Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canım çok şükür iyiyiz kızımın ismi bi değişiklik olmazsa ELA olacak babası öyle istiyor
ben hazırlığımı 1 ay öncesinden tamamladım kızımı bekliyoruz şimdi

çok şükür sona yaklaştın. artık istediği zaman gelebilir Ela bebek. erken doğum riskin kalmadı. bir an önce sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına. darısı da bizlerin başına

ömür boyu endişeleneceğiz gerçekten. bizim hamileliklerimiz çok zor geçiyor. psikolojik olarak her an endişeliyiz. diğer hamileler gibi olmamız mümkün değil. ömür boyu kaybetme korkusu zirvede olacak bizler için, bir kez kaybetmenin ne olduğunu tattığımız için..
ben de sürekli kabus görüyorum, çeşitli şekillerde kaybediyorum bebeğimi, sonra uyanınca şükrediyorum rüyaymış diye.
inşallah bu sefer sağlıkla yaparız doğumlarımızı. inşallah detaylı ultrasonun çok yolunda gider ve rahatlarsın. ben plasentanın ayrılmasından kaybettim oğlumu 34. haftada. ultrasonla 1 saat öncesinde bile anlaşılamayan birşey. yani oluveriyor, önceden bilmemize imkan ve ihtimal yok. o yüzden de endişelerim doğuma kadar devam edecek, haftlara arttıkça çoğalıyor korkular. ama her hamilelik birbirinden farklı diyorlar işte. yıldırım aynı yere 2 kez düşmezmiş. umarım öyle olur.. sevgiler canım..

canım bencede o kadar takılma bu konuya bende tedbir amaçlı kullanıyorum ve doktorum son kontrolümde artık iğneler ilk 3 ay kullanılacak sen kesebilirsin iğneyi dedi.allah a emanetiz canım hakkımızda hayırlısı olsun...

canım çok şükür iyiyiz kızımın ismi bi değişiklik olmazsa ELA olacak babası öyle istiyor
ben hazırlığımı 1 ay öncesinden tamamladım kızımı bekliyoruz şimdi

canım biz eylüle ela koyacaktık vazgeçmiştik yine kızımız olursa adı ela olacak demiştik.şimdi kesin ela koyacaktık kızıma ama son anda vazgeçtik kaynım nişan yaptı ismi ela o yüzden eşimle vazgeçtik 2 tane ela olmasın diye.ben koyamıyorum sen koy elayı ...çok güzel bir isim...

sağol canım allahın izniyle sende ayrıntılı ultrasonda güzel haberler alacaksın canım sakın moralini bozma hep güzel şeyler düşün ben hamileliğim boyunca kötü şeyleri aklıma getirmedim hiç çok şükür herşey yolunda gidiyor maşallah inşallah seninde herşey yolunda gidecek ve sağ salim bebeğini kucağına alacaksın allahın izniyle
çok şükür sona yaklaştın. artık istediği zaman gelebilir Ela bebek. erken doğum riskin kalmadı. bir an önce sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına. darısı da bizlerin başına

sağol canım evt sona yaklaştık az kaldı kızımızı bekliyoruz doğum heyecanı sardı şimdi beni
inşallah sizlerde bugünleri göreceksiniz allahın izniyle rabbim hepimizin yardımcısı olsun

sağol canım ben yanına bazen ikinci bi isim düşünüyorum ama yanına yakışan pek isim yok tek başına daha güzel sanki
şimdi ne düşünüyorsunuz kızınızın ismini

Canım işe başlayalı 3 gün olmuş bile inşallah bu süreç sen ve kızın için kolay geçer. Allahtan okul yarım gün fazla ayrı kalmayacaksınız. Şu anki durumunuz nasıl bilmiyorum ama düzeniniz öyle değilse artık her istediği zaman değil saatli olarak emzirmeye alıştırman gerekir. Böylece okula giderken emzirirsen bir öğünlük süt bırakman yeterli olur gelince de hemen emzirirsin.

Sayfayı her açtığımda acaba doğumm haberini mi veriyor diye okuyorum yazdıklarını ama anlaşılan senin kızın hiç acelesi yok eee baksana annesi ona çok iyi bakıyormuş, güzel güzel kilo aldırıyormuş, keyfi çok yerinde biraz daha beklesin bakalım.

