Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

bu bebekler hiiç ummadık anda geliyorlar inanki .... 6 kez tüp benek denedim sadece 1 i tuttu onlarıda maalesef kaybettım. Çivi çiviyi söker dedim üstüne 5 tane daha sonuç sıfırdı.. Nezamanki artık istemiyorum dedim doğal yoldan hamile olduğumu öğrendim.. Eminim sende de öyle olacak ..duam isteyen herkese Allah nasip etsin.....

Oh çok sevindim aklım sendeydi. Ben de bütün hamileliğim boyunca kan sulandırcı iğne kullandım çok şükür ne oğlumda ne de bende bir sıkıntı olmadı. Özellikle kalp krizi kısmı bana çok saçma geldi asıl bu ilaçlar pıhtılaşmayı engelleyerek kalp krizine engel oluyor, kalp krizi şikayetiyle acile gelen bir hastaya kanı sulansın diye hemen asprin veriyorlar. Yalnız kan sulandırıcı iğneler bazı kişilerde kemik erimesi yapabiliyormuş o yüzden kullanırken alınan kalsiyum miktarını arttırmakta fayda var. Prepar ve nidilat ağır ilaçlar kullanan her kişide benzer sıkıntılara neden oluyor. Tabi ki sonuçta hepsi ilaç keşke ihtiyacımız olmasa da kullanmasak ama emin ol bunlar verilirken kar zarar hesabına bakılıyor ve sağladığı fayda daha çok olduğu için kullandırıyorlar. Bebeğimizi hayatta tutuyorlar, erken doğmasını engelliyorlar daha ne olsun. Sen bunları düşünme şimdi sanki stresin az gibi bir de bunlarla stres yapma.

canım gözün aydın olsun ...inşallah tekrarlamayacak ve vaktini bekleyecek kuzun .allah ım hepimizin yardımcısı olsun...

premetecim küçük abla fena durumda malum oldu ona heralde daha kardeş gelmeden.çok uslu bir çocuktu takiiii ben hamile kalana kadar şu an o kadar fenaki zaptedemiyoruz inan.geçenlerde görümcem bende kalmaya geldi hepimizi uyuttu gitti beşikte bebeğin üzerine atladı anla artık gerisini.evde başka bebek olunca ne uyuyo nede huzuru oluyo.illaki alışacak nasipse ama biraz yoracak bizi...ama bunlar en büyük derdimiz olsun inşallah allah ım onlara sağlık versin bişekilde büyüyecekler artık...

Kızlar adetim gecikti bir test daha yapayım dedim ve hamileyim
Allahım binlerce şükürler olsun.
Bebeğim sağlıcakla gelsin inşallah.
4 haftalık tam.
2 gün önce negatif çıkmıştı.
Adetim 2 gün gecikti, hiç beklemiyordum bu ay ama geldi bebecik çok şükür .
Bizler erkenden sevinemiyoruz tam olarak. Önümde daha çook aşama var.
İnşallah, inşallah sıkıntısız bir hamilelik olur, hayırlı bir evlat olur, uzun ömürlü olur, inşallahhh.

Çok sevindim.Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin.Dua et. Allah bizlerede nasip etsin İinşallah:))

Ay inanmıyorum çooooooooook mutlu oldum. Hep böyle oluyor işte artık bıraktım deyince, umudu kestim deyince geliveriyor bu bebekler. İnşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin ve sağlıkla, zamanında alırsın yavrunu kucağına.

maşaalah subhanallah barekallah. :)

darısı tümmmm isteyenlere olsun inşaallah. ( şu an ezan okunuyor, amin:) )

Çok sevindim.Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin.Dua et. Allah bizlerede nasip etsin İinşallah:))
Sağol canım. İnşallah sizlerde gönlünüzün muradına erersiniz, dualarım seninle canım...

:) sağol canım güzel dileklerin için. İnşallah sağlıkla gelir, inşallahhh..
maşaalah subhanallah barekallah. :)

darısı tümmmm isteyenlere olsun inşaallah. ( şu an ezan okunuyor, amin:) )
Aminnn canım :)
Çok teşekkür ederim :)

Cok sevindim! Tebrik ederim! Supriz yapmayi cok seviyor bu keratalar:) Insallah cok rahat bir hamilelik geciririsin. Bebegin saglikli, hayirli, sansli olsun insallah!

Ne zamandir yazamiyorum. Hep takip ediyorum sizleri ama isten eve kendimi zor atiyorum. Aksamlari yemekten sonra zaten siziyorum:) Cok sukur simdilik hersey yolunda. Bugun itibariyle 13. haftaya girdik masallah! Gecen hafta detayli ultrason ve 3lu test icin kan tahlili vardi. Kan sonucunu almama daha 3 hafta var ama Allah'a bin sukur ultrason soncu iyi cikti. Insallah hep iyi olur. Hersey bir yana, detayli ultrasondan cok korkuyorum. Gecen sefer 23. haftada yapilan detayli da bebegimin rahatsizligini ogrenmistik. Odum kopuyor. Nasil girecegim bir daha ona bilmiyorum. Esimin de benim de dilimizden dua eksik olmuyor. Bazen hevesleniyorum, ilk hamileligimdeki heyecani yasiyorum ama hemen bastiriyorum heyecanimi. Malesef agzim cok fena yandi. Allah bir daha evlat acisi yasatmasin!

