canım tahlil yaptırdın mı?? enfeksiyon için idrar kültürü ve kan tahlili ? ben 3 litreye yakın su içiyorum...iyi geldi bana tavsiye ederim.. şeker yüklemesinde dr bildiğim kadarıyla diyet yaptırıyor allaha şükür tedavisi var ama yadiklene dikkat etmen lazım..Kızlar geçmiş anneler gününz kutlu olsun. Rabbim bebeği olanlara bebekleriyle birlikte birçok anneler gününü görmeyi, hamiş annelere bebeklerini sağlıkla kucağına almayı Allah nasip etsin. Bebeklerine hamiş olmayı bekleyen annelerin de bir an önce göbişlerine kuzucukları konsun.
Ben de iki haftadır doktorlardayım. Şeker yüklemelerimde şekerim yüksek çıktı. Diyabet doktoruna gidiyorum. Diyetle ve ilaçla çözülcek inşallah. Dört gündür de idrar yollarımdan çekiyorum. Bol bol su içmeme rağmen idrar sıkışıklığım gitmiyor.
sağol şuan iyiyiz allaha şükür.. hepimiz inşallah sağlıklı hamilelik gecirir sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz...Gamzecim geçmiş olsun. İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin. Allah Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
chnb Başın sağ olsun. Allah bir daha yaşatmasın.
Ne kadar güzel 35. haftanıda geçmişsin ne kadar özendim sana.. Canım benim inşallah dünya güzeli çook sağlıklı bir kızın olur.. Allahım bizede bu mutluluğu nasip eder inşallah
cici arkadaşım gebeliğin sonlara yaklaşmışken kendini fazla yorma yavaş yavaş yapmaya çalış herşeyi
gamze ciğim dikiş atılmasına gerke olmaması iyi birşey sevindim senin adına
Canım neden belli değilse bile ihtimaller vardır. Benimde tüm ihtimallere karşı önlem alındı ama malesef yine de nasip olmadı. Allah yazmadıkça nasip olmuyor canım. İhtimallere dönük tedbirleri alacaksın her nedene dönük tedbir. Tüm tahlil sonuçlarını değerlendireceksin. Allah yardımcın olsun...
Kızlar geçmiş anneler gününz kutlu olsun. Rabbim bebeği olanlara bebekleriyle birlikte birçok anneler gününü görmeyi, hamiş annelere bebeklerini sağlıkla kucağına almayı Allah nasip etsin. Bebeklerine hamiş olmayı bekleyen annelerin de bir an önce göbişlerine kuzucukları konsun.
Ben de iki haftadır doktorlardayım. Şeker yüklemelerimde şekerim yüksek çıktı. Diyabet doktoruna gidiyorum. Diyetle ve ilaçla çözülcek inşallah. Dört gündür de idrar yollarımdan çekiyorum. Bol bol su içmeme rağmen idrar sıkışıklığım gitmiyor.
merhaba kızlar nasılsını ben kızımla iyiyim şükür yarın eşim gelicek onun mutluluğuyla içim içime sığmıyo yaa pazarteside eşimle dr gitmeyi düşünüyorum inş herşey yolunda gider dümde bir korku yaşadık sağlık ocağına son kontrol vardı gittim ebe çks alamadı korktum ama onnuyo makinede bişey vardır bak dedim gitti başka bir makine aldı buldu meğerse bizim kız gene annesini korkutmuş inatlık yapıyo sırtını dönmüş sonra aldık sevindim valla bu sabahda kelebeğimin tekmeleriyle uyandım çok güzel.
ınsan bıtane kaybedınce ıkıncıye nede urkek oluyo degılmı cıcı herseyden korkar oluyo ben ıkı tane kaybettım ucuncuye nıyetlendık ıns.rabbım verrı ama daha sımdıden korkuyorum yaradn hayırlıısıyla mınık ayseyı kucagına almayı nasıp etsın ıkı hafta once 34 haftalık oldu nekaldı dıyodum sakın bırakma benı bısey olmasın sana dıyodum saattelr sonra kaybettım evlat acısı cok zormus hıcbıseye benzemezmıs allah bıda yasatmasın ıns.
ceydam ben çıkıyorum dışarı çıkmam gerekiyo hazırlanayım oldumu kendine iyi bak Allah'a emanet ol canım
selam arkadaşlar...epeydir giremiyordum...ders saatim 2 katına çıktı birden...diğer arkadaş doğum iznine ayrıldı...dersleri bana kaldı((
GAMZE 81 çook grçmiş olsun diyeceğim ama çok şükür geçmişşş:))dikkat et kendine ....
SELEN gerçekten zaman ne çabuk geçmiş...maaşallah size:))
CHNB allah sabır versin sanada....
BENGİSU benim ablamda doğuma kadar diyet yaptı..şeker yüksektiii ..çok sağlıklı bir kızı oldu...rahat ol..gebelikte şekeir yüksek olan çok var.....
