Seblevcim seni yeniden burada gördüğüme ve senden güzel haberler aldığıma çok sevindim. Kuzey'e kocaman bir maşallah diyorumHayırlısıyla çok az kalmış. Ben geçenlerde Eburcuyla görüştüm o hala hastanede yatıyor, zaman zaman kanamaları olmaya devam ediyormuş. Doktor 36. hafta bitiminde bebeği almayı düşündüğünü söylemiş. Çok şükür Çınar bebeğimiz gayet iyi. İnşallah yakında ondan da senden de mutlu haberler alacağız. Bu günleri gördüğümüze inanamıyorum çok şükür çoğumuz yeniden anne olduk, yarısının da eli kulağında Allah bekleyen arkadaşlarımıza da nasip etsin dualarımız hep onlarla.
Premeteciğim eburcu yu duymamıştım inşallah herşey yolundadır ama yinede bebeği bayaa büyümüştür inşallah hayırlısıyla doğum yapar...bebeğin çok tatlıymış premete ALLAH analı babalı büyütsün inşallah...
sürekli evde bulunmak gebelik sürecinde yaşadığım ve benim psikolojimi gerçekten alaşağı eden bir durumdu o yüzden seni çok iyi anlıyorum maytapcığım, inşallah ayağın bir an önce toparlar da özgürlüğüne kavuşursun.
Seblevcim seni yeniden burada gördüğüme ve senden güzel haberler aldığıma çok sevindim. Kuzey'e kocaman bir maşallah diyorumHayırlısıyla çok az kalmış. Ben geçenlerde Eburcuyla görüştüm o hala hastanede yatıyor, zaman zaman kanamaları olmaya devam ediyormuş. Doktor 36. hafta bitiminde bebeği almayı düşündüğünü söylemiş. Çok şükür Çınar bebeğimiz gayet iyi. İnşallah yakında ondan da senden de mutlu haberler alacağız. Bu günleri gördüğümüze inanamıyorum çok şükür çoğumuz yeniden anne olduk, yarısının da eli kulağında Allah bekleyen arkadaşlarımıza da nasip etsin dualarımız hep onlarla.
Maytapcım bir türlü yazmaya fırsat bulamadım. Test sonucunun negatif gelmesine üzüldüm, Allah içinden umudunu eksik etmesin, en kısa zamanda hamilelik nasip etsin. Erkek infertilitesinde keçi boynuzu kürünün çok işe yaradığını duymuştum hatta belki sen de görmüşsündür erkek infertilitesi bölümünde boncukboncuk isimli bir arkadaşın açtığı bir konu var. Eşinin sperm sayısı çok azken ve morfolojisi kötüyken eşine uygulattığı özel diyetle hamile kalmayı başarmıştı. Bu arada ayağın için de geçmiş olsun.
Selam kızlar kaç gündür giremedim umarım herkes iyidir herşey yolundadır..Ben iyiyim şimdilik 23. haftamıza girdik bi şekilde vakit geçirmeye çalışıyorum bazen bunalım takılıyorum bazen daha umutlu oluyorum inşallah zaman hepimize güzel günler getirir...
Selen iyi olmana sevindim, diğer topiğe hiç yazmayınca merak etmiştim, bunalım takılma maşallah haftanız sürekli artıyor ve artmaya da devam edecek, bizde bugün serklaj olduk, hala ara ara kanama oluyor, İbrahim Bey bu haftaya kadar bekletince biraz açılma oluşmaya başlamış. Ama moralimizi bozmamalıyız bu sefer alacağız bebişlerimizi kucağımıza. Bu arada hamile kalmak isteyen arkadaşlarında isteklerini, Allah bir an önce yerine getirir inşallah...
