- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
evet artık kendimi hazır hissediyorum ,, oğlumu özlüyorum acımı içimde hissediyorum ama zaman gerçekten herşeyin ilacı ,ben öle psikolojik destek falan almadım , çok zor zamanlar geçirdim uyku hapları aldım günlerce uyudum ,antidepresanlar içip ruhsuz ruhsuz dolaştım ortalıkta ,ama anladım ki hiçbişeyin faydası yok bunlar beni yaşamaktan uzaklaştırdı sadece ,zamana bıraktım 1 buçuk yıl geçti ,ve artık daha iyiyim zaman gerçekten çok ii geldi bunu yaşayarak anladım ,ve dediğiniz gib inançlı olmak inanmak , hayat devam ettiği sürece herşeye alışılıyor,, ve bende artık yeni bebeğimi kollarıma almak istiyorum ,,inş. en kısa zamanda benim için hayırlı zamanda o da olacak .. ayy aman çenem düştü yine..kaydirigubbakcemile3Oy maşallah bebişin hazırlıklarına başlanmış bile. Biliyor musun bence bu işte en önemli şey beynini yeniden hamileliğe hazırlamak ve görüyorum ki sen hazırsın.
Canım gerçekten doğum tarihi olması iyiydi sana zahmet tekrar ekleyebilirsen seviniriz. Bir de hamile arkadaşlarımız SAT'larını yazsa da hamile bölümüne onları eklesek böylece hem ne kadar süre sonra hamile kaldıklarını hem de kaç haftalık olduklarını hesaplayabilirz. vereliniortak
premete süpersin sen çok güçlüsün gerçekten senin bu hayatta arkadaşım olmanı ve birlikte vakit geçirmeyi isterdim
premete çok geçmiş olsun bozma moralini moral çok önemli inş bu ay hayırlı sağlıklı bi bebeğe kavuşursun
PREMETE izmir de yaşıyorsun bilgin vardır. ızmirde kuvezi iyi olan hastane varmı? Birde iyi bir riskli gebelikler uzmanı
premetecimgerçekten çok güçlüsün.umarım en yakın zamnda yien gzüel haberler duyarız senden. Allah hayırlı sağlıklı evlatalr versin bizlerecanım.
sinannuray sanad ageçmiş olsun canım. eminim şun çok üzülüyosun bziler gibi.ama elimizden bişey gelmiyo. Allah hepimizin yzüünü güldürsün.
premete canım geçmiş olsun ..
benide listeye eklermsiniz lütfen.
dt:07 aralık 2009
ikiz gebelik/tüp bebek
neden: erken mebran rüptürü
muhammet mustafa/ yusuf
kilo:1120/1000 gr
hafta:26+5
sezeryan
premete çok üzüldüm arkadaşım herişte hayır vardır.biliyorsun böle zamanlarda insan teselli bile istemiyorr yanındayız ve üzüntünü paylaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?