Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Ray yüzünden cnm yani rahim agzi yetmezligi ilkini 2015 ocak 31 ikincisi 2016 mart 21
Allah(cc) sabır versin dayanma gücü versin serklaj takılmadı mı yani bir çaresi yokmuydu kaç haftalıktılar kuzular? *moreliniz falan nasıl şimdi bebek düşünüyormusunuz doğal yolla mı hamile kalmıştınız?

Ali abi veli abi kısmı biraz sıksada ifade ediş şekli hoşuma gitti paylaşmak istedim

Meraba melek anneleri cok zor bi durum allahim hepimizin yar ve yardımcisi olsun bnde gecen ay erken dogum sonrasi ikizlerimi kaybettim cok kotu bi pskolojideyim bebek gormeye konusmaya bile dayanamiyorum sizler bu durumu nasil atlattiniz bide tup bebekti benim kizlarim ben gibi olup erken dogum sonrasi normal yolla hamile kalanlar oldumu yardimci olursaniz cok sevinirim

Korkma gönlünü ferah tut. Sen bi kere doğum yaptın artık hamile kalman daha kolay olur. Ya doğmayıp da düşseydi. O zaman hamile kalman daha zor olurdu. Her şey de bi hayır vardır. Hep dua et dua sayesinde sıkıntılarından kurtulabilirsin esin de destek olduktan sonra Rabbim inşallah senn de yüzünü güldürecek her şey güzel olacak buna gönülden inan. Sabrın sonu selamettir. Biz melek anneleri olarak çok şanslıyız aslinda onlar orda bize inşallah şefaat edecek. Her şey güzel olacak inan buna ben inanıyorum Allah bunu yaşamamızı istedi ve yaşıyoruz. En sevdiği kulu bile evlat acısıyla sınanDı. Biz de sevdiği kullarmısz o yüzden sadece SABIR

Allahim hepimize sabir versin evlat acisi cok zor ne unutuluyo ne geciyo rabbim hepimizin yardimcisi olsun siz meleginizi kaybedeleli ne kadar oldu ?

Benimde 25 gün oldu kızlarımı kaybedeli 22 haftalik dogum yaptim zatece 2 gun dayanabildiler malesef ;(

24un altındakilerin yaşama şansı daha azmış. Ama hep bi umut vardı içimde ama hep hayırlısı olsun diye dua ettim ve buymuş hayırlısı. Rabbim bi daha evlat acısı göstermesin önce tüm Müslümanların sonra da bize insallah. Rabbim inşallah sağlıklı evlatlar verir sana da onların acısını birazcık olsun hafifletecek

Size erken dogum sebebini aciklayabildilermi peki bana dktrun biri rahim tasiyamamis dedi diger gttiyim doktrda tasiyamasa 20 haftalikdan once olurdu erken dogum olsa 30 haftadan sonra olurdu bunun sebebi baska bisey dedi

İnsallah canim rabbim bu acilari tekrar yasatmasin hic birimize banada 24 haftaligin altinda olduklari icin sanslari cok az demislerdi demekki nasipimizde bunlari yasamakta varmis

Amin canim rabbim hic birimize bu acilarin tekrarini yasatmasin insallah banada 24 haftaligin altinda olduklari icin cok zor demislerdi ama iste bi umut nasipimizde bu acilari yasamakta varmis rabbim daha beterlerinden sakinsin insallh herseyin hakkimizda hayirlisi

Hayr bana da bi şey demediler. Bayramdan sonra iyi bi doktora gidecem inşallah. Ama benimki stresten dolayıydi galiba çok zor gunler yaşadım babam yoğun bakımdaydi ona çok üzüldüm ameliyat oldu ona ayrı üzüldüm zor günler yaşadım ben. Ayağa kalkmamam gerekiyordu hep düşük riski vardı tam iyi oldum dedim böyle erken dogum oldu. Nasip meselesi işte

Aynen öyle bi de benim o gün doktorum izinliydi o olsa belki daha farklı olabilirdi diyorum sonra da takdir böyleymiş diyorum. Biz sabredemezsek eğer Allah daha büyük dert verir onunla unuttururmus o yüzden sabredecez. Onları gördük ya ona da şükür hiç doğmadan ölebilirlerdi. Normal doğum mu sezaryen mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…