Çok geçmiş olsun Melekceren açılma malesef oluyor bende erken atılmasına rağmen vardı önceki kayıplardanda kaynaklanabiliyormuş..Nasıl geçti dikişin ağrın olmadı inşallah o kanamalar normal 3.-4.günde kesilir ilaç ne verdi İbrahim bey bol bol su iç enfeksiyona engel olmak için..
evet canım bende erken doğum nedeniyle bebeğimi kaybettim suyum günden güne azalıyordu. 32. haftada sezeyanla alındı, hemen küveze koydular 3 ay yaşayabildi... ama suyumun neden günden güne azaldığı belli değildi. bu hamileliğim ilk doğumumdan 10 ay sonra tekrar hamile kaldım bu hamileliğimde diğer hamileliğimde olduğu gibi olmadı herşey yolunda suyum ii kilosu ii ALLAH a şükür herşey yolunda darısı bütün hamile kalmak isteyenlerin başına inşallah...
evet üstüste geldi hep....olumsuz sonucuma üzülürken ayağımın ağrısı onuda unutturdu....gerçekten yürümek büyüüük bir nimetmiş....şükür edecek çok şey var aslında
Premeteciğim eburcu yu duymamıştım inşallah herşey yolundadır ama yinede bebeği bayaa büyümüştür inşallah hayırlısıyla doğum yapar...bebeğin çok tatlıymış premete ALLAH analı babalı büyütsün inşallah...
seblevcim ne güzel sen ve eburcu bebişlerinizi kucaklarınıza alıcaksınız ondan sonrada hayırlısıyla sıra bana gelir inşalah bende kavuşurum kızıma...
Çok sevindim canım ..Bu haberleri duyunca biraz daha cesaret topluyorum yeniden hamilelik için.. Çünkü o kadar korkuyorum ki yeniden bu tarz bişiler yaşamaktan.. Allahım korusun kimseye bir daha böyle acılar yaşatmasın diyorum... İnşallah allahım sağlıkla kucağına almayı ve evinize getirmeyi nasip eder... Hepimizin hepimizin...
canım başın sağolsun seninde çok acı birşey hiç bir zamanda unutulmuyor zaten ama hamileliği tekrar düşün bence çünkü bu durumda insanı kurtaran tek şey o oluyo emin ol onun varlığı oluyo bende kızımı kaybedeli bir yılı geçti bile ama acısı hala aynı hala ağlarım aklıma gelince şimdide karnımda bir kızım var Allah onu bağışlasın bana inş doğumada inş az kaldı bekliyoruz bakalım asker kızı olucak kızım babmız askere gitti birde(
maytapcım geçmiş olsun ayağın için canım.hamilelik için de vardır bir hayır ama umudunu hiç kaybete RAbbim inşallah yeniden yaşatır o duyguyu sana ve dileyen bütün arkadaşalarada geç oldu biraz ama kusura bakma artık
seblevcim ne güzel sen ve eburcu bebişlerinizi kucaklarınıza alıcaksınız ondan sonrada hayırlısıyla sıra bana gelir inşalah bende kavuşurum kızıma...
canım başın sağolsun seninde çok acı birşey hiç bir zamanda unutulmuyor zaten ama hamileliği tekrar düşün bence çünkü bu durumda insanı kurtaran tek şey o oluyo emin ol onun varlığı oluyo bende kızımı kaybedeli bir yılı geçti bile ama acısı hala aynı hala ağlarım aklıma gelince şimdide karnımda bir kızım var Allah onu bağışlasın bana inş doğumada inş az kaldı bekliyoruz bakalım asker kızı olucak kızım babmız askere gitti birde(
Allahım sağlıkla ve mutlulukla bağışlasın bebişini inşallah ... Bende bi 4-5 ay ara vermeyi planlıyorum yani psikolojim düzelsin biraz birazda hamilelikde aldığım kilolardan kurtulayım diyorum..Yani dediğin gibi unutmanın imkanı yok biliyorum bunu haka her gece gözümün önüne geliyor kuzum ..Bazen ağlama krizlerine hala tutuluyorum.. Ama ne yapacağım hala bilmiyorum allahım inşallah banada sizin gibi güzellikler nasip eder...
maytapcım geçmiş olsun ayağın için canım.hamilelik için de vardır bir hayır ama umudunu hiç kaybete RAbbim inşallah yeniden yaşatır o duyguyu sana ve dileyen bütün arkadaşalarada geç oldu biraz ama kusura bakma artık
Allahım sağlıkla ve mutlulukla bağışlasın bebişini inşallah ... Bende bi 4-5 ay ara vermeyi planlıyorum yani psikolojim düzelsin biraz birazda hamilelikde aldığım kilolardan kurtulayım diyorum..Yani dediğin gibi unutmanın imkanı yok biliyorum bunu haka her gece gözümün önüne geliyor kuzum ..Bazen ağlama krizlerine hala tutuluyorum.. Ama ne yapacağım hala bilmiyorum allahım inşallah banada sizin gibi güzellikler nasip eder...
