Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Bak bu habere çok sevindim. Demek zamanı geldi atık. İnşallah ilk aydan hamileler listesine terfi edersin.

sağol canım cok şükür iyiyiz ama evimiz oturamıcak durumda biz ev almıştık 100 milyar kredi borcumuz var.van dan rapor almaya calışıcam şu etapda vanda kalmamız imkansız ..cok soğuk kar var bide bebekle konteynır yda cadırda kalamayız ( evet tarım bakanlığında calışıyorum mühendisim (

ailem iskenderun da orda kaldım bir bucuk ay şuan adapazarında kayınvaldedeyim pazartesi gitmem lazım deprem anında daireden izin almadım o yüzden van dan rapor almalıyom ama kaymakamlık raporları kabul etmiyormuş bakıcam artık bebeğimle gidip konuşucam artık hakkımızda hayırlısı olsun..

evet cok şükür kurtulduk...sagol canım seninde güzel haberlerini okudum rabbim tamamını erdirsin inşallah.. allaha emanet olun..

evet lohusanın içindeydim o günleri aklıma geldikce ağlıyorum halen psikolojimi düzeltemedim bide ben ersanımla tek evdeydim 5. kattan kaçmak cok zor oldu bütün kartonpiyerler üzerimize geldi bide merdivendeki fayazlar allah kimseye yaşatmasın...ben mühendisim tarım bakanlığında..televizyonlarda van ı cok güzel gösteriyorlar ama öyle degil vanda kimse kalmamış her kes dışarda caddeler bom boş olan fakir aillelere ve bizim gibi memurlara oldu (

canım hakkında hayırlısı olsun...
rabbim daha büyük acılar yaşatmasın....

merhabalar...
teyzeleri bugün eylülüm 1 yaşını doldurdu.daha dün gibiydi gerçekten insan kucağına aldıktan sonra günler çok çabuk geçiyo.insanın evladı hayatında çok şeyleri değiştiriyo gerçekten...insanın hayatı daha bi anlam kazanıyo.listemizde çoğumuz bu duyguları tattı allahım kalanlarada en kısa ve en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah...öptük sizi kocaman. bizde aşımızı vurulmaya gidelimmm...

Son düzenleme:

Eylülümün doğum gününü bir de buradan kutlayayım. Doğum günün kutlu olsun minik prenses. Zaman çabuk geçiyor çocuklu hayata geçtikten sonra günler nasıl geçiyor anlamıyorum. Yavruşuma doğum günü hediyesi olarak aşı mı vurduracaksınız Kıyamam ben ona.

BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Denizim16[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]17.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]13[/TD]
[TD][/TD]
[TD]23.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]12[/TD]
[TD][/TD]
[TD]02.07.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 95"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 225"]Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sudem34[/TD]
[TD]06.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LittleAngel[/TD]
[TD]07.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Defnosum[/TD]
[TD]19.01.2012[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

Son düzenleme:
Bak bu habere çok sevindim. Demek zamanı geldi atık. İnşallah ilk aydan hamileler listesine terfi edersin.

premete malesef ben bu ay da hamileler listesine katılamadım insan o kadar umutlanıyor ki ama yine de hayırlısı demekten kendimi alıkoyamıyorum. listede beni de güncellermisin 19.01.2012 olarak . belki 2012 uğurlu gelir.

Canım ne olur üzülme eninde sonunda bebeğine kavuşacağını unutma ve o ilk kavuşma anını düşünerek moralini yüksek tut. Tarihini güncelledim. Şimdi müstakbel hamilelerimizin hepsi 2012 ocağı bekliyor. İnşallah 2012 hepinize uğurlu gelir.

evet ya 3 tane aşı yaptırdık ...bugün çok huysuz ateş ağrı yapabilirmiş inşallah olmaz...

Özlemimsin sana ve yavruna tüm sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve uzun ömürler dilerim. Rabbim bizlere de yaşatsın inşallah bu güzel duyguları.

gamze iyi olmana sevindim...çok merak etmiştik seni...inşallah herşey biran önce düzelir...ersan çınarın resimlerini gördüm.maşallah onaallah sizi nazarlardan korusun ve yardımcınız olsun.....

kızına sağlıklı mutlu uzun bir ömür diliyorum....insanın hayatının anlamlı olması çok güzel...allah isteyen herkese nasip etsin......

defnosum inşallah allahım gönlüne göre verir...umut edip hayal kırıklığı yaşamak çok kötü ama en azından doğal yolla hamile kalabiliyorsun...her ay yeni bir umut senin için...

prmete bu fikir bana çok cazip geliyordu ama meleklerim olmadan önce ...onları küvezde ilk gördüğümde benim olduklarına inanamamıştım..karnımdaki bebeklerimin küvezde kıpır kıpır görünce inanın şok olmuştum...şimdilik ise evlatlık banada eşimede çok uzak geliyor..ilerde değişirmi bu fikrim hiç bilmiyorum..hamile kalıp bebeğimi kendim taşımayı her anına tanıklık etmeyi çok istedim ama allah nasip etmedi...allah kimseye evlat acısı ve hasreti çektirmesin

Eyül'e maşallah. Rabbim bir ömür boyu sağlık afiyet mutluluk versin. Siz de mutluluk sarhoşu olun. İnşallah biz de bütün melek anneleriyle birlikte bu duyguları tadarız.