MAP sen nasılsın????
PAPATYA sen nerelerdesin tedavin başlamıştır....bizi haberdar et:)
BEN i sorarsanız iyiyim:))etrafımda herkes hamile..her gün yeni bir hamile haberi alıyorum desem yeridir yanii..keşke bulaşıcı bir hastalık olsaydı hamilelik:))
Selam kızlar doktora gittik bugün 24.haftamız bitiyor yarın 630 gr.olmuş bebiş şimdilik herşey yolundaymış bol bol istirahate devam dedi doktor inşallah böyle devam eder sizleride bilgilendireyim durumumla ilgili dedim..Umarım herkes iyidir kendinize iyi bakın..
Kızlar geçmiş anneler gününz kutlu olsun. Rabbim bebeği olanlara bebekleriyle birlikte birçok anneler gününü görmeyi, hamiş annelere bebeklerini sağlıkla kucağına almayı Allah nasip etsin. Bebeklerine hamiş olmayı bekleyen annelerin de bir an önce göbişlerine kuzucukları konsun.
merhaba kızlar nasılsını ben kızımla iyiyim şükür yarın eşim gelicek onun mutluluğuyla içim içime sığmıyo yaa pazarteside eşimle dr gitmeyi düşünüyorum inş herşey yolunda gider dümde bir korku yaşadık sağlık ocağına son kontrol vardı gittim ebe çks alamadı korktum ama onnuyo makinede bişey vardır bak dedim gitti başka bir makine aldı buldu meğerse bizim kız gene annesini korkutmuş inatlık yapıyo sırtını dönmüş sonra aldık sevindim valla bu sabahda kelebeğimin tekmeleriyle uyandım çok güzel.
Yoğun olmak biraz kafanı dağıtmana sebep olmştur belki ne dersin??Ayağın nasıl oldu rahatladınmı biraz?bitkisel deneylerin ne alemde inşallah sendende güzel haberler alıcaz bizleri habersiz bırakma..
ınsan bıtane kaybedınce ıkıncıye nede urkek oluyo degılmı cıcı herseyden korkar oluyo ben ıkı tane kaybettım ucuncuye nıyetlendık ıns.rabbım verrı ama daha sımdıden korkuyorum yaradn hayırlıısıyla mınık ayseyı kucagına almayı nasıp etsın ıkı hafta once 34 haftalık oldu nekaldı dıyodum sakın bırakma benı bısey olmasın sana dıyodum saattelr sonra kaybettım evlat acısı cok zormus hıcbıseye benzemezmıs allah bıda yasatmasın ıns.
selam arkadaşlar...epeydir giremiyordum...ders saatim 2 katına çıktı birden...diğer arkadaş doğum iznine ayrıldı...dersleri bana kaldı((
GAMZE 81 çook grçmiş olsun diyeceğim ama çok şükür geçmişşş:))dikkat et kendine ....
SELEN gerçekten zaman ne çabuk geçmiş...maaşallah size:))
CHNB allah sabır versin sanada....
BENGİSU benim ablamda doğuma kadar diyet yaptı..şeker yüksektiii ..çok sağlıklı bir kızı oldu...rahat ol..gebelikte şekeir yüksek olan çok var.....
MAP sen nasılsın????
PAPATYA sen nerelerdesin tedavin başlamıştır....bizi haberdar et:)
BEN i sorarsanız iyiyim:))etrafımda herkes hamile..her gün yeni bir hamile haberi alıyorum desem yeridir yanii..keşke bulaşıcı bir hastalık olsaydı hamilelik:))
güzel haber ve bennnn????zor gibi......ayağım iyi ama hala yürürken zorlanıyorum....sende bizleri habersiz bırakma bak bebeğin kocaman olmuş.... en son bıraktığımda korktuğun haftalardaydın ama bak çoktaaaan geçmişin
bitkisel kürlere yeni başladım ..keçiiboynuzu pekmezi...arı sütü polen bal....tarçın çörekotu bal karışımları yaptık......bende adetimle ada çayına başlayacağım....
sağol maytap .. genelde bulaşcıdır hamilelik belli olmazhayırlısıyla sende hamile kalıcaksın tatlım demek daha zamanı varmış rabbim büyüktür.. hayırlısıyla güzel heberler vericesin...allaha emanet ol tatlım..
Canım adaçayı ne için???
güzel haber ve bennnn????zor gibi......ayağım iyi ama hala yürürken zorlanıyorum....sende bizleri habersiz bırakma bak bebeğin kocaman olmuş.... en son bıraktığımda korktuğun haftalardaydın ama bak çoktaaaan geçmişin
bitkisel kürlere yeni başladım ..keçiiboynuzu pekmezi...arı sütü polen bal....tarçın çörekotu bal karışımları yaptık......bende adetimle ada çayına başlayacağım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?