Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

çok bile beklemişsin hemen çalışmalara başla tatlım hatta ovülasyon testini öneririm ben çok faydasını gördüm
Önceden dr kontrolü felan oldun mu canım yani genel kontrol mabında birde 3 ay önce folik ast kullan diye bir şey sence yapmalımıyız.

Önceden dr kontrolü felan oldun mu canım yani genel kontrol mabında birde 3 ay önce folik ast kullan diye bir şey sence yapmalımıyız.
ewet gittim doktora folik asitte kullandımm forbiol kullanmıştım üç ay öncesinde başladım.

ewet gittim doktora folik asitte kullandımm forbiol kullanmıştım üç ay öncesinde başladım.
O zaman benim yapmam gereken ilk iş önce bir dr gidip sonrasında da hayırlısıyla bebiş düşünmek olacak.Canım cevapların için çok teşekkür ederim

O zaman benim yapmam gereken ilk iş önce bir dr gidip sonrasında da hayırlısıyla bebiş düşünmek olacak.Canım cevapların için çok teşekkür ederim
aynen tatlımm kalbini hiç bozma herşey çok güzel olacak yeni gelen bebişin tüm acılarını dindirecek hep pozitif düşün ok

Slm kizlar ben basdan sonra kadar bütün mesajlari okudum.... Bende minigimi kizimi kaybetim 3 ay oldu hala ilk gün ki gibi cok aciymis Allah kimsey evlat acisi yasatmasin... Mirayim 25 hafta dogdu 9 gün dayana bildi dogum sebebi enfeksion dediler miray dunaya geldiginde esi hep iltahap doluydu anlamiyorum nasil anlamadi doktorum bunu nasil ben özel doktora gittim ve bana sadece bir kere kan testi ve idrar tahlili yapti bu gercekten anlasilmayan birsey Mi cok merak ediyorum kendimi sucluyorum nasil anlayamadim diye kizimi cok özlüyorum(

seni cok iyi anlıyorum canım basın sagolsun bende 3 ay once erken dogumla kaybettim kızımı ve acısı hala cok buyuk Rabbim kucaklarımızı bos bırakmasın meleklerimizin kardeslerini versin bize tez zamanda

Hepinize allah sabır versin ve tez zamanda çocuk isteyenlerin kucaklarini kurban olduğum Rabbim bir an önce doldursun
Ewet bende acimi sizinle paylaşmak istiyorum.evlendikten hemen sonra hamile kaldım ve 28 haftalik doğum yaptım birden suyum geldi ve minik oğlumu 4 gün sonra dünyaya sezeryanla getirdim yoğun bakıma aldılar onu gordugumde dünyalar benim olmuştu resmen ona resmen tüm kalbimi vermiştim o an Ve 1 buçuk hafta sonra durumu düzelmeye başladı ve ara bakıma aldılar burnundaki borularda çıkmıştı sadece başında fanus vardı ve bir gün yine onu girmeye gittiğimde durumu kötüye gitmeye başlamıştı ona çok çalışmıştım o gün o kadar korkmuştur ki yanında kalıp ona destek olmak istedim ben orda kalisam o iyi olacaktı öyle zannediyorum ama kayınpederinin izin vermedi ve akşama geri döndüm o gece hiç uyumadim çok korkuyorum çok yarın oldu gitmek istedim ama kayınpederinin hastaneyi aradı süt varmı diye var dediler ve benim gitmeme izin vermedi çok dua ettim çok ertesi günü esimle gidicektik ve evin üstünde ceviz kırarken bir baktım elinin içi parçalanmış hiç fark etmedim ve eşim birden içeriye girdi ter içinde kalmış hastaneden aramışlar hemen gelin bebek kötü diye ve gittik ara bakımın kapısını çaldık hemşire acti ağlıyorum hangi bebek dedi şen bebek dedik doktor birazdan gelecek bilgilendirecek dedi ve bizi çıkarttı ve çıktıktan sonra bebeğinin makinasının sesini duymadığını farkkettim çok korktum çok eşime söyledim elimi tuttu korkma iyi olacak dedi doktor geldi yanımıza ben anlamıştır ama inanmak istemedidim ve söyledi gorucem dedim içeri girdik onu kucağına aldım daha sıcaktı onu optum kalktığında yerdeydim dusmusum ama hatırlamıyorum direk kuveze baktım bebeğim yoktu verin diye bağırdım bağırdım ama onu aşağıya göndermişlerdi kısa kısa gittim onu almaya onu emzirirsem uyanicak beni bırakmaz diyordum esimde bana inanmıştı ikimiz birlikte öyle hızlı iniyordukki o merdivenlerden ve bebeğimi bana vermeden önce kâğıtlar imzalattilar onu kayın pederime bir çanta içinde verdiler onu aldım ve arabaya bindik kuvez bezine koyup sarmışlar her yerini bantlamislar hepsini açtım ona doya doya satılmaya çalıştım ama yetmiyordu ısıtmaya çalışıyorum isinmiyor gitgide usuyordu ve onu morga koymamız gerekiyordu elimden almak istediler vermedim bana köy dediler koyamiyirum opuyorum opuyorum yetmiyor ve mecburdur morgun kapağını açtılar öyle soğuktu ki içim urpermisti resmen kapıyı kapatirlarken yüzü bana bakıyor ben ölüyordum ölüyordum ama ayaktaydim eve gittik hiç uyumadim ev okadar kalabalık ki bana gencsiniz yine olur diyorlardı ben yine istemiyordum oğlumu istiyordum o gece baş ağrısından duramiyorum bebeğimi morga koyduğum için canım yanıyordu sabah olsun da kavuasam diye bekliyordum sabah oldu hemen gittik onu almaya ona kavusucaktim gittim yavrumu aldım ve o kadar soğuktu ki onu tutamiyordum ama birakmiyordumda ve onu alıp tıkadılar kefene sardılar bana verdiler bembeyaz olmuştu ama yine benden aldılar ve şimdi toprak altında onu çok özlüyorum 23gun yaşadı benim meleğim

İyi akşamlar hanımlar.. Benim 11 şubatta kırkım çıktı..
Ve bugün adet oldum, ama bir değişik geldi,
önce siyah sonra kırmızı ve çok az eski adetlerime göre..
Sizlerde nasıl olmuştu??

