- 23 Ekim 2009
- 329
- 197
- 323
- 41
Canlar yazamadım fırsat bulup doğum başarılıydı Asya Ecrinim de çok ii maşallah kızımla ben sizi öpüyoruz fırsat buldukça yazarım öpüyorum canlar
Olmadı( yine olmadı...
Canlar yazamadım fırsat bulup doğum başarılıydı Asya Ecrinim de çok ii maşallah kızımla ben sizi öpüyoruz fırsat buldukça yazarım öpüyorum canlar
Slam canlar nasılsınız şuan Asya uyuyo bende fırsat bulup yazayım dedim.Doğum 20 nisan olacaktı ama kasılmalarım artınca 2 gün daha erken oldu 18 nisan sabahı kızım geldi hepiniz için çok dua ettim sizlerde bu mutluluğa erişeceksiniz bazı kişiler çok kolay elde eder herşeyi bizim çektiğimiz bu sıkıntılar cennet merdiveninin her bir basamağı.Umutsuzluk yok yine hep aklımdasınız dualarımdasınız ben ve kızım öpüyoruz Allaha emanet olun.Rabbim tez vakitte hayırlısıyla kavuştursun sizleride kuzularınıza inşallah
kızlar ben küçük bir kaza geçirdim....her işte bir hayır varmış...ayak bileğim burkuldu...yürüyemiyorum...şiş ve mor bir ayağım oldu...eğer hamile olsaydım bebeği düşürebilirdim...çünkü az kalsın eşimin kullandığı arabanın altında kalıyordum:)güleyimmi ağlayyaımmı bilemedim(( :)))
kızlar ben küçük bir kaza geçirdim....her işte bir hayır varmış...ayak bileğim burkuldu...yürüyemiyorum...şiş ve mor bir ayağım oldu...eğer hamile olsaydım bebeği düşürebilirdim...çünkü az kalsın eşimin kullandığı arabanın altında kalıyordum:)güleyimmi ağlayyaımmı bilemedim(( :)))
teşekkürler arkadaşlar...lifleri zedelemişim...2hafta raporluyum...yatmaktan nefret ederim...nedense nefret ettiğim herşey başıma geliyor:))
canım çok geçmiş olsun...allahım korumuş.vardır elbet bir hayır biz göremiyoruz sadece.allah ım hayırlı zamanı bir an önce yaşatsın.kendine çok iyi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?