Buyaziyi yazmayi yillardir bekliyorum....
Merhaba kizlar beni cogunuz tanir ben bir melek annesiyim ve melegim cennete gideli gelecek ay dört sene olacak...
ve onca tedaviye ragmen hamile kalamayip pes etmistim...
Ve simdi dogal yolla hamile kaldim ve bunu benim gibi olan melek anneleriyle paylasmak istedim,
belki benim gibi beklememekten yorulan arkadaslarim vardir, PKO luda olsam doktorlar asilama veya tüp bebeksiz olmaz desede ALLAH`im cok büyük
onca cektigim acilardan sonra bizlere lutfuyla bir bebek daha nasip etti ve simdiden 8 haftalik olduk ve minnacik kalbimiz atiyor cok sükür :))
belki tam hislerimi ifade edemedim ama sevincimi sizlerle paylasmak istedim..
Dilegim benim gibi bekleyen herkesin bebeginin olmasi Allahim tez zamanda isteyen tüm Melek annelerine bu duyguyu tekrar yasatsin...
Ama kizlar cok tedirginim tabiki birazda korkuyorum yine ayni sey olur diye,
ne olursunuz dua edinde bu bebegimi hayirli bir sekilde dogurup kucagimda büyüteyim
kendinize iyi bakin kader arkadaslarim...
hayirli olsun, gozun aydin! Allah'ima sukurler olsun! Ne guzel haberler var. Insallah coook guzel, cook rahat bir hamilelik gecirirsin, sonrasinda da saglikla alirsin kucagina bebegini. Allah doya doya sevmeyi, bebek hasretini gidermeyi nasip etsin. Allah'im seni ve bebegini korusun.
19 aralıkta ankarada şimdiki bebeğimizin ekosu çekilecek, eğer haftası uygunsa detaylı ultrason yapılacak. tüm randevular alındı, yarın yolcuyuz. şu an 18 haftalığız.
korkularım sınırsız ve boyutsuz bir hal aldı. nasıl olmasın ki.. sapasağlam kucağa alınan bebeğin bile kollarımdan uçup gidebileceğini yaşamışım. gebelik esnasında umulmayan anda kan revan içinde doğurup toprağa vermişim. kafamda yaşanmış hikayeler tamamen gerçek, tamamen bana ait olan. yüreğim damla damla ağlıyor resmen.
mangal gibi çelikten bir yürek lazımmış bu tecrübeler sonrası gebelik için. buraya tek kelime yazamıyorum çnk duygularımdan kaçıyor, dilime yazıma alamıyorum. Allahım yardım etsin hepimize herrrr konuda inşallahh.
oğlumun sağlam girip, taze tahta konusu buram buram yüreğe dolan minicik tabutta çıktığı; kızımın apayrı bir hikaye yaşadığı hastaneye yeni bebeğimi karnımda götürüyorum. minicik kalbi incelenecek.
Rabbimden diliyorum ki bnm de burada olan ve olmayan tüm hamilelerin de bebekleri sağlıkla hayırla huzurla gelsin kucaklara ve upuzuuunnnn ömürlü olsunlar.
aklınıza gelirsek duayla hatırlayın kafi.. bn o gücü hissedeceğimden eminim. Allah hepimizi bütün sıkıntılarımzdan kurtasın. AMİN.
Sana da hayirli olsun canim. dualarimiz hep sizinle, butun melek anneleriyle. hatta daha once halini anlamadigim hamileligi bile tadamayip evlat hasretiyle yananlarda. senin bu sefer cok guzel olacak. iyi dusun, icini ferah tut. Allah bebegine de sana da saglik versin. Hersey gonlunce olsun. Icini ferah tut. Bak, bir suru insanin duasi ustunde. Guzel haberlerini alacagiz hayirlisiyla.
Heyecan epey artmıştır kasılmalardan bahsetmeyince ben tamamen geçtiğini sanmıştım. Oda için acele etme tabi ki öncelikle bebek ve senin sağlığın. Bir şeyler beğendiysen onları eşin veya yakınlarınız siz hastanedeyken kurdurabilir. Çanta için gerekli olanları almışsın şimdilik bunlar yeterlidir. Yıkayıp hazırlarsan kafan daha da rahat eder. Bu kadar aşağıda hissediyorsan hareket etmemekte haklısın. Bizim afacan biraz daha dursun hemen çıkıvermek yok öyleŞöyle küvöze falan girmesine gerek kalmadan sağlıkla kucağımıza alabilsek bebişleri yeter değil mi?
Ben bugün İzmir 'de Fuat Bey'de ikili test ile ilgili ölçümleri yaptırdım. Ense kalınlığı 1.5 çıktı. Baş- popo mesafesi de gayet güzel dedi. Yalnız ters ağ akımı diye bir şeyden bahsetti. Bu istenmeyen bir durummuş. Down sendromunu belli bir düzeyde arttırıyormuş. Kan vermedim çarşamba günü buradaki hastaneye gideceğim. Orada kan tahlili yaptıracapğm. Muayeneden çıkarken dr en son ben bir şey demeyeceğim hayırlısı olsun kan sonuçlarını bana telefonla bildir bir ay kontrole gel dedi. Lakin içime bir kurt düştü ve beni kemirmeye başladı bile. Sonuçları alana kadar rahat edemeyeceğim eminim. Ne kadar olumlu düşünsem de işte olacak olan oluyor diyorum. Rabbim hayırlısını versin.
Endiselenmeni anliyorum ama icini ferah tut. Kotu birsey olma olasiligi cok dusuk, herkesteki kadar. Hem olcumlerin de iyi cikmis. Kan sonuclarin da iyi cikacak, goreceksin. Biz daha once nadir rastlanan kotu tecrubeleri yasadigimiz icin surekli basimiza tas dusecek diye korkuyoruz ama boyle ihtimaller hep var. Daha yasamadim (insallah birgun yasarim) ama birgun cocugum oldugunda da sanki surekli onu kaybetme korkusu yasayacagim. Bizim icin bu cok normal ama bu korkunun ne bizim ne de yavrumuzun hayatini olumsuz etkilememesi icin calisacagiz artik. Hersey cok guzel olacak. Burda bebeginin dunyaya gelisini kutlayacagiz, cok saglikli olacak insallah.