Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Olmadı( yine olmadı...

canım cok üzüldüm .. ne desem sen üzülmeye devam ediceksin neyin iyi neyin kötü olduğunu biz bilemeyiz allah yar ve yardımcın olsun emin ol bir güneş batarken daaha aydınlık bir güneş cıkıcaktır.. hep aklımdasın senin için dua ediyorum ama senin kendinde dua etmen daha faha iyi olucaktır hepimiz yanındayız allaha sığın o her şeyin en iyisinibilir...

MAYTAP canım çok üzüldüm, Allah inşallah yüzünü güldürür en kısa zamanda. ruh halini tam olmasa da hissedbiliyorum, demek ki senin sabrın bizlere göre daha fazlaymış. ama olack inşallah, bebeğini alacaksın kucağına. ahirette dünyada çektiğimiz sıkıntılar cennet nimeti olarak verilecekmiş ve keşke dünyada biraz daha sıkıntı çekseymişiz diyecekmişiz, mutlaka sabrının mükafatını alacaksın canım, dünyada ve ahirette

bana teselli veren dua eden tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim.....kısmet diyebiliyorum sadece((

PAPATYA inan senin için ne söyleyebileceğimi bende bilmiyorum...kelin ilacı olsa misali ...ama gerçekten seni en iyi anlayanlardan biriyim...keşke bizim de herkes gibi doğal yollarla çocuğumuz olsaydı.((

MAYTAP canım gerçekten üzüldüm.vardır elbet bir zamanı allahım o vakti bir an önce yaşamanı nasip etsin inşallah.

GELİNCİK gözün aydın olsun allahım mutluluğunu eksit etmesin sağlıkla büyüt inşallah.

umarım herkes iyidir.öpüyoruz sizi kocaman...

Slam canlar nasılsınız şuan Asya uyuyo bende fırsat bulup yazayım dedim.Doğum 20 nisan olacaktı ama kasılmalarım artınca 2 gün daha erken oldu 18 nisan sabahı kızım geldi hepiniz için çok dua ettim sizlerde bu mutluluğa erişeceksiniz bazı kişiler çok kolay elde eder herşeyi bizim çektiğimiz bu sıkıntılar cennet merdiveninin her bir basamağı.Umutsuzluk yok yine hep aklımdasınız dualarımdasınız ben ve kızım öpüyoruz Allaha emanet olun.Rabbim tez vakitte hayırlısıyla kavuştursun sizleride kuzularınıza inşallah

Ne güzel 2 gün erken gelen can maşallah canım allahım uzun sağlıklı bir ömür verir inşallah ikinizede ailene inşallah çektiğiniz acıları onunla unutursunuz ve çook mutlu olursunuz inşallah ..Darısı burdaki herkesin başına inşallah

kızlar ben küçük bir kaza geçirdim....her işte bir hayır varmış...ayak bileğim burkuldu...yürüyemiyorum...şiş ve mor bir ayağım oldu...eğer hamile olsaydım bebeği düşürebilirdim...çünkü az kalsın eşimin kullandığı arabanın altında kalıyordum:)güleyimmi ağlayyaımmı bilemedim(( :)))

canım çok geçmiş olsun...allahım korumuş.vardır elbet bir hayır biz göremiyoruz sadece.allah ım hayırlı zamanı bir an önce yaşatsın.kendine çok iyi bak.

Aaaaaaa geçmiş olsun canım kendine dikkat et.. Hamile olsan öyle dikkatli olurdunki merak etme canım.. Ben kaldırımdan inerken bile birisine tutunarak iniyordum..
Çok çok geçmiş olsun canım...

teşekkürler arkadaşlar...lifleri zedelemişim...2hafta raporluyum...yatmaktan nefret ederim...nedense nefret ettiğim herşey başıma geliyor:))

Çok geçmiş olsun Maytap her işte bi hayır vardır dikkat et kendine 2 hafta dinlen iyice zor iyileşir benimde başıma gelmişti bu arada eşinin arabasınada dikkat et bundan sonra :)

gecmiş olsun maytap.. her işte bir hayır varderler sen resmen tastikledin :))tekrar gecmiş olsun..

merhaba arkadaşlar uzun zamandır fırsat bulamadım buraya gelemesemde her zaman aklımdasınız ,herkes iidir inş. bende iiyim çok şükür Yaren le nasıl sabah nasıl akşam oluyor anlamıyorum .Rabbim bu duyguyu öncelikle sizlere ve tüm isteyenlere nasip etsin inş. Her zaman dualrımdasınız.
maytap geçmiş olsun canım her şerde mutlaka bir hayır varmış Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inş.
gelincik ve alicim gözünüzaydın canım miskokulunuzu kucağınıza almışsınız.Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inş. Güle güle büyütün bebişlerinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…