Yok canım yaaa...Adette olmadım ama idrar testi yaptım negatif...Dr a gittim ilaç verdi adet olmam için((
Kızlar adetim gecikti bir test daha yapayım dedim ve hamileyim
Allahım binlerce şükürler olsun.
Bebeğim sağlıcakla gelsin inşallah.
4 haftalık tam.
2 gün önce negatif çıkmıştı.
Adetim 2 gün gecikti, hiç beklemiyordum bu ay ama geldi bebecik çok şükür .
Bizler erkenden sevinemiyoruz tam olarak. Önümde daha çook aşama var.
İnşallah, inşallah sıkıntısız bir hamilelik olur, hayırlı bir evlat olur, uzun ömürlü olur, inşallahhh.
slm kızlar nasılsınız
bugün doktor kontrolümüz vardı
kızım kocaman olmuş maşallah2045gr kilosu boyuda 42 cm
bu ay iyi bakmışsın bebeğe dedi doktor
60.6 kilo olmuşum toplamda 8.4 kilo almışım bugüne kadar
hergün bir avuç ceviz bi kase şekerli yoğurt baya işe yaramış
melek 76 cnım tebrik ederim allahım sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah
inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsin
Kızlar adetim gecikti bir test daha yapayım dedim ve hamileyim
4 haftalık tam.
İnşallah, inşallah sıkıntısız bir hamilelik olur, hayırlı bir evlat olur, uzun ömürlü olur, inşallahhh.
slm kızlar nasılsınız
melek 76 cnım tebrik ederim allahım sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah
Çook geçmiş olsunn bol bol dinlen ve stres yapma gayet güzel haftalardasın hamilelik çook yakışmış bu arada :)prepar ağır bi ilaç kaldıramaman normal ben kullanmadım bu tür ilaçları ama dr uma sorduğumda gerek görürsek kullanırsın seni yorar ama bebeğe hiç bir zararı yok demişti ciğer geliştirici bnde yaptırmıştım yaptırıncada bir ohh çekmiştim çok az kaldı sağlıkla oğluşuna kavuşmana kıymetini bil insan çok özlüyoor o minicik hallerini :))
Teşekkür ederim selen sen nasılsın??? Beren çok tatlı bir kız oldu naZlı bir bebekmiş görünüyor.. Dualarını bekliyorum. İnşallah sağ salim gelir bizimki de
MaşşALLAH canım benimm... Besle prensesi kocaman olsunBende hergün iki kase şekerli yoğurt yerdim başka bişey yiyemezdim ama 24.haftamda 1150gr dı.. Çok işe yarıyor yoğurt.. Buarada fazla giremiyorum ablam 12.haftasında düşük yaptı, meğer bebişi ölmüş karnnda kanaması oldu kürtaj falan, onun yanındayım 5 gündür... Görüşürüz canım ALLAH a emanet olunn..
amin canım allahım hepimize sağlık mutluluk versin inşallahbebişinin büyümesine çoook sevindim:) Allah bebişine, sana ve eşine sağlık mutluluk versin.
Çok sevindim inşallah hep böyle güzel haberler duyarız bendede erken doğum korkusu hat safhada şuan..muz ve süt de bebeği besler diyolAr ... Cevize bende başlayım ozaman
MaşşALLAH canım benimm... Besle prensesi kocaman olsunBende hergün iki kase şekerli yoğurt yerdim başka bişey yiyemezdim ama 24.haftamda 1150gr dı.. Çok işe yarıyor yoğurt.. Buarada fazla giremiyorum ablam 12.haftasında düşük yaptı, meğer bebişi ölmüş karnnda kanaması oldu kürtaj falan, onun yanındayım 5 gündür... Görüşürüz canım ALLAH a emanet olunn..
amin canım allahım hepimize sağlık mutluluk versin inşallahbebişinin büyümesine çoook sevindim:) Allah bebişine, sana ve eşine sağlık mutluluk versin.
