Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Çok geçmiş olsun Maytap her işte bi hayır vardır dikkat et kendine 2 hafta dinlen iyice zor iyileşir benimde başıma gelmişti bu arada eşinin arabasınada dikkat et bundan sonra :)

:))kendisi benim şöförlüğümü beğenmez ama bu olaydan sonra tasdiklendi ben daha iyiiym:))))...sen nasılsın???

maşallah kızın çoook tatlı.....allah uzuuun sağlıklı ömür versin yarene......darısı başımıza

MAYTAP geşmiş olsun Rabbim daha büyüklerinden korusun.
bazen zorluklar üstüste gelir, bazen de güzellikler. senin için şuan zorluklar üstüste eldi, inşallah sırada güzellikler var

MAYTAP geşmiş olsun Rabbim daha büyüklerinden korusun.
bazen zorluklar üstüste gelir, bazen de güzellikler. senin için şuan zorluklar üstüste eldi, inşallah sırada güzellikler var

4 gözle bekliyorum o günleri.......Allah herkese istediğini versin....

canım çok büyük geçmiş olsun allahım beterinden korusun artık eşin sana daha fazla araba kullanımında söylenmez inş..ama herşeyde bir hayır var güzelim...
Kendine çok dikkat et..

aminnn

KEŞKEEEEE KEŞKEEEEE ama biliyormusun maytap artık allahıma her gece banada o güçlü mucizelerinden nasip et diye dua ediyorum..allahım banada normal yolla imkansız olduğu halde imkanlı kıl diye yalvarıyorum..eskiden her duamda tedavimi hayırlı kıl tedavimde aksilik olmasın rahimde sıvı olmasın diye dua ediyorum ama şimdi ise MUCİZE DİYE yalvarıyoru ve istiyorum..allahım tüm dualarımızı kabul etsin diyorum başka birşey elimden gelmiyor.Ne yapayım ne edeyim bilmiyorum öyle bekliyorum hayırlısı hakkımızda maytap olacak eminim olacak ama SABIR...

hayırlı uğurlu olsun güzelim asyamızı anasına babasına hayırlı evlat sağlıklı uzun ömürlü ve şanslı olsun..sevgiler ve tüm dualarınız için kocaman bir aminn

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010
|Özlemimsin|Eylül|Kız|14.12.2010
|Sweetbaby|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Denizim16|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Hadibakem||Erkek|11.01.2011
|Özlenen2010|Yaren|Kız|11.01.2011
|Premete|Tolga|Erkek|25.01.2011
|Kardanadam11|Ali|ERKEK|22.02.2011
|Haticesu|EDA|KIZ|26.02.2011
|Alicim|ECRİN|ECRİN|15.04.2011
|Gelincik37_34|ASYA|KIZ|18.04.2011[/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Eburcu|35|ERKEK|06.06.2011
|Seblev|35||06.06.2011
|Cici_22|34|KIZ AYŞE|11.06.2011
|Bengisu82|25|KIZ|13.08.2011
|Selen_k|22|KIZ|02.09.2011
|Gamze81|18|ERKEK|27.09.2011
|Limburg1985|11||17.11.2011
|madeofhonor|10||19.11.2011
|nisammmm|10||21.11.2011
|gamzeliKız|9||02.12.2011
|chnb|6||12.12.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
Aabeyazmelek|15.05.2011
2009Papatya|05.05.2011 adet bekliyor yeni tedavi için
Maytap|Tedavi için gün beklemede

Eburcu ve Seblev doğum yaklaşıyor günleriniz nasıl geçiyor herşey yolundamı allahım hayırlısınla sağlıklı doğumlarınızı nasip etsin...

PAPATYA bende mucize bekliyorum tıpki senin gibi.....Alternatif tıp araştırmaya başladım...ama sanki erkek faktöründe oda işe yaramıyor gibi....kafamdan çıkarıp atamıyorumda...ne yapacağımı şaşırdım(

canım alternatif derken nasıl birşey araştırıyorsun banada bilgi verirmisin?
maytapcım benim arkadaşım var.Oda eşinin spermlerinden dolayı hamile kalamıyordu.varikosele ameliyat olması gerekiyordu ama hiç yanaşmadı eşi.Eşi sürekli klomen kullanıyordu.3 başarısız aşılama ve 1 başarısız tüp denemesinden sonra rahim filmi çekildi.Hiç sorun yoktu ve aniden 2 ay sonra normal yolla hamile kaldı güzelim.şuan 11 haftalık..allahım sanada böyle bir mucize versin.Israrla mağlum günlerini kaçırma derim...olacak herşey sabırla olacak..Yeterki sende sorun olmasın..
Bak bende herşey iyi olmasına rağmen geldi yapıştı rahimdeki sıvı..Bir türlü yakamı brakmıyor nerden geldiği de bilinmiyor..ne yapmak lazım bende bilmiyorum canımmm

adaçayı ..arı sütü polen bal vs ......bilmiyorum galiba yavaş yavaş kafayı yiyorum...birde etrafımdakiler üzülmesin die sürekli hiç üzülmüyormuş gibi davranıyorum...birde ayağım beni eve hapsetti .(((düşünüp duruyorum...umarım allahım en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürür...ben bir süre 5 ay kadar tedavi düşünmüyorum...inşallah eylül gibi tekrar başlayacağım....umarım sen bana umut olursun...