Doktorum da sagolsun normal bir gebelik takibi olmayacagini hatirlatti bana. Gerci bu iyi birsey, onlem aldigini, tedbirli oldugunu gosteriyor. Aspirine baslatti gecen seferki preeklamsiden dolayi. 25-26. haftadan sonra 2 haftada bir beni ve bebegin gelisimini takip edecekmis. Preeklamsiyi onceden teshis edebilmek icinmis. Gerci caresi de yok ki! Onceden bulsa ne yapabilecek ki? Simdilik bunlari duusunmemeye calisiyorum. Insallah hersey yolunda gider, dilegim bu yonde. Allah'im isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin, kimseye evlat acisi yasatmasin. Hepimiz saglikla alalim insallah kucagimiza, saglikla buyutelim kuzularimizi...

Bunlara takilma bence. Sen bebegin icin en dogrusunu yapiyorsun. Bu ilaclari hamileliginde kullanan bir suru insan var, cok sukur hicbir sorunlari yok. Bende hashimoto var, tiroid yetersizligine sebep oluyor. hergun disardan tiroid hormonu (hapi) takviyesi aliyorum. Bir yandan da aspirine basladim preeklamsiyi onler belki diye. Keske bunlari almak zorunda olmasam ama napiyim? Bebegimiz icin en iyisi neyse onu yapacagiz. Bir yerde doktorlara guvenmemiz lazim. Ben kimseye soylemiyorum ilac aldigimi, insanlarin tepkisi bazen moral bozucu olabiliyor istemeden. Diyecegim o ki, bosuna takma bunlari. Yakinda insallah bebegini kucagina alacaksin. Buna odaklan, tadini cikar:)

ohhh çok şükür zaten beklenmedik zamanda geliyo minnoşlar...allah ım inşallah sağlıkla kucağına almanıda nasip eder ...

harika haber !!! tebrik ederim, inşallah sağ salim kucağına alacağın günler de gelir çoook sevindimmm

merhaba bayanlar, ben de sürekli okuyorum ama yazmaya ancak vakit buluyorum. ikili testimiz temiz çıktı çok şükür. 13 hafta 4 günlükken Lütfü hoca oğlumuz olacağını söyledi :) benim meleğimde oğlandı.. umarım bu yavruma kavuşmak, öpüp koklamak nasip olur.
bugün 15+4 olduk..
kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlarım, size bir sorum olacak: ben 5 haftalıkkenden beri fraxiparine 0,3 kullanıyorum. iğne yerlerimde sertlikler oluyor ve bu sertlikler kaşınıyor. sanki sivri sinek ısırığı gibi kaşınıyor aynı. bu şişikler ilk zamanlarda olmuyordu ama artık her iğneden sonra oluyor. sert bezeler gibi. ben kol, bacak, göbek dönüşümlü yapıyorum iğnelerimi. bunlar normal midir, yoksa bir alerjik reaksiyon falan olabilir mi?

iğnelerin kalp krizi geçirtme olasılığına ben de katılmıyorum, işin tabiatına aykırı. off ne doktorlar var!! ben kan pıhtılaşma sonuçlarımı ailedeki bir kadın doğumcuya göstermiştim de, herşey normal, en ufak problem yok demişti. oysa ki 3 tane mutasyonum var. (mthfr1298 homozigot, pai4g/5g heterozigot ve protein s düşüklüğü) işin ehli bir doktor bulmak da çok önemli. sen kendi doktorunu dinle, gerisini boşver

hamilelere kolay,huzurlu bir süreç ve sağlıklı, zamanında doğumlar diliyorum. bekleyenlere sabırlar ve en yakın zamanda güzel haberi almalarını.. herkese sevgiler

Çook geçmiş olsunn bol bol dinlen ve stres yapma gayet güzel haftalardasın hamilelik çook yakışmış bu arada :)prepar ağır bi ilaç kaldıramaman normal ben kullanmadım bu tür ilaçları ama dr uma sorduğumda gerek görürsek kullanırsın seni yorar ama bebeğe hiç bir zararı yok demişti ciğer geliştirici bnde yaptırmıştım yaptırıncada bir ohh çekmiştim çok az kaldı sağlıkla oğluşuna kavuşmana kıymetini bil insan çok özlüyoor o minicik hallerini :))

Gözünaydın ne güzel bi süpriz olmuş sana sağlıklı bi hamilelik geçirip sağlıkla miniğini kucağına alman dileğiyle..

slm kızlar nasılsınız
bugün doktor kontrolümüz vardı
kızım kocaman olmuş maşallah 2045gr kilosu boyuda 42 cm
bu ay iyi bakmışsın bebeğe dedi doktor
60.6 kilo olmuşum toplamda 8.4 kilo almışım bugüne kadar
hergün bir avuç ceviz bi kase şekerli yoğurt baya işe yaramış

melek 76 cnım tebrik ederim allahım sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah
inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsin

MaşşALLAH canım benimm... Besle prensesi kocaman olsun Bende hergün iki kase şekerli yoğurt yerdim başka bişey yiyemezdim ama 24.haftamda 1150gr dı.. Çok işe yarıyor yoğurt.. Buarada fazla giremiyorum ablam 12.haftasında düşük yaptı, meğer bebişi ölmüş karnnda kanaması oldu kürtaj falan, onun yanındayım 5 gündür... Görüşürüz canım ALLAH a emanet olunn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…