Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

sayfanın sonuna gelmiş tekrar paylaşıyorum:kedi:

premete canım benim nekdar inançlı ve sabırlısın allahım sana dedigin gibi bebegini gönderecek hamil kalabilmemn çok güzel tez avantaşın
ben daha kalamadım ve buay bide galiba yumurtlamadım ateşimi ölçüyorum hergün çalışmalara devam ediyorum allahım hayırlısı versin elden fazla yapılacak birşey gelmiyor malesef..

özlenen 2010 benim bebegimin boyu 52cm
sen nasılsın keyfin nasıl

tamam tatlım eklerim ,, keyfim ii çok şükür ,,bol bol örgü örüyorum acayip stres atıyorum :hulya:,1yelek bitirdim 2. ye başladım yeniden gelecek bebeğime hazırlığa başladım inş. bebeğimde gelir hayırlısıyla..

çok sevindim güzelim ohh yelekler senden ozman inşallah gelir bitanem inş..
bugun cuma allahım yapılan dualarımızı kabul etsin..

19 Kasım 2009(Hayatımın en kötü yılı) 25+3 de doğum yaptım - Sezeryan- Egemen/Erdem - 780/850gr boylarını öğrenme şansım olmadı. Erken doğumun sebebi bilinmiyor

Özlenen 2010 keşke erkon doğum zamanını tekrar nezaman hamile kaldıklarınıda çizelgeye ekleseydin. Ama eline sağlık çok güzel olmuş teşekkürler

canım çok geçmiş olsun...ama lütfen yıpratma kendini..sende benim gibi güçlü, sabırlı ve inançlı bir insansın...Allah hepimize en sonunda güzel günleri gösterecek

tamam canım ekliyecem senide..
eski listede ne zaman doğduklarıda yazıyodu ama liste büyüdükçe yer daraldığı içim yazmam güçleşiyor. yine de tekrar denerim.:1hug:

özlenen çalışmalar devam yumurtlayıp yumurtlamayayımmı karra veremiyorum sadecekaydirigubbakcemile3

canım ovulasyon testi denedinmi hiç ,, onlardan bulundursun evde kullanırsın ,, bu şekilde hamile kalma şansın yüksekse o testlerden kullanmalısın.ya bide bişey daha vardı spermlerin uzun süre kalmasını sağlayan bir jel adı neydi unuttum ya ,,kafamçokkarıştı ondan da dene. dur adını bulup yazacamCADIARZU

Canım sabırlı ve inançlı olmaktan başka elimizden ne gelir ki isyan etmenin ne faydası var. Sen böyle ateşle falan kafanı çok karıştırma adetin bittikten sonra 2 günde bir çalış nasılsa öyle bir şekilde yakalarsın yumurtlama zamanını.

Oy maşallah bebişin hazırlıklarına başlanmış bile. Biliyor musun bence bu işte en önemli şey beynini yeniden hamileliğe hazırlamak ve görüyorum ki sen hazırsın.

canım çok geçmiş olsun...ama lütfen yıpratma kendini..sende benim gibi güçlü, sabırlı ve inançlı bir insansın...Allah hepimize en sonunda güzel günleri gösterecek

Sağol canım bugünümüze şükür. Ben de güzel günler göreceğimize inanıyorum.

tamam canım ekliyecem senide..
eski listede ne zaman doğduklarıda yazıyodu ama liste büyüdükçe yer daraldığı içim yazmam güçleşiyor. yine de tekrar denerim.:1hug:

Canım gerçekten doğum tarihi olması iyiydi sana zahmet tekrar ekleyebilirsen seviniriz. Bir de hamile arkadaşlarımız SAT'larını yazsa da hamile bölümüne onları eklesek böylece hem ne kadar süre sonra hamile kaldıklarını hem de kaç haftalık olduklarını hesaplayabilirz. vereliniortak

yok denemedim ateş ölçüyorum buay nasıl bir jel nereye sürülecek..hadi bul gel bakalım..

Pre~Seed Kişisel Nemlendirici, vajinal kanal içinde en doğal sekresyonun sağlanması için tasarlanmıştır. Bir nevi vaginal sıvının birebir kopyası-taklidi olarak düşünülebilir. Çünkü vajinal sıvının PH derecesi ile birebir aynıdır. Böylece spermlere zarar vermeden, spermlerin yapısını etkilemeden vajina kanalı boyunca akışkanlığı sağlayarak spermlerin rahatça haraket ederek yumurta ile buluşmasına izin verir.

Hamile kalmaya çalışılan ve özellikle vajinal kuruluğun arttığı dönemlerde, diğer ürünlerin spermler üzerindeki zararlı etkilerinden korunmak gerektiğinde kullanılabilir.

Ayrıca, Cinsel yönden aktif olan her kadın, zaman zaman vajinal kuruluk yaşayabilir. Bu dönemlerde kuruluğun giderilmesi için kullanılan yağ, vazelin, krem v.s. gibi ürünler vaginal sorunlara sebep olabilir, spermlere zarar verebilir ve spermlerin rahat hareket etmelerine engel olan bir bariyer oluşturabilir.

Bu tip rahatsızlığı olan bayanlar yada bu vajinal kuruluk problemi yaşayanlar Pre~Seed Kişisel Nemlendiriciyi güvenle kullanabilir.

Pre~Seed Amerikan INGFertility Firması tarafından üretilen ve Dr. Joanna Ellington ve ekibi tarafından bulunan ürün, tüm Avrupa ve Amerika’da vajinal kuruluk problemi dönemlerinde rahatlık sağlanması ve hamile kalmaya yardımcı ürün olarak kullanılmakta ve tavsiye edilmektedir.

* Fertilite (Doğurganlık-Yumurtlama ) dönemindeki servikal mukusa uygun ph yapısındadır.
* Özellikle spermlere hasar vermemek amacıyla üretilmiştir.
* Antioksidan destek için katkılıdır.
* Dahili uygulama da vajina ve serviksi kaplar.
* Klinik olarak denenmiş ve doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir.
-alıntı-
işte bu opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…