Çok sevindim inşallah hep böyle güzel haberler duyarız bendede erken doğum korkusu hat safhada şuan..muz ve süt de bebeği besler diyolAr ... Cevize bende başlayım ozaman
Arkadaşlar ben gece yine acilllik oldum... Tuvalet için kalkmıştım ki kanama olduğunu farkettim. Böyle pembemsi Açık kırmızıydı. Doktor hemen geç hastaneye dedi.medicanada nst ye bağladılar hiç bisi çıkmadı herşey normal. Dr kanama rahim ağzından geliyor dedi.yat dinlen dedi zaten kalkınca Akıntı seklinde kan geliyor azar azar.iyce bunalıma girdim. Sabaha kadar uyyamadım..lütfen çok dua edin bana
Arkadaşlar ben gece yine acilllik oldum... Tuvalet için kalkmıştım ki kanama olduğunu farkettim. Böyle pembemsi Açık kırmızıydı. Doktor hemen geç hastaneye dedi.medicanada nst ye bağladılar hiç bisi çıkmadı herşey normal. Dr kanama rahim ağzından geliyor dedi.yat dinlen dedi zaten kalkınca Akıntı seklinde kan geliyor azar azar.iyce bunalıma girdim. Sabaha kadar uyyamadım..lütfen çok dua edin bana
slm kızlar nasılsınız
Ohhhh MAŞŞALLAH umarım hamileliğin boyunca hiiçç sıkıntı yaşamazsın canım... Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almanı nasip etsin RABBİM..
bu çok sevindirici bir haber. inşallah hiç ummadığın akadar güzel bir hamilelik geçirirsin ve Allah sağlıklı bir şekilde bebğini eline almayı nasip eder.
Cok sevindim! Tebrik ederim! Supriz yapmayi cok seviyor bu keratalar:) Insallah cok rahat bir hamilelik geciririsin. Bebegin saglikli, hayirli, sansli olsun insallah!
ohhh çok şükür zaten beklenmedik zamanda geliyo minnoşlar...allah ım inşallah sağlıkla kucağına almanıda nasip eder ...
harika haber !!! tebrik ederim, inşallah sağ salim kucağına alacağın günler de gelirçoook sevindimmm
Gözünaydın ne güzel bi süpriz olmuş sana sağlıklı bi hamilelik geçirip sağlıkla miniğini kucağına alman dileğiyle..
Canım dualarım seninle. Sen moralini yüksek tut yeter ki, hamileliği boyunca kanaması olupta sonuna kadar giden çok kişi var. Bebeciğin sağlıcakla gelecek inşallah.Arkadaşlar ben gece yine acilllik oldum... Tuvalet için kalkmıştım ki kanama olduğunu farkettim. Böyle pembemsi Açık kırmızıydı. Doktor hemen geç hastaneye dedi.medicanada nst ye bağladılar hiç bisi çıkmadı herşey normal. Dr kanama rahim ağzından geliyor dedi.yat dinlen dedi zaten kalkınca Akıntı seklinde kan geliyor azar azar.iyce bunalıma girdim. Sabaha kadar uyyamadım..lütfen çok dua edin bana
merhaba bayanlar, ben de sürekli okuyorum ama yazmaya ancak vakit buluyorum. ikili testimiz temiz çıktı çok şükür. 13 hafta 4 günlükken Lütfü hoca oğlumuz olacağını söyledi :) benim meleğimde oğlandı.. umarım bu yavruma kavuşmak, öpüp koklamak nasip olur.
bugün 15+4 olduk..
kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlarım, size bir sorum olacak: ben 5 haftalıkkenden beri fraxiparine 0,3 kullanıyorum. iğne yerlerimde sertlikler oluyor ve bu sertlikler kaşınıyor. sanki sivri sinek ısırığı gibi kaşınıyor aynı. bu şişikler ilk zamanlarda olmuyordu ama artık her iğneden sonra oluyor. sert bezeler gibi. ben kol, bacak, göbek dönüşümlü yapıyorum iğnelerimi. bunlar normal midir, yoksa bir alerjik reaksiyon falan olabilir mi?
