Buyaziyi yazmayi yillardir bekliyorum....
Merhaba kizlar beni cogunuz tanir ben bir melek annesiyim ve melegim cennete gideli gelecek ay dört sene olacak...
ve onca tedaviye ragmen hamile kalamayip pes etmistim...
Ve simdi dogal yolla hamile kaldim ve bunu benim gibi olan melek anneleriyle paylasmak istedim,
belki benim gibi beklememekten yorulan arkadaslarim vardir, PKO luda olsam doktorlar asilama veya tüp bebeksiz olmaz desede ALLAH`im cok büyük
onca cektigim acilardan sonra bizlere lutfuyla bir bebek daha nasip etti ve simdiden 8 haftalik olduk ve minnacik kalbimiz atiyor cok sükür :))
belki tam hislerimi ifade edemedim ama sevincimi sizlerle paylasmak istedim..
Dilegim benim gibi bekleyen herkesin bebeginin olmasi Allahim tez zamanda isteyen tüm Melek annelerine bu duyguyu tekrar yasatsin...
Ama kizlar cok tedirginim tabiki birazda korkuyorum yine ayni sey olur diye,
ne olursunuz dua edinde bu bebegimi hayirli bir sekilde dogurup kucagimda büyüteyim
kendinize iyi bakin kader arkadaslarim...
ŞEYMACIM Allah büyük ve sabredersek lütuflandırıyor. İnşallah tamamına erer bebeğini sağlıkla büyü
Tesekkür ederim canim insaallah bu kez bebeklerimizi kucagimiza aliriz
canım benim gözün aydın olsun çok mutlu oldum allah tan ümit kesilmez hiç bir zaman bunu bir kez daha gördük.tedirgin olman çok normal bizde yaşadık tedirginlik,korku özellikle meleğinin doğum haftasında ama çok şükür atlattık ve sağlıkla kucağımıza aldık.kendini fazla üzme moralini yüksek tutmaya çalış veeee miniğimize çok iyi bak...
Minigimmize iyi bakmaya calisiyorum canim tesekkürler insaallah zamanla dahada rahat olurum...
defnosum inşallah allahım gönlüne göre verir...umut edip hayal kırıklığı yaşamak çok kötü ama en azından doğal yolla hamile kalabiliyorsun...her ay yeni bir umut senin için...
Merhaba kizlar beni cogunuz tanir ben bir melek annesiyim ve melegim cennete gideli gelecek ay dört sene olacak...
Ve simdi dogal yolla hamile kaldim ve bunu benim gibi olan melek anneleriyle paylasmak istedim,
belki benim gibi beklememekten yorulan arkadaslarim vardir, PKO luda olsam doktorlar asilama veya tüp bebeksiz olmaz desede ALLAH`im cok büyük
onca cektigim acilardan sonra bizlere lutfuyla bir bebek daha nasip etti ve simdiden 8 haftalik olduk ve minnacik kalbimiz atiyor cok sükür :))
Dilegim benim gibi bekleyen herkesin bebeginin olmasi Allahim tez zamanda isteyen tüm Melek annelerine bu duyguyu tekrar yasatsin...
şeymacım seni çoook iyi hatırlıyorum. gözümüz aydın. alalhım sen çok büyüksün . dualrımız seninle sular seller gibi güzel geçsin haftaların bir de bakmışsın yavrun kucağında :)
ne olursunuz dua edinde bu bebegimi hayirli bir sekilde dogurup kucagimda büyüteyim
ŞEYMACIM Allah büyük ve sabredersek lütuflandırıyor. İnşallah tamamına erer bebeğini sağlıkla büyü
Tesekkür ederim canim insaallah bu kez bebeklerimizi kucagimiza aliriz
Minigimmize iyi bakmaya calisiyorum canim tesekkürler insaallah zamanla dahada rahat olurum...
Çok sevindim canım. Zaman zaman ne durumdasın diye çok düşündüm. İnşallah bir gün iyi haberler verirsin diye bekliyordum. Nasip bugünmüş. Allahım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Gerçekten bu forum hem çok büyük acılara hem de çok güzel mücizelere tanık oldu. Allahım bütün yüreği yanık melek annelerinin kucağını hayırlı evlatlarla dolduracak inşallah.Amin.Hiç ümidim kalmadı diyen arkadaşlarımız Şeymacım senin güzel haberini aldık, Allahım tamamını sağlıcakla getirsin. Map'in güzel haberini aldık, Allahım tamamını sağlıcakla getirsin. Nuray zor günler geçiriyor ama Allahım onunda yüzünü güldürecek inşallah. Benim keza öyle hamileliğim kanamalı geçti Allaha çok şükür kavuştum yavruma. Allahım hepimizin yüzünü güldürecek inşallah. Amin.
