merhaba kızlarr biz kızımla iyiyiz şükür.
dr gittim kalp atışı normalmiş yüksek demedi kordon dolanmasıda azmış korkma dedi hareketlerini takip et dedi kendiside çıkabilir dedi yeniden hareketli olduğu için
bu arada ben evi boyatıyorum evim darma dağınık yarın bitiyo inş yerleştirip yavaş yavaş da geri kalan işlerimi bitiririm artık sonrada kızım gelsin ama demi :)
eşimde cuma günü gelicek inş yemin töreni var gelip yanımda 4 gün kalıp gidicek ondan sonra onuda görücem inş mutluyum bu aralar çok şükür Allah'ıma yaaa
kızımda bugün bana hediyesini verdi çok değişik hareketler yapıo resmen yumruk gibi bir yerlerini çıkartıyo bende tutuyorum çok güzel bir duygu ya Allah'ım herkese bu duyguları yaşatsın inş amiiin hepiniz Allah'a emanet olun kızlar by by
Canım benim sağ olasın. Ben toplamda 4 gebelik geçirdim. 1. ve 4.ye mart ayında hamile kaldım. İlki de bu da 7 haftalıkken 4 haftalık gibiydi. İlkinde hastanede yattığım sürede kendi kendine düştü. Bu da yarın kürtajla sonlandırılıp genetik incelemeye gönderilecek. İkisini de malesef anneler gününde kaybetmiş oldum. 2. hamileliğimde de düşük tehtidi vardı. O geçti 29+4'te Edirneden İstanbul'a gelirken yolda kırmızı erik yemiştim barsak enfeksiyonu geçirdim ishal oldum meğerse ishalle doğum sancısı aynı hormonmuş. 11 gün Zeynep Kamilde tokoliz tedavisi oldum. 35. haftaya kadar yatarak geçirdim. Sonra 38. haftada sancım oldu normal başlayıp sezaryen oldum.Oğlum şu an 7 yaşına girmek üzere. 3. hamileliğimde 22 haziran 2010'da 4 gün öncesi kanamam 2 gün öncesi suyum geldi ve tüm müdahalelere rağmen doğum yaptım 25. haftada. Oğlum 4 gün yoğun bakımda yaşadı. Onda da crinone jel, proluton depot iğne oldum başlarda düşük tehlikesi vardı. 4. ye karar vermek zor oldu. Erken doğumdan sonra rahim filmi çektirdim, histeroskopi yaptırdım, bujiyle rahimağzını ölçtürdüm sonuçta tam neden belli değildi ama önlem amaçlı serklaj yapılacaktı 12. haftada ama malesef kısmet olmadı yarın kürtaj yapılıp genetik incelemeye gidecek çünkü kese oluşmuş yolk kesesi bile oluşmamış dün gece lekelenmem başladı bugün doktor ilaçları da kesti( 5 aydır folikasit, 1.5 aydır progestan ve coraspin, 12 nisandan beri de innohep iğne oluyorum. Ayrıca pıhtılaşma problemi de çıktı o yüzden coraspin ve iğne kullandım.) Ben elimden geleni yaptım ama kısmet değilmiş. Bakalım sonuç ne olacak. Mevlam neylerse güzel eyler. Bunda vardır bir hayır. Bu meleklerimiz sayesinde belki de cennet yolu bizlere açılacak.Üzülüyorum hem de çok ama yapacağımız bir şey yok malesef...
canımm geçmiş olsun RAbbim yardımcın olsun inş daha fazla sorun olmadan bu işinizde hayırlısıyla yola girer ve yavrunu kucağına alırsın kendine dikkat et canım benim...
canım geçmiş olsun allahım yardımcın olsun.ben hamileliklerimde çok hastanede yattım o yüzden acısını biliyorum kızımda ise allahım beni doğuma hastaneye nasip et diye dua ettim sürekli ve nasip oldu şükürler olsun allahım sanada aynısını nasip etsin.dikkat et kendine tekrar geçmiş olsun...
gamzecim canım cok gecmiş olsun hastanede yatmışsın galiba rahime dikiş atılıcakmış üzüldüm inş. herşey cok güzel olucak dularım seninle allahım bebeğini sana bağışlasın..
chnb aralık anneleri topiğine arada giriyorum ama yazını görmemişim..cok gecmişler olsun canım inan cok üzüldümm ama rabbim demekki bunu hayırlı gördü inş. birdaha böyle bişey yaşamassın bu son olur..iyi bak kendine..
