Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Oy maşallah bebişin hazırlıklarına başlanmış bile. Biliyor musun bence bu işte en önemli şey beynini yeniden hamileliğe hazırlamak ve görüyorum ki sen hazırsın.
evet artık kendimi hazır hissediyorum ,, oğlumu özlüyorum acımı içimde hissediyorum ama zaman gerçekten herşeyin ilacı ,ben öle psikolojik destek falan almadım , çok zor zamanlar geçirdim uyku hapları aldım günlerce uyudum ,antidepresanlar içip ruhsuz ruhsuz dolaştım ortalıkta ,ama anladım ki hiçbişeyin faydası yok bunlar beni yaşamaktan uzaklaştırdı sadece ,zamana bıraktım 1 buçuk yıl geçti ,ve artık daha iyiyim zaman gerçekten çok ii geldi bunu yaşayarak anladım ,ve dediğiniz gib inançlı olmak inanmak , hayat devam ettiği sürece herşeye alışılıyor,, ve bende artık yeni bebeğimi kollarıma almak istiyorum ,,inş. en kısa zamanda benim için hayırlı zamanda o da olacak .. ayy aman çenem düştü yine..kaydirigubbakcemile3

tamam canım deneyeceğim arkadaşlar yazsınlar bilgilerini bikaç gün daha böle kalsın tablo ,, yeni bilgileri eklerken değiştirriimkaydirigubbakcemile5

premete süpersin sen çok güçlüsün gerçekten senin bu hayatta arkadaşım olmanı ve birlikte vakit geçirmeyi isterdim
özlenen 2010 arkadaşım benim tekrar gebe kalabilmem olası görünmüyor öncelikle ben istemiyorum daha önce yazdığım sebeplerden dolayı bu nedenle gebelik umudu olan arkadaşları demoralize etmemek için beni listeden çıkarırsan sevinirim orada tekrar gebe kalamayanların sayısı mümkün olduğunca az görünsün böylece teşekkürler ayrıca arkadaşların için oturup böyle vakit harcayıp liste hazırlaman çok güzel eline sağlık
eburcu arkadaşım lütfen kendini suçlama asıl sebep sen değilsin asıl sebep kader. ben 3 aydan itibaren yataktan yemek ve tuvalet dışında hemen hiç çıkmadım herşeye çok dikkat ettim bu sefer olacak dedim haftaların ilerledikçe umudum arttı ama 21. haftada herşey bitti o yüzden yatsan da yatmasan da sonuç değişmiyor arkadaşım bana da doktor bu kadar yatma rahat ol demişti ben buna rağmen olağanüstü özen gösterdim ama olmadı. Bu günlerde doğum yapan Bergüzar Korel (oyuncu) benimle aynı dönemde gebeydi bir-iki ay öndeydi. Bu hanımı tv de gördükçe gazetede okudukça kızıyorduö çünkü sürekli gezdiler eşiyle sinemalara gitmeler (ben yüksek sesten bebekler rahatsız olur diye gitmedim zaten evden doktor haricinde çıkmadım ki) tavernalarda sirtaki yapmalar domuz gribi (gebelerde ölümcül olabiliyor) en yoğun olduğu zamanlarda bu hastalığın en yoğun olduğu Avrupa'ya seyahat etmeler, saç boyatmalar vs vs.... Ne oldu ben kaybettim osağlıklı kocaman bir bebek doğurdu. O nedenle kendini suçlama. Kaderdir bizi bu hallere koyan.

premete çok geçmiş olsun bozma moralini moral çok önemli inş bu ay hayırlı sağlıklı bi bebeğe kavuşursun

2010 mart anneleri listesindeydim şimdi kendimi burda görünce çok kötü oldum dayanmak çok zor her akşam onu düşünerek yatıyorum hersabah kızımla uyanıyorum allahım dayanma gücü versin hepimize bilgilerim 34 haftada doğdu normal doğum meleğime annemin adını vercektim zeynep ölünce firdevs adını verdiler cennet meleğim benim 2150 gram 42 cm boy erken doğumun sebebini bilmiyorum kırkım çıktıktan sonra kontrole gidecem

Evet map aslında doğrusun kader bu. Ama bence vazgeçme geçekten senin bu vazgeçmiş halin beni ve sanırım bütün buradaki Melek Annelerini üzüyor. Evet inan benimle birlikte hamile kalıp bebeğini doğuran anneler benim yüreğimi yakıyor. Benim de Bergüzar ile aynı zamndayadı hamileliğim Eğer normal sürecinde devam etseydi şimdiye ben de bebişlerime kavuşmuş olacaktım. Ama birdahaki sefere elimden geleni yapacağım böyle iş yaparken erken doğum yapmak benim vizdanımı çok acııtı.

