Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

maşallah canım
inşallah hamileliğin sonuna kadar sorunsuz ilerler ve sağ salim bebeğini alırsın kucağına

hadi hayırlı olsun canım kafanın dağılması için işe başlaman iyi olmuş ama bebek çalışmalarını da unutma inşallah en yakın zamanda gelir bebeğin göbişine
kayseriye gitmek hem istiyorsun hem istemiyomusun hakkınızda hayırlı ne ise o olsun canım

Mrb arkadaşlar.Bugün doktordaydım.Servikal yetmezlik dediler.Bu durumda olupta bebeğini kucağına alan var mı?Umut verecek mesajlara ihtiyacım var.Ağlamaktan başka bir şey gelmiyor elimden.Ayrıca gebelik için bekle erken dediler ama ben beklemek istemiyorum.Sizler ne dersiniz?

bebeklerimiz bölümüne taşınmak çok şaşırtıcı...

Allah yar ve yardımcıları olsun.İnşallah kuzusunu sağlıcakla mutlu mesut büyütür.Darısı tüm isteyenlerin başına olsun.Tabiiiii benim de.

Eymen bebeğin herşeyi yolunda gider ve kollarına kısa sürede alırsın inşallah Sudem. Allah sana da bebeişine de sağlık versin.

sudem34 canım inşallah bebeğin en yakın zamanda küvözden çıkar hastaneden beraber çıkarsınız allahın izniyle
dualarım sizinle

İnşALLAH sudem ve eymen bebek hastaneden birlikte mutlu mesut çıkacaklardır... Dualarmız onlarla..

kızlar hepinizden Allah gani gani razı olsun...
kendımı o kadar şanslı hisettimki iyiki varsınız...
dua isteyebileceğim yüzünü görmediğim onlarca arkadaşım dua kerdeşim var ne kadar güzel...
rabbime binlerce şükürler olsun...
damdan düşenin halinden damdam düşen anlar..

gelelim bana ve eymene..
dün ben çıktım..
yarın eğer durumu iyi olmaya devam ederse oğlum çıkacak..
evde 24 saat süt sağma telaşı var bebeğime süt vermeye başladılar ama ben yetişemiyorum...
dua edin ne olur göğüslerim açılsın sütüm oğluma yetsin...
sütüm az olduğu için mama takviyesi yapıyolar..
sarılık başlangıcı vardı dün gördüğümde...

maytapcım ciğer geliştiricinin etkisi 2 hafta sürermiş ..
34 haftadan sonra ciğer geliştiricinin etkisi yokmuş..
bebeğimdeki solunum sorunu bendeki şeker dengesizliğinden kaynaklı sanırım..
diğer bebeğimide bu yüzden kaybetmiştim..
bazı bebekler 32 haftada rahat solunum yaparken 40 haftada doğan solunum sorunu yaşayan bebekler oluyormuş..
24 haftada doğan 700 gram 4 aydır kuvezde yaşayan bugün taburcu olacak bebek var düşün..

yanı işin kısası allahın takdiri hafta vs. farketmiyo yaşanacak varsa yaşanıyo..

ayy canım çok sevindim inşallah yarın oğlunda çıkar herşey yolunda gidecek inşallah eymeni çıkınca benim için öp kokla olur mu
canım sürekli duş al birde masaj yap göğüslerine süt bezlerini uyar ki sütün gelsin

Merhaba arkadaşlar
Bugün bebeğimi ve kalp atışlarını gördüm çok şükür.
Ultrasonla 6+1 çıktı bebecik, sata göre 6+2... mutluyum :)

Merhaba arkadaşlar

maşallah canım bebeğine
inşallah hamileliğin sorunsuz ilerler sağ salim kucağına alırsın bebeğini

Herkesin Kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.Sudem ve Maytap iki bayramı bir arada yaşayan dostlarım Allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın,uzun ömürler versin.Tebrik ediyorum.Allah bizlerede nasip etsin:)

Sağol canım benim.. Bebek çalışmaları devam, sadece artık çok düşünmeye vaktim olmuyor, hayırlısı bakalım canım, RABBİM ne zaman ol derse.. Kayseriye gitmeyi istemiyordum, eşimin bütün akrabaları orada, ama gitmemiz eşim için daha iyi olacakmış, yani onunda hayırlısı.. Sen nasılsın canım, nasıl gidiyor, az kaldı bak seninde prensesini koklamana...

Herkese ii bayramlar... Gece 2 de bebeğimîz doğdu...3 kılo adıda çağatay oldu:))
çifte bayram ne güzel maşallah canım oğluna gözünüz aydın allahım uzun ömürler versin oğluna

rabbim doğru zamanı bekliyordur canım inşallah hayırlısıyla gelecek bebeğin..
inşallah canım senin için hayırlısı ne ise o olur..
biz iyiyiz çok şükür canım bu hafta çok zor geçti doğum yaptığım haftadayım ya hep korku yaşadım hergün allahım şükürler olsun diyorum inşallah kızım zamanında gelecek 2 haftayı da atlattım mı rahatlıcam

sudem ve maytap Allah analı babalı büyütsün...

