Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Bekleme süren doldu gebelik düşünebilirsin dedi ana hiç cesaretim yok korkuyorum kilolarımı tam veremedim ve karnımda kaşığımda ağrılılar oluyor ara ara herhalde idrar yolu enfeksiyonundan. Antibiyotık ve fitil verdi yine bakalım

Ben hamileyken bilmiyordum Can'ım böyle bir problemim olduğunu lekelenme oldu 3. Ayda normal dediler Protestan verdi yat falan da demedi üstelik sonra kanamalar sürünce yatak istirahatı verdi işte 3 ay yattım sonra anidem suyum geldi bilsem böyle özel durumum olduğunu belki daha farklı olurdu sen kendine dikkat et gerisi allahtan kötü seyler getirme aklına bende tam bilmiyorum neyin ne olduğunu

Bende aynen 6 ay oldu bekleme süren dolmuş dedi işte ama ben hazır Değilim kimisi 1 yıl dijor
Acele etmek istemiyorum ama bu işin ilacı bu galiba

Kesinlikle canım bebeğim olmadan atlamam galiba bnmde 3ay sonra doluyor hakkımızda hayırlısı olsun

Ben süreyi doldurmus. Olsamda cesaret edemiyorum allahım nasip etsin hepimize ne çok isterim bende yeniden hamileyim diue buraya yazmayı ancak iyi hazırlanmam lazım önce kiloları verelim

Can'ım senin iki kaybın da erken doğum mu oldu normal mi Sezeryan mı? Bana bir Dr 6 ay dedi Başka bir Dr 1 sene sonra demişti.
Biri 16 haftalık biri 20haftalıktı ikiside normal doğum oldu..haziranda 5ay doluyor ozaman kontrole gideceğim bakalım ne diyecek

Ben süreyi doldurmus. Olsamda cesaret edemiyorum allahım nasip etsin hepimize ne çok isterim bende yeniden hamileyim diue buraya yazmayı ancak iyi hazırlanmam lazım önce kiloları verelim
10kg fazlam spora başladım 20gün oluyor dahiliyeye gittim testlerimi yaptırdım d vitamini,kan ilacı içiyorum birde insülin direncim çıktı onun için bir hap yazdı onu kullanıyorum aptt yüksek çıktı hematolojiye yönlendirdi randevu bulabilirsem orayada gideceğim. Allah yardımcımız olsun inş.senin nekadar oldu kaybedeli

Benimde 7 ay oldu Can'ım aynen benim de 10 kg fazlam var bende spor diyet veriyorum hızlı bir şekilde. Cok iyi yapmışsın spor cok güzel toparlayacak benim de 2 ay bitti spor hem kafamızı dağıtıyor. Bem

Ben de enfeksiyon için ilaç fitil kullanıyorum. En önemlisi psikolojimiz o hazır olduğunda beden de hazır olacak rabbim ol diyecek ve olacak yalnız bir dip not ben sigaraya başladım önceden içmiyordum şimdi 6 aydır içiyorum günde en fazla 5 tane ama hayata tutunduk işte bir şekilde napalım isyan etmedik ümidimizi kaybetmedik

Aynen öyle canım idrar yollarımda da enfeksiyon çıktı onun içinde ilaç içiyorum. Böyle tedavilere başladığım için kendimi daha iyi hissediyorum aslında.bende hamileliklerimden önce içiyprdum bebeğimi kaybedince bende geri başladım içiyorrum yani hamile kalınca bırakırım ama içmem

Merhabalar arkadaşlar öncelikle Rabbim sabırlar versin. Bende tüp bebek yöntemiyle Rabbimin izniyle hamile kaldım önceleri ikiz diye çok mutlu oldum fakat daha sonraları hayatım zindan oldu tabi bebeklerimin sevgisi ayrı bir konu bebeğimin birinin suyu gelmeye 12. Haftamdan başladı taki 27+2 günlük doğurana dek bu süre zarfında enfeksiyon kaptım(crp,esbl,vs) 2 aya yakın hastanede kaldım bebeklerimi 27+2günlük doğurdum oğlum 4 kızım 7 gün yaşadı oğlum 900grm kızım 970 grm dünya ya geldi ama olmadı bebeklerimde 4.evre beyin kanaması,akciğer kanaması, enfeksiyon sarılık vb. Sorunlar çıktı oğlumun suyu olmadığı için fiziksel anomali olmuştu ayağında ve başında ufak defek problemler vardı. Daha yeni gömdüm kuzularımı içim yanıyor ama takdir İlahi dayanması çok zor ama şükür. Benim sormak istediğim Rabbim kimseye yaşatmasın benim(bizim) yaşadıklarımızı ama aranızda hikayesi bana benzeyipte bebekleri kurtulan var mı Allah'ın izniyle?

merhaba arkadaslar bende erken dogumla bebegımı kaybettim ve sımdı melegımın kardesıne hamıleyım ınsallah sag salim alırım bebegımı kucagıma Rabbim bizlere aynı acıyı bıdaha yasatmasın sızlerde ıcınızı ferah tutun Rabbim saglıklı gebelıkler nasib etsin sizlerede

Merhaba canım başın sağolsun Allah bir daha yaşatmasın inş bende ilk bebeğimi 16haftalıkken suyumun gelmesi sonucu kaybettim rahim ağzı yetmezliği sorunun olabilir 2.hamileliiinde mutlaka dikiş attır bebeklerinin sorunlarıyla ilgili bi bilgim yok inan suyu bittiği için bebekler de öyle anormallikler oluyor doktorlar ne dedi peki

Allah(cc) razı olsun doktorlar ölüm sebepleri olarak erken doğum dediler suyumu durduramadılar ve ben erken doğum yaptım

Sizinde başınız sağolsun çok üzülüyorum böyle şeyleri duyunca Rabbim sabır versin

Hangi tedavi yöntemleri varsa hepsini deniycem serklaj vb.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…