Benim eşim İskenderunlu. Her yıl mutlaka gidiyoruz. Tabi sen bu şekilde gidince çok zor gelmiştir. Canım senin eşin asker miydi? Sen göreve başlamaktan bahsediyorsun da o ne yapıyor? Bebekle birlikte izin istemeye gitme fikri çok parlak. Ne kadar anlatsan da bebeğin yapacağı etkiyi yapamazsın. Umarım bebeği görünce insafa gelir ve sana izin verirler. Depremler hala devam ettiği için pek çok kişi Van'dan kaçtı. Siz de tayin isteyebiliyorsanız hiç durmayın. Ev kredisi konusunda da Allah kolaylık versin. Evinizi İskenderun'dan mı aldınız yoksa?

Canım benim kesinlikle kendini üzme. Bizim duamızı biliyorsun hayırlısını hayırlı zamanda versin. Rabbim hepimizin yüzünü güldürecek inşallah. Ne diyoruz Sabır sabır ya sabır

Bu kadar mı farklılık olur ya şaşırıp kaldım. ilk etapta okumak çok hoştu ama giderek aradaki mesafe arttı. Düşünsene daha şimdiden bebek odaları, bebek kıyafetleri hazırlanıyor. Ben her doktora gittiğimde acaba bebeğimin kalp atışı var mı? Gelişimi iyi mi? Sorularına cevap arıyorum. Onlar cinsiyet , isim, anne- kayınvalide derdindeler. Kesinlikle onları eleştirmiyorum ama bir kez daha anladım zaman bizden çok şey götürmüş. Benim tek istediğim bebeğimi sağlıklı bir şekilde zamanında kucağıma alabilmek. Daha bugün okulda doğum sonrasında eşlerin hediye alıp almamasından bahsediyorlar. Bize de sakın ucuza gitmeyin diye akıl veriyorlar. Ben de sessiz sessiz bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağımıza lm ak hem benim hem de eşim için en büyük hediye olacak diye düşündüm. Geri kalan nasıl olsa halledilir.

Buyaziyi yazmayi yillardir bekliyorum....

Merhaba kizlar beni cogunuz tanir ben bir melek annesiyim ve melegim cennete gideli gelecek ay dört sene olacak...

ve onca tedaviye ragmen hamile kalamayip pes etmistim...

Ve simdi dogal yolla hamile kaldim ve bunu benim gibi olan melek anneleriyle paylasmak istedim,

belki benim gibi beklememekten yorulan arkadaslarim vardir, PKO luda olsam doktorlar asilama veya tüp bebeksiz olmaz desede ALLAH`im cok büyük

onca cektigim acilardan sonra bizlere lutfuyla bir bebek daha nasip etti ve simdiden 8 haftalik olduk ve minnacik kalbimiz atiyor cok sükür :))

belki tam hislerimi ifade edemedim ama sevincimi sizlerle paylasmak istedim..

Dilegim benim gibi bekleyen herkesin bebeginin olmasi Allahim tez zamanda isteyen tüm Melek annelerine bu duyguyu tekrar yasatsin...

Ama kizlar cok tedirginim tabiki birazda korkuyorum yine ayni sey olur diye,

ne olursunuz dua edinde bu bebegimi hayirli bir sekilde dogurup kucagimda büyüteyim

kendinize iyi bakin kader arkadaslarim...

ŞEYMACIM Allah büyük ve sabredersek lütuflandırıyor. İnşallah tamamına erer bebeğini sağlıkla büyütürsün.

kızına sağlıklı mutlu uzun bir ömür diliyorum....insanın hayatının anlamlı olması çok güzel...allah isteyen herkese nasip etsin......

teşekkür ederim canım ...her zaman dua ediyorum allahım kimsenin evini kucağını boş bırakmasın diye ama eminimki bir kısmımız kavuştuk kavuşamayanlarda elbet kavuşacak bebişlerine.allahım sadece beklemek için biraz daha sabır versin.

amin canım inşallah kimsenin kucağı boş kalmıcak hepimiz hep birlikte mutlu olacağız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…