Canım bu doktorlar alanında en iyi olanlar , bizim gibi yüzlerce hastayla uğraşıyorlar, onlara güvenmekten başka çare yok. Üstelik senin oğlunu kaybetme sebebinin kan pıhtılaşması olduğu da kesin değil. Zaten bu iğne ve genetik mutasyonlar konusunda doktorlar hemfikir değil, hepsi başka başka şeyler söylüyorlar, açıkçası ya tutarsa şeklinde bir tedavi uygulanıyor. Bunları yazıyorum ama ben aynı durumda olsaydım yine de iğne kullanmak isterdim, kendimi o zaman daha rahat hissederdim herhalde.

Haklısın hamilelik boyunca hiç endişeler bitmiyor, doğumla da hiçbirşey değişmiyor kaybetme endişesi had safhada devam ediyor. Preeklemsinin ilaç tedavisi var canım , başlangıç seviyesinde tespit edilirse tansiyon ilaçlarıyla kontrol altında tutulabiliyor. Sen şimdi bunları hiç düşünme inşallah herşey çok güzel olacak, hiç bunlara gerek kalmayacak.

BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 80"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]Eren-Eymen[/TD]
[TD]Erkek-Erkek[/TD]
[TD]09.03.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sinannuray[/TD]
[TD]Vahap Enes[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]Dila[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]05.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]Tuğra[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]06.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Littleangel[/TD]
[TD]Mert Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]18.07.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sudem34[/TD]
[TD]Eymen[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]16.10.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maytap[/TD]
[TD]Çağatay[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]28.10.2012[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maya887[/TD]
[TD]38[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]04.12.2012[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD][/TD]
[TD]Chnb[/TD]
[TD]37[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.12.2012[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Tuana2010[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]2009Papatya[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Kız-Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]25.02.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Horizon[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]28.03.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Delicezeytin[/TD]
[TD]18[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17.04.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mulberry8092[/TD]
[TD]17[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26.04.2013[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15.06.2013[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 95"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 225"]Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Spring85[/TD]
[TD]16.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Melek18[/TD]
[TD]01.12.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

dün doktora gittik allahıma şükür ki bebeişimi sağlıklı kıpır kıpır büyümüş gördüm....
16.5 cm ve 168gr olmuş...
bu arada allahın izniyle bir kızımm daha olacakmış :)
babamız ve kızım buna çok sevindi....

bide kasık ve bel ağrılarım için doktor normal dedi..alttan baktı akıntı biraz fazlaymış..antibiotik verdi enfeksiyon ilerlemesin diye...rahim ağzı uzunluğunu ölçtü oda normalmiş...
kaybım olduğu için biraz dikkatli olmam gerekliymiş..fazla ayakta kalmak ve fazla iş yapıp yorulmak yokmuşş....bunada biraz evham yapsamda iyiyim hamdolsun..
Allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....

chnb bugün sezeryan ile doğum yaptı kızlar arda bebek şu an kollarında .cümleten hayırlı olsun rabbim bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

evet canım, zaman çabuk geçiyor gerçekten :)
Lütfü hocaya mail attım fakat cevap gelmedi, genelde cevap verir. Mai adresimi değişti acaba. Sende varsa maili bana özelden yazarsan çok sevinirim.
Özlemimsinde artık ilk 3 ay kullanılacakmış diyor. Acaba bu sebepten dolayı mı bırakabiliriz diyor Lütfü Hoca. Bir sor istersen, belki de iğne konusundaki değişiklikler doktorlar tarafından uygulanmaya başlamıştır.

sağol canım,bebeciklerimiz Allaha emanet.
senin mutasyonun neydi ? Şu an iğne kullanmıyor musun peki ?

Premetecim, inan ilk hamileliğim ikincisinden daha güzel geçmişti. O kadar rahattım ki her yönden, kan pıhtılaşmasından dolayı bebeğimi kaybettiğime hiç inanamadım ben.
Hatta Duru da iğne ve asprin kullandığım için o kadar rahatsızdım ki, bebek etkilenecek ilaçların yan etkilerinden diye.
Hele doğumda kanamam olacak diye ailecek korkmuştuk. Kardeşim şehir dışından gelmişti doğuma, acil bir şey olursa kan vermek için.

