Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Serklah falan önermediler mi çaresi yokmuydu doğumu durdurmanı resimdeki bebeğiniz mi?

Evet bebegim Yoktu hiçbir çaresi doğum başlamıştı önceden suyum bitmeden açılma olsaydı belki serklaj yaparlardı ama aniden bitti. Bebeğimi 28 gün görmem bile benim için mucizeydi cunku o kadar yaşaması mucize bi şeydi Rabbime onu bana gösterdiği için çok sukur hiç goremeyebilirdim

Aynen kardeş. çok şükür ki kızım bana gülümsedi emme refleksi yaptı parmağımı sıktı bana baktı gülümsedi 3gün sonra gitti oğluşumun cenazesini görmek nasip oldu ona hamdolsun benim kızımın suyu gayet iyiydi oğlumun suyu yok denilecek kadar azdı sancım vardı 2cm açıklığım vardı kimse bana durduralım doğumunu demedi benimde bunlardan haberim yoktu bana 'eğer sezeryanı kabul etmezsen kendi kendine doğurursun bebeklerine müdehale yapamayız' dediler. Çaresiz kabul ettim tahminim bende bakteri ürediği için ölüm riskimiz de olduğu için sonlandırmak istediler

Hayırlısı böyleymiş diyelim ve en azından bebeklerimiz daha fazla acı cekmeden gittiler diye avutalim kendimizi inşallah bi daha böyle acılar çekmeyiz. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah

nisakuzusu2 arkadaşım çok üzüldüm rabbim dayanma gücü versin inşallah. Benimde acım çok taze yangınım çok büyük 17 gün oldu benimde. Kendimi yarıştırmaya çalışıyorum Allahım senin en sevgili kulun peygamberimiz(sav) ona bile evlat acısı vermişsin bize de verdin vardır bi hikmeti diyorum kuzum melek oldu cennete uçtu bizi bekliyor inşallah diyorum. Ahiretlik evladım var doya doya koklayabileceğim Ama bu dünyalık ta kucağım boş evim boş karnım boş bebeğimi istiyorum kollarımda bi koklasaydım diyorum. Öyle öyle avutuyorum kendimi eşime benziyodu kızım hersabah elimi eşimin yanağına koyuyorum sanki kızımı seviyomuşum gibi duruyorum öyle sabah gözyaşımı içime akıtıyorum eşim görmesin diye sonra hep ağlıyorum bi susuyorum 17 gün oldu bile.sende ağla acını yaşa içine atma içine atmak daha kötü. Biz evladımızı kaybettik kimse bizden normal davranmamızı bekleyemez zaten. Kimsede anlayamaz bilemez içindeki ateşi bizden başka. Buraya yaz ben sürekli okuyrum yazıyorum rahatlıyorum kimi zaman daha öok hırpalanıyorum ama bana yinede iyi geliyor. Rabbim bize tüm melek annelerine peygamber sabrı versin bu dünyadada kucaklarımız boş kalmasın hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah.

Bebeğimi kaybedelı tam 1 hafta oluyor bir cuma günü tam göğsümün ortasına bi acı çöktü ve hiç kalkmadı eşime hep söylerim içimde bi sıkıntı var diye o zaman demedim eşim çok telasliydı çünkübi şeyler ters gidiyordu girdik kizimin yanına bir sürü doktor toplanmislar başında mudahale ediyorlar kalbi durmuş kuzumun 1 saatlik bi müdahaleden sonra tekrar hayata döndü son kez girdim elini tuttum mosmorDu elleri kuzum beni gorince hep kıpır kıpır olurdu o zamn öyle tepkisiz yatıyordu doktor siz gidin eve biz haber verecez dedi eşim beni eve bıraktı kendiside ise gitti 2 saat sonra o acı haberle geri geldi dünyam başıma yıkıldı ama o küçücük vücudu daha fazla dayanamadı hep acı çekiyordu meleğim kurtuldu öyle avutuyorum onu çok ozluyorum simsiyah saçları koca koca gözleri vardı öyle bile çok güzel bi bebektı

Rabb'imiz sabırlar versin tekrar tekrar* sakıncası yoksa bebeğinizi hangi ilde ve hangi hastanede (özel ya da devlet) doğurdunuz sezeryan mı normal mi? Bebeğinizin elimi profildeki resimde görülen? 28 fün yaşamış benim miniklerim daha kısa yaşayabilmişti ben adana numune de doğum yaptım meleklerimi yer olmadığı için özel metro hastanesine sevkettiler

@birazdan hastanenin önünden geçmek zorunda kalcam ilk defa içim daralıyo çok fenayım

Dayanmaya çalış canım biz aslında şanslı anneleriz bizim meleklerimiz var ve hep onlar melek olarak kalacaklar o yüzden içini ferah tut. Rabbim tekrar nasip edince biraz da olsa acın ferahlicak inşallah bu günler de geçecek ve meleklerimize kavuşcaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…