yok canım unutulmuyor. sanki bugün meleğimi kaybettiğim gün yaşadıklarımın aynısını yaşıyorum....
Allah tekrar aynı acıları yaşatmasın hiç birimize dualarım hep bunun için...
aslında iş çıkışı gitcektim ama erken gel dedi hemşire hanım:))sanki onlar benden daha heyecanlıydı....bende sabah 8.30 da ordayım...kaçta kan alırlar bilmiyorum ama öğleye sonuç çıkar....hamile olan olmayan herkesten dua bekliyorum .....zaten herşey yolunda gittii ..elimizden geleni yaptık...bundan sonrası Allaha kaldı....yani duaya kaldık:)))
aslında iş çıkışı gitcektim ama erken gel dedi hemşire hanım:))sanki onlar benden daha heyecanlıydı....bende sabah 8.30 da ordayım...kaçta kan alırlar bilmiyorum ama öğleye sonuç çıkar....hamile olan olmayan herkesten dua bekliyorum .....zaten herşey yolunda gittii ..elimizden geleni yaptık...bundan sonrası Allaha kaldı....yani duaya kaldık:)))
kızlar melek oğlumu kaybedişimin bugün tam 1. yılı
Olmadı( yine olmadı...
Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallah. Çok üzüldüm ama Allahtan hayırlısını dilemekten başka bir şey gelmiyor. Dün yaşadığım bir olayı anlatayım canım: Dün fakülteye gittim, sıramı beklerken bir bayan yanında babası ve babsının kucağında küçük bir yaşında gibi bir çocuk var. Kadın sonuç göstermek istedi. Bizden izinaldı çocuk durmuyor diye. Baktım çocuğun fiziki yapısı ve davranışları değişik. Çok üzüldüm. Biraz konuştuk 2 yaşındaymış çocuk ve 6.5 aylık doğmuş. Hemen aklıma kendim geldim. Ben de 10 ay önce 25 haftalık oğlumu kaybettim. Hemen aklıma düştü yaşasaydı belki biz de benzer şeyler yaşayacaktık(ki doktor görmeyebilir, fiziksel ya da zihinsel kusurları bulunabilir demişti.) Ne olursa olsun yaşasın istiyordum ama dün o çocuğu görünce buna bile çok üzüldüm kendi çocuğum olsaydı o acıya katlanabilir miydim diye sorguladım kendimi. Şimdi cennette ona kavuşma umudum var. Belki yaşasaydı çok daha derin üzüntüler çekecektim. Sizin hayır bildiğinizde şer, şer bildiğinizde hayır vardır sözü aklıma geldi. Çok üzücü biliyorum belki de demesi kolay diyeceksin belki hayırlısı böyleymiş. Ne olur çok üzme kendini...
üzülmedim diyemem çok üzgünüm...resmen 10yaş daha yaşlandım...her çabalamda biraz daha çöktüğümü hissediyorum... kendimi 50 yaşında gibi hissediyorum( isyan etmiyorum ...allahın bir bildiği var ki vermiyor....bebeklerimizz doğduğunda dr. banada görmeyebilir ,yürüyemeyebilir...zihinsel problemli olabilir demişti...ozamanda sağlıklı olacaksa yaşasınlar diye çoook dua ettik....hayırlısı ama yinede üzülüyorum
Olmadı( yine olmadı...
Olmadı( yine olmadı...
canım inan ne diyeceğimi bilmiyorum güzelim üzülme diyeceğim ama olmuyor biliyorum..Dr birşey dedimi güzelim ne gibi bir açıklama yapıyor??Senin kaç tane dondurulmuşun var?Olmadı( yine olmadı...
canım o en güzel yerlerde oğlum keremimin ve tüm diğer meleklerin yanında..allah sabrını bol eylesin..kızlar melek oğlumu kaybedişimin bugün tam 1. yılı
benim yerimede öp kokla kızını canım..güle güle büyüt fıstığı aklı başında hayırlı evlat uzun ömürlü olsun..premete, papatya, tuana, bengisu, cici, canlarım çok teşekkür ederim, darısı gelincikin ve tüm arkadaşlarımızın başına, kızım uyurken sık sık gidip bakıyoruz, nefesini dinliyoruz, insan bi acı ryaşayınca paranoyak oluyor, bebeklerimiz Allaha emanet..
Olmadı( yine olmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?