Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

map canım inşallah yakında toparlarsın kendini ve yeniden meleginin kardeşini istersin yaşadıkların çok acı zor allahım tekrar sabır versin güzelim
burda bir arkadaş kitap adı vermişti onu siparş ettim bende
premete aferim sana ya maşallah allahım dualarıyla ayaktasın çok güçlüsün tatlım
özlenen dogru söylüyorsun valla zaman ne gösterecek görecegiz..

aabeyazmelek sağol arkadaşım hayatın akışına bıraktım kendimi yarından sonra işe başlıyorum birkaçgün özellikle ilk gün çooook zor olacak ne zaman alışırım eski tempoma dönerim o zaman toparlanmış olacağım içimde kalbimi sıkıp duran demirden el hep orada olsa bile...
premete inşallah dediğin gibi birkaç ay içinde birlikte haftaları saymaya başlayacağız senin bebişin benim yeğenim gibi olacak ne ciciler alırım ona ben yeter ki sağlıkla gelsin

Canım arkadaşım benim sen ne kadar tatlı, ne kadar ince bir insansın. Allah'ım inşallah güzel gönlüne göre versin. Demek işe başlama vakti geldi. Sakın başını eğme akadaşım, sen acınacak bir insan değilsin aksine imrenilecek, gurur duyulacak bir insansın. Orada göreceğin bütün insanlardan daha güçlüsün. Nelerle mücadele ettin bunu düşün ve sakın kendini aciz, yalnız hissetme. Şu an çok stresli olduğunu tahmin edebiliyorum. İnşallah işteki ilk günün güzel geçer.

Beyazmelekcim ben güçlü olmayı kendime has bir durum olarak görmüyorum. Buradaki bütün kadınlar çok güçlü, çok özel insanlar ve bütün güzellikleri hakediyorlar. İnşallah birgün hakettiklerimize sahip olacağız arkadaşım yeter ki inanmaktan vazgeçmeyelim.

♥ Hayat sana arka arkaya dikenlerini gösteriyorsa sakın üzülme,aksine sevin...Çünkü çok yakında gülü de gönderecektir. ♥Hz.MevLana

Bu söz çok hoşuma gitti ve aklıma melek annelerini getirdi. Çok diken gördük şimdi gülü görme zamanı.

angelhope naptın canım nerelerdesin gördünmü bebeişi duydunmu kalp atışlaırnı???

uzun zamandır giremedim nete
premetenin haberini okudum üzüldüm
canım benim geçmiş olsun
umarım bundan sonra herşey güzel olur.

ama yazacak birşey bulamadım kızlar ya
bende birşey yok bu ayda inş. diğer ay.

herkes umarım iidir ...

premete bu sayfada fazla yazmak istemiorum yada elim gitmio diebilirim tuhaf bi duygu işte adını koyamadığım...

eet arkadaşlar gördüm miniği kalp atışınıda bizzat tanıştık inşallah bundan sonrası daaha ii olur şuan annemlerdeyim mart sonuna kadar evimden uzağım idare edicez artık 3 hafta sonra kontrol var normalde 1 ay sonraymış ama ben istisna...bakalım zaman neler göstericek hayırlısı neyse o olsun.

angelhope görünce nasıl sevindim bilemezsin .......kelebek konmuş göbüşüneee...hayırlı olsun..allahım sağlıkla vakitlice kavuştursun bebeğine...

bende 4 gün hastanede yattım..erken doğum tehlikem var malisef..5 aydır yatıyorum...

allahım melek annelerinin kucaklarını afacanlarla doldursun inşallah

sağolasın mhtp cım hayırlısı herşeyin.

neden erken doğum var araştırdılarmı yatman gerekiyorsa yat yapacak bişi yok Allah inş.bunu sana bağışlayacak.

premete canımmmmmmmm düşük yaptığını yeni okudum...geçmiş olsun...allahım hayırlısıyla en kısa zamanda bebeğini yollasın...

kızlar izmirde dr sormuşsunuz...ben umur yensele gidiyorum...atatürk araştırmada..harika bir dr..çok ilgili...prof falan bakmayın derim ben ..ben önce profa gittim..pişman oldum..ben bebeklerimi kaybetmişim bunu kaybetmemek için herşeyi yapıcam ama adam normal hamile gibi karşıladı hep...su gelir gibi oldu gece hastaneye yattım ertesi gün tahliller falan yapılıyo ben panik..adam tenezzül edip yanıma bile gelmedi...ama umur bey çok ilgilenyo riskli gebelik diye ayrntılara dikkat ediyo...2 gün oldu hastaneden çıktım adam bugün yine beni aradı nasılsın sıkıntı yok dimi diye...şiddetle tavsiye ederim..

mhtp canım inşallah herşey yolunda gider.sen sakın strese girme.evet yatman gerekiyosa yat. bebkelr çok kıymetli.Allah yzüümüzü gülderecek inşallah. uamrım bundan sonra sıra bize gelir.

angelhope canım bişi sorucam sana. belki esormuşumdur ama aklımda kalmmış. sen bebğini nezman kaybetmiştin. kaç ay sonra denemelere başladın. kaçıncı ayda geldi bebişin.sezeryanmı olmuştun. şu zaman çabuk geçsin ben d eumutlanamk istiyorum

mhtp canım inşallah herşey yolunda gider.sen sakın strese girme.evet yatman gerekiyosa yat. bebkelr çok kıymetli.Allah yzüümüzü gülderecek inşallah. uamrım bundan sonra sıra bize gelir.

inşallah canımmm..allahım en yakın zamanda sizede nasip etsin ...

Canım peki sen nasıl daha iyi hissedeceksen öyle yap o zaman. Zaten ben durumunu merak ettiğim için ekim annelerine girip bakmıştım. Çok şükür kalp atışlarını duymuşsun. İnşallah herşey hep böyle güzel gidecek arkadaşım içini ferah tut.

bende 4 gün hastanede yattım..erken doğum tehlikem var malisef..5 aydır yatıyorum...

allahım melek annelerinin kucaklarını afacanlarla doldursun inşallah

Canım ya senin hamilelik oldukça sıkıntılı geçiyor. Allah yüzünü güldürsün emeklerini boşa çıkarmasın. Böyle kasıla kasıla 40 haftayı dolduranlar var canını sıkmamaya çalış. Gerekenler yapılıyormuş tedbir bizden takdir Allah'tan. Güzel şeyler düşün canım. İnşallah zamanında gelir bebişin dualarımdasın.

angelhope maşallah canım ya inan çok sevindim ,,dikkat et kendine ve bebişe :1hug: ya bişey merak ettim beta hcg kaçtı 14. gün..
mhtp cım Allah yardımcın olsun canım.. sakın hiçbirşeyi stres yapma ,pozitif düşün herşeyii ,, inş. hayırlısıyla kucağına alcaksın bebeğini canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…