Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Kizlar bugun usg ye girdim daha cok kucuk kesem doktor zor gordu ama zaten abdominal bakti.. 8.9 mm ymis.. 10 gun sonra bakalim yine dedi.. Hayirlisi kizlar, dua edinde bebisimi goreyim :-(

Canım 6 haftalık bebeğin kalp atışları duyulabilirmiş demek ki bebeğin çok küçük henüz . 10 gün sonra sesini duyarsın merak etme. İnsallah zamanı geldiğinde de sağlıklı sıhhati bebeğini kucağına alırsın. Bebeğin kaç haftalık? Bu arada senin adına çok sevindim. Kızlar Allah hamilenin duasını kabul edermiş. Bizler için dua edin sağlıklı hayırlı evlatlara sahip olalım diye.

hayat ınsanlara neler gosterıyor.ınsan basına gelmeden cogu seyın farkında olmuyor.boyle sayfaların varlıgından bıle haberım yoktu takı 15 gun once bebegımı kaybedene kadar.allah herkese yardım etsın.

Tutamadım ellerini
Sarıp da doyamadım
Öpemedim gül tenini
Sevip de kanamadım

Son düzenleme:

Maalesef aramızdasın,keşke olmasaydın ama hoş geldin..buradaki herkes aynı üzüntülerden geçtigeçiyor.İnşallah burada yaşadıklarını paylaşmak sana iyi gelir,Allah sabırlar versin.

Kızlar bir süredir uğrayamıyorum topic'e, çalışmaya başladım biraz yoğunum,ama gördüğüm kadarıyla kimse fazla uğrayamıyor,herkes bir koşuşturmacada sanırım..oğlum gideli tam 39 gün oldu..hayat yoğun bir şekilde devam ediyor ama oğlum bir an aklımdan çıkmıyor..Tek isteğim bugünler bir an önce geçsin..Yarın Dr kontrolüm var,erken doğum sebebimi öğrenebilmek adına bir takım testler isteyecek sanırım ve bakalım neler söyleyecek

Merhaba arkadaşlar bir süredir topiğe yazmaya fırsat bulamadım. Geçen hafta eşimin anneannesi vefat etti cenazeye gittik geldik. Yolda Tolga hastalandı orta kulak iltihabı olmuş, çok ateşlendi,bir kaç günümüz hastanelerde geçti, serumlarla ancak toparlanabildi yavrum. Bu arada ben de fena halde gribim ama ne kendimi dinlemeye ne de dinlenebilmeye vaktim yok. Bu hafta işe de başladım hasta hasta gidip geliyorum. Evde yığılı iş var ama kolumu kıpırdatacak halim yok. Bizde durumlar böyle inşallah siz iyisininizdir.

Canım belki ayın 15'ini beklememiştir Bahar, belki şimdi kollarındadır. Değilse de çok çok az kaldı sende heyecan doruktadır. Allah adıyla yaşatsın. Yüreğinizdeki kara kışı kovsun yüreğinize de, evinize de tekrar baharı getirsin minik Bahar.

Allah sabır versin. Sabır dilemekten başta denilebilecek birşey, sabretmekten başka yapılabilecek birşey yok maalesef.

BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 80"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]Eren-Eymen[/TD]
[TD]Erkek-Erkek[/TD]
[TD]09.03.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sinannuray[/TD]
[TD]Vahap Enes[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]Dila[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]05.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]Tuğra[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]06.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Littleangel[/TD]
[TD]Mert Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]18.07.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sudem34[/TD]
[TD]Eymen[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]16.10.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maytap[/TD]
[TD]Çağatay[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]28.10.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Chnb[/TD]
[TD]Ahmet Arda[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]14.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maya887[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]25.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Ela[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.12.2012[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD][/TD]
[TD]Tuana2010[/TD]
[TD]Yağız Kaan[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]2009Papatya[/TD]
[TD]Beren-Kerem[/TD]
[TD]Kız-Erkek[/TD]
[TD]28.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Nehir[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Horizon[/TD]
[TD]Güney[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]05.03.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Defnoşum[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.03.2013[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

HAMİLELERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Delicezeytin[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mulberry8092[/TD]
[TD]38[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.04.2013[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]15.06.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek18[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]08.08.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Spring85[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[/TABLE]

Gitti canımın cananı
Bıraktı beni yaralı
Lokman gelse tabip gelse
Bulamaz derdime çare
Gelsin canımın cananı
Odur derdimin dermanı

çok özledim minik kuzum acelen neyde de geldin erkenden ve gittin hemen.nerdesin annem dayanmak nekadar zor bır bılsen miniğim.hayatım boyunca tasıyamayacagım kadar ağır bı yu bırakıp gıttım kuzum.seni koruyamadıysam eger affet benı annem affet bu mubarek gunun hatrına affet miniğim.keske yanımda olsan sılsen gozyaslarımı...

Son düzenleme:
Sevgili premete koydugun liste araniza biz yeni katilanlar icin buyuk bir umut veriyor.ALlahim biz sirada bekleyenlerde en kisa surede listeye eklenir iyisallah..

