Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Yok canım yaaa...Adette olmadım ama idrar testi yaptım negatif...Dr a gittim ilaç verdi adet olmam için ((

Hayırlısı olsun canım benim... RABBİM hayırlısını versin tez vakitte tüm isteyenlere...

Ohhhh MAŞŞALLAH umarım hamileliğin boyunca hiiçç sıkıntı yaşamazsın canım... Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almanı nasip etsin RABBİM..

bebişinin büyümesine çoook sevindim:) Allah bebişine, sana ve eşine sağlık mutluluk versin.

bu çok sevindirici bir haber. inşallah hiç ummadığın akadar güzel bir hamilelik geçirirsin ve Allah sağlıklı bir şekilde bebğini eline almayı nasip eder.

Arkadaşlar ben gece yine acilllik oldum... Tuvalet için kalkmıştım ki kanama olduğunu farkettim. Böyle pembemsi Açık kırmızıydı. Doktor hemen geç hastaneye dedi.medicanada nst ye bağladılar hiç bisi çıkmadı herşey normal. Dr kanama rahim ağzından geliyor dedi.yat dinlen dedi zaten kalkınca Akıntı seklinde kan geliyor azar azar.iyce bunalıma girdim. Sabaha kadar uyyamadım..lütfen çok dua edin bana

Çok sevindim inşallah hep böyle güzel haberler duyarız bendede erken doğum korkusu hat safhada şuan..muz ve süt de bebeği besler diyolAr ... Cevize bende başlayım ozaman

Teşekkür ederim selen sen nasılsın??? Beren çok tatlı bir kız oldu naZlı bir bebekmiş görünüyor.. Dualarını bekliyorum. İnşallah sağ salim gelir bizimki de

Teşekkür ederim selen sen nasılsın??? Beren çok tatlı bir kız oldu naZlı bir bebekmiş görünüyor.. Dualarını bekliyorum. İnşallah sağ salim gelir bizimki de

Rahim azından niye kanama geliyormuşki yani açılma fln varmıymış dr bişi dedimi?üzülme stres yapma haftan çok güzel artık,dualarım seninle inşallah azcık daha sabretcek oğlun :)Beren büyüdü kocaman oldu darısı başına uykusuz gecelere hazırla kendini inşallah sağsalim kavuşucaksınız

sağol canım benim.. evet şekerli yoğurt çok besliyo bebeği ben bu kadar kilo alacağını düşünmüyodum bu ay bende fazla kilo almamışım sadece bebeğin aldığı kilo kadar almışım:))
çok geçmiş olsun canım ablana inşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalır sorunsuz bi hamilelik geçirir canım o kadar çok dua ediyorum ki hepimiz için inşallah allahım dualarımı kabul eder

bebişinin büyümesine çoook sevindim:) Allah bebişine, sana ve eşine sağlık mutluluk versin.
amin canım allahım hepimize sağlık mutluluk versin inşallah

Çok sevindim inşallah hep böyle güzel haberler duyarız bendede erken doğum korkusu hat safhada şuan..muz ve süt de bebeği besler diyolAr ... Cevize bende başlayım ozaman

sağol canım inşallah hep güzel haberler duyarız allahın izniyle sende şu 2 haftayı da atlat sağ salim 34 haftalıksın dimi şimdi
yoğurt sütten daha çok besliyormuş bebeği canım muzda yiyemiyorum yediğimde kabızlık sorunu çekiyorum hemen

sağol canım benim.. evet şekerli yoğurt çok besliyo bebeği ben bu kadar kilo alacağını düşünmüyodum bu ay bende fazla kilo almamışım sadece bebeğin aldığı kilo kadar almışım:))
çok geçmiş olsun canım ablana inşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalır sorunsuz bi hamilelik geçirir canım o kadar çok dua ediyorum ki hepimiz için inşallah allahım dualarımı kabul eder

amin canım allahım hepimize sağlık mutluluk versin inşallah

sağol canım inşallah hep güzel haberler duyarız allahın izniyle sende şu 2 haftayı da atlat sağ salim 34 haftalıksın dimi şimdi
yoğurt sütten daha çok besliyormuş bebeği canım muzda yiyemiyorum yediğimde kabızlık sorunu çekiyorum hemen

canım iyi şeyler düşün allahın izniyle zamanında gelecek bebeğin sadece annesini biraz korkutmak istiyor önünde çok az zaman kaldı yat dinlen bi iş yapma bebeişin sağ salim doğsun ondan sonra yaparsın işlerini boşver dualarım seninle canım inşallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına

Canım benim RABBİM sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşALLAH... Dualarımız seninle, sende bizim için dua et olurmu.. Dikkat et kendine..

