Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canım benim gözün aydın olsun çok mutlu oldum allah tan ümit kesilmez hiç bir zaman bunu bir kez daha gördük.tedirgin olman çok normal bizde yaşadık tedirginlik,korku özellikle meleğinin doğum haftasında ama çok şükür atlattık ve sağlıkla kucağımıza aldık.kendini fazla üzme moralini yüksek tutmaya çalış veeee miniğimize çok iyi bak...

defnosum inşallah allahım gönlüne göre verir...umut edip hayal kırıklığı yaşamak çok kötü ama en azından doğal yolla hamile kalabiliyorsun...her ay yeni bir umut senin için...

maytapcım doğru haklısınn herşeye rağmen buna da şükür.

maytap sana birşey söylemek istiyorum neden bilmiyorum ama ben senden de çokk ama çok umutlutum allahın izniyle 2012de senin güzel haberlerini alacağımızdan o kadar

eminim ki :) bak bu söylediklerimi sakın unutma . defnosum sen bana demiştin diyeceksin.

İşte budur. Süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer. Gecenin şu yarısı çığlık atmamak için zor tutuyorum kendimi. Çok şükür Allah bir kere daha gösterdi bize mucizesini. Çok sevindim canım inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirip zamanında, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Ne olur sürekli içinden bu sefer farklı olacak, sağ salim bebeğime kavuşacağım diye tekarla. Dualarımız seninle. Allah bütün bekleyen arkadaşlarımıza müjdeli haber vermeyi nasip etsin.

Defnosum ve Premete canlarim cok tesekkür ediyorum sizlere...

Allahim cok büyük bize bu bebegi en beklemedigimiz zamanda gönderdi cok sükür hala bir rüyada gibiyim sanki .
O kadar cok mutluyuzki ailecek Rabbim bu sefer bana bebegimi saglikli bir sekilde gönderecek buna inaniyorum.

Bakalim bebegimin cinsiyetei ne olacak simdide bunu merak ediyorum :)

Tabiki ben kizda olsa erkekde olsa cok sevecegim yeterki saglikli bir sekilde dogsun..

maşaallah barekallah subhanallah

Allahım sonuna kadar güzel etsin, gönlündeki herşeyi bebeğinde yaşamanı nasip etsin innnnşaallah:)

Allahım isteyen hepimize versin hayırla güzelliklerle sağlıkla umarım. özellikle buradaki ve bilemediğimiz melek anneleri için sonsuz duamızdır ki kucakları bir an önce sağlıklı hayırlı bebeklerle dolsun. :)

19 aralıkta ankarada şimdiki bebeğimizin ekosu çekilecek, eğer haftası uygunsa detaylı ultrason yapılacak. tüm randevular alındı, yarın yolcuyuz. şu an 18 haftalığız.

korkularım sınırsız ve boyutsuz bir hal aldı. nasıl olmasın ki.. sapasağlam kucağa alınan bebeğin bile kollarımdan uçup gidebileceğini yaşamışım. gebelik esnasında umulmayan anda kan revan içinde doğurup toprağa vermişim. kafamda yaşanmış hikayeler tamamen gerçek, tamamen bana ait olan. yüreğim damla damla ağlıyor resmen.

mangal gibi çelikten bir yürek lazımmış bu tecrübeler sonrası gebelik için. buraya tek kelime yazamıyorum çnk duygularımdan kaçıyor, dilime yazıma alamıyorum. Allahım yardım etsin hepimize herrrr konuda inşallahh.

oğlumun sağlam girip, taze tahta konusu buram buram yüreğe dolan minicik tabutta çıktığı; kızımın apayrı bir hikaye yaşadığı hastaneye yeni bebeğimi karnımda götürüyorum. minicik kalbi incelenecek.

Rabbimden diliyorum ki bnm de burada olan ve olmayan tüm hamilelerin de bebekleri sağlıkla hayırla huzurla gelsin kucaklara ve upuzuuunnnn ömürlü olsunlar.

aklınıza gelirsek duayla hatırlayın kafi.. bn o gücü hissedeceğimden eminim. Allah hepimizi bütün sıkıntılarımzdan kurtasın. AMİN.

Şeymacım işte rabbimin bir mucizesi daha. İnşallah sonuna kadar sağlıklı huzurlu bir gebelik geçirir ve Şeymaya tatlı bir kardeş doğurursun. Bu topikte mucizeler yaşanıyor. Rabbim isteyen herkese versin inşallah.

NKOB maşallah sana ve bebeğine 18 haftalık olmuşsunuz. Eko sonucu da iyi çıkacak inşallah dualarım seninle. Zaten buralara hep dualarla geldik biliyorsun.

canim arkadasim Allahima nihayetsiz sükürler olsun cok ama cok seviniyorum teyzeeee oluyorum insallah
Rabbim tüm bekleyenlerin tez zamanda hayirlisiyla muradlarini versin insallah

Tesekkür ederim canim Insaallah sende bende hayilisiyla bebeklerimizi kucagimiza alip icimizdeki evlat hasreti diner...

Benimde duam buradaki Melek anneleri ve etrafimdaki cok sevdigim arkadaslarim icin, Insaallah tez zamanda rabbim hepsine hayirli saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin..

