Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

tatlım inşallah güzel haberlerle geliceksin ...dualarım seninle ...

canım buraya yazmasamda yazılarını takip ediyorum ve durumundan haberler okuyorum..
cok şükirki bu defa herşey yolunda gitti inanıyorum yarın hamileyimm diye yazını okucam allahımın izniyle...
papatya ve sen hep dualarımdasınız..
allahım yarın yüzünü güldürsün senin adına cokk heyecanlıyım inş. herşey güzel olur..

Hepimiz senin gibiyiz. Bende geçen sene herşey iyiyken ikiz bebeklerimi kaybettim. Birden oldu bitti herşey. Oysa ki bir rüya gibi başlamıştı herşey. O kadar mutluydum ki bebeklerimle. DOğsalardı şimdi 10 aylık olcaklardı. İlk başlarda hiçbir bebeğe yanaşamadım. Dokunamadım. Hep meleklerim geldi aklıma. Sonra artık bir yerlerden başlamalıyım dedim. Benimle birlikte hamile olan arkadaşlarımın bebeklerini sevdim. Kız kardeşim benden 3 hafta sonra hamile kalmıştı. O doğum yapınca bebeğini sevdim. Şimdi yeğenim sanki benim kaybettiğim oğlum gibi. Meleklerimi özlediğimde gidip onu kokluyorum. Şimdi yeniden hamileyim. Ama meleklerim bir an olsun aklımdan gitmiyor.Bu bebek beni hayata bağlayacak ama. Yaşadığım sürece meleklerim hep kalbimde kalcak.Derlerdi ki annelerin kalbi çok büyüktür anlamazdım. Şimdi anlıyorum. Evlatlarının sevgisi o kalbi büyütürmüş. Kaç tana olursa olsun hepsi farklı yerde olurmuş. Rabbim en kısa zamanda sana hayata bağlayacak meleğinin kardeşini göndersin inşallah.
Allah hayırlısıyla kızını kucağına almayı nasip etsin. Dualarım seninle.Allah uzun ömürlü, annesine babasına hayırlı evlat eylesin.

Canım teşekkür ederim. ben o kadar çaresiz kaldım ki.Elimden hiçbiş gelmedi..Oysa herşeyi bu hayatta kendim başarmıştım. ama bukez hiçbişi yapamadım.Ona dokunamadım sarılamadım bile..1 damla sütümü alsaydı sonra ölseydi diyorum 1 damla bile alamadı.Sütlerimi ağaç diplerine döktüm ..o kadarda çok sütüm gelmişti ki.. Onları ağaç diplerine döktüm..
Şimdi bir daha denemekten çok korkuyorum. Yeniden bunları yaşama korkusu ile nasıl yaşarım..Nasıl stressiz bir dönem yaşarım bilmiyorum. Allahım acı verdiğinde dayanma gücü sabırda verirmiş.İnşallah o sabrı bana da verir.. hala içim alev alev yanıyor hiç azalmadı küllenmedi.. şimdi herkes yeniden kalırsın yeni bebeğini alırsın diyor ..Ama ben buna hazır değilim..Nasıl yapıcam hayata nasıl dönecem bilmiyorum..
Allahım hepimizin bebeklerine uzun ömürler versin inşallah...

Olmadı( yine olmadı...

Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallah. Çok üzüldüm ama Allahtan hayırlısını dilemekten başka bir şey gelmiyor. Dün yaşadığım bir olayı anlatayım canım: Dün fakülteye gittim, sıramı beklerken bir bayan yanında babası ve babsının kucağında küçük bir yaşında gibi bir çocuk var. Kadın sonuç göstermek istedi. Bizden izinaldı çocuk durmuyor diye. Baktım çocuğun fiziki yapısı ve davranışları değişik. Çok üzüldüm. Biraz konuştuk 2 yaşındaymış çocuk ve 6.5 aylık doğmuş. Hemen aklıma kendim geldim. Ben de 10 ay önce 25 haftalık oğlumu kaybettim. Hemen aklıma düştü yaşasaydı belki biz de benzer şeyler yaşayacaktık(ki doktor görmeyebilir, fiziksel ya da zihinsel kusurları bulunabilir demişti.) Ne olursa olsun yaşasın istiyordum ama dün o çocuğu görünce buna bile çok üzüldüm kendi çocuğum olsaydı o acıya katlanabilir miydim diye sorguladım kendimi. Şimdi cennette ona kavuşma umudum var. Belki yaşasaydı çok daha derin üzüntüler çekecektim. Sizin hayır bildiğinizde şer, şer bildiğinizde hayır vardır sözü aklıma geldi. Çok üzücü biliyorum belki de demesi kolay diyeceksin belki hayırlısı böyleymiş. Ne olur çok üzme kendini...

üzülmedim diyemem çok üzgünüm...resmen 10yaş daha yaşlandım...her çabalamda biraz daha çöktüğümü hissediyorum... kendimi 50 yaşında gibi hissediyorum( isyan etmiyorum ...allahın bir bildiği var ki vermiyor....bebeklerimizz doğduğunda dr. banada görmeyebilir ,yürüyemeyebilir...zihinsel problemli olabilir demişti...ozamanda sağlıklı olacaksa yaşasınlar diye çoook dua ettik....hayırlısı ama yinede üzülüyorum

Canım üzülmemek elde değil biliyorum. Ben de 2 ay önce korunmayı bıraktım o ay tutmadı insan üzülüyor. Şu var ki önceden hamile kalmışsın inanıyorum ki yine olacak...

