olmasın diye dua ediyorum ama şimdi ise MUCİZE DİYE yalvarıyoru ve istiyorum..allahım tüm dualarımızı kabul etsin diyorum başka birşey elimden gelmiyor.Ne yapayım ne edeyim bilmiyorum öyle bekliyorum hayırlısı hakkımızda maytap olacak eminim olacak ama SABIR...bana teselli veren dua eden tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim.....kısmet diyebiliyorum sadece((
PAPATYA inan senin için ne söyleyebileceğimi bende bilmiyorum...kelin ilacı olsa misali ...ama gerçekten seni en iyi anlayanlardan biriyim...keşke bizim de herkes gibi doğal yollarla çocuğumuz olsaydı.((
hayırlı uğurlu olsun güzelim asyamızı anasına babasına hayırlı evlat sağlıklı uzun ömürlü ve şanslı olsun..sevgiler ve tüm dualarınız için kocaman bir aminnSlam canlar nasılsınız şuan Asya uyuyo bende fırsat bulup yazayım dedim.Doğum 20 nisan olacaktı ama kasılmalarım artınca 2 gün daha erken oldu 18 nisan sabahı kızım geldi hepiniz için çok dua ettim sizlerde bu mutluluğa erişeceksiniz bazı kişiler çok kolay elde eder herşeyi bizim çektiğimiz bu sıkıntılar cennet merdiveninin her bir basamağı.Umutsuzluk yok yine hep aklımdasınız dualarımdasınız ben ve kızım öpüyoruz Allaha emanet olun.Rabbim tez vakitte hayırlısıyla kavuştursun sizleride kuzularınıza inşallah
PAPATYA bende mucize bekliyorum tıpki senin gibi.....Alternatif tıp araştırmaya başladım...ama sanki erkek faktöründe oda işe yaramıyor gibi....kafamdan çıkarıp atamıyorumda...ne yapacağımı şaşırdım(
canım alternatif derken nasıl birşey araştırıyorsun banada bilgi verirmisin?
maytapcım benim arkadaşım var.Oda eşinin spermlerinden dolayı hamile kalamıyordu.varikosele ameliyat olması gerekiyordu ama hiç yanaşmadı eşi.Eşi sürekli klomen kullanıyordu.3 başarısız aşılama ve 1 başarısız tüp denemesinden sonra rahim filmi çekildi.Hiç sorun yoktu ve aniden 2 ay sonra normal yolla hamile kaldı güzelim.şuan 11 haftalık..allahım sanada böyle bir mucize versin.Israrla mağlum günlerini kaçırma derim...olacak herşey sabırla olacak..Yeterki sende sorun olmasın..
Bak bende herşey iyi olmasına rağmen geldi yapıştı rahimdeki sıvı..Bir türlü yakamı brakmıyor nerden geldiği de bilinmiyor..ne yapmak lazım bende bilmiyorum canımmm
Merhaba arkadaşlar...uzun zamandır görüşemedik ben doğum iznine ayrıldım.. bebeğim tam 35 haftalık cinsiyeti erkek doktor mayısın 20 ile en geç 27 sinde alacak sezeryanla... bebeğimin durumu ii ALLAH'a şükür, iğnemi clexane hala yapıyorum doğuma 3 gün kalaya kadar kullanacağım. eskiye dönük bakamadım ama doğum yapan arkadaşları gördüm listeden çok sevindim çoğalmış hamilelerimiz, eburcuyla ben aynı gidiyorum heralde.... bu arada oğlumun adını KUZEY koyacağım inşallah hepinizi öpüyorum ALLAH yardımcımız olsun inşallah......
NE güzel sanırım sizde bebeğinizi kaybettiniz erken doğum ya da başka bir nedenle.. Acaba bu kaçıncı gebeliğiniz?? yani o olaydan sonra.. Maşallah allahım sağlıkla bağışlasın inşallah yavrunuzu kucağınıza almayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?