iğnelerin kalp krizi geçirtme olasılığına ben de katılmıyorum, işin tabiatına aykırı. off ne doktorlar var!! ben kan pıhtılaşma sonuçlarımı ailedeki bir kadın doğumcuya göstermiştim de, herşey normal, en ufak problem yok demişti. oysa ki 3 tane mutasyonum var. (mthfr1298 homozigot, pai4g/5g heterozigot ve protein s düşüklüğü) işin ehli bir doktor bulmak da çok önemli. sen kendi doktorunu dinle, gerisini boşver
hamilelere kolay,huzurlu bir süreç ve sağlıklı, zamanında doğumlar diliyorum. bekleyenlere sabırlar ve en yakın zamanda güzel haberi almalarını.. herkese sevgiler
Canım benim doktorumda Lütfü Beydi.
Ben de kalp atışlarını duyduktan sonra 0,3 fraxiparine kullanmaya başladım.
Canım ben iğnemi hap bacağıma yaptım. Benim iğne yerlerimde son zamanlarda sertlikler olmuştu, iğne girmiyordu sertlikten dolayı. Ben de farklı bir yere iğne yapıyordum. Zaten 2 bacağımda da iğnenin girmediği yer kalmamıştı. Sen bacağında ya da kolunda hep aynı yere mi yapıyorsun iğneyi, belki bu nedenle oluyordur sertlikler.
Benim pıhtılaşma değerim mthfr heterozigot, hafif düzeyde ama yine de iğne kullandırmıştı önlem amaçlı Lütfü Bey.
Lütfü bey o zamanlar hacettepe hastanesindeydi. Şu an ayrıldı oradan değil mi?
o zamanlar tahliller için hacettepede hemşiresine yönlendiriyordu, doğumuma da hacettepede girmişti. Şimdi ki şartlar nasıl ? Tahliller için nereye yönlendiriyor. Bir de doğumu nerede yapıyor ? Ben haftaya gideceğim Lütfü Beye. Gerçekten çok iyi bir doktor.
Ne zamandir yazamiyorum. Hep takip ediyorum sizleri ama isten eve kendimi zor atiyorum. Aksamlari yemekten sonra zaten siziyorum:) Cok sukur simdilik hersey yolunda. Bugun itibariyle 13. haftaya girdik masallah! Gecen hafta detayli ultrason ve 3lu test icin kan tahlili vardi. Kan sonucunu almama daha 3 hafta var ama Allah'a bin sukur ultrason soncu iyi cikti. Insallah hep iyi olur. Hersey bir yana, detayli ultrasondan cok korkuyorum. Gecen sefer 23. haftada yapilan detayli da bebegimin rahatsizligini ogrenmistik. Odum kopuyor. Nasil girecegim bir daha ona bilmiyorum. Esimin de benim de dilimizden dua eksik olmuyor. Bazen hevesleniyorum, ilk hamileligimdeki heyecani yasiyorum ama hemen bastiriyorum heyecanimi. Malesef agzim cok fena yandi. Allah bir daha evlat acisi yasatmasin!
Doktorum da sagolsun normal bir gebelik takibi olmayacagini hatirlatti bana. Gerci bu iyi birsey, onlem aldigini, tedbirli oldugunu gosteriyor. Aspirine baslatti gecen seferki preeklamsiden dolayi. 25-26. haftadan sonra 2 haftada bir beni ve bebegin gelisimini takip edecekmis. Preeklamsiyi onceden teshis edebilmek icinmis. Gerci caresi de yok ki! Onceden bulsa ne yapabilecek ki? Simdilik bunlari duusunmemeye calisiyorum. Insallah hersey yolunda gider, dilegim bu yonde. Allah'im isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin, kimseye evlat acisi yasatmasin. Hepimiz saglikla alalim insallah kucagimiza, saglikla buyutelim kuzularimizi...
merhaba bayanlar, ben de sürekli okuyorum ama yazmaya ancak vakit buluyorum. ikili testimiz temiz çıktı çok şükür. 13 hafta 4 günlükken Lütfü hoca oğlumuz olacağını söyledi :) benim meleğimde oğlandı.. umarım bu yavruma kavuşmak, öpüp koklamak nasip olur.