Ama şimdi iğne kullanmıyorum yine içim rahat değil. Valla bir tuhafım.
Şu an için iyi gidiyor hamileliğim.
Diğerlerinden bir farkı yok.
Yine bulantım yok.
Yorgunluk ve uyku hali yoğun bir şekilde var.
12. haftada kontrolüm var, iğne konusunu tekrar konuşacağım doktorla, eğer zararı yoksa kullanabilirim diyeceğim. Bakalım ne diyecek çok merak ediyorum.
Kan tahlili yapılsa düzenli olarak, kan akışına bakılsa, pıhtılaşma için d dimer değerine bakıyordu hemotologlar mesela. Acaba iğne kullanıp kullanmayacağıma bu şekilde daha net karar verilemez mi ?

canım gözünüz aydın olsun, çok mutlu oldum :)
Hoşgelmiş güzel bebeğimiz :)
Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum güzel bebeğimize...

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar
Bayağı uzun bir zaman oldu foruma giremiyorum. Günler çok çok çabuk geçiyor. Eski arkadaşlar beni tanır.İş, ev ve küçük kuzucum yoğunluktan 6 aydır hiç giremiyorum foruma. Kızım Zeynep 16 aylık oldu. Daha dün gibi geliyor doğduğu gün. Biz iyiyiz. Forumu açtığımda ilk işim Hamileler ve doğum yapanlar listesine bakmak oluyor. Çok sevindim. Hamilelerimiz çoğalmış. sudem34, maytap ve chnb hayırlı olsun. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yavrularınızı. Hamile arkadaşlara da Allah sorunsuz ve çok iyi bir hamilelik dönemi yaşatsın. Kendinize İyi Bakın.

Son düzenleme:

canım bugün kontrolümüz vardı doktor 1 hafta 10 gün daha bekleyebiliriz eğer doğum olmazsa suni sancıyla doğum yapıcamkireçlenme baya ilerlemiş durumda salı günü kontrolüm var yine bakalım hayırlısı sağlıkla gelsin bebeğim yeterki inşallah suni sancıya gerek kalmadan kendisi gelir kızım inşallah artık günde 2 saat yürüyüşe başladım doğum başlaması için

chnb bugün sezeryan ile doğum yaptı kızlar arda bebek şu an kollarında .cümleten hayırlı olsun rabbim bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Masallah Arda bebege! Allah saglikli, mutlu, uzun bir omur versin. Gozu aydin olsun chnb'nin. Doya doya koklasin kuzusunu...

Insallah sen de cok rahat bir hamilelik gecirirsin, zamanli, saglikli gelir bebegin. 'Eksik dua etme' diyorlar bana surekli, ben de 'insallah saglikla buyuturum, esimle beraber koca adam oldugu gunleri, mezuniyetlerini, muruvetini, colugunu cocugunu bile gorurum' diye dua ediyorum simdiden:) Allah hepimize nasip etsin o gunleri de gormeyi. Diken ustunde olunca dualar da boyle uzun vadeli oluyor:) Bazen ozeniyorum hamileliginde hic sorun yasamayanlara. Is yerinde bir arkadasim hamile, daha 7 haftalikken doktora bile gitmeden once herkese ilan etti hamile oldugunu. Arkadaslarim benim basima gelenleri bildikleri halde bebek gelmeden babyshower filan yapiyorlar. Insanin basina talihsiz bir olay gelmeden kotuyu dusunmuyor. Allah kimseye vermesin. Oyle olabilmeyi, ilk hamileligimdeki rahatligimi ve hatta cahilligimi ozluyorum ama napiyim! Boyle oldu. Insallah bundan sonrasi guzel olur. Ne mutlu ki bebeklerimizi bekliyoruz. Allah isteyen herkese versin, hicbirimize evlat acisi bir daha yasatmasin. Insallah guzel olacak hersey hepimiz icin.

Amin canim, insallah! Elimden geldigince olumlu dusunmeye calisiyorum. Kendimi mesgul etmek ise yariyor. Insallah olumlu da gider. Masallah senin kizina da. Gun saymaya baslamissin, yakinda senin de mujdeni alacagiz insallah.

Amin canim, insallah! Yakinda is tempomu da azaltacagim. 24. haftadan itibaren insallah haftada 3 gun calisacagim. Dinlenmek de belki caydirici olur preeklamsi icin, ne bileyim. Insallah doktorun yatak istirahati vermesine gerek kalmaz, hic cikmaz preeklamsi. Neyse once onumuzdeki maclara bakalim:) Hayirlisiyla su ultrasonu atlatalim once...