19 aralıkta ankarada şimdiki bebeğimizin ekosu çekilecek, eğer haftası uygunsa detaylı ultrason yapılacak. tüm randevular alındı, yarın yolcuyuz. şu an 18 haftalığız.
korkularım sınırsız ve boyutsuz bir hal aldı. nasıl olmasın ki.. sapasağlam kucağa alınan bebeğin bile kollarımdan uçup gidebileceğini yaşamışım. gebelik esnasında umulmayan anda kan revan içinde doğurup toprağa vermişim. kafamda yaşanmış hikayeler tamamen gerçek, tamamen bana ait olan. yüreğim damla damla ağlıyor resmen.
mangal gibi çelikten bir yürek lazımmış bu tecrübeler sonrası gebelik için. buraya tek kelime yazamıyorum çnk duygularımdan kaçıyor, dilime yazıma alamıyorum. Allahım yardım etsin hepimize herrrr konuda inşallahh.
oğlumun sağlam girip, taze tahta konusu buram buram yüreğe dolan minicik tabutta çıktığı; kızımın apayrı bir hikaye yaşadığı hastaneye yeni bebeğimi karnımda götürüyorum. minicik kalbi incelenecek.
Rabbimden diliyorum ki bnm de burada olan ve olmayan tüm hamilelerin de bebekleri sağlıkla hayırla huzurla gelsin kucaklara ve upuzuuunnnn ömürlü olsunlar.
aklınıza gelirsek duayla hatırlayın kafi.. bn o gücü hissedeceğimden eminim. Allah hepimizi bütün sıkıntılarımzdan kurtasın. AMİN.
maşaallah barekallah subhanallah
Allahım sonuna kadar güzel etsin, gönlündeki herşeyi bebeğinde yaşamanı nasip etsin innnnşaallah:)
Allahım isteyen hepimize versin hayırla güzelliklerle sağlıkla umarım. özellikle buradaki ve bilemediğimiz melek anneleri için sonsuz duamızdır ki kucakları bir an önce sağlıklı hayırlı bebeklerle dolsun. :)
Çok sevindim canım. Zaman zaman ne durumdasın diye çok düşündüm. İnşallah bir gün iyi haberler verirsin diye bekliyordum. Nasip bugünmüş. Allahım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Gerçekten bu forum hem çok büyük acılara hem de çok güzel mücizelere tanık oldu. Allahım bütün yüreği yanık melek annelerinin kucağını hayırlı evlatlarla dolduracak inşallah.Amin.Hiç ümidim kalmadı diyen arkadaşlarımız Şeymacım senin güzel haberini aldık, Allahım tamamını sağlıcakla getirsin. Map'in güzel haberini aldık, Allahım tamamını sağlıcakla getirsin. Nuray zor günler geçiriyor ama Allahım onunda yüzünü güldürecek inşallah. Benim keza öyle hamileliğim kanamalı geçti Allaha çok şükür kavuştum yavruma. Allahım hepimizin yüzünü güldürecek inşallah. Amin.
Tesekkür edrim canim nasipse insaallah bu sefer bebegimi kucagima alirim..
Burada hep güzel haberler duyururum size Insaallah.
Şeymacım işte rabbimin bir mucizesi daha. İnşallah sonuna kadar sağlıklı huzurlu bir gebelik geçirir ve Şeymaya tatlı bir kardeş doğurursun. Bu topikte mucizeler yaşanıyor. Rabbim isteyen herkese versin inşallah.
canim arkadasim Allahima nihayetsiz sükürler olsun cok ama cok seviniyorum teyzeeee oluyorum insallah
Rabbim tüm bekleyenlerin tez zamanda hayirlisiyla muradlarini versin insallah
19 aralıkta ankarada şimdiki bebeğimizin ekosu çekilecek, eğer haftası uygunsa detaylı ultrason yapılacak. Tüm randevular alındı, yarın yolcuyuz. şu an 18 haftalığız.
Korkularım sınırsız ve boyutsuz bir hal aldı. Nasıl olmasın ki.. Sapasağlam kucağa alınan bebeğin bile kollarımdan uçup gidebileceğini yaşamışım. Gebelik esnasında umulmayan anda kan revan içinde doğurup toprağa vermişim. Kafamda yaşanmış hikayeler tamamen gerçek, tamamen bana ait olan. Yüreğim damla damla ağlıyor resmen.