inşallah yeniden hmile kalır ve bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın, bebeğim şimdi 18 günlük oldu, çok mutluyuz ama gidenin acısı dinmiyor, hatta ben kızım doğduktan sonra oğlumun acısını çok daha farklı hissediyorum ve sık sık ağlıyorum, kalbimizde kalan tek iğnenin acısı hiç geçmeyecek
inşallah yeniden hmile kalır ve bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın, bebeğim şimdi 18 günlük oldu, çok mutluyuz ama gidenin acısı dinmiyor, hatta ben kızım doğduktan sonra oğlumun acısını çok daha farklı hissediyorum ve sık sık ağlıyorum, kalbimizde kalan tek iğnenin acısı hiç geçmeyecek
Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için...Sadece kocaman bir amiinnnnn demek geçiyor içimden Amin yarabbim inşallah bende senin gibi mutluluğu yeniden yaşarım ..Senin oğluşun neden vefat etmişti? İkinci hamileliğinizde sorun yaşamadınız değil mi ? En korktuğum bu benimde nasıl bir hamilelik geçireceğim bilmiyorum kalsam bile...
Selam kızlar kaç gündür giremedim umarım herkes iyidir herşey yolundadır..Ben iyiyim şimdilik 23. haftamıza girdik bi şekilde vakit geçirmeye çalışıyorum bazen bunalım takılıyorum bazen daha umutlu oluyorum inşallah zaman hepimize güzel günler getirir...
bana gelince kızlar cuma günü drdaydım knt vardı bebeğimde kordon dolanması olmuş kalp atışları yüksek çıktı biraz idrarda enfeksiyon ve kanım düşük çıktı bunlarıda okuyunca böle kaldım drda gösteremedim o gün eşimde yok güçlü olmaya çalışıyorum ben aklımdan bütün olumsuzlukları ve kötü düşünceleri sildim attım veee
bugün tekrar gittim dr konuşmaya kalp atışı iyi dedi sadece oynadığı için azcık yüksek çıkmış dedi hareketlerini kontrol et sürekli dedi kordon dolanmasında çok az korkma dedi olabilir dedi hareketli bebek dedi idrar kültürü istedi enfeksiyon çıkarsa ilaç yazıcam dedi perşembeye sonuç alıcam onun için 15 gün sonra gel yeniden ondan sonra haftada bir görüşelim dedi bir sorun çıkmazsa 39haftada alırız dedi dua edin benim içinde olurmu kızlar kızımı sağ salim sağlıklı bir şekilde alayım kucağım RAbbim'in izniyle
bu arada eşim 13 mayısda yemin töreni olucak ve iki gün izin alıp gelicek yanıma burdan da Sİvasa gidicek canım eşim ondan sonrada inş kızıma kavuşurum hepiniz kendinize iyi bakın kızlar Allah'a emanet olun canım arkadaşlarımmm
cicim çok dikkatli ol güzelim kendini üşütme ayaklarını sıcak tut olurmu.Fazla hareket etme ve kızının hareketlerini izle canım..kızın hiperaktife benziyor allahın izniyle sağlıklı bebeğine kavuşacaksın canım..bana gelince kızlar cuma günü drdaydım knt vardı bebeğimde kordon dolanması olmuş kalp atışları yüksek çıktı biraz idrarda enfeksiyon ve kanım düşük çıktı bunlarıda okuyunca böle kaldım drda gösteremedim o gün eşimde yok güçlü olmaya çalışıyorum ben aklımdan bütün olumsuzlukları ve kötü düşünceleri sildim attım veee
bugün tekrar gittim dr konuşmaya kalp atışı iyi dedi sadece oynadığı için azcık yüksek çıkmış dedi hareketlerini kontrol et sürekli dedi kordon dolanmasında çok az korkma dedi olabilir dedi hareketli bebek dedi idrar kültürü istedi enfeksiyon çıkarsa ilaç yazıcam dedi perşembeye sonuç alıcam onun için 15 gün sonra gel yeniden ondan sonra haftada bir görüşelim dedi bir sorun çıkmazsa 39haftada alırız dedi dua edin benim içinde olurmu kızlar kızımı sağ salim sağlıklı bir şekilde alayım kucağım RAbbim'in izniyle
