- 3 Ekim 2015
- 46
- 10
- 88
- 40
Günaydin arkadaslar. Hepinizin başı sagolsun oncelikle. Rabbim tekrar evlat sahibi olmayi nasib etsin. Rahminde anomali olup erken dogum yapan arkadaslara bi sorum olacakti. Benim rahmimde de septum yani perde vardi. Bunu bir dusukten sonra ogrendim. Daha sonra histeroskopi gecirdim ve septum alindi. Ameliyattan bir sene sonra ancak hamile kalabildim. Su an hamileyim ama cok tedirginim. Ultrasonda hala rahmim perdeli gorunuyor. Doktorum hepsini almanin risk oldugunu bu yuzden hala bi kismk duruyor ama bu erken doguma neden olmaz diyor. Ama gittigim tum doktorlar rahmin ikiye bolunmus diyor. Erken dogum yapmaktan cpk korkuyorum. Rahminde anomali olup bebegini kaybeden arkadaslar hamilelik surecinde bi sorun yasamismiydiniz, kanama vs. Belirtisi oldu mu yani?
Nasıl mayalıycaZ direk aktivya alıp yiyelim geçirir mi kiİdrar yolu enfeksiyonu için mucize bi çözüm buldum . Şuan gebe olan bi arkadaşımda da vardı enfeksiyon kullandı ve geçti activia yoğurtla mayalanan yoğurt . Mucize gibi bişey .
Aynen katılıyorum sana çevremde okdar çokki hamile banada 3ay olacak kaybedeli nir yandan deli gibi istiyorum bir yandan korkuyorum ama nezaman korkacağız bir yerden başlamak gerek. Allah yardımcımız olsun meleklerimizin kardeşlerini göndersin
Kesinlikle canım bebeğim olmadan atlamam galiba bnmde 3ay sonra doluyor hakkımızda hayırlısı olsunBende aynen 6 ay oldu bekleme süren dolmuş dedi işte ama ben hazır Değilim kimisi 1 yıl dijor
Acele etmek istemiyorum ama bu işin ilacı bu galiba
Can'ım senin iki kaybın da erken doğum mu oldu normal mi Sezeryan mı? Bana bir Dr 6 ay dedi Başka bir Dr 1 sene sonra demişti.Kesinlikle canım bebeğim olmadan atlamam galiba bnmde 3ay sonra doluyor hakkımızda hayırlısı olsun
Kesinlikle canım bebeğim olmadan atlamam galiba bnmde 3ay sonra doluyor hakkımızda hayırlısı olsun
Biri 16 haftalık biri 20haftalıktı ikiside normal doğum oldu..haziranda 5ay doluyor ozaman kontrole gideceğim bakalım ne diyecekCan'ım senin iki kaybın da erken doğum mu oldu normal mi Sezeryan mı? Bana bir Dr 6 ay dedi Başka bir Dr 1 sene sonra demişti.
10kg fazlam spora başladım 20gün oluyor dahiliyeye gittim testlerimi yaptırdım d vitamini,kan ilacı içiyorum birde insülin direncim çıktı onun için bir hap yazdı onu kullanıyorum aptt yüksek çıktı hematolojiye yönlendirdi randevu bulabilirsem orayada gideceğim. Allah yardımcımız olsun inş.senin nekadar oldu kaybedeliBen süreyi doldurmus. Olsamda cesaret edemiyorum allahım nasip etsin hepimize ne çok isterim bende yeniden hamileyim diue buraya yazmayı ancak iyi hazırlanmam lazım önce kiloları verelim
Benimde 7 ay oldu Can'ım aynen benim de 10 kg fazlam var bende spor diyet veriyorum hızlı bir şekilde. Cok iyi yapmışsın spor cok güzel toparlayacak benim de 2 ay bitti spor hem kafamızı dağıtıyor. Bem10kg fazlam spora başladım 20gün oluyor dahiliyeye gittim testlerimi yaptırdım d vitamini,kan ilacı içiyorum birde insülin direncim çıktı onun için bir hap yazdı onu kullanıyorum aptt yüksek çıktı hematolojiye yönlendirdi randevu bulabilirsem orayada gideceğim. Allah yardımcımız olsun inş.senin nekadar oldu kaybedeli
Ben de enfeksiyon için ilaç fitil kullanıyorum. En önemlisi psikolojimiz o hazır olduğunda beden de hazır olacak rabbim ol diyecek ve olacak yalnız bir dip not ben sigaraya başladım önceden içmiyordum şimdi 6 aydır içiyorum günde en fazla 5 tane ama hayata tutunduk işte bir şekilde napalım isyan etmedik ümidimizi kaybetmedik10kg fazlam spora başladım 20gün oluyor dahiliyeye gittim testlerimi yaptırdım d vitamini,kan ilacı içiyorum birde insülin direncim çıktı onun için bir hap yazdı onu kullanıyorum aptt yüksek çıktı hematolojiye yönlendirdi randevu bulabilirsem orayada gideceğim. Allah yardımcımız olsun inş.senin nekadar oldu kaybedeli
