Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

evet üstüste geldi hep....olumsuz sonucuma üzülürken ayağımın ağrısı onuda unutturdu....gerçekten yürümek büyüüük bir nimetmiş....şükür edecek çok şey var aslında

teşekkür ederim.....keçiboynuzunu bende duymuştum...bakalım biraz zaman geçsin eminim daha umutlu düşüneceğim....

Selam kızlar kaç gündür giremedim umarım herkes iyidir herşey yolundadır..Ben iyiyim şimdilik 23. haftamıza girdik bi şekilde vakit geçirmeye çalışıyorum bazen bunalım takılıyorum bazen daha umutlu oluyorum inşallah zaman hepimize güzel günler getirir...

Selen iyi olmana sevindim, diğer topiğe hiç yazmayınca merak etmiştim, bunalım takılma maşallah haftanız sürekli artıyor ve artmaya da devam edecek, bizde bugün serklaj olduk, hala ara ara kanama oluyor, İbrahim Bey bu haftaya kadar bekletince biraz açılma oluşmaya başlamış. Ama moralimizi bozmamalıyız bu sefer alacağız bebişlerimizi kucağımıza. Bu arada hamile kalmak isteyen arkadaşlarında isteklerini, Allah bir an önce yerine getirir inşallah...

Çok geçmiş olsun Melekceren açılma malesef oluyor bende erken atılmasına rağmen vardı önceki kayıplardanda kaynaklanabiliyormuş..Nasıl geçti dikişin ağrın olmadı inşallah o kanamalar normal 3.-4.günde kesilir ilaç ne verdi İbrahim bey bol bol su iç enfeksiyona engel olmak için..

Ağrım hiç olmadı,ilaç olarak antibiyotik verdi, sabah-akşam içiyorum, birde pruloton vurdular dün, cuma günü yeniden vurulacağım, birde serklajdan önce magnezyum vermişti.Önce sadece ameliyat sorun diye düşünüyordum, şimdiyse ameliyat sonrasında da tedirginliğimin geçmeyeceğini anladım. Ne zaman bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza alırız işte o zaman bitecek sanırım bu korkular,endişeler...

Çok sevindim canım ..Bu haberleri duyunca biraz daha cesaret topluyorum yeniden hamilelik için.. Çünkü o kadar korkuyorum ki yeniden bu tarz bişiler yaşamaktan.. Allahım korusun kimseye bir daha böyle acılar yaşatmasın diyorum... İnşallah allahım sağlıkla kucağına almayı ve evinize getirmeyi nasip eder... Hepimizin hepimizin...

evet üstüste geldi hep....olumsuz sonucuma üzülürken ayağımın ağrısı onuda unutturdu....gerçekten yürümek büyüüük bir nimetmiş....şükür edecek çok şey var aslında

maytapcım geçmiş olsun ayağın için canım.hamilelik için de vardır bir hayır ama umudunu hiç kaybete RAbbim inşallah yeniden yaşatır o duyguyu sana ve dileyen bütün arkadaşalarada geç oldu biraz ama kusura bakma artık

bana gelince kızlar cuma günü drdaydım knt vardı bebeğimde kordon dolanması olmuş kalp atışları yüksek çıktı biraz idrarda enfeksiyon ve kanım düşük çıktı bunlarıda okuyunca böle kaldım drda gösteremedim o gün eşimde yok güçlü olmaya çalışıyorum ben aklımdan bütün olumsuzlukları ve kötü düşünceleri sildim attım veee

bugün tekrar gittim dr konuşmaya kalp atışı iyi dedi sadece oynadığı için azcık yüksek çıkmış dedi hareketlerini kontrol et sürekli dedi kordon dolanmasında çok az korkma dedi olabilir dedi hareketli bebek dedi idrar kültürü istedi enfeksiyon çıkarsa ilaç yazıcam dedi perşembeye sonuç alıcam onun için 15 gün sonra gel yeniden ondan sonra haftada bir görüşelim dedi bir sorun çıkmazsa 39haftada alırız dedi dua edin benim içinde olurmu kızlar kızımı sağ salim sağlıklı bir şekilde alayım kucağım RAbbim'in izniyle

bu arada eşim 13 mayısda yemin töreni olucak ve iki gün izin alıp gelicek yanıma burdan da Sİvasa gidicek canım eşim ondan sonrada inş kızıma kavuşurum hepiniz kendinize iyi bakın kızlar Allah'a emanet olun canım arkadaşlarımmm

maşallahselen çoğu gitti azı kaldı...bak gör çoksağlıklı güzel bir kızın olacak...ee anne güzel olunca:)

cici iyi dileklerin için çok teşekkür ederim....inşallah kızını alacaksın kucağınna..dualarımız seninle...