bugün 15+4 olduk..
kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlarım, size bir sorum olacak: ben 5 haftalıkkenden beri fraxiparine 0,3 kullanıyorum. iğne yerlerimde sertlikler oluyor ve bu sertlikler kaşınıyor. sanki sivri sinek ısırığı gibi kaşınıyor aynı. bu şişikler ilk zamanlarda olmuyordu ama artık her iğneden sonra oluyor. sert bezeler gibi. ben kol, bacak, göbek dönüşümlü yapıyorum iğnelerimi. bunlar normal midir, yoksa bir alerjik reaksiyon falan olabilir mi?
iğnelerin kalp krizi geçirtme olasılığına ben de katılmıyorum, işin tabiatına aykırı. off ne doktorlar var!! ben kan pıhtılaşma sonuçlarımı ailedeki bir kadın doğumcuya göstermiştim de, herşey normal, en ufak problem yok demişti. oysa ki 3 tane mutasyonum var. (mthfr1298 homozigot, pai4g/5g heterozigot ve protein s düşüklüğü) işin ehli bir doktor bulmak da çok önemli. sen kendi doktorunu dinle, gerisini boşver
hamilelere kolay,huzurlu bir süreç ve sağlıklı, zamanında doğumlar diliyorum. bekleyenlere sabırlar ve en yakın zamanda güzel haberi almalarını.. herkese sevgiler
slm kızlar nasılsınız
BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 80"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]Eren-Eymen[/TD]
[TD]Erkek-Erkek[/TD]
[TD]09.03.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sinannuray[/TD]
[TD]Vahap Enes[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]Dila[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]05.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]Tuğra[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]06.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Littleangel[/TD]
[TD]Mert Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]18.07.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sudem34[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.10.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maytap[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]18.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Chnb[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maya887[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Tuana2010[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]2009Papatya[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Kız-Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD][/TD]
[TD]25.02.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Horizon[/TD]
[TD]16[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]28.03.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Delicezeytin[/TD]
[TD]13[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17.04.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mulberry8092[/TD]
[TD]12[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26.04.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 95"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 225"]Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Spring85[/TD]
[TD]21.09.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Melekcim senin son adet tarihine göre beklenen doğum tarihi ne zaman oluyor.
Spring sen adet oldun mu canım.
Sudem nerelerdesin seni merak ettim.
süt iznini kullanırsın..Kızlar hepinizi öncelikle çok özledim. Bebekle fırsat bulup bir türlü giremedim. Dila ayın 5inde 4 aylık olacak. Eskiye göre düzeni oturttuk. Şimdilik kendim bakıyorum kızıma. Raporlarla idare etmeye çalışıyoruz. 6 aylık olunca ek gıda ile kolay bakılır diye düşünüyorum. Bakıcı ve anneler arasında gidip geliyoruz. Anneler memleket uzak olduğu için pek istekli değil. Yalnız şansıma okulumuz ikili öğretim oldu. Ben sabahçı olduğum için 7.30da ders başlayacak, 12.30 bitecek. Bütün öğleden sonrayı kızımla geçireceğim inşallah.
Hamile listemiz epey kabarmış, Allah herkesi tamamına erdirsin. Bekleyenlerin de göbüşlerine bebişleri kondursun.
evdeyiz canım saolasın..her an doğumu bekliyoruz..Canım inşallah herşey yolunda gidecek. Şimdi nasılsınız bir problem yok değil mi?
Daha acın çok yeni, daha kızının gidişini bile kabullenememişsindir. İlk zamanlar daha çok can yakacak, daha çok acı çekeceksin. İlk özel günler, ilk kez başka bir bebekle aynı ortama girmen vs. Zaman geçtikçe acın yok olmasa bile o acıyı taşıman daha kolaylaşacak. Allah sabrını veriyor gerçekten yoksa yaşayamazdık, hiçbirimiz akıl sağlığımızı koruyamazdık.
