aabeyazmelek sağol arkadaşım hayatın akışına bıraktım kendimi yarından sonra işe başlıyorum birkaçgün özellikle ilk gün çooook zor olacak ne zaman alışırım eski tempoma dönerim o zaman toparlanmış olacağım içimde kalbimi sıkıp duran demirden el hep orada olsa bile...
premete inşallah dediğin gibi birkaç ay içinde birlikte haftaları saymaya başlayacağız senin bebişin benim yeğenim gibi olacak ne ciciler alırım ona ben yeter ki sağlıkla gelsin
map canım inşallah yakında toparlarsın kendini ve yeniden meleginin kardeşini istersin yaşadıkların çok acı zor allahım tekrar sabır versin güzelim
burda bir arkadaş kitap adı vermişti onu siparş ettim bende
premete aferim sana ya maşallah allahım dualarıyla ayaktasın çok güçlüsün tatlım
özlenen dogru söylüyorsun valla zaman ne gösterecek görecegiz..
sağolasın mhtp cım hayırlısı herşeyin.
neden erken doğum var araştırdılarmı yatman gerekiyorsa yat yapacak bişi yok Allah inş.bunu sana bağışlayacak.
haydaaa engelleyici serum ve ilaç var die biliorum inş.bişi olmıcak cnm yaa kendine ii bak.
mhtp canım inşallah herşey yolunda gider.sen sakın strese girme.evet yatman gerekiyosa yat. bebkelr çok kıymetli.Allah yzüümüzü gülderecek inşallah. uamrım bundan sonra sıra bize gelir.
herkes umarım iidir ...
premete bu sayfada fazla yazmak istemiorum yada elim gitmio diebilirim tuhaf bi duygu işte adını koyamadığım...
eet arkadaşlar gördüm miniği kalp atışınıda bizzat tanıştık inşallah bundan sonrası daaha ii olur şuan annemlerdeyim mart sonuna kadar evimden uzağım idare edicez artık3 hafta sonra kontrol var normalde 1 ay sonraymış ama ben istisna...bakalım zaman neler göstericek hayırlısı neyse o olsun.
bende 4 gün hastanede yattım..erken doğum tehlikem var malisef..5 aydır yatıyorum...
allahım melek annelerinin kucaklarını afacanlarla doldursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?