- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
özlenen 2010 benim bebegimin boyu 52cm
sen nasılsın keyfin nasıl
çok sevindim güzelim ohh yelekler senden ozman inşallah gelir bitanem inş..
bugun cuma allahım yapılan dualarımızı kabul etsin..
Alicim, eburcu, sweetbaby, melek76, seymacim, map, aabeyazmelek canım arkadaşlarım benim yanımda olup, üzüntümü paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Ben bugün daha iyiyim, dün çok ağrım oldu. Tek tesellim bir bebek kaybetmemiş olmak, henüz bebeğim oluşmadan gebeliğim sonlandı. Bu yaşadığım hamileliği yaşanmamış sayıyorum, arkasında bir neden aramıyorum. Hamileliklerin yarısının bu şekilde 8 haftadan önce sonlandığını ve çoğu kadının adetim 1, 2 hafta gecikti derken aslında farkında bile olmadan düşük yapıyor olduğunu biliyor muydunuz. Sadece benim bir bebeğe çok ihtiyacım vardı, bu çok istenen bir gebelikti o nedenle çok üzüldüm yoksa üzerinde durulacak bir durum bile değil. 8 haftadan önceki spontan düşüklerde tekrar bekleme süresi olmuyormuş o yüzden sanırım bir adet geçirmeyi bekleyip tekrar çalışmalar başlarım böylece doğumumun üzerinden 1 yıl geçmiş oluyor zaten. Umudumu kaybetmedim, yine isyanım yok, bu yaşadığım olayda bile bir şükür vesilesi arıyorum, Allah eninde sonunda bana tekrar anneliği nasip edecek, inanmaktan vazgeçmiyorum.
Mhtp'ın hastanede yattığını ben de gördüm forumda. Ufak kasılmaları başlamış onun için nidilat kullanıyormuş, bir de yapılacak tetkikleri varmış. Allah yadımcısı olsun inşallah kazasız belasız atlatacak bu dönemi ve zamanında kavuşacak yavrusuna.Dualarım onunla. Angelhope da bugün doktora gidecekti. İnşallah çok çok güzel haberlerle dönecek ben de onun mutluluğuyla avunacağiım.
19 Kasım 2009(Hayatımın en kötü yılı) 25+3 de doğum yaptım - Sezeryan- Egemen/Erdem - 780/850gr boylarını öğrenme şansım olmadı. Erken doğumun sebebi bilinmiyor
Özlenen 2010 keşke erkon doğum zamanını tekrar nezaman hamile kaldıklarınıda çizelgeye ekleseydin. Ama eline sağlık çok güzel olmuş teşekkürler
özlenen çalışmalar devam yumurtlayıp yumurtlamayayımmı karra veremiyorum sadecekaydirigubbakcemile3
Özlenen 2010 K.Gün Y nedemek canım o bölümü anlamadım
premete canım benim nekdar inançlı ve sabırlısın allahım sana dedigin gibi bebegini gönderecek hamil kalabilmemn çok güzel tez avantaşın
ben daha kalamadım ve buay bide galiba yumurtlamadım ateşimi ölçüyorum hergün çalışmalara devam ediyorum allahım hayırlısı versin elden fazla yapılacak birşey gelmiyor malesef..
tamam tatlım eklerim ,, keyfim ii çok şükür ,,bol bol örgü örüyorum acayip stres atıyorum :hulya:,1yelek bitirdim 2. ye başladım yeniden gelecek bebeğime hazırlığa başladım inş. bebeğimde gelir hayırlısıyla..
canım çok geçmiş olsun...ama lütfen yıpratma kendini..sende benim gibi güçlü, sabırlı ve inançlı bir insansın...Allah hepimize en sonunda güzel günleri gösterecek
tamam canım ekliyecem senide..
eski listede ne zaman doğduklarıda yazıyodu ama liste büyüdükçe yer daraldığı içim yazmam güçleşiyor. yine de tekrar denerim.:1hug:
yok denemedim ateş ölçüyorum buay nasıl bir jel nereye sürülecek..hadi bul gel bakalım..
sayfanın sonuna gelmiş tekrar paylaşıyorum:kedi:
19 Kasım 2009(Hayatımın en kötü yılı) 25+3 de doğum yaptım - Sezeryan- Egemen/Erdem - 780/850gr Egemen 39 gün yaşadı Erken doğumun sebebi bilinmiyor
Egemen 39 gün yaşadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?