Canim dualarim hep sizle.. RABBİM hepimize hayirlisiyla saglikli uzun omurlu hayirli evlatlar nasip etsin inşALLAH.. Doktora gideli 9 gun oldu canim o zaman karindan bakti vajinal baksam rahat gorunur ama gerek yok zorunlu olmadikca tavsiye etmiyorum dedi,karnimdan bakti 5 .haftandasin sat a gore demisti.. Pazartesi randvum ama goremeyecegim diye oyle korkuyorumki.. Oglumu kaybedeli 2 yil oldu nerdeyse..

Ah arkadasim dayanmasi cok zor,benimde daha 40 im yeni oldu.HIc unutmucaz hem bir kambur eksik olacak ustumuzde ama ben inaniyorum hepimiz atlaticaz.Allahim guzel gunler ferahliklar verecek bize de.O gunleri dusunmeye calis.Sanretmemiz lazim..

Bende senin gibi af diliyorum surekli bebegimden,benim sucum diorum.ama eminim sende bende elimizden geleni yapmisizdir hamileligimiz boyunca,hic bir seyi eksik etmemisizdir,ama olmadi iste,ne yazikki hersey elimizde degilmis..

Âmin...Allah hepimizin yardımcısı olsun...
En yakınlarımız bizim acımızı anlıyor ve acımızı birlikte yaşıyoruz,ama geri kalan çevremiz ilk öğrendiğinde üzülsede 5 dakika sonra unutup bizdende aynı şeyi bekliyor,sanki unutabilirmişiz gibi

Hayırlı haberler olsun inşallah...

Başınız sağ olsun.Allah sıralı ölüm versin

Sevgili premete koydugun liste araniza biz yeni katilanlar icin buyuk bir umut veriyor.ALlahim biz sirada bekleyenlerde en kisa surede listeye eklenir iyisallah..

Basiniz sagolsun arkadaslar. Allah sabir versin. Allah en kisa zamanda yaraniza ilac olacak, saglikla kucaginiza alacaginiz bebekler versin size. Guzel gunler gelecek.

Ben de zaman bir an once gecsin gitsin istiyordum ilk baslarda. Yeni bir bebek icin beklemek, umudunu canli tutmaya calismak cok zor geliyordu. Ama hersey daha iyi olacak, yeniden mutlu olacaksin. Acin hicbir zaman gecmeyecek, boyle birsey mumkun degil ama hersey yeniden gozune guzel gelmeye baslayacak. Umarim doktordan hayirli haberler almissindir. Sebebi belli olunca ona gore bir tedavi izlenir bir dahaki hamileliginde ve kontrol altinda oldugun icin guzel gecer bir sonraki hamileligin.

Basiniz sagolsun canim. Cok da gecmis olsun sana da Tolga'ya da. Havalarin bir iyi bir kotu olmasi sizi vurmus anlasilan. Tam ise basladigin zamana denk gelmesi de kotu olmus. Umarim simdiye atlatmissinizdir.

Canim benim kizin keyfi yerindeymis, hala gelmedi, 15'ini bekledi:)Oyle heyecanliyiz ki anlatamam! 24 saatten az kaldi kizima kavusmama. Insallah saglikla alirim kucagima, saglikla buyur guzel bebegim. Yazdiklarin duygulandirdi beni. Gercekten de kizim hamile kaldigim andan itibaren solan gonlumuze bahari getirdi. Allah daim etsin!

Premetecim öncelikle başın sağolsun ve Tolga ile sana çok geçmiş olsun..Umarım daha iyisinizdir.

Hayırlı haberler olsun inşallah...

Maalesef arkadaşlar henüz hayırlı bir haber yok,doğumdan sonra kalan dokular varmış hala,onların temizlenmesi için küçük bir operasyon geçireceğim yarın,artık bir sonraki randevuya kaldı test işleri..

Delicezeytin inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın güzel kızını,güzel haberlerini bekliyoruz..

merhaba kızlar nasılsınız
biz iyiyiz allahıma binlerce şükür olsun 4,5 aylık olduk kızımla ilgilenmekten buraya giremiyorum pek ama aklım hep sizde
pınar canımmm çok sevindim allahım inşallah sağ salim kucağına almayı nasip eder
aramıza katılan arkadaşlarımız var allahım size sabırlar versin inşallah en yakın zamanda hamile haberlerinizi alırız

Kizlar RABBİME şükürler olsun miniğimizi gördük, pit pit kalbini dinledik, gözlerim doldu ağlamamak icin zor tuttum kendimi.. ALLAH im hayirlisiyla sag salim kucagima almamida nasip etsin inşALLAH.. Henüz 6+3 günlük.. Yalniz bana ilac falan vermedi kullanmam icin, bu zamanlar kullanilan ilaclar vardi.. Neydi bilen varmi??

Heyecan dorukta ne güzel,Allah'ın izniyle yarın kucağında olacak kızın,şimdiden tebrikler,darısı isteyen herkezin başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…