Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

inşallah öyledir gamze....sen nasılsın??????????

bende sürekli yatıyorum.. korkular bitmiyor.. heyet raporu aldım.dr. calışmamın sakıncalı olduğunu söyledi... bebek biraz aşşağıda.onun dışında allaha şükür iyiyiz.. evde olmak sıkıcı.süreli tv ve bilgisayar başındayım sen neler yapıyorsun??

son 1 ay kaldı okulların kapanmasına...buaralar yoğunuz....onun dışında yaptığım bişi yok:)))sende dikkat et kendine ...iyi yapmışın rapor almakla...

son 1 ay kaldı okulların kapanmasına...buaralar yoğunuz....onun dışında yaptığım bişi yok:)))sende dikkat et kendine ...iyi yapmışın rapor almakla...

evet son 1 ayy kaldı..yoğun olman güzel hiö değilse birşeylerle uğraşman sana iyi geliyordur...sende kendine iyi bak :) arada gir senide buralarda görelim

Saol arkadaşım inşallah hiç birimiz böyle acılar yaşamayız tekrar sende oğlunun kardeşine kavuşursun bir an önce inşallah..

Korkulan haftalar hiç geçmiyormuş ya Maytap sürekli tedirgin olucak korkulacak bişiler çıkıyor karşıma daha önce yaşadıklarımızdan dolayı sanırım bide üstüne evde kendini dinleyince insan kuruyorda kuruyor kafada ama elden bişi gelmez Allah ne nasip ederse onu yaşıyoruz..
Tarçın çörek otu bal senin için dimi sabahlarımı yeniyordu neydi bende çok araştırıyordum bir ara güzel haberlerden umudunu kesme lütfen ben senden heran bi bomba bekliyorum inşallah:))

Tatlım aman yeterki bebişin sağlıkla gelsin zamanında gelsin... Evde olmak gerçerkten sıkıcı ama neyapalım inşallah bir sorun çıkmaz canım...

Saol arkadaşım inşallah hiç birimiz böyle acılar yaşamayız tekrar sende oğlunun kardeşine kavuşursun bir an önce inşallah..

Sağol canım teşekkür ederim.. İnşallah melek oğluşum bana kardeşini gönderir biran önce sağlıkla onun yerine koyamıyacağım ama az da olsa acımı dindirecek bir minik kuzu İNŞALAH...

Selen,gamze,cici,maytap,htpınar hepinize çok teşekkürler iyi dilekleriniz için.Allah razı olsun. Şekerim diyetle kontrol altında. İdrar yollarından sıkıntım bayağı var. Böbrek taşı düşürüyormuşum. Tahlil sonuçlarını dün aldım. Şimdilik bol bol su içip dinlenerek düşürmeye çalışcaz bakalım.

Bu kürler çok faydalı. İnşallah bebişin sana gelcek.

İnşallah sağ salim alacaksın bebeğini. Az kalmış ne güzel. Dileklerin için teşekkür ederim...

Allah bir daha yaşatmasın ... Bizleri bizlerden başka malesef kimseler anlamıyor. İnsanların teselli edici sözleri bile kalbimizi yaralıyor. İnşallah bir daha böyle acılar yaşamayız...

Sağ olasın canım. Allah tez zamanda sana da sağlıklı bir evlat nasip etsin...

bengisu çok geçmiş olsun talım maşallah riskli zamanları atlatıyorsun yavaş yavaş diabetten korkma bebeğin için hatta biraz daha kilolu bebek oluyormuş neyse bardağın dolu tarafı bu ama gerçekten ileride sende diabet olmaması için dikkat et canım diyetine uyuyorsundr zaten.

maytapcığım bu kadar kötümser olma elbette birgün iyi haberler seni bulacak canım
bu arada hamileliğin bulaşıcı hastalık olması fikri hem komik hem de çok cazip geldi

ceyda 1984 arkadaşım başın sağolsun her acıda ruhun daha derinden yara alıyor biliyorum
ben de 3 melek annesiyim
acını paylaşıyorum canım...

çok duygulandığım bu yazıyı sizinle de paylaşmak istedim...

Cok sagol Arkadasim bu yazidan cok etkilendim....
Sanki Oglum bana sesleniyormus gibi geldi....
Ve bir daha anladimki ben cok sansli bir anneyim...
Melek annelerinin hepsi öyle zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…