- 5 Şubat 2016
- 188
- 86
- 48
Serklah falan önermediler mi çaresi yokmuydu doğumu durdurmanı resimdeki bebeğiniz mi?Yok tüp bebek değildi. 23 haftalık doğum yaptım 2 ayda 1 kanamam oluyordu düşük riskiyle 1 gün hastanede yatıyordum ertesis gün çıkıyordum son gittiğimde de öyle olcak sandım ama olmadı rahim ağzım kapalıyDi ama ikindiye doğru suyum geldi ve bitmis zar yırtıldıgi için takviye de yapamadılar. 14 saat sancı çektim normal doğum yaptım.
Aynen kardeş. çok şükür ki kızım bana gülümsedi emme refleksi yaptı parmağımı sıktı bana baktı gülümsedi 3gün sonra gitti oğluşumun cenazesini görmek nasip oldu ona hamdolsun benim kızımın suyu gayet iyiydi oğlumun suyu yok denilecek kadar azdı sancım vardı 2cm açıklığım vardı kimse bana durduralım doğumunu demedi benimde bunlardan haberim yoktu bana 'eğer sezeryanı kabul etmezsen kendi kendine doğurursun bebeklerine müdehale yapamayız' dediler. Çaresiz kabul ettim tahminim bende bakteri ürediği için ölüm riskimiz de olduğu için sonlandırmak istedilerEvet bebegim Yoktu hiçbir çaresi doğum başlamıştı önceden suyum bitmeden açılma olsaydı belki serklaj yaparlardı ama aniden bitti. Bebeğimi 28 gün görmem bile benim için mucizeydi cunku o kadar yaşaması mucize bi şeydi Rabbime onu bana gösterdiği için çok sukur hiç goremeyebilirdim
AminHayırlısı böyleymiş diyelim ve en azından bebeklerimiz daha fazla acı cekmeden gittiler diye avutalim kendimizi inşallah bi daha böyle acılar çekmeyiz. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah
Rabb'imiz sabırlar versin tekrar tekrar* sakıncası yoksa bebeğinizi hangi ilde ve hangi hastanede (özel ya da devlet) doğurdunuz sezeryan mı normal mi? Bebeğinizin elimi profildeki resimde görülen? 28 fün yaşamış benim miniklerim daha kısa yaşayabilmişti ben adana numune de doğum yaptım meleklerimi yer olmadığı için özel metro hastanesine sevkettilerBebeğimi kaybedelı tam 1 hafta oluyor bir cuma günü tam göğsümün ortasına bi acı çöktü ve hiç kalkmadı eşime hep söylerim içimde bi sıkıntı var diye o zaman demedim eşim çok telasliydı çünkübi şeyler ters gidiyordu girdik kizimin yanına bir sürü doktor toplanmislar başında mudahale ediyorlar kalbi durmuş kuzumun 1 saatlik bi müdahaleden sonra tekrar hayata döndü son kez girdim elini tuttum mosmorDu elleri kuzum beni gorince hep kıpır kıpır olurdu o zamn öyle tepkisiz yatıyordu doktor siz gidin eve biz haber verecez dedi eşim beni eve bıraktı kendiside ise gitti 2 saat sonra o acı haberle geri geldi dünyam başıma yıkıldı ama o küçücük vücudu daha fazla dayanamadı hep acı çekiyordu meleğim kurtuldu öyle avutuyorum onu çok ozluyorum simsiyah saçları koca koca gözleri vardı öyle bile çok güzel bi bebektı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?