Ohhhh MAŞŞALLAH umarım hamileliğin boyunca hiiçç sıkıntı yaşamazsın canım... Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almanı nasip etsin RABBİM..

bu çok sevindirici bir haber. inşallah hiç ummadığın akadar güzel bir hamilelik geçirirsin ve Allah sağlıklı bir şekilde bebğini eline almayı nasip eder.

Cok sevindim! Tebrik ederim! Supriz yapmayi cok seviyor bu keratalar:) Insallah cok rahat bir hamilelik geciririsin. Bebegin saglikli, hayirli, sansli olsun insallah!

ohhh çok şükür zaten beklenmedik zamanda geliyo minnoşlar...allah ım inşallah sağlıkla kucağına almanıda nasip eder ...

harika haber !!! tebrik ederim, inşallah sağ salim kucağına alacağın günler de gelir çoook sevindimmm

Gözünaydın ne güzel bi süpriz olmuş sana sağlıklı bi hamilelik geçirip sağlıkla miniğini kucağına alman dileğiyle..

Canım arkadaşlarım çoook teşekkür ederim hepinize, ne güzel dualar almışım sizlerden...
Allah hepimizin yüzünü tekrar güldürdü, güldürecekte...
Sizler de benim dualarımdasınız, hepinizi öpüyorum.

Canım dualarım seninle. Sen moralini yüksek tut yeter ki, hamileliği boyunca kanaması olupta sonuna kadar giden çok kişi var. Bebeciğin sağlıcakla gelecek inşallah.

Canım benim doktorumda Lütfü Beydi.
Ben de kalp atışlarını duyduktan sonra 0,3 fraxiparine kullanmaya başladım.
Canım ben iğnemi hap bacağıma yaptım. Benim iğne yerlerimde son zamanlarda sertlikler olmuştu, iğne girmiyordu sertlikten dolayı. Ben de farklı bir yere iğne yapıyordum. Zaten 2 bacağımda da iğnenin girmediği yer kalmamıştı. Sen bacağında ya da kolunda hep aynı yere mi yapıyorsun iğneyi, belki bu nedenle oluyordur sertlikler.
Benim pıhtılaşma değerim mthfr heterozigot, hafif düzeyde ama yine de iğne kullandırmıştı önlem amaçlı Lütfü Bey.

Lütfü bey o zamanlar hacettepe hastanesindeydi. Şu an ayrıldı oradan değil mi?
o zamanlar tahliller için hacettepede hemşiresine yönlendiriyordu, doğumuma da hacettepede girmişti. Şimdi ki şartlar nasıl ? Tahliller için nereye yönlendiriyor. Bir de doğumu nerede yapıyor ? Ben haftaya gideceğim Lütfü Beye. Gerçekten çok iyi bir doktor.

ben iğnelerimi Lütfü hocanın söylediği gibi kol,bacak ve göbek dönüşümlü yapıyorum. tekrar ayni yere gelene kadar sertlikler neredeyse geçmiş oluyor ama bana asıl sıkıntı veren kaşıntı. alerjik bir durum mu acaba diye endişe ediyorum. bir de senin bu sertlikler son zamanlarda olmuş benim kullanmaya başladıktan 1 ay sonra falan başladı. neyse kontrolde bunu soracağım.
Lütfü bey hacettepeden ayrıldı ve tahliller için oraya göndermiyor artık. nerede istersen orada yaptır getir diyor. ben başkent hast. ümitköy polikliniğinde yaptırdım ilk tahlilleri, ikili testi de Düzen'de yaptırdım. doğumu da 3 hastanede yapıyormuş: TOBB, HRS ve Güven. işte böyle canım. ben de kendisini çok seviyor ve çok güveniyorum. koşullar ne olursa olsun doktorumdan vazgeçmem anlayacağın :)

İnşallah ayrıntılı ultrason sonucun da iyi çıkacak canım. Hamilelik iyi bir şekilde takip edildiğinde herşey farklı oluyor. Bir sorun çıksa bile önceden tedbir alınabiliyor. Mesela ben ikincide de preeklemsi yaşadım ama bu sefer takipli gittiğim için tansiyon ilaçlarıyla belirli bir seviyede tutmayı başardık. İnşallah sen bunlara da ihtiyaç duymadan sorunsuz bir şekilde sonuna kadar götürürsün.