Pek giren yok sanırım siteye:) Adetim geçikti.Tam yedi gün oldu.idrarda test yaptım negatif çıktı.Kanda yaptıracağım ama cuma gününü bekliyorum.Benim için hayırlısını dileyin arkadaşlar.Hayat çok garip.Bugün kaybettiğim bebeğimin muhtemel doğum tarihiydi.Bu acı olayı yaşamamış olsaydık muhtemelen bebeğim kucağımda olacatı.Oysa ben ikinci kez hamilemiyim diye meraktan çatlıyorum.Ne olur benim için dua edin.şimdiden teşekkürler....

Merhaba arkadaşlar. Bayramda kardeşim geldi, bir hafta kaldılar evde iki afacan olunca internete girmeye pek vakit kalmadı hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum.

Senin adına sevindim canım. Taşınmak da inşallah sizin hayırlı olur. Belli olmaz tedbili mekanda ferahlık vardır demişler belki Kayseri'de daha mutlu olursun. Ben de Malatya'dayım gezmeye beklerim.

Canım servikal yetmezlikle bebeğini kucağına alan pek çok kişi var hatta prematüre bebekler bölümünde bununla ilgili bir topik var. Allah dermansız dert vermesin. Yalnız büyük ihtimal bir dahaki hamileliğinde serklaj yapılması yani rahim ağzına dikiş atılması gerekecek bu nedenle hamile kalmadan önce iyice araştırıp takibini bu konularda uzman bir doktora yaptırmalısın.

Merhaba arkadaşlar

Allah mutluluğunu sonuna kadar devam ettirsin arkadaşım.

Herkese ii bayramlar... Gece 2 de bebeğimîz doğdu...3 kılo adıda çağatay oldu:))

Hoşgeldin Çağatay bebek. Maytapcım gözünüz aydın. öyle mi olacak, böyle mi olacak derken bak şimdi bebeğin kollarında. Allah sağlıklı, mutlu, analı, babalı, hayırlı evlat olarak büyütmeyi nasip etsin.

7 gün ciddi bir gecikme kanda mukakkak çıkar. İnşallah hamilesindir.

BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 80"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]Eren-Eymen[/TD]
[TD]Erkek-Erkek[/TD]
[TD]09.03.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sinannuray[/TD]
[TD]Vahap Enes[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]Dila[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]05.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]Tuğra[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]06.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Littleangel[/TD]
[TD]Mert Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]18.07.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sudem34[/TD]
[TD]Eymen[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]16.10.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maytap[/TD]
[TD]Çağatay[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]28.10.2012[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maya887[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]04.12.2012[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD][/TD]
[TD]Chnb[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.12.2012[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Tuana2010[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]2009Papatya[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Kız-Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD]25.02.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Horizon[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]28.03.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Delicezeytin[/TD]
[TD]16[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17.04.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mulberry8092[/TD]
[TD]15[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26.04.2013[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15.06.2013[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 95"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 225"]Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Spring85[/TD]
[TD]16.11.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
SUDEM Gözün aydın canım inşallah en kısa zaömanda Eymen'i kollarına almanın göğsünde emzirmenin tadına varırsın. Bir kere süt gelince arkası geliyor telaş yapma. Belki biliyorsundur ama yine de söyleyeyim Humana Stel tea çayı gerçekten sütü arttırıyor. Bende epey etkili oldu. Bir de bol su iç ve uyu. Uyandıktan sonra göğüslerinin dolduğunu hissediyorsun.

MAYTAP Allah analı babalı büyütsün Çağatay bebek kollarında çok şükür. Gece 2 de doğum oldu demişsin normal doğum mu yaptın?

MELEK 18 İnşallah hamilesindir üzüntünün yerini sevinç alır. Bu tarihler çok can yakıcı maalesef akıldan çıkmıyor.

SPRİNG 85 Senin için bence en en doğru zaman neden mi? Çalışmaya başlamışsın, tayin süreci var, taşınma stresi ilgin tamamen dağılmış. Pek çok arkadaşım hiç beklemedikleri durumlarda hamile kaldılar senin de hamile haberi yakında alırız inşallah.

Ben rapor derdindeyim. Heyet raporu lazım ama bir türlü alamadık. Şimdiye kadar 10 günlük raporları kullandım şimdi heyet almam lazım. Parayla rapor veren bir hastane vardı şansıma kapanmak üzere, rapor vermiyorlarmış. Kaç tane doktordan rica ettik olamdı birkaç kişiyi devreye soktuk bir çare onları bekliyoruz. Olmazsa önümüzdeki hafta bakıcı ile geçirip bir sonraki hafta maalesef çalışmaya başlayacağım. Ama hiç istemiyorum kızım daha çok küçük inşallah rapor alabilirim.

Dila ayın 5 inde 5 aylık olacak. Sadece anne sütü ile besleniyor. Çevremdekiler ek gıdaya başla diyor. Tecrübeli annelere soruyorum siz ne zaman ve nasıl başladınız? Yoğurt meyve püresi?

Ben kalmışım sadece (

Sağol premetecim bende beklerim herzaman, başımın üzerinde yeriniz var.. Ankarayada beklerim yani..

Mayacım canım benim atlatmışsın bak ne güzel, RABBİM hayırlısıyla şu bi kaç haftayıda atlatmana yardımcı olur inşALLAH.. Sonrada prenses kollarında... İnşALLAH....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…