premete süpersin sen çok güçlüsün gerçekten senin bu hayatta arkadaşım olmanı ve birlikte vakit geçirmeyi isterdim

Canım biz seninle arkadaşız zaten. Kadınlar kulübü dışında da istediğin şekilde (mail, telefon, yüzyüze) görüşebiliriz. İzmir'e yolun düşerse beklerim Ankara'ya gelirsem seni bulurum ya da bir şekilde kesişir yolumuz. Dediğin gibi keşke görüşebilme, birlikte vakit geçirebilme imkanımız olsaydı ama bu fırsatı yakalayamazsak bile ben ihtiyacın olduğunda hep buradayım ve senin de ihtiyacım olduğunda orada olduğunu bilmek bile güzel olumunekankayizsmile

premete çok geçmiş olsun bozma moralini moral çok önemli inş bu ay hayırlı sağlıklı bi bebeğe kavuşursun

İnşallah canım. İnşallah bekleyen tüm arkadaşlarımıza artık geliverir bu inatçı bebişler.

PREMETE izmir de yaşıyorsun bilgin vardır. ızmirde kuvezi iyi olan hastane varmı? Birde iyi bir riskli gebelikler uzmanı

premetecimgerçekten çok güçlüsün.umarım en yakın zamnda yien gzüel haberler duyarız senden. Allah hayırlı sağlıklı evlatalr versin bizlerecanım.

sinannuray sanad ageçmiş olsun canım. eminim şun çok üzülüyosun bziler gibi.ama elimizden bişey gelmiyo. Allah hepimizin yzüünü güldürsün.

liste için bend e bilgilerimi veriyim. bi d ebu listeyi arasıra güncelliyerek hep ilk sayfada tutsak nasıl oluır.aramak zorundas kalmayız.

32. haftada / sezeryan / deniz kemal/ 1960 gr kilo -46 cm boy / ölü doğum / plesantanın erken ayrılması(plesanta dekolman) umRIM EN YAKIN AMANDA HAMıŞ OLURUM

premete canım geçmiş olsun ..
benide listeye eklermsiniz lütfen.
dt:07 aralık 2009
ikiz gebelik/tüp bebek
neden: erken mebran rüptürü
muhammet mustafa/ yusuf
kilo:1120/1000 gr
hafta:26+5
sezeryan

PREMETE izmir de yaşıyorsun bilgin vardır. ızmirde kuvezi iyi olan hastane varmı? Birde iyi bir riskli gebelikler uzmanı

Canım ızmir'de küvez sıkıntısı var. Küvez sadece Ege Üniversitesinde, Dokuz Eylül Üniversitesinde, Tepecik'te ve Behçet Uz'da var. Özellerde de Şifa ve Kent hastanesinde. Dokuz Eylül ve Ege'de çok az küvez olduğu için bebekleri kabul etmiyorlar bu nedenle Tepecik veya Behçet Uz'a gönderiyorlar. Ben Ege'de doğum yapmıştım ama boş küvez olmadığı için oğlum Tepecik'e nakledildi orada da zaten rica minnet yer bulabilmiştik. O yüzden iyi kötüden ziyade yer bulabilmek önemli, yer bulduktan sonra zaten bütün yenidoğan yoğun bakımlarda bebeklerle çok ilgileniyorlar. Orası çok özel bir bölüm ve çalışanları da çok özel insanlar. Ben Tepeciktekilerin nasıl fedakarca çalıştıklarına defalarca şahit oldum. Riskli gebelik uzmanlarından da en çok Dokuz Eylül'den Namık Demir ve Serkan Güçlü, Ege'den de Mert Kazandı'nın ismini duydum. Namık Bey'le ve Mert Bey'le ben de görüştüm ama üniversitelerde hasta takibinin yetersiz olduğunu düşündüğüm için özel bir merkeze gitmeye karar verdim. Daha önce de yazmıştım koskoca Ege üniversitesinde yalnızca 1 tane doppler ultrason var o da bozulursa vay haline artık gerisini sen düşün.