Aynen öyle canım idrar yollarımda da enfeksiyon çıktı onun içinde ilaç içiyorum. Böyle tedavilere başladığım için kendimi daha iyi hissediyorum aslında.bende hamileliklerimden önce içiyprdum bebeğimi kaybedince bende geri başladım içiyorrum yani hamile kalınca bırakırım ama içmemBen de enfeksiyon için ilaç fitil kullanıyorum. En önemlisi psikolojimiz o hazır olduğunda beden de hazır olacak rabbim ol diyecek ve olacak yalnız bir dip not ben sigaraya başladım önceden içmiyordum şimdi 6 aydır içiyorum günde en fazla 5 tane ama hayata tutunduk işte bir şekilde napalım isyan etmedik ümidimizi kaybetmedik
Merhaba canım başın sağolsun Allah bir daha yaşatmasın inş bende ilk bebeğimi 16haftalıkken suyumun gelmesi sonucu kaybettim rahim ağzı yetmezliği sorunun olabilir 2.hamileliiinde mutlaka dikiş attır bebeklerinin sorunlarıyla ilgili bi bilgim yok inan suyu bittiği için bebekler de öyle anormallikler oluyor doktorlar ne dedi pekiMerhabalar arkadaşlar öncelikle Rabbim sabırlar versin. Bende tüp bebek yöntemiyle Rabbimin izniyle hamile kaldım önceleri ikiz diye çok mutlu oldum fakat daha sonraları hayatım zindan oldu tabi bebeklerimin sevgisi ayrı bir konu bebeğimin birinin suyu gelmeye 12. Haftamdan başladı taki 27+2 günlük doğurana dek bu süre zarfında enfeksiyon kaptım(crp,esbl,vs) 2 aya yakın hastanede kaldım bebeklerimi 27+2günlük doğurdum oğlum 4 kızım 7 gün yaşadı oğlum 900grm kızım 970 grm dünya ya geldi ama olmadı bebeklerimde 4.evre beyin kanaması,akciğer kanaması, enfeksiyon sarılık vb. Sorunlar çıktı oğlumun suyu olmadığı için fiziksel anomali olmuştu ayağında ve başında ufak defek problemler vardı. Daha yeni gömdüm kuzularımı içim yanıyor ama takdir İlahi dayanması çok zor ama şükür. Benim sormak istediğim Rabbim kimseye yaşatmasın benim(bizim) yaşadıklarımızı ama aranızda hikayesi bana benzeyipte bebekleri kurtulan var mı Allah'ın izniyle?
Allah(cc) razı olsun doktorlar ölüm sebepleri olarak erken doğum dediler suyumu durduramadılar ve ben erken doğum yaptımMerhaba canım başın sağolsun Allah bir daha yaşatmasın inş bende ilk bebeğimi 16haftalıkken suyumun gelmesi sonucu kaybettim rahim ağzı yetmezliği sorunun olabilir 2.hamileliiinde mutlaka dikiş attır bebeklerinin sorunlarıyla ilgili bi bilgim yok inan suyu bittiği için bebekler de öyle anormallikler oluyor doktorlar ne dedi peki
Sizinde başınız sağolsun çok üzülüyorum böyle şeyleri duyunca Rabbim sabır versinMerhaba canım başın sağolsun Allah bir daha yaşatmasın inş bende ilk bebeğimi 16haftalıkken suyumun gelmesi sonucu kaybettim rahim ağzı yetmezliği sorunun olabilir 2.hamileliiinde mutlaka dikiş attır bebeklerinin sorunlarıyla ilgili bi bilgim yok inan suyu bittiği için bebekler de öyle anormallikler oluyor doktorlar ne dedi peki
Hangi tedavi yöntemleri varsa hepsini deniycem serklaj vb.Merhaba canım başın sağolsun Allah bir daha yaşatmasın inş bende ilk bebeğimi 16haftalıkken suyumun gelmesi sonucu kaybettim rahim ağzı yetmezliği sorunun olabilir 2.hamileliiinde mutlaka dikiş attır bebeklerinin sorunlarıyla ilgili bi bilgim yok inan suyu bittiği için bebekler de öyle anormallikler oluyor doktorlar ne dedi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?