Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Olmadı regl oldum . Ne kadar stres yaptıysam 2 gün önceden oldum hemde

Hiç üzülme tatlım Allahın izniyle inşallah en kısa sürede olur.İnanıyorum mutlu haberlerimizi birbirimize vereceğiz.Güzel günler yola çıkmış geliyorr canım mutlulugu yakalayacağız bol bol dua ile elbette

(( zaten başımıza ne geldiyse hep bu stresten geldi. Ne vardı sanki hiç stres diye birşey olmasa. Biz hassas insanlari daha çok etkiliyor. Neyse gelecek ay inşallah canim. Üzülme. İstiyorsun madem olacaktır allah verecektir. Ben hala oglumun yasini tutuyorum hazır degulim. Yola çıkan yolda kalmaz der annem Rabbine güven üzülme

İnşallah insallah. Bakalım artık takmicam artık o kadar ya dediğin gibi dua edicem beklicem hayırlısıyla olur zamanı gelince .. Eğer sende bişeyler olursa mutlaka haberdar et beni de :)

Canımdan can gitti .. bende avunacak bişeyler arıyorum işte .. yeni bi bebek yeni uğraş .. çok üzülüyorum hala bile bu hafta şu kadar olacaktı diyip o haftada ki bebeklere bakıyorum gelişimine bakıyorum . Nasıl atlatilir bilmiyorum .. benim için en acı noktası bebegimin beSinsiz kalıp kalbinin durduğunun soylenmesi üstüne goguslerimin süt dolması o aktikca benim omrumden götürdü .. Allah hepimize sabır versin çok zor

İnşallah insallah. Bakalım artık takmicam artık o kadar ya dediğin gibi dua edicem beklicem hayırlısıyla olur zamanı gelince .. Eğer sende bişeyler olursa mutlaka haberdar et beni de :)
İnşallah olursa söylerim söylemem mi canım ama öncelikle bana cesaret gerekli

Merhaba arkadaşlarrr, bende sizinle aynı kaderi paylaşıyorum bende erken doğumla oğlumu kaybettim dün toprağa vereli 2 sene bitti acılarımız hep aynı rabbim cümlemize sabır versinn yavrularımızın şefaatini nasip etsin

Başın sağolsun canım acılar aynı dertler bir acı gün geçtikçe azalır dediler.Nerdee vallaen ummadık anda dank diye geliyor aklıma acıyı yaşamaya konuşmak o kadar kolay ki inşallah bir daha böyle bir acıyla sınanmayız

aminnn cnm bnm benim bebeklerim üçüzdü ikisini 20. haftamda kaybettim üçüncü oğlumuda 31. haftamda suyum geldi ve sezeryanla doğum yaptım. 3 ekim 2013 de doğdu 10 gün küvezde yaşadı 13 ekim de kaybettim o günleri düşünmek bile istemiyorum resmen kalbim sıkışıyo eskiye göre şimdi daha iyiyim. RABBİME binlerce şükürler olsun rabbim tesellimi gönderdi 7 aylık bi kızım var şimdi :) abileri kardeşlerini gönderdiler :) RABBİM bekleyen tüm melek annelerinin yüzlerini güldürsün...

Allah sabır versin yavrunu sana bagislasin .. ne kadar sonra hamile kaldın

Allah sabır versin yavrunu sana bagislasin .. ne kadar sonra hamile kaldın
sezeryan olduğu için 6 ay korundum 7 ayda bıraktım 8. ayda tekrar hamile kaldım şükürler olsun :)

Allahım kızına sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin canım Rabbim inşallah banada nasip eder anne olmayı yeniden benim hiç evladım yok Kaybettiğim oğlumm hariç başka evladım yok inşallah Rabbim yüzümü güldürür oğlum kardeşlerini gönderir.

Ay çok güzel darısı bana inşallah 2. Ayım benimde bebegimi kaybedeli doktor hemen hamile kalabilirsin dedi ama olmadı
zor beklemek çok ii biliyorum ama bence biraz bekle tatlım vücut kendini biraz toplasın hem senin için hemde gelecekteki bebeğin için çok daha iyi olur

zor beklemek çok ii biliyorum ama bence biraz bekle tatlım vücut kendini biraz toplasın hem senin için hemde gelecekteki bebeğin için çok daha iyi olur
Benim Kasım 28 de bir yılım dolacak canım dr zaten 1 yıl demişti.Ondan sonra inşallah düşüneceğim.Gelecek olan yavrum inşallah Rabbim nasip ederse tabii bir nebze belki bu dünyada avunmalığım olur yaralarıma bir nebze belki merhem olur.Hep dua ediyorum inşallah Rabbim yüzümüze gülecektir öyle umut ediyorum.

çok bile beklemişsin hemen çalışmalara başla tatlım hatta ovülasyon testini öneririm ben çok faydasını gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…