Lekelenmem kanamaya dönüştü, beta hcg düşmeye başlamış, bebeğim beni bırakmış aslında hiç gelmemiş. Kürtaj olmayacağım, kendi kendine düşsün dedi doktor. Bir kez daha yarım kaldım, bir kez daha örselendi yüreğim.
Ateş düştüğü yeri yakıyor, herkezin acısı kendine zor. Tabiki senin acında zor. Bana çevremdeki çoğu insanlar benden daha kötü durumda olan erken doğum yaparken çocuğunu bu sırada rahminide kaybetmiş annelermi dersin, doğunda ölen annelermi dersin ya da yavrusunu büyütüp 3-5 yaşında kaybenler mi dersin, askere yavusunu gönderip orada kaybeden analarmı dersin bu ve benzeri bir sürü olay anlattılar. Tabiki çok zor allah herkeze sabır versin. Allaha hep şükrettim beterinden sakla dedim ama tek bir gerçek vardı o da hiç birisi acımı hafifletmeye yetmedi hep yüreğim yandı, yanıyor ve hep yanacak. Senin de öyle
Canlarım bugün kahverengi lekelenmem başladı. Hemen en yakın hastaneye gittim ultrasona aldılar. Çok küçük bir kese görünüyor ama bebek görünmüyor. Bu haftada bebeğim görünmeliydi. Beta hcg bakıldı sonuç 2.30'da çıkacak. 6.30'da da kendi doktoruma gideceğim. Sanırım bebeğimi kaybediyorum. Gerçi zaten hiç bebek oluşmamış boş gebelik geçirdim herhalde. Hep Allah'ım bu bebeğimi de yanına alman gerekiyorsa ilk 3 ay içinde al diye dua etmiştim ama yine de çok üzülüyorum. Çok umutlanmıştım, bu sefer kucağıma alacağım diye düşünmüştüm ama Allah kısmet etmedi. Allah yine yüzümü güldürmedi gözümde yaşlarla kalakaldım.
Lekelenmem kanamaya dönüştü, beta hcg düşmeye başlamış, bebeğim beni bırakmış aslında hiç gelmemiş. Kürtaj olmayacağım, kendi kendine düşsün dedi doktor. Bir kez daha yarım kaldım, bir kez daha örselendi yüreğim.
premetecim , canım arkadaşım , ne olur üzülme , her şeyde bir
hayır vardır...Belkide rahminin toparlanması için biraz daha zamana ihtiyacın vardır...
Benimde ilk denememde bebişim gelmemişti , çok ama çok üzülmüştüm...Sonraki ay bekletmeden
geldi ama meleğim...Belki de senin bebişinde önümüzdeki aya gelecek...Canım , Allah
bizlere ilk yaşadığımız acıdan daha büyük acı vermez inşallah , sen de demiştin , eğer problem
çıkacaksa ilk 3 ay içinde çıksın diye...Neyseki senin ki o kadar sürmedi , en azından
bebeğimizi de görmedik , dediğine göre kesenin içi boşmuş , buradan teselli olalım en azından,
insanın umudunun kırılması çok üzücü biliyorum , bunun teselliside olmaz biliyorum ama üzülme
canım arkadaşım , daha güzel günler seni bekliyor , hep olumlu düşünelim , bu son olacak inşallah...
Bu arada mhtp şu an hastanede yatıyor sanırım , haziran anneleri topiğine
yazmış , orada okudum...Önceki hamileliğinde bu haftalarda kaybetmişbebeğini , o yüzdn bu hafta hastanede yatacakmış...Ona da dua edelim , Allah hepimizin yardımcısı olsun , hepimizin kucağı
bebeklerle dolsun...Aminnnnn....
eburcu arkadaşım bebklerimi nasıl kaybettiğimi sormuşsun ilk bebeğimi amniyosentez sonrası 4 aylıkken ikizlerimi de 5 aylıkken enf. nedeni ile kese açılması sonucu kaybettim. senin kayıpların da çok büyük ama sendeki umut ve azim bende yok sana saygı duydum senin ikizlerin neden erken doğmuş belli oldu mu?
Canlarım bugün kahverengi lekelenmem başladı. Hemen en yakın hastaneye gittim ultrasona aldılar. Çok küçük bir kese görünüyor ama bebek görünmüyor. Bu haftada bebeğim görünmeliydi. Beta hcg bakıldı sonuç 2.30'da çıkacak. 6.30'da da kendi doktoruma gideceğim. Sanırım bebeğimi kaybediyorum. Gerçi zaten hiç bebek oluşmamış boş gebelik geçirdim herhalde. Hep Allah'ım bu bebeğimi de yanına alman gerekiyorsa ilk 3 ay içinde al diye dua etmiştim ama yine de çok üzülüyorum. Çok umutlanmıştım, bu sefer kucağıma alacağım diye düşünmüştüm ama Allah kısmet etmedi. Allah yine yüzümü güldürmedi gözümde yaşlarla kalakaldım.
canım ya geçmiş olsun ,, inan şu an ne diyeceğimi bilmiyorum ,, her şerde mutlaka bir hayır varmış ,hep hayırlı sağlık bir bebek diye dua ediyoruz demekki hayırlısı böyleymiş ,, inş. önümüzde ki aylarda yeniden güzel haberlerini duyacağız canım ,ne mutlu ki tedavisiz hamile kalabiliyorsun olaya güzel yönlerinden bak ,, gerçi sen o kadar güçlü o kadar pozitifsin ki tesellilerimizin de gereği yok aslında ..seni çok öpüyorum keniden ii bak tatlışım
Canım arkadaşım ben de hakkımda hayırlısı böyleymiş diye avunuyorum. Mapcığımın ve senin dediğiniz gibi en büyük tesellim kendiliğinden hamile kalabiliyor olmam. Ben 71 gün boyunca hergün elini tuttuğum, yüzüne baktığım, sıcaklığını hissettiğim yavrumu kaybettim de onun acısına bile sabrettim tek dileğim Allah Metemin acısından daha büyük bir acı göstermesin yoksa alnımıza yazılanı yaşamak boynumuzun borcu. İnşallah bütün melek anneleri hayırlı zamanda yeniden bebeklerine kavuşurlar. Ben de seni çok öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?