- 18 Ağustos 2015
- 265
- 54
- 18
- 34
çok bile beklemişsin hemen çalışmalara başla tatlım hatta ovülasyon testini öneririm ben çok faydasını gördüm
Önceden dr kontrolü felan oldun mu canım yani genel kontrol mabında birde 3 ay önce folik ast kullan diye bir şey sence yapmalımıyız.çok bile beklemişsin hemen çalışmalara başla tatlım hatta ovülasyon testini öneririm ben çok faydasını gördüm
ewet gittim doktora folik asitte kullandımm forbiol kullanmıştım üç ay öncesinde başladım.Önceden dr kontrolü felan oldun mu canım yani genel kontrol mabında birde 3 ay önce folik ast kullan diye bir şey sence yapmalımıyız.
laboquick kullandım ilk ayda hamile kaldım şükürler olsun. gitti gidiyordan almıştımHangi ovulasyon testini kullandınız
O zaman benim yapmam gereken ilk iş önce bir dr gidip sonrasında da hayırlısıyla bebiş düşünmek olacak.Canım cevapların için çok teşekkür ederimewet gittim doktora folik asitte kullandımm forbiol kullanmıştım üç ay öncesinde başladım.
aynen tatlımm kalbini hiç bozma herşey çok güzel olacak yeni gelen bebişin tüm acılarını dindirecek hep pozitif düşün okO zaman benim yapmam gereken ilk iş önce bir dr gidip sonrasında da hayırlısıyla bebiş düşünmek olacak.Canım cevapların için çok teşekkür ederim
seni cok iyi anlıyorum canım basın sagolsun bende 3 ay once erken dogumla kaybettim kızımı ve acısı hala cok buyuk Rabbim kucaklarımızı bos bırakmasın meleklerimizin kardeslerini versin bize tez zamandaSlm kizlar ben basdan sonra kadar bütün mesajlari okudum.... Bende minigimi kizimi kaybetim 3 ay oldu hala ilk gün ki gibi cok aciymis Allah kimsey evlat acisi yasatmasin... Mirayim 25 hafta dogdu 9 gün dayana bildi dogum sebebi enfeksion dediler miray dunaya geldiginde esi hep iltahap doluydu anlamiyorum nasil anlamadi doktorum bunu nasil ben özel doktora gittim ve bana sadece bir kere kan testi ve idrar tahlili yapti bu gercekten anlasilmayan birsey Mi cok merak ediyorum kendimi sucluyorum nasil anlayamadim diye kizimi cok özlüyorum(
Normal cnm vucut tekrar donguye donmeye calisiyor zamanla duzene girer, bunun icinde canini sikma 40 cikmis kontrole git hemde icin rahatlarİyi akşamlar hanımlar.. Benim 11 şubatta kırkım çıktı..
Ve bugün adet oldum, ama bir değişik geldi,
önce siyah sonra kırmızı ve çok az eski adetlerime göre..
Sizlerde nasıl olmuştu??
Sağolasın canım benim, 3 ay oldu bebeğimi kaybedeli..Normal cnm vucut tekrar donguye donmeye calisiyor zamanla duzene girer, bunun icinde canini sikma 40 cikmis kontrole git hemde icin rahatlar
Merhaba basin sagolsun öncelikle Allah bir daha evlat acısıyla sınamasın bizleri..bende 2evladımı kaybettim ilkinde anlayamadılar 16haftalıktı ikincisinde 20 haftalık ray teşhisi koydular rahim ağzı yetmezliği. Birdahaki hamileliğimde rahime dikişe atacaklar. Bende rahim filmi çektireceğim kalp şeklinde çıkmış rahmin yani bunun için tedavi mi olacaksın birde bende de çok akıntı olur ama enfeksiyon çıkmadı bendemerhaba arkadaşlar ben 24.haftamda erken doğımla kaybetmiştim bebeğimi. 6 ay gecti. Daha iyiyim . artık ağlamıyorum hamile görmeye de alıştım ama dürüst davranmak gerekirse çocuklu bebekli ailelerle zaman geçirmemeye gayret ediyorum. hakikaten de zaman ilaçmış. allahıma inancım hala sonsuz. böylesi daha dogruydu muahkkak. nasip değilmiş. birde ara ara içleniyorum. diyorum kendi kendime zamanı değilmiş demekki.
bu arada rahim filmi çektirdim rahmim kalp şeklinde çıktı bu da bir etkenmiş. idrar yolu enfeksiyonu da olmustum gebelikte ve hala gecmedi onca tedaviye dr habire tahlil yapıyo yine çıkıyor. akıntım da cokmus dedi dr. acıkcası dr lara da güvenim kalmadı
Aynen katılıyorum sana çevremde okdar çokki hamile banada 3ay olacak kaybedeli nir yandan deli gibi istiyorum bir yandan korkuyorum ama nezaman korkacağız bir yerden başlamak gerek. Allah yardımcımız olsun meleklerimizin kardeşlerini göndersintekrardan hamilelik düşünüyorum sonra vazgeçiyorum. adam akıllı bir doktora da gitmedim daha aynı şeyleri yaşarmıyım diye korkularım var. varmı rahmi kalp şeklinde olan benim gibi. rahim filmi cekmek de cok zordu. acıkcası hırpalandım bu sürecte hemde cok fazla. ama milletin bebek haberini doğum haberini duymaktan da fenalık geldi. korkuların üstüne gitmek gerek. hem cok istıyorum hem de soguyorum siz beni cok iyi anlarsınızz. dizide bebek reklamda haberde bebek dogum hamilelik sanki hersey üstümüze gelmıyor mu baska konu yok eskiden de boyle mıydı yoksa artık tahamulumuz mu kalmadı millet dogurma yarısına girdi sankı ama bizler moda diye değil gercekten istedğimiz icin bu yola girip dıskalıfıye olmus gibi kaybettık
merhaba arkadaşlar ben 24.haftamda erken doğımla kaybetmiştim bebeğimi. 6 ay gecti. Daha iyiyim . artık ağlamıyorum hamile görmeye de alıştım ama dürüst davranmak gerekirse çocuklu bebekli ailelerle zaman geçirmemeye gayret ediyorum. hakikaten de zaman ilaçmış. allahıma inancım hala sonsuz. böylesi daha dogruydu muahkkak. nasip değilmiş. birde ara ara içleniyorum. diyorum kendi kendime zamanı değilmiş demekki.
bu arada rahim filmi çektirdim rahmim kalp şeklinde çıktı bu da bir etkenmiş. idrar yolu enfeksiyonu da olmustum gebelikte ve hala gecmedi onca tedaviye dr habire tahlil yapıyo yine çıkıyor. akıntım da cokmus dedi dr. acıkcası dr lara da güvenim kalmadı
Merhaba basin sagolsun öncelikle Allah bir daha evlat acısıyla sınamasın bizleri..bende 2evladımı kaybettim ilkinde anlayamadılar 16haftalıktı ikincisinde 20 haftalık ray teşhisi koydular rahim ağzı yetmezliği. Birdahaki hamileliğimde rahime dikişe atacaklar. Bende rahim filmi çektireceğim kalp şeklinde çıkmış rahmin yani bunun için tedavi mi olacaksın birde bende de çok akıntı olur ama enfeksiyon çıkmadı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?