Sana da Allah sabırlar versin.
Geç döllenme olduysa 3 öncesinden kanda çıkmaz hatta adetin gecikse bile çıkmayabilir.
Canım derdinin kesin çözümü olacaksa rahim filmini çektir bence evet zahmetli bir işlem ama anestezi altında yapan yerler var hem biz ne acılara katlandık onun acısı ne ki? Madem Ankara'dasın Prof. Dr. Lütfi Önderoğlu'na bir gitsene Anakara'daki pek çok melek annesi arkadaşımız ona gitmişti ve çok memnunlardı.
Şu yarım gün işi ne iyi olmuş. Kızın annesine fazla hasret çekmeyecek. Allah yardım ediyor işte.
geçmiş ıolsunKıZlar dua edın hastanedeyım ;((kasılma çıktı lekelenmelerımde var .nidilat filan verıyorlsr.durdurmak için
en guzelını yapıyosun yat dınlen bende yata yata belim ağrıyo..bu gunlerı çok arıycaz...bbekler doğunca yatmak ısteyecez kımse yatırmayacakhayırlı cumalar kızlar
allahım inşallah bu mübarek günde bütün dualarımızı kabul eder
dün gece rüyamda kızımı gördüm yeni doğmuş daha emziriyordum emmeyi bırakıp bana gülücükler atıyordu çok tatlıydı
neden ilaca devam etmedin o zaman canım...
kafana takma canım herşeyi zamana bırak en yakın zamanda alıcaz güzel haberlerini inşallah
biz iyiyiz nasıl olalım erken doğum korkusundan bi yere çıkmıyorum kendimi yormuyorum neredeyse hep yatıyorum
inşallah canım bende buradaki herkes için dua ediyorum her sabah ezanında inşallah rabbim dualarımızı kabul eder
canımm inşallah sancıların durur bebeğin 2 - 3 hafta daha sabreder dualarım sizinle
canım nidilatı 36 bitince bıraktım....dozunu yavaş yavaş azalttı dr.Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.. Pre par nidilat ciğer geliştirici derken ağrılar lekelenmeler kesildi şimdi geldim eve.umarım tekrar etmezzzz...
Sudem 34 sende sıkıntılı günler geçirmişin ama şükür yllundaymış herşey Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...sen nidilata devam ediomusun??
Arkadaslar birde bi arkadaş hamile 6 haftalık ... Dr U kesinlikle clexan kullanma demiş güya bebekte böbrek yetmezliği annede kalp krizi yapıyormuş.. Kafam takılmadı diil hani... Birde dün ben preparı kaldıramadım felaket titredim aceba bu ilaçlar bebişlere zarar verirmi??? Tabiki Dr kesinlikle hayır dedi ama ben herşeyi takar oldum
maş. tamda umutların tükendiği an rabbim mucizeni göndermiş...Kızlar adetim gecikti bir test daha yapayım dedim ve hamileyim
4 haftalık tam.
geçmiş olsun...MaşşALLAH canım benimm... Besle prensesi kocaman olsunBende hergün iki kase şekerli yoğurt yerdim başka bişey yiyemezdim ama 24.haftamda 1150gr dı.. Çok işe yarıyor yoğurt.. Buarada fazla giremiyorum ablam 12.haftasında düşük yaptı, meğer bebişi ölmüş karnnda kanaması oldu kürtaj falan, onun yanındayım 5 gündür... Görüşürüz canım ALLAH a emanet olunn..
canım haftalarımız iyi artık...Arkadaşlar ben gece yine acilllik oldum... Tuvalet için kalkmıştım ki kanama olduğunu farkettim. Böyle pembemsi Açık kırmızıydı. Doktor hemen geç hastaneye dedi.medicanada nst ye bağladılar hiç bisi çıkmadı herşey normal. Dr kanama rahim ağzından geliyor dedi.yat dinlen dedi zaten kalkınca Akıntı seklinde kan geliyor azar azar.iyce bunalıma girdim. Sabaha kadar uyyamadım..lütfen çok dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?