Son düzenleme:

Elhamdülillah Rabbim bize lutfetti canim , Insaallah sende bende ve bütün hamile melek anneleride tekrardan bebeklerine kavusurlar..

canim arkadasim Allahima nihayetsiz sükürler olsun cok ama cok seviniyorum teyzeeee oluyorum insallah
Rabbim tüm bekleyenlerin tez zamanda hayirlisiyla muradlarini versin insallah

Canim Arkadasim benim benim icin ne kadar cok sevindigini biliyorum ,Rabbim Insaallah tez zamanda senin güzel haberlerini duymamizi nasip etsin bizlere...

Senin ne kadar iyi bir Insan oldugunu herkes biliyor , ben inaniyorum senin cok iyi bir anne olacagina ve tez zamanda seninde ANNE olacagina...

Seni cok seviyorum canim Arkadasim..

canım allahım yar ve yardımcınız olsun inan okuduğum zaman burnumun direği sızlıyo hepimiz yaşadığımız günlere bir kez daha dönüyoruz.dualarımız seninle inşallah herşey güzel olacak.allahım hayırlı haberlerle dönmeni nasip etsin.

Yaşadıkların çok ağır canım ama Allah beterinden saklasın. İnşallah sonuçların çok güzel çıkacak, hiçbir problemle karşılaşmayacaksın. Rabbim o hastaneden yüzünde tebessümle, karnında bebeğinle çıkmayı nasip edecek. Zamanı gelince de kucağına alacaksın inşallah. Ben mi kaçırdım bilmiyorum lakin senin hamileliğinden haberim yoktu. Bundan sonra dualarımdasın. Ne güzel epey de ilerlemişssin bebiş büyümüş sonu da güzel olacak Allah'ın izniyle.

MAP Artık son aya yaklaştın senin haftanı gördükçe mutlu ve umutlu oluyorum. Neler hissediyorsun? Doğum korkusu heyecanı başladı mı yavaş yavaş. Bebiş için bir şeyler aldın mı çantanı hazırladın mı? Günler nasıl geçiyor merak ediyorum.

Ben yarın ikili test yaptıracağım inşallah güzel haberlerle gelirim. Bebişim annesi üzmez.

28 maviciğim evet haftalar geçiyor gidere kheyecan artıyor çanta henüz hazırlamadım ama çantada bulunması gerekenleri aldım. Oda takımına hala gesaret edemedim. Ama erken gelme olasılığı olan bebeğim için hazırlıkları tamamlamam gerekiyor. Lakin bu kasılmalae beni tedirgin ediyor pek hareket etmemeye çalışıyorum. Ayrıca bebğin ayakları aşağıda ve sürekli aşağıları tekmeliyor. Sanki çıkmak istiyor. Yani sonuçta haftası ilerlese de korkular azalıyor ama hiç bitmiyor. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz.
İkili testin iyi çıkar inşallah. Yalnız burada benim ikili test üçlü test konusunda söylemek istediğim şey şu. Tüm hamileler için bunu söylüyorum. Bu testlerin tam güvenilir olmadığı. Ben ilk meleğimi amniyosentez sonrası yitirdim. Lütfen kimse hele de melek annesi olanlar amniyosentez yaptırtmayın. İkili test kötü çıkınca amniyosentez öneriliyor. İnşallah bu duruma kimse düşmez. Ama doktor size amniyosentez önerirse ikikez düşünün derim.

Heyecan epey artmıştır kasılmalardan bahsetmeyince ben tamamen geçtiğini sanmıştım. Oda için acele etme tabi ki öncelikle bebek ve senin sağlığın. Bir şeyler beğendiysen onları eşin veya yakınlarınız siz hastanedeyken kurdurabilir. Çanta için gerekli olanları almışsın şimdilik bunlar yeterlidir. Yıkayıp hazırlarsan kafan daha da rahat eder. Bu kadar aşağıda hissediyorsan hareket etmemekte haklısın. Bizim afacan biraz daha dursun hemen çıkıvermek yok öyle Şöyle küvöze falan girmesine gerek kalmadan sağlıkla kucağımıza alabilsek bebişleri yeter değil mi?

Ben bugün İzmir 'de Fuat Bey'de ikili test ile ilgili ölçümleri yaptırdım. Ense kalınlığı 1.5 çıktı. Baş- popo mesafesi de gayet güzel dedi. Yalnız ters ağ akımı diye bir şeyden bahsetti. Bu istenmeyen bir durummuş. Down sendromunu belli bir düzeyde arttırıyormuş. Kan vermedim çarşamba günü buradaki hastaneye gideceğim. Orada kan tahlili yaptıracapğm. Muayeneden çıkarken dr en son ben bir şey demeyeceğim hayırlısı olsun kan sonuçlarını bana telefonla bildir bir ay kontrole gel dedi. Lakin içime bir kurt düştü ve beni kemirmeye başladı bile. Sonuçları alana kadar rahat edemeyeceğim eminim. Ne kadar olumlu düşünsem de işte olacak olan oluyor diyorum. Rabbim hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…