Gözün aydın. Sağlıkla gelsin oğluşun. Ben göbekten 0,45 innohep vuruluyordum hep morarıyordu, bazıları da sertleşiyordu, moraran yerler iyileşirken de kaşınmalar oluyordu. Özellikle cildin hassassa daha sıkıntılı oluyor.

Maşallah koca kız olmuş seninki. Sana da aferin az kilo almışsın ne güzel doğumdan sonra kilo vermekte sıkıntı yaşamayacaksın.

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bu sıkıntıları da atlatırsınız. Artık bebeğinin haftası çok iyi doğsa bile büyük ihtimal küveze girmez. İnşallah herşey çok güzel olacak.

BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 80"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]Eren-Eymen[/TD]
[TD]Erkek-Erkek[/TD]
[TD]09.03.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sinannuray[/TD]
[TD]Vahap Enes[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]Dila[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]05.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]Tuğra[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]06.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Littleangel[/TD]
[TD]Mert Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]18.07.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sudem34[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.10.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maytap[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]18.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Chnb[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maya887[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.12.2012[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Tuana2010[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]2009Papatya[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Kız-Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD][/TD]
[TD]25.02.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Horizon[/TD]
[TD]16[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]28.03.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Delicezeytin[/TD]
[TD]13[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17.04.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mulberry8092[/TD]
[TD]12[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26.04.2013[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[/TABLE]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 95"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 225"]Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Spring85[/TD]
[TD]21.09.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Melekcim senin son adet tarihine göre beklenen doğum tarihi ne zaman oluyor.
Spring sen adet oldun mu canım.
Sudem nerelerdesin seni merak ettim.

Canım benim beklenen doğum tarihi 15 haziran 2013.
Listede tekrar kendimi görmek güzel :) Teşekkür ederim :)

süt iznini kullanırsın..
kürtaj yasasında süt izni 6 aydan 1 yıla 2 saat olacak..
tut bakıcıyı yarım gün süt izni saatındede sen evdeyken temızlığını yemegını yaptır
bebegıne daha çok vakıt ayır hem..

evdeyiz canım saolasın..her an doğumu bekliyoruz..

KıZlar dua edın hastanedeyım ;((kasılma çıktı lekelenmelerımde var .nidilat filan verıyorlsr.durdurmak için
geçmiş ıolsun

en guzelını yapıyosun yat dınlen bende yata yata belim ağrıyo..bu gunlerı çok arıycaz...bbekler doğunca yatmak ısteyecez kımse yatırmayacak

canım nidilatı 36 bitince bıraktım....dozunu yavaş yavaş azalttı dr.
maş. tamda umutların tükendiği an rabbim mucizeni göndermiş...
sözün bittiği yer..
inş: sağlıkla kavuş

geçmiş olsun...
canım haftalarımız iyi artık...
ben artık takmıyorum..
bbeğim ne zaman isterse o zaman gelsın..ü
sağlıklı olsunda...dr.da ılacı kestı artık sancı olursada alırız dedi...
rahat ol sende..

sizleri habersiz bıraktım biraz kusura bakmayın..
36+1 iz bugun..
nidilatı 35+6 da yanı salı gunu bıraktım..
magnezyum kasılmaları azlttığı için günde 2 tane magnorm içiyorum..
rahımdekı su oranını arttırmak ve rahatlatmak için serum niyetıne bol su içiyorum..
her gun yada 2 gunde bır hasteneye gidiyorum.
önce nst ardından usg muayenesi..
bebeğimin bi gün çok rahat oluyo bi gün kasılma çıkıyo..
doğum yapacak kadar ciddi kasılmalar olmadığı için bu şekilde takibe devam ediyoruz...
evde sürekli yatış durumundayım..
bi sağa bi sola yatmaktan yanlarım ağrıyo..
arabanın bagajı eşya dolu.
dr. artık doğuma hazır ol dedi...
sancının durumuna göre her hangi bi gunku muayenede yatış verebilir..
belki bi müddet hastanede gözetim altında tutar öyle doğurtur ya da doğum için yatırır..

son 13 gün bebeğim dr. ve biz eğer beklemeyi becerirsek...

dualarınızı esirgemeyin...

rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inş.
bekleyenlerinkinide en kısa zamanda karnında bebişleri tekmelesin..

hepinizi çok öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…