Olmadı( yine olmadı...

sabahtan bu yana kac kez girdim sana bakmak için ama bir türlü yazını göremeyince olumsuz bişeylerin olduğunu düşündüm..
canımm cokk üzüldüm aslında bu defa olucağına cok emindim nedense ama elimizden hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor..
eminim cok üzülmüşsündür hiç kolay değil ancay yaşayan biliyor...gercektende tüp bebek cok zor bir tedavi sonucunda olumsuz olmasıda cok cok zor allahım sabır versin canımm..

Olmadı( yine olmadı...

Üzgünüm inan çok üzüldüm hemde,ne diyeceğimi bilemiyorum zaten ne desem üzülmeni engelleyemiyeceğimi biliyorum..Biraz dinlen kafanı toparla yılmayacağını biliyorum güçlü olduğunu biliyorum ve sana hep dua edicem sende bunu bil..Hakkında hayırlısı olsun doğru zamanda bebeğin seninle olucak inşallah..

maytapcığım ben test gününü 20 nisan diye biliyordum, az önce eve girdim girer girmez de bilgisayarı açıp sana baktım ve şokkk.. Bu kadar iyi gitmişti herşey kaliteli embriyolar va. Vardır bunda da bir hayır inallah en kısa zamanda moralini toparlayıp tekrar denersin. Bu arada özelden mesj atıyorum sana.

Olmadı( yine olmadı...
canım inan ne diyeceğimi bilmiyorum güzelim üzülme diyeceğim ama olmuyor biliyorum..Dr birşey dedimi güzelim ne gibi bir açıklama yapıyor??Senin kaç tane dondurulmuşun var?
Ama bence bir iki ay ara ver derim hem boralde bitiyor..Biliyorsun bende aynı durumlardayım ben birde bu sıvımla uğraşıyorum..Benimde yine bu ay iptal olmuştu.Adetin 7.günü sıvı yoktu herşey iyidi ama gel görki adetin 10günde yine sıvı yine sıvı yine sıvı
allahım ol demediği sürece olmuyor..biraz kafaları toplayıp tekrar başlıyacağız umudumuzu yılmıyoruz tam gaz devam hep moral hep moral..rabbim bizlerin biraz daha ona yakın birazda dua edip ona yalvarmamızı isityor güzelim..bizlerin dualarını çok seviyor kulum bana daha çok dua etsin diyor onunda mukafaatını vereceğim diyor...allah yolumuzu açık hayırlı evlatlar versin...

kızlar melek oğlumu kaybedişimin bugün tam 1. yılı
canım o en güzel yerlerde oğlum keremimin ve tüm diğer meleklerin yanında..allah sabrını bol eylesin..

benim yerimede öp kokla kızını canım..güle güle büyüt fıstığı aklı başında hayırlı evlat uzun ömürlü olsun..

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010
|Özlemimsin|Eylül|Kız|14.12.2010
|Sweetbaby|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Denizim16|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Hadibakem||Erkek|11.01.2011
|Özlenen2010|Yaren|Kız|11.01.2011
|Premete|Tolga|Erkek|25.01.2011
|Kardanadam11|Ali|ERKEK|22.02.2011
|Haticesu|EDA|KIZ|26.02.2011
|Alicim|ECRİN|KIZ|15.04.2011[/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Gelincik37_34|39|KIZ|20.04.2011
|Eburcu|34|ERKEK|06.06.2011
|Seblev|34||06.06.2011
|Cici_22|33|KIZ AYŞE|11.06.2011
|Bengisu82|24|KIZ|13.08.2011
|Selen_k|21|KIZ|02.09.2011
|Gamze81|17|ERKEK|27.09.2011
|Limburg1985|9||17.11.2011
|madeofhonor|8||19.11.2011
|nisammmm|8||21.11.2011
|gamzeliKız|7||02.12.2011
|chnb|5||12.12.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
Aabeyazmelek|15.04.2011
2009Papatya|Tedavim yine iptal oldu
Maytap|Test olumsuz:[/table]

gelincik hayırlı doğum haberlerini bekliyoruz güzelim..allah hayırlısınla bebeğini sağlıklı kucağına almanı nasip etsin..
Allahım maytap , Aabeyazmelek ve bana tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et..aminnn

Olmadı( yine olmadı...

Canım çok üzüldüm. Herşey de ne kadar iyi gidiyordu. Doktorun ne diyor. Neden olmadığı hakkında bilgi vermedi mi? Belki de doktorunu değiştirsen. İstersen İstanbulda dene bir kere de şansını. İnşallah en kısa zamanda moralini toparlayıp tekrar denersin. Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
Canlar yazamadım fırsat bulup doğum başarılıydı Asya Ecrinim de çok ii maşallah kızımla ben sizi öpüyoruz fırsat buldukça yazarım öpüyorum canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…