İyi akşamlar hanımlar.. Benim 11 şubatta kırkım çıktı..
Ve bugün adet oldum, ama bir değişik geldi,
önce siyah sonra kırmızı ve çok az eski adetlerime göre..
Sizlerde nasıl olmuştu??
Normal cnm vucut tekrar donguye donmeye calisiyor zamanla duzene girer, bunun icinde canini sikma 40 cikmis kontrole git hemde icin rahatlar

Normal cnm vucut tekrar donguye donmeye calisiyor zamanla duzene girer, bunun icinde canini sikma 40 cikmis kontrole git hemde icin rahatlar
Sağolasın canım benim, 3 ay oldu bebeğimi kaybedeli..
Yarın doktora gideceğim 3 ay yeterli dedi,
inşallah bebeğimin kardeşi gelir yakın zamanda...

merhaba arkadaşlar ben 24.haftamda erken doğımla kaybetmiştim bebeğimi. 6 ay gecti. Daha iyiyim . artık ağlamıyorum hamile görmeye de alıştım ama dürüst davranmak gerekirse çocuklu bebekli ailelerle zaman geçirmemeye gayret ediyorum. hakikaten de zaman ilaçmış. allahıma inancım hala sonsuz. böylesi daha dogruydu muahkkak. nasip değilmiş. birde ara ara içleniyorum. diyorum kendi kendime zamanı değilmiş demekki.
bu arada rahim filmi çektirdim rahmim kalp şeklinde çıktı bu da bir etkenmiş. idrar yolu enfeksiyonu da olmustum gebelikte ve hala gecmedi onca tedaviye dr habire tahlil yapıyo yine çıkıyor. akıntım da cokmus dedi dr. acıkcası dr lara da güvenim kalmadı

tekrardan hamilelik düşünüyorum sonra vazgeçiyorum. adam akıllı bir doktora da gitmedim daha aynı şeyleri yaşarmıyım diye korkularım var. varmı rahmi kalp şeklinde olan benim gibi. rahim filmi cekmek de cok zordu. acıkcası hırpalandım bu sürecte hemde cok fazla. ama milletin bebek haberini doğum haberini duymaktan da fenalık geldi. korkuların üstüne gitmek gerek. hem cok istıyorum hem de soguyorum siz beni cok iyi anlarsınızz. dizide bebek reklamda haberde bebek dogum hamilelik sanki hersey üstümüze gelmıyor mu baska konu yok eskiden de boyle mıydı yoksa artık tahamulumuz mu kalmadı millet dogurma yarısına girdi sankı ama bizler moda diye değil gercekten istedğimiz icin bu yola girip dıskalıfıye olmus gibi kaybettık

Merhaba basin sagolsun öncelikle Allah bir daha evlat acısıyla sınamasın bizleri..bende 2evladımı kaybettim ilkinde anlayamadılar 16haftalıktı ikincisinde 20 haftalık ray teşhisi koydular rahim ağzı yetmezliği. Birdahaki hamileliğimde rahime dikişe atacaklar. Bende rahim filmi çektireceğim kalp şeklinde çıkmış rahmin yani bunun için tedavi mi olacaksın birde bende de çok akıntı olur ama enfeksiyon çıkmadı bende

Aynen katılıyorum sana çevremde okdar çokki hamile banada 3ay olacak kaybedeli nir yandan deli gibi istiyorum bir yandan korkuyorum ama nezaman korkacağız bir yerden başlamak gerek. Allah yardımcımız olsun meleklerimizin kardeşlerini göndersin

Günaydin arkadaslar. Hepinizin başı sagolsun oncelikle. Rabbim tekrar evlat sahibi olmayi nasib etsin. Rahminde anomali olup erken dogum yapan arkadaslara bi sorum olacakti. Benim rahmimde de septum yani perde vardi. Bunu bir dusukten sonra ogrendim. Daha sonra histeroskopi gecirdim ve septum alindi. Ameliyattan bir sene sonra ancak hamile kalabildim. Su an hamileyim ama cok tedirginim. Ultrasonda hala rahmim perdeli gorunuyor. Doktorum hepsini almanin risk oldugunu bu yuzden hala bi kismk duruyor ama bu erken doguma neden olmaz diyor. Ama gittigim tum doktorlar rahmin ikiye bolunmus diyor. Erken dogum yapmaktan cpk korkuyorum. Rahminde anomali olup bebegini kaybeden arkadaslar hamilelik surecinde bi sorun yasamismiydiniz, kanama vs. Belirtisi oldu mu yani?

İdrar yolu enfeksiyonu için mucize bi çözüm buldum . Şuan gebe olan bi arkadaşımda da vardı enfeksiyon kullandı ve geçti activia yoğurtla mayalanan yoğurt . Mucize gibi bişey .

Sagol Can'ım senin de başın sağılsun gecen hafta doktora gittim kalp şeklinde evet erken doğum sebebiymiş hayır ameliyata gerek yokmuş oluyormus böyle çift rahim de varmış benim gibi 40 haftada da doğuran varmış. Tedavi değil ama bir sonraki gebelikte kontrollü gidecekmişiz idrar yolu enfeksiyonu rahim şekli bunlar hepsi erken dogum sebebi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…