bu arada eşim 13 mayısda yemin töreni olucak ve iki gün izin alıp gelicek yanıma burdan da Sİvasa gidicek canım eşim ondan sonrada inş kızıma kavuşurum hepiniz kendinize iyi bakın kızlar Allah'a emanet olun canım arkadaşlarımmm
maytapcım evet biraz ara vermek uzak kalmak herşeyden daha iyi olacak..eşine sabah akşam klomen ilaç ver derim dr sor danış öyle ve hatta bir ay kullansın ve tekrardan bir sperm testi yapsın baka farkı göreceksiniz.Premetenin dediği gibi keçiboynuzu kürünü yaptır bende eşime yaptırmıştım ondan sonrun yoktu ama yumurta döllenmede ve sağlıklı olsun diye içmişti.Hergün taze 4-5 tane keçiboynuzu 3-4 kırıp 2-3 dak. kaynatıp soğutup içiyordu canım.Sende yaptır ona eylüle kadar ve eylüle kadar normal malum günlerini kaçırma yinede olmazsa tüp başlarsın ama ben eminim normal yolla olacak maytap bunları şıfa niyetine yap güzelim...adaçayı ..arı sütü polen bal vs ......bilmiyorum galiba yavaş yavaş kafayı yiyorum...birde etrafımdakiler üzülmesin die sürekli hiç üzülmüyormuş gibi davranıyorum...birde ayağım beni eve hapsetti .(((düşünüp duruyorum...umarım allahım en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürür...ben bir süre 5 ay kadar tedavi düşünmüyorum...inşallah eylül gibi tekrar başlayacağım....umarım sen bana umut olursun...
seblev ne güzel herşey yolunda gidiyor bayağıdır merak etmiştim yazmayınca cinsiyetini vs ama allah şükür erkek geliyor ve kuzey oluyor..allahım hayırlısınla sağlıklı kucağına alamanı nasip etsin bizler için bol dua edinMerhaba arkadaşlar...uzun zamandır görüşemedik ben doğum iznine ayrıldım.. bebeğim tam 35 haftalık cinsiyeti erkek doktor mayısın 20 ile en geç 27 sinde alacak sezeryanla... bebeğimin durumu ii ALLAH'a şükür, iğnemi clexane hala yapıyorum doğuma 3 gün kalaya kadar kullanacağım. eskiye dönük bakamadım ama doğum yapan arkadaşları gördüm listeden çok sevindim çoğalmış hamilelerimiz, eburcuyla ben aynı gidiyorum heralde.... bu arada oğlumun adını KUZEY koyacağım inşallah hepinizi öpüyorum ALLAH yardımcımız olsun inşallah......
canım ne mutlu sana....anneler günün güzel ve mutlu geçsin canım benim...dualarını eksik etme bizdenyeniden merhabalar melek anneleri,
yazmayalı uzun zaman olmuş.ama yazmasamda her gün bir kez mutlaka yazılanları okuyorum.hamilelik haberleri beni çok mutlu ediyor,en çokda doğum haberleri.
geçen yıl bu zamanlar sanırım sadece melek doğum yapmıştı ve bizler içinde hamilelik bir hayaldi .şimdi ise çoğumuzun bebekleri kucaklarında....
inşallah sizlerde seneye bu duyguyu tatmış olacaksınız.
bize gelince oğlum nerdeyse iki buçuk aylık oldu.evdeyiz beraber vakit geçiriyoruz.tekrar rapor aldım,biraz daha oğlumla olmak istiyorum.çok şükür ikimizinde sağlığı yerinde.gazla,bezle uğraşıp duruyoruz.
doğumu yaklaşan arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum.hamile kalmak isteyenlerede iyi şanslar.herkese selamlar......
AMİNNNNallahım bütün annelere acı yasatmasın ve onlara sabır ve güc versin.
klomeni hiç duymamıştım...dr.a bir sorayım...sen nasılsın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?