sürekli evde bulunmak gebelik sürecinde yaşadığım ve benim psikolojimi gerçekten alaşağı eden bir durumdu o yüzden seni çok iyi anlıyorum maytapcığım, inşallah ayağın bir an önce toparlar da özgürlüğüne kavuşursun.

Merhaba arkadaşlar...uzun zamandır görüşemedik ben doğum iznine ayrıldım.. bebeğim tam 35 haftalık cinsiyeti erkek doktor mayısın 20 ile en geç 27 sinde alacak sezeryanla... bebeğimin durumu ii ALLAH'a şükür, iğnemi clexane hala yapıyorum doğuma 3 gün kalaya kadar kullanacağım. eskiye dönük bakamadım ama doğum yapan arkadaşları gördüm listeden çok sevindim çoğalmış hamilelerimiz, eburcuyla ben aynı gidiyorum heralde.... bu arada oğlumun adını KUZEY koyacağım inşallah hepinizi öpüyorum ALLAH yardımcımız olsun inşallah......

NE güzel sanırım sizde bebeğinizi kaybettiniz erken doğum ya da başka bir nedenle.. Acaba bu kaçıncı gebeliğiniz?? yani o olaydan sonra.. Maşallah allahım sağlıkla bağışlasın inşallah yavrunuzu kucağınıza almayı...

Seblevcim seni yeniden burada gördüğüme ve senden güzel haberler aldığıma çok sevindim. Kuzey'e kocaman bir maşallah diyorum Hayırlısıyla çok az kalmış. Ben geçenlerde Eburcuyla görüştüm o hala hastanede yatıyor, zaman zaman kanamaları olmaya devam ediyormuş. Doktor 36. hafta bitiminde bebeği almayı düşündüğünü söylemiş. Çok şükür Çınar bebeğimiz gayet iyi. İnşallah yakında ondan da senden de mutlu haberler alacağız. Bu günleri gördüğümüze inanamıyorum çok şükür çoğumuz yeniden anne olduk, yarısının da eli kulağında Allah bekleyen arkadaşlarımıza da nasip etsin dualarımız hep onlarla.

Maytapcım bir türlü yazmaya fırsat bulamadım. Test sonucunun negatif gelmesine üzüldüm, Allah içinden umudunu eksik etmesin, en kısa zamanda hamilelik nasip etsin. Erkek infertilitesinde keçi boynuzu kürünün çok işe yaradığını duymuştum hatta belki sen de görmüşsündür erkek infertilitesi bölümünde boncukboncuk isimli bir arkadaşın açtığı bir konu var. Eşinin sperm sayısı çok azken ve morfolojisi kötüyken eşine uygulattığı özel diyetle hamile kalmayı başarmıştı. Bu arada ayağın için de geçmiş olsun.

yeniden merhabalar melek anneleri,
yazmayalı uzun zaman olmuş.ama yazmasamda her gün bir kez mutlaka yazılanları okuyorum.hamilelik haberleri beni çok mutlu ediyor,en çokda doğum haberleri.
geçen yıl bu zamanlar sanırım sadece melek doğum yapmıştı ve bizler içinde hamilelik bir hayaldi .şimdi ise çoğumuzun bebekleri kucaklarında....
inşallah sizlerde seneye bu duyguyu tatmış olacaksınız.
bize gelince oğlum nerdeyse iki buçuk aylık oldu.evdeyiz beraber vakit geçiriyoruz.tekrar rapor aldım,biraz daha oğlumla olmak istiyorum.çok şükür ikimizinde sağlığı yerinde.gazla,bezle uğraşıp duruyoruz.
doğumu yaklaşan arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum.hamile kalmak isteyenlerede iyi şanslar.herkese selamlar......

evet canım bende erken doğum nedeniyle bebeğimi kaybettim suyum günden güne azalıyordu. 32. haftada sezeyanla alındı, hemen küveze koydular 3 ay yaşayabildi... ama suyumun neden günden güne azaldığı belli değildi. bu hamileliğim ilk doğumumdan 10 ay sonra tekrar hamile kaldım bu hamileliğimde diğer hamileliğimde olduğu gibi olmadı herşey yolunda suyum ii kilosu ii ALLAH a şükür herşey yolunda darısı bütün hamile kalmak isteyenlerin başına inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…