- 5 Şubat 2016
- 188
- 86
- 48
Aynen dayanmamız lazım@birazdan hastanenin önünden geçmek zorunda kalcam ilk defa içim daralıyo çok fenayım
Ben mesela metro hastanesinden memnun kalmadım örneğin herkes galoş giymeden yoğun bakıma girebiliyor artı hemşireler bir bebeğe değdikten sonra başka bebeğe elini yıkamadan dokunuyor benim bebeğimin bezini değiştirdi temizlemeden ve kirli eliyle tekrar bezini bağladı bu durumu sorduğumda sekreterin cevabı: sağlık bakanlığı galoşu ve özel giysileri kaldırdı diye yanıtladı böle saçmalık görmedim hangi devirde yaşıyoruz bir de özel hastane olacak. tabi ben buna müsade etmezdim fakat piskolojim alt üst olmuştu kendimde değildim oğlumun ölümü ve kızımın durumu beni yıkmıştı ben sağlık bakanlığına şikayet edeceğim başka annelerinde başına gelmesin böyle birşey çünkü onlar daha savunmasız mikroplara karşı nasıl olur da bu kadar rahat davranılabiliyorKonya özel Selçuklu hastanesine gidiyordum takibi ordaydi ama orda yeterli kuvez olmadığı için meram tip fakültesinde yaptım doğumumu. Normal doğum ve fotoğraftaki de bebeğimin eli..
AynenBizim hastane temizdi dikkat ediyorlardı böyle seylere
Ben metro hastanesinden memnun değilim her açıdanBen bursada pembe mavide yaptım doğumumu hastaneden de yoğun bakımdan da çok memnundum doktorumuz gönen bey mükemmel biri az bi zaman geçirdik ama ben o haberi verirken ki halini gördüm ince detaycı bi doktor gözleri kıpkırmızıydı o bile şok olmuştu yani. Hijyen açısından da çok dikkat ediyolardı her vardiyadaki hemşire kapıda elini falan bi yıkıypsun ara kapıda dezenfektan kullanıyosun bebeğe dokunacağın zaman bi daha dezenfektan kullandırıyolardı. Allah razı olsun onlardan.bebeğimi kaybettikten sonrada kaç kere aradım hemşire hanımı bi kere açmamazlıl etmedi duymasa geri döndü hemen. Ben ağlıyodum o beni teselli ediyodu telde. Beni o hastaneden çıkış şeklimiz yıpratıyo hamileyken her önünden geçişimde dua ediyodum allahım elim boş döndürme beni burdan diye. Travmatik bi durum bizler için hastaneler. Ben o hastaneye hep ters bi duruö olunca gittim en son gidilimde artık doğuma kadar yatıcaktım doğuö ertelenebildiği kadar ertelenecekti. Doğumum oldu bebeğim küvözdeydi elim boş dönmüştüm hastaneden içim buruktu ama olsun benim kızım iyiydi ya ben onu görüyodum ya hergün olsunn sağ olsunda iyi olsunda orda kalsın güle oynaya çıkçaktık biz 1-1,5 aya zaten. Bu sonu beklemiyodum hiç göxümün önüne o gün geldi içim cız etti elimde minicik tabutun içinde kızımla o kapıdan çıkışım geldi ah dedim ahh
Aminnehninibayrak tabi ki öok önemli hastanrler doktor açısından olduğu kadar hemşire ve hijyen açısından da. Allahım hastaneleri ne eksik etsin ne muhtaç etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?