Cok sagol Arkadasim bu yazidan cok etkilendim....
Sanki Oglum bana sesleniyormus gibi geldi....
Ve bir daha anladimki ben cok sansli bir anneyim...
Melek annelerinin hepsi öyle zaten..
CHNB çok sağol canım, çok güzel bir yazı, ağlamamak işten değil, evet o güne inancımız büyük, ama işte anne yüreği bazen dayanamıyoruz gözyaşı döküyoruz. Rabbim isyan etmemize fırsat vermesin, diğer evlatlarımıza hayırlı ömür versin
çok duygulandığım bu yazıyı sizinle de paylaşmak istedim...
chnb çok sağol arkadaşım bu yazı için.
bugün benim ilk meleğimin toprağa verilişinin 3. yılı .
meleğimi cannete uğurladın bunu biliyorum ama isyan etmiyorum ama çoooookkkk üzülüyorum.
ben o gittikten sonra yeniden bebk sahibi olma için uğraştım ama tekrar ve bu sefer ikizlerimi yitirdim bu dayanlmaz bir acı dayanıyormuş gibi yapıyorum ama ben hayatımı noktaladım sadece yaşıyorum. Hayat değil bu...
meleğimi cannete uğurladın bunu biliyorum ama isyan etmiyorum ama çoooookkkk üzülüyorum.
ben o gittikten sonra yeniden bebk sahibi olma için uğraştım ama tekrar ve bu sefer ikizlerimi yitirdim bu dayanlmaz bir acı dayanıyormuş gibi yapıyorum ama ben hayatımı noktaladım sadece yaşıyorum. Hayat değil bu...
ht pinar sen de sağol arkadaşım. Hayat değil bu dediğimide istemeden isyana girdiğimi fark ettim ben de sonradan. Ama o an yavrumu kaybedişimin 3. senesinin olmasının da etkisi ile öyle dolmuştum ve öyle umutsuzlüğa düşmüştüm ki... Sadece bana değil kimseye böyle şeyler yaşatmasın Rabbim.
Babamla hastaneden eli boş döndüğünüz günü hatırlıyorsun değil mi aynı şeyleri bana yaşatma anneciğim cennetteki evime sizsiz dönmek istemiyorum...Hiç unutmadımki kuzum hiç
cok ama cok duygulandım bu yazıyı okurken
cok saol arkadasim emin ol suan gozyaslari icinde okuyup bitirdim ve yaziyorum..Bana anne diyecek evladim 7 aylikken beni birakip gitti ve sanki oglum bana sesleniyor gibi hissettim.Her anne kelimesinde hickiriklarima engel olamadim.Asla isyan etmiyorum etmiicem de 5 ay oldu melegimin gidisi hic unutmadim unutmiiycamm ama artik oglumun bi kardesi olsun saglikla yanimda dursun cok istiyorum ama cok korkuyorum Rabbim bizi ayni seyleri yasamaktan koru yarabbim
chnb çok güzel bi paylaşım omuş saol arkadaşım....
chnb Canım çok güzel bir paylaşım olmuş. Şu anda işyerindeyim kimseyi umursamadan ağladım. 2 Meleğim benden gideli 1 yıl oldu ama hep ağlıyorum. Anne yüreği işte yavrusuna hasret. Yıllarda geçse,10 tane daha evlatdı olsa içinden gitmiyor. Rabbim bizleri meleklerimize yakışır anne yapsın.
CHNB o güzel yaziyi bizlerle paylasdigin icin tesekkürler arkadasim.Okudugumdan beri aklimdan cikmiyor...Hepimizin dedigi gibi, sanki OGLUM bana sesleniyormus gibi hissettim okuyunca cok etkilendim hemde cook...
Canım benim görüyorumki zaman ilaç dedikleri sadece örtüymüş..Ama örtüyü kaldırıp altına baktığında herşey taptaze duruyormuş.. Bende görüyorumki ne kadar zaman geçerse geçsin kuzucumun acısı hiiç geçmicek..Hafiflemicek sadece o acı ile yaşamaya alışacağız.. Belki gelecek olan kardeşi bize hafifletmeye yardımcı olacak ama geçirmyecek silmeyecek...
Canımsın nolur sende üzülme seni çook iyi anlıyorum evet tek dileğimiz nolur bir daha yaşatmasın Allahım bu acıları hiçbirimize hiçbirimize aminnn
evet canım dediğin gibi, acı hiiç gçmiyor. Rabbime şükürler olsun sağlıklı ve güzel bir kızım var ama ona her bakışımda meleğim geliyor aklıma, zor tutuyorum kendimi ve içimden bir cümlecik geçiveriyor ister istemez:meleğim daha güzeldi. tabi çok şükretmek gerekiyor, kızım bizim için büyük umut oldu, şifa oldu. Rabbimden dileğim bu güzel duyguyu buradaki tüm arkdaşlarıma ve bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin. bizim imtihanımız da böyleymiş ve sonundaki büyük mükafatı düşününce insanın içine su serpiliyor. kolay değil yaşadıklarımız. daha önce de anlatmıştım, okumayanlar için bir daha yazayım. anneannem geçen yıl 85 yaşındayken vefat etti, 1950lerde 3 aylık bir bebeği vefat etmiş. anneannemin vefatından sonra bir yakınımız rüyasını anlatmış, rüyasında çok güzel, yeşillikli, ortasından dere akan bir yerdelermiş, anneannem hızlı bir şekilde dere boyunca koşturuyormuş, rüyayı gören, dur yenge nereye koşuyorsn diye sormuş, recep(vefat eden bebeğin ismi) beni bekliyor demiş, bakmış recep derenin diğer kıyısında, yenge dur geçemezsin demiş, anneannem yine, recep beni bekliyo recep beni bekliyor diye diye derenin içine girmiş ki rüyayı gören uyanmış, bu rüyayı duyduğumda hem tüylerim diken diken olmuştu hem de içime bir rahatlık gelmişti, onlar bizi bekliyor arkadaşlar, Peygamberimizin dediği gibi hasretle bekliyorlar, hem Peygamberimiz de aynı sıkıntıyı yaşamış.
Gerçekten çok zor şeyler yaşadık. Benim de bir oğlum var. İlk bebeğim düştükten sonra oldu. 3. yü 25. haftalık, 4. geçen hafta bugüm 8 haftalık kaybettim. Çok şükür oğlum var ama niye bilmiyorum günaha girmek istemiyorum, ya da bu sevgiyi hiç yaşamamış arkadaşları kırmak, üzmek istemiyorum ama hepsinin yeri farklı. Hepsinin acısı da farklı. Biz iki kız kardeşiz çocukken annemize hangimizi daha çok seviyorsun dediğimizde annem iki parmağını gösterir bunlardan hangisine bir şey olsa canım yanar, sizler de bu parmaklar gibi eşitsiniz derdi. Bu acılardan sonra annemi daha iyi anlıyorum.
Bu arada arkadaşlar, aranızda pgt yaptıran var mı? Bir de tüp bebeğin ücretleri hakkında bilgisi olan var mı? Benim genetikte sorun olursa tüp bebek olacakmış ve bir çocuğum olduğu için devlet karşılamıyormuş. Şimdiden kendimi her sonuca hazırlamak istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?