Mangal gibi çelikten bir yürek lazımmış bu tecrübeler sonrası gebelik için. Buraya tek kelime yazamıyorum çnk duygularımdan kaçıyor, dilime yazıma alamıyorum. Allahım yardım etsin hepimize herrrr konuda inşallahh.
Oğlumun sağlam girip, taze tahta konusu buram buram yüreğe dolan minicik tabutta çıktığı; kızımın apayrı bir hikaye yaşadığı hastaneye yeni bebeğimi karnımda götürüyorum. Minicik kalbi incelenecek.
Rabbimden diliyorum ki bnm de burada olan ve olmayan tüm hamilelerin de bebekleri sağlıkla hayırla huzurla gelsin kucaklara ve upuzuuunnnn ömürlü olsunlar.
Aklınıza gelirsek duayla hatırlayın kafi.. Bn o gücü hissedeceğimden eminim. Allah hepimizi bütün sıkıntılarımzdan kurtasın. Amin.
19 aralıkta ankarada şimdiki bebeğimizin ekosu çekilecek, eğer haftası uygunsa detaylı ultrason yapılacak. tüm randevular alındı, yarın yolcuyuz. şu an 18 haftalığız.
korkularım sınırsız ve boyutsuz bir hal aldı. nasıl olmasın ki.. sapasağlam kucağa alınan bebeğin bile kollarımdan uçup gidebileceğini yaşamışım. gebelik esnasında umulmayan anda kan revan içinde doğurup toprağa vermişim. kafamda yaşanmış hikayeler tamamen gerçek, tamamen bana ait olan. yüreğim damla damla ağlıyor resmen.
mangal gibi çelikten bir yürek lazımmış bu tecrübeler sonrası gebelik için. buraya tek kelime yazamıyorum çnk duygularımdan kaçıyor, dilime yazıma alamıyorum. Allahım yardım etsin hepimize herrrr konuda inşallahh.
oğlumun sağlam girip, taze tahta konusu buram buram yüreğe dolan minicik tabutta çıktığı; kızımın apayrı bir hikaye yaşadığı hastaneye yeni bebeğimi karnımda götürüyorum. minicik kalbi incelenecek.
aklınıza gelirsek duayla hatırlayın kafi.. bn o gücü hissedeceğimden eminim. Allah hepimizi bütün sıkıntılarımzdan kurtasın. AMİN.
Yaşadıkların çok ağır canım ama Allah beterinden saklasın. İnşallah sonuçların çok güzel çıkacak, hiçbir problemle karşılaşmayacaksın. Rabbim o hastaneden yüzünde tebessümle, karnında bebeğinle çıkmayı nasip edecek. Zamanı gelince de kucağına alacaksın inşallah. Ben mi kaçırdım bilmiyorum lakin senin hamileliğinden haberim yoktu. Bundan sonra dualarımdasın. Ne güzel epey de ilerlemişssin bebiş büyümüş sonu da güzel olacak Allah'ın izniyle.
MAP Artık son aya yaklaştın senin haftanı gördükçe mutlu ve umutlu oluyorum. Neler hissediyorsun? Doğum korkusu heyecanı başladı mı yavaş yavaş. Bebiş için bir şeyler aldın mı çantanı hazırladın mı? Günler nasıl geçiyor merak ediyorum.
Ben yarın ikili test yaptıracağım inşallah güzel haberlerle gelirim.Bebişim annesi üzmez.
28 maviciğim evet haftalar geçiyor gidere kheyecan artıyor çanta henüz hazırlamadım ama çantada bulunması gerekenleri aldım. Oda takımına hala gesaret edemedim. Ama erken gelme olasılığı olan bebeğim için hazırlıkları tamamlamam gerekiyor. Lakin bu kasılmalae beni tedirgin ediyor pek hareket etmemeye çalışıyorum. Ayrıca bebğin ayakları aşağıda ve sürekli aşağıları tekmeliyor. Sanki çıkmak istiyor. Yani sonuçta haftası ilerlese de korkular azalıyor ama hiç bitmiyor. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz.
İkili testin iyi çıkar inşallah. Yalnız burada benim ikili test üçlü test konusunda söylemek istediğim şey şu. Tüm hamileler için bunu söylüyorum. Bu testlerin tam güvenilir olmadığı. Ben ilk meleğimi amniyosentez sonrası yitirdim. Lütfen kimse hele de melek annesi olanlar amniyosentez yaptırtmayın. İkili test kötü çıkınca amniyosentez öneriliyor. İnşallah bu duruma kimse düşmez. Ama doktor size amniyosentez önerirse ikikez düşünün derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?