Son düzenleme:

Sağol canım inşallah herkesden güzel haberler gelir. Düşükle ilgili araştırma yaparken senin daha önce bununla ilgili konu açtığını gördüm. Sanırım sen de düşük yapmışsın. sakıncası yoksa bana düşük sonrası yaşadıklarından bahsedebilir misin. Herhangi bir ilaç kullandın mı ya da bir müdahale yapıldı mı, kanaman ne kadar sürdü, tekrar ne zaman adet oldun, ne kadar süre sonra hamile kaldın vs. Başka düşük yapan arkadaşlar da varsa deneyimlerini benimle paylaşırlarsa çok sevinirim.

premete canım geçmiş olsun ..
benide listeye eklermsiniz lütfen.
dt:07 aralık 2009
ikiz gebelik/tüp bebek
neden: erken mebran rüptürü
muhammet mustafa/ yusuf
kilo:1120/1000 gr
hafta:26+5
sezeryan

Sağol canım kısmetim buraya kadarmış, gönlüm yeşeremeden soldu. Allah beni de sizleri de daha büyük üzüntülerden korusun.

Kızlar angelhope'dan haberi olan var mı?

Premete teşekkürler verdiğin bilgiler için. Ben hamileyken izmire gelip Namık Demire muayene olmuştum. Hatta 13 Martta izmirde olacağım Eşim ona muyene olmamı erken doğumun neden olduğu ya da benim sağlığım ile ilgili kontrol yapar dedi. Tekrar gebelik olunca ona gitsem Kent hastanesinin kuvezi yetersiz diye duydum ve sanırım pahalıdır da .Namık Bey Kent Hastanesi dışında Dokuz Eylülde felan hastasına bakmadığını duydum. Üniversite hastanelerinde de sana sahip çıkan prof felan yoksa yandın. Ayrıca hocaya her an ulaşma imkanında olmuyormuş. Dokuz Eylülünde küvezinin iyi olduğunu duydum. Bu arada internette araştırırken çok traji komik izmirden bir çok kadının erken doğumda ızmir'!de kuvez olmadığı için Denizli'ye geldiğini duydum. Offf Neyse Allah inşallah birdaha ki sefere işlerimizi yoluna sokarda küveze felan gerek kalmaz evimin rahatında kavuşurum yavularıma

Keşke istanbul'da yaşıyor olsaydım ve Amerikan hastanesinde doğum yapma şansım olsaydı

Amerikan hastanesinde beişleri sağlıklı yaşatma oranı çok yüksekmiş. Allahım acı bize bir daha böyle acılar yaşatma

Evet canım Kent hastanesnin SGK'yla anlaşması yok bu nedenle küvez çok pahalıya gelir. Dediğin gibi Namık Bey Dokuz Eylül'de hiç hasta bakmıyor yalnızca orada sorunlu ameliyatlara giriyormuş. Zaten tam zamanlı yasası çıkarsa çoğu prof, doçent istifa edip özele geçer. Küvez işi çok zor canım. Allah bir daha muhtaç etmesin ama maalesef böyle bir durum yaşayınca ister istemez kendini garantiye almak için küvez olayını da düşünmek gerekiyor. Ben de sırf bu nedenle doktor seçerken çok tereddütte kalmıştım. Şu an gittiğim doktor yeşilyurtta çalışıyor ve orada küvez yok ama Allah korusun yine sorun çıkarsa o zaman üniversite hastanesine giderim diye düşündüm. Çünkü gebelik takibi ve doktorun tavrı da çok önemli ama üniversite hastanelerinde de bunlar eksik kalıyor.

map cim canım benim, acını yüreğimde paylaşıyorum hissediyorum ,, ama yaşadığımız sürece umudumuz hep var, hangimizin senedi var sağlıcakladoğum yapıp kucağına almaya , haksızmıyım arkadaşlar....

premete çok üzüldüm arkadaşım herişte hayır vardır.biliyorsun böle zamanlarda insan teselli bile istemiyorr yanındayız ve üzüntünü paylaşıyorum.

premete çok üzüldüm arkadaşım herişte hayır vardır.biliyorsun böle zamanlarda insan teselli bile istemiyorr yanındayız ve üzüntünü paylaşıyorum.

Canım akadaşım sağol. Biz ne büyük acılar yaşadık bu onun yanında o kadar önemsiz kalıyor ki. Senin dün doktor kontrolün vardı nasıl geçti canım. Bebeği gördünüz mü, kalp atışlarını duydunuz mu yoksa bebekleri mi demeliyim. Lütfen ben düşük yaptım diye sevincini paylaşmaktan çekinme. Sen mutlu haberlerini verdikçe ben de mutlu olacağım. Hem zaten ben de bir kaç aya kadar yeniden aranıza katılacağım :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…