Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Ne kadar güzel 35. haftanıda geçmişsin ne kadar özendim sana.. Canım benim inşallah dünya güzeli çook sağlıklı bir kızın olur.. Allahım bizede bu mutluluğu nasip eder inşallah

Ne kadar dayanması güç şeyler yaşadıkların..Nasıl dayandın..Allahım derdini veriyor ama dayanma gücünüde veriyor diyorlar .. Ne güzel şanslısınki dayanağın dünya güzeli bir oğluşun var... Ben ilk denememde yıkıldım ve bir daha kalkabilirmiyim bilmiyorum.. (( Elbette ki benim başıma bu olaylar geldiğinde doktor bana bir hadisden bahsetti ..Sizin hayır bildiklerinizde şer şer bildiklerinizde bir hayır vardır diye.. İnşallah Allahım hakkımızda hayırlısını verir ve dünyalar güzeli bu mucizeyi yaşatır tekrar sana da banada..Bu topikteki melek annelerinin hepsine ..
O iğneleri düşük riskine karşımı oldun???

canımm geçmiş olsun RAbbim yardımcın olsun inş daha fazla sorun olmadan bu işinizde hayırlısıyla yola girer ve yavrunu kucağına alırsın kendine dikkat et canım benim...

hepinize ilginiz için teşekkür ederim.. şuan allaha şükür iyiyiz.. dikiş şuan kaldı...ilerleyen günlerde karar verilecek...dr bol bol dinlenmemi söyledi.. bizden bu kadar.. her şey gönlünüzce olsun..

cici arkadaşım gebeliğin sonlara yaklaşmışken kendini fazla yorma yavaş yavaş yapmaya çalış herşeyi
gamze ciğim dikiş atılmasına gerke olmaması iyi birşey sevindim senin adına

Sağ olasın Gamzelikız Allah bebişini vakitlice kucağına almayı nasip etsin. Güzel haberlerini bekliyorum... Ben de sizlerin anneler gününü kutluyorum...

Allah sana da nasip etsin canım. Bakk kısmetse oluyor demek ki. Ben de pıhtılaşma hep varmış aslında ama bazı bebekleri etkilemeyebiliyormuş. Allah ona rızık vermiş. Sen de biraz zaman geçince dene canım. Ben arayı çok uzun tuttum çok zaman kaybettim.. Şimdi yeniden korunma süresi filan derken zaman geçecek. Nedenin belliyse ve süren dolduysa bekleme bence... Allah hepimize sabır versin...

Bu arada pruloton depotu düşük olmasın diye kullanıyordum progestanla birlikte. Am innohep iğneyi pıhtılaşma için...

İşte beni en çok korkutanda o ya zaten..Nedenin belli ise diyorsun.. bana nedensiz düşük dedi doktorum.. herhangibir nedeni yok bu nedenle de tekrarlama riski çok düşük dedi.. Benim Amniyon sıvısında artış olmuştu az ama ..O mu ddedim hayır dedi o etkileyecek kadar çok değil dedi..Sonra enfksiyon kapmıştım netten araştırdığım kadarı ile enfeksiyonda çok tetikliyormuş omudur dedim hayır dedi.. Ben şimdi nedeni olmayan bir erken doğum yaşadım yeni gebeliğimde ne yapacağım nasıl davranacağım ne tedavi ya da önlemler alınacak bilmiyorum... Onun içinde daha çok korkuyorum...
Offff kafayı yicem yahu... allahım nolur bana yardım et...

bizim yakın komşumuzun gelininin çocuğu olmuyordu evliliklerinin 5. yılında hamile kaldı.
düşük tehlikesi vardı ve dün 6 ay 10 günlük olarak bebek dünyaya geldi. çok şükür iyiymiş bebek
dualarınızı eksik etmeyin .

Kızlar bu arada size dün nette bulduğum bir yazıyı göndermek istiyorum .. Son paragrafını okuyun dikkatle
SanalAlemci » Esmaü

Benim hamileliğimin başında eşim "ya mubdi" okumuştu. Hamile kalmadan önce kendim salatı tefriciyeyi tamamladım ve hamileliğim boyunca her gün çocuğumun sağlıklı ve zamanında doğmasına niyet ederek 7 tane ayetel kürsi okudum ayrıca fırsat buldukça yine aynı şekilde niyet ederek tespih çektim. Ben duanın gücüne çok inanıyorum. Fetih duası ve meryem suresi de hamilelik ve hamileler için çok faydalıymış aklınızda bulunsun.

İnşallah Allahım hayırlı kaderler yazmıştır da sağlıklı bir bebek olur.. ama haftası çok önemli canım yaa.. yani 27-28 hatflaık bebekler sorunsuz yaşayabiliyorken 25-26 haftalık bebeklerde ciddi sorunlar çıkabiliyor.. Gözleri ya da fiziksel inşallah böule bir sıkıntı yaşamazlar.. Sağlıkla evlerine getirriler yavrularını..

Canım neden belli değilse bile ihtimaller vardır. Benimde tüm ihtimallere karşı önlem alındı ama malesef yine de nasip olmadı. Allah yazmadıkça nasip olmuyor canım. İhtimallere dönük tedbirleri alacaksın her nedene dönük tedbir. Tüm tahlil sonuçlarını değerlendireceksin. Allah yardımcın olsun...

Selam kızlar doktora gittik bugün 24.haftamız bitiyor yarın 630 gr.olmuş bebiş şimdilik herşey yolundaymış bol bol istirahate devam dedi doktor inşallah böyle devam eder sizleride bilgilendireyim durumumla ilgili dedim..Umarım herkes iyidir kendinize iyi bakın..

selenciğim maşallah ne kadar ilerlemi gebeliğin zaman hızla geçer inşallah ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın zamanı gelince.

selenciğim maşallah ne kadar ilerlemi gebeliğin zaman hızla geçer inşallah ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın zamanı gelince.

Teşekkür ederim Map'cim inşallah dediğin gibi hızla geçer zaman hiç fena olmaz yat yat vakit geçmiyor bana resmen :)sizlere dua ediyorum hep unutmayın

maşallah selen kızımız büyüyor allah tamamını erdirsin..sonuna kadar hep güzel haberler alırsın inşallah

Gamzecim geçmiş olsun. İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin. Allah Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
chnb Başın sağ olsun. Allah bir daha yaşatmasın.

Son düzenleme:
Kızlar geçmiş anneler gününz kutlu olsun. Rabbim bebeği olanlara bebekleriyle birlikte birçok anneler gününü görmeyi, hamiş annelere bebeklerini sağlıkla kucağına almayı Allah nasip etsin. Bebeklerine hamiş olmayı bekleyen annelerin de bir an önce göbişlerine kuzucukları konsun.

Ben de iki haftadır doktorlardayım. Şeker yüklemelerimde şekerim yüksek çıktı. Diyabet doktoruna gidiyorum. Diyetle ve ilaçla çözülcek inşallah. Dört gündür de idrar yollarımdan çekiyorum. Bol bol su içmeme rağmen idrar sıkışıklığım gitmiyor.

Geçmiş olsun arkadaşım neyseki çaresi var bu dertlerin dietine dikkat edince herşey güzel olucaktır inşallah suyu çok içtiğin içinde sıkışıklık rahatsız ediyodur seni günde 3 lt içiyorum bende su sürekli wcdeyim inan inşallah geçer bu sıkıntılar en kısa zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…