Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canım tahlil yaptırdın mı?? enfeksiyon için idrar kültürü ve kan tahlili ? ben 3 litreye yakın su içiyorum...iyi geldi bana tavsiye ederim.. şeker yüklemesinde dr bildiğim kadarıyla diyet yaptırıyor allaha şükür tedavisi var ama yadiklene dikkat etmen lazım..

Gamzecim geçmiş olsun. İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin. Allah Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
chnb Başın sağ olsun. Allah bir daha yaşatmasın.
sağol şuan iyiyiz allaha şükür.. hepimiz inşallah sağlıklı hamilelik gecirir sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz...

Ne kadar güzel 35. haftanıda geçmişsin ne kadar özendim sana.. Canım benim inşallah dünya güzeli çook sağlıklı bir kızın olur.. Allahım bizede bu mutluluğu nasip eder inşallah

inşallah amin canım sende tekrardan bu duyguları yaşarsın canım dualarım seninle tek dileğim şuan sağ salim kucağıma almak kızımı o duyguyuda yaşamak stiyorum

cici arkadaşım gebeliğin sonlara yaklaşmışken kendini fazla yorma yavaş yavaş yapmaya çalış herşeyi
gamze ciğim dikiş atılmasına gerke olmaması iyi birşey sevindim senin adına

yavaş yavaş yapıyorum zaten mapcım dinlene dinlene riske atma gibi bi lüksümüz yok zaten

canım tekrr başın sağolsun geçmiş olsun çok üzüldüm yaa

canım dikkat et sende kendine ve bebişine Allah'a emanet olun canım inş kurtulursun bütün sorunlardan

merhaba kızlar nasılsını ben kızımla iyiyim şükür yarın eşim gelicek onun mutluluğuyla içim içime sığmıyo yaa pazarteside eşimle dr gitmeyi düşünüyorum inş herşey yolunda gider dümde bir korku yaşadık sağlık ocağına son kontrol vardı gittim ebe çks alamadı korktum ama onnuyo makinede bişey vardır bak dedim gitti başka bir makine aldı buldu meğerse bizim kız gene annesini korkutmuş inatlık yapıyo sırtını dönmüş sonra aldık sevindim valla bu sabahda kelebeğimin tekmeleriyle uyandım çok güzel.

ınsan bıtane kaybedınce ıkıncıye nede urkek oluyo degılmı cıcı herseyden korkar oluyo ben ıkı tane kaybettım ucuncuye nıyetlendık ıns.rabbım verrı ama daha sımdıden korkuyorum yaradn hayırlıısıyla mınık ayseyı kucagına almayı nasıp etsın ıkı hafta once 34 haftalık oldu nekaldı dıyodum sakın bırakma benı bısey olmasın sana dıyodum saattelr sonra kaybettım evlat acısı cok zormus hıcbıseye benzemezmıs allah bıda yasatmasın ıns.

amiin be canım ya çok kötü Allah kimseye yaşatmasın evlat acısı bende sevinçli bir şekilde doğum başladı diye doğuma gittim 40 haftalıkken sonra öğrendim ki kıızım beni bırakmış çok acı oluoy onu duyunca insan inş bu sefer alırız kucağımıza ilki ne kadarlıkdı ceydacım hem ne yaptılar normal doğummu yoksa sezeryanmi oldun tekrardan başın sağolsun canım arkadaşım

ceydam ben çıkıyorum dışarı çıkmam gerekiyo hazırlanayım oldumu kendine iyi bak Allah'a emanet ol canım

selam arkadaşlar...epeydir giremiyordum...ders saatim 2 katına çıktı birden...diğer arkadaş doğum iznine ayrıldı...dersleri bana kaldı((
GAMZE 81 çook grçmiş olsun diyeceğim ama çok şükür geçmişşş:))dikkat et kendine ....
SELEN gerçekten zaman ne çabuk geçmiş...maaşallah size:))
CHNB allah sabır versin sanada....

BENGİSU benim ablamda doğuma kadar diyet yaptı..şeker yüksektiii ..çok sağlıklı bir kızı oldu...rahat ol..gebelikte şekeir yüksek olan çok var.....

MAP sen nasılsın????
PAPATYA sen nerelerdesin tedavin başlamıştır....bizi haberdar et:)
BEN i sorarsanız iyiyim:))etrafımda herkes hamile..her gün yeni bir hamile haberi alıyorum desem yeridir yanii..keşke bulaşıcı bir hastalık olsaydı hamilelik:))

Yoğun olmak biraz kafanı dağıtmana sebep olmştur belki ne dersin??Ayağın nasıl oldu rahatladınmı biraz?bitkisel deneylerin ne alemde inşallah sendende güzel haberler alıcaz bizleri habersiz bırakma..

Ohhh canım maşallah benim oğluşumu kaybettiğim haftam.. 770 gr doğmuştu benim oğlum.. Allahım inşaşşlah çook güzel kaderler yazmıştır ona sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın inaşşallah

Geçmiş olsun canım sen diyetine dikkat et hiiiiç bişicik olmaz merak etme..

Canım gözün aydın..amaaan sakın stres yapma.. Çok sevinçde yapma..
Ne güzel bende özledim karnımda tekmeleri ...

Yoğun olmak biraz kafanı dağıtmana sebep olmştur belki ne dersin??Ayağın nasıl oldu rahatladınmı biraz?bitkisel deneylerin ne alemde inşallah sendende güzel haberler alıcaz bizleri habersiz bırakma..

güzel haber ve bennnn????zor gibi......ayağım iyi ama hala yürürken zorlanıyorum....sende bizleri habersiz bırakma bak bebeğin kocaman olmuş....en son bıraktığımda korktuğun haftalardaydın ama bak çoktaaaan geçmişin

bitkisel kürlere yeni başladım ..keçiiboynuzu pekmezi...arı sütü polen bal....tarçın çörekotu bal karışımları yaptık......bende adetimle ada çayına başlayacağım....

Canım benim 34 haftalık kenmi kaybettin kuzucunu?? neden kalbimi durdu neden? ayy kıyamam canım yaa başın sağolsun ..allahım asla bir daha yaşatmaz bu acıyı...

sağol maytap .. genelde bulaşcıdır hamilelik belli olmaz hayırlısıyla sende hamile kalıcaksın tatlım demek daha zamanı varmış rabbim büyüktür.. hayırlısıyla güzel heberler vericesin...allaha emanet ol tatlım..

Canım adaçayı ne için???

inşallah öyledir gamze....sen nasılsın??????????

bende bu kürlerin faydasını cok gördüm.uyguladığım 2-3 ayında hamile kaldım.... adacayı içtim , eşim keçi boynuzu kürü içirdim,suğan kürü içtim ,eşim cinko ve e vitamini kullandı, günde 3 tane incir yedim... inşallah sende kürlerden fayda görürsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…