Kizlar, moralim bozuldu Birkac gundur sol kulagimda su var gibiydi, aklima takildi, bu sabah aile doktoruna gittim. Orta kulakta su birikmis. Zamaninda burnum tikanmis olabilirmis, o yuzden olmus vs vs...Ilac verdi, guvenli dedi ama korktum biraz. Enfeksiyon yok dedi ama usutursen, bir mikrop kaparsan enfekte olabilir dedi. O yuzden bu sudan kurtulmam lazimmis. Ama birkac gun bekle, kulaginda agri olursa al dedi. Enfeksiyon olursa antibiyotik kullanmak zorunda kalirmisim( Uff! hic istemiyorum ilac kullanmayi. Melegimde de 11 haftalikken nezle olmustum, 15 gun evde yatmama, o kadar kendime dikkat etmeme ragmen enfekte olmus sinuzite cevirmisti. sonra da 2 kutu antibiyotik yutmustum. Sonrasinda da bebegimde rahatsizlik cikinca acaba antibiyotikten mi diye dusundum durdum tabi. Doktorlarin hepsi 'hayir ondan degil, o antibiyotigi bir suru hamile kadin kullaniyor, guvenli ve hicbirinde birsey olmuyor, literature gecerdin' filan dediler ama hicbir zaman bilemeyiz ki! Allah'im nolur yine ilac kullanmak zorunda kalmiyim. Onumuz kis. Kendimi ne kadar korusam da geliyor buluyor beni! Napicam ben simdi? Doktorun verdigi ilaci jinekologuma sordum, guvenliymis ama kullanmak istemiyorum. Sali gunune KBB'den randevu aldim, bir de ona gostereyim. Insallah daha da canimi sikmaz!Icimde kotu bir his var, insallah yaniliyorumdur.

maşallah sana ve bebeğine. güzel kızını inşallah sağsalm kucağına alırsın :)

maşallah, çok şükür :) allah analı babalı uzun bir ömür versin :) darısı başımıza inşallah :)

canım, dün kontrolüm vardı ve Lütfü hoca iğneye,aspirine, folbiole devam dedi. ben de iğneyi kesmesini hiç istemediğim için hiçbirşey sormadan tamam dedim. zaten o sertlikler ve kaşıntılara da alıştım. alerjik bir durum değil sanırım çünkü kötüye gitmiyor, hep aynı. iğneyi gündüz yapıyorum akşamına şişiyor ve kaşınıyor, sonra 3-4 günde sönüyor. alerjik olsa yayılırmış. neyse bende 3 tane mutasyon olduğu ve bir tanesi de homozigot olduğu için iğneye devam demesi beni rahatlattı. benim bildiğim mail adresi şu: info@lutfuonderoglu.com Umarım en yakın zamanda cevap yazar.

seninki erken gelecek diye korkarken meğer hiç çıkmaya niyeti yokmuş :) umarım en yakın zamanda güzel güzel, sağlıkla gelir

bende çok şaşırıyorum babyshower yapanlara, nasıl da eminler sağlıkla doğuracaklarına diye.. bizse hayal kurmaya bile korkar olduk.. ben de ilk hamileliğimdeki rahatlığımı özlüyorum çok. inşallah sağlıkla doğurup büyüttüğümüz günler de gelir

kontrolümüz yolunda geçti çok şükür. 21 haftayla uyumlu ve 400gr. bebeğim :)) detaylı da inceledi doktorumuz ve herşey yolundaymış. yolu yarıldık, haftalar ilerledikçe korkular artıyor ama onu kucağıma alabilmek için bütün korkulara katlanırım. yeterki sonu güzel olsun. hamilelerimize huzur ve sağlık, bekleyenlere en yakın zamanda müjdeli haberi vermelerini dilerim.

bizimde bugün kontrolümüz vardı.herşey yolunda çok şükür 6 aralığa sezeryan günümüzü aldık tabi minnoşum erken gelmezse ...nst ye girdim hafif sancı çıktı doktorum haftaya yine bakalım nst dedi bakalım kısmet.gebeliğimin başında bebiş son adetle uyumlu değildi küçüktü haftamızı ona göre ayarlamıştı fark kapandığı için yine son adete göre verdi sezeryan tarihimizi.hakkımızda hayırlısı olsun...öptük sizi canlar...

çok az kalmış, ne güzel :) sağlıklı sıhatli kavuşun inşallah birbirinize

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamamıştım sayfaya.

Ben 14 kasım 2012 çarşamba günü kontrolü 11.15 te randevuya gittim. 3 cm açılmam olmuş. Acil sezaryene alındım. 36 artı 4 te oğlum Ahmet Arda doğdu. 3700 gram 53 cm... Allahım tüm bağrı yanık annelere nasip etsin. Amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…