cicim çok dikkatli ol güzelim kendini üşütme ayaklarını sıcak tut olurmu.Fazla hareket etme ve kızının hareketlerini izle canım..kızın hiperaktife benziyor allahın izniyle sağlıklı bebeğine kavuşacaksın canım..

maytapcım evet biraz ara vermek uzak kalmak herşeyden daha iyi olacak..eşine sabah akşam klomen ilaç ver derim dr sor danış öyle ve hatta bir ay kullansın ve tekrardan bir sperm testi yapsın baka farkı göreceksiniz.Premetenin dediği gibi keçiboynuzu kürünü yaptır bende eşime yaptırmıştım ondan sonrun yoktu ama yumurta döllenmede ve sağlıklı olsun diye içmişti.Hergün taze 4-5 tane keçiboynuzu 3-4 kırıp 2-3 dak. kaynatıp soğutup içiyordu canım.Sende yaptır ona eylüle kadar ve eylüle kadar normal malum günlerini kaçırma yinede olmazsa tüp başlarsın ama ben eminim normal yolla olacak maytap bunları şıfa niyetine yap güzelim...

seblev ne güzel herşey yolunda gidiyor bayağıdır merak etmiştim yazmayınca cinsiyetini vs ama allah şükür erkek geliyor ve kuzey oluyor..allahım hayırlısınla sağlıklı kucağına alamanı nasip etsin bizler için bol dua edin

canım ne mutlu sana....anneler günün güzel ve mutlu geçsin canım benim...dualarını eksik etme bizden

allahım bütün annelere acı yasatmasın ve onlara sabır ve güc versin.
AMİNNNN

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010
|Özlemimsin|Eylül|Kız|14.12.2010
|Sweetbaby|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Denizim16|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Hadibakem||Erkek|11.01.2011
|Özlenen2010|Yaren|Kız|11.01.2011
|Premete|Tolga|Erkek|25.01.2011
|Kardanadam11|Ali|ERKEK|22.02.2011
|Haticesu|EDA|KIZ|26.02.2011
|Alicim|ECRİN|ECRİN|15.04.2011
|Gelincik37_34|ASYA|KIZ|18.04.2011[/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Eburcu|35|ERKEK Çınar|06.06.2011
|Seblev|35|ERKEK Kuzey|20-27.05.2011
|Cici_22|34|KIZ AYŞE|11.06.2011
|Bengisu82|26|KIZ|13.08.2011
|Selen_k|23|KIZ|02.09.2011
|Gamze81|19|ERKEK|27.09.2011
|Limburg1985|12||17.11.2011
|madeofhonor|11||19.11.2011
|nisammmm|11||21.11.2011
|gamzeliKız|10||02.12.2011
|chnb|7||12.12.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
Aabeyazmelek|15.05.2011
2009Papatya|05.05.2011 adet bekliyor yeni tedavi için
Maytap|Tedavi için gün beklemede

klomeni hiç duymamıştım...dr.a bir sorayım...sen nasılsın???

canım benim iyim nasıl olayım işte adet olmamı bekliyorum yarın günüm bakalım..ilaçsız olarak bu ay yine bir baktıracağım ne olacak ondan sonra bir şekilde karar vermem lazım bir dr güvenip yol almam lazım bakalım hayırlısı artık..

Canım sana daha önce yazdım ya.Bir arkadaşımın eşinde de aynı sorun vardı.Aşılama ve tüp tutmadı sonra kendiliğinden oldu.İşte onun eşine dr gitmiş.Varikosele ameliyat olman lazım demiş oda olmam demiş o zaman ona Klomen vermiş.Belki bilirsin aşılama tedavisinde yada yumruta takibi tedavisinde bayanlarada veriliyor bu yumurtaları güçlensin diye.Bende kullanmıştım.Bu ilaç erkeklerde de spermleri canlandırıyormuş.Şekil bozukluklara birşey yapmıyor ama var olan güçsüz spermleri güçlendiriyormuş.Eşi bunu yaklaşık 2 yıldır kullanıyor.Ve ilk kullanmaya başladığında her ay sperm testi yapıp kontrol ediyorlardı ve bayağı farklar çıkmıştı.Sonra eşi sıkılmış bırakmış sonra tekrar içmiş.
Sende lütfen dr. sor.Bak eşinde kullansın en azından 1 ay kullansın ve test yapsın.Farkı güzel çıkarsa devam etsin.Ve normal yolla devam edersiniz.Mutlaka yanında keçi boynuzu kürü yapsın ve sabahları aç karnınla da keçi boynuzu pekmezi yesin canım.Yada manisa dan mesir macunu getirt.İnternetten sipariş ver.Büyük kavanoz 10 TL hem sen hem eşin sabahları aç karnına bir yemek kaşığı yiyin.Ben çok yaptım bu yapay rahimdeki yumurta kaliteleri için.İnan kayıplarım daha az oldu.

Herşeyi şifa niyetine canım yap.İnan faydasını göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…