kızlarr kusura bakmayın gec oldu ama gecmiş ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN..bizlerin coğunun şuanda kucağında evlatlarımız olmasada bizler anneyiz evlatlarımız kucağımızda değil ama cennetin en güzel köşesinde bizleri bekliyolar...
allahım inş. bu duyguyu hepimize doya doya yaşamayı nasip etsin..
chnb aralık anneleri topiğine arada giriyorum ama yazını görmemişim..cok gecmişler olsun canım inan cok üzüldümm ama rabbim demekki bunu hayırlı gördü inş. birdaha böyle bişey yaşamassın bu son olur..iyi bak kendine..
kızlarr kusura bakmayın gec oldu ama gecmiş ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN..bizlerin coğunun şuanda kucağında evlatlarımız olmasada bizler anneyiz evlatlarımız kucağımızda değil ama cennetin en güzel köşesinde bizleri bekliyolar...
allahım inş. bu duyguyu hepimize doya doya yaşamayı nasip etsin..
Ne kadar dayanması güç şeyler yaşadıkların..Nasıl dayandın..Allahım derdini veriyor ama dayanma gücünüde veriyor diyorlar .. Ne güzel şanslısınki dayanağın dünya güzeli bir oğluşun var... Ben ilk denememde yıkıldım ve bir daha kalkabilirmiyim bilmiyorum..(( Elbette ki benim başıma bu olaylar geldiğinde doktor bana bir hadisden bahsetti ..Sizin hayır bildiklerinizde şer şer bildiklerinizde bir hayır vardır diye.. İnşallah Allahım hakkımızda hayırlısını verir ve dünyalar güzeli bu mucizeyi yaşatır tekrar sana da banada..Bu topikteki melek annelerinin hepsine ..
O iğneleri düşük riskine karşımı oldun???
Kızlar bu arada size dün nette bulduğum bir yazıyı göndermek istiyorum .. Son paragrafını okuyun dikkatle
SanalAlemci » Esmaü
bizim yakın komşumuzun gelininin çocuğu olmuyordu evliliklerinin 5. yılında hamile kaldı.
düşük tehlikesi vardı ve dün 6 ay 10 günlük olarak bebek dünyaya geldi. çok şükür iyiymiş bebek
dualarınızı eksik etmeyin .
İşte beni en çok korkutanda o ya zaten..Nedenin belli ise diyorsun.. bana nedensiz düşük dedi doktorum.. herhangibir nedeni yok bu nedenle de tekrarlama riski çok düşük dedi.. Benim Amniyon sıvısında artış olmuştu az ama ..O mu ddedim hayır dedi o etkileyecek kadar çok değil dedi..Sonra enfksiyon kapmıştım netten araştırdığım kadarı ile enfeksiyonda çok tetikliyormuş omudur dedim hayır dedi.. Ben şimdi nedeni olmayan bir erken doğum yaşadım yeni gebeliğimde ne yapacağım nasıl davranacağım ne tedavi ya da önlemler alınacak bilmiyorum... Onun içinde daha çok korkuyorum...
Offff kafayı yicem yahu... allahım nolur bana yardım et...
selenciğim maşallah ne kadar ilerlemi gebeliğin zaman hızla geçer inşallah ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın zamanı gelince.
Selam kızlar doktora gittik bugün 24.haftamız bitiyor yarın 630 gr.olmuş bebiş şimdilik herşey yolundaymış bol bol istirahate devam dedi doktor inşallah böyle devam eder sizleride bilgilendireyim durumumla ilgili dedim..Umarım herkes iyidir kendinize iyi bakın..
maşallahselen kızımız büyüyor allah tamamını erdirsin..sonuna kadar hep güzel haberler alırsın inşallah
Kızlar geçmiş anneler gününz kutlu olsun. Rabbim bebeği olanlara bebekleriyle birlikte birçok anneler gününü görmeyi, hamiş annelere bebeklerini sağlıkla kucağına almayı Allah nasip etsin. Bebeklerine hamiş olmayı bekleyen annelerin de bir an önce göbişlerine kuzucukları konsun.
Ben de iki haftadır doktorlardayım. Şeker yüklemelerimde şekerim yüksek çıktı. Diyabet doktoruna gidiyorum. Diyetle ve ilaçla çözülcek inşallah. Dört gündür de idrar yollarımdan çekiyorum. Bol bol su içmeme rağmen idrar sıkışıklığım gitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?