Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Canim ben oglumu kaybedeli iki sene oldu ama hala hamile kalamadim...
Tedaviye basladim ama hala olumlu bir netice yok ( Zamani gelmedi demekki...
Ayni seyi birdaha yasarim diye cok korkuyorum ama nasip kismet eger Rabbim dilemisse yasamasini bunun önüne hic bir sey gecemez diye düsünüyorm...
Sen icini ferah tut canim genelde bütün melek anneleri yeniden bebek istiyor ama kiminin saglik sorunlari var kiminin ise tedavisiz olmuyor bildigim kadariyla..
Allahim bütün melek annelerine hayirli uzun ömürlü saglikli ( IKIZ ) Evlatlar nasip etsin Insaallah tez zamanda...
Acilarimizi Hafifletsin Insaallah...

Son düzenleme:

canım benim bebeğimin doğum tarihi 01. 12. 2009

canım ben kaybedeli d enerdeyse 3 ay bitecek.ben kendi adıma doktorun verdiği zmanın dolmasını bekliyorum. çok korkuyorum evet yine aynı şeyleri yaaşrsam diye aam anne olmayı çok istiyorum ve bunun için elimden geeln herşeyi yapıcam. önlemelrimi alıcam gerekli testlerimi yaptırıcam ve zmanı gelince yine umutlanıcam. bu süreçte zaman çok zor geçiyo bekleyerek.Ama kaderimizde ne varsa onu yaşıca zegelliyemiyoruzki am ben vazgeçersem yaşamaktan da vazgeçerim demek.elimden gelen tüm çabayı vericem hayallerime kavuşmak için

evet ben d eçok merak ediyorum o listede baya önceden ekleneneleri acaba ne yapıyolar bence uzun zmandır girmediklerinden öyle kalmışlardı belki de hamiledirler.

bende 68 gündür yoğun bakım kapısındayım..inanç umut tükenmek üzere

Allah sabrını versin bende 40 gün bekledim. Bilirim o duyduyu Allah yardımcı olsun. İnşallah bebeğine sağlıklı kavusursunda bugünleri unutursun. Allah görmemişe döndesin. Umarım sağlıklı çıkarda gerisi boş. Allahım mucizesi hiç belli olmaz. Ama Allah sihatli olacaksa hayırlısıyla kavuştursun sizi. Dua edecem senin için. Bü

öZLENEN2010 Egemenin 40 gün yaşadı ve Benim erken doğum sebebim sanırım ikiz gebeliği rahmin taşımaması

benim hamileliğim 6, yılın sonunda 4. aşılamamla olmuştu ,her melek annesi gibi bendede derin yaralar açtı ,toparlanabilmem bayağ zaman aldı ,, yakın zamanda inş. yeniden tedaviye başlayacağım canım..korkular hep var bende korkuyorum ama nasipte ne varsa o oluyor ,,Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..

ÖZLENEN 2010 tedaviye nezaman başlıyorsun. Burada bebeğini kaybedeli baya olmuş neden bukadar bekledin. Çocuk yapmaya mı korktun. Birde aslında 34. hafta çok iyi bir bebek için neden yaşatamadılar acaba bebişini

kızlar göbek deliğimde gerçekten enfeksiyon olmuş bugün doktora gittim göbel deliğime pansuman yapıldı yarın tekrar yapılacak sezeryan olalı 2 aydan fazla oldu hala problemlerle uğraşıyorum

kızlar az önce kötü bir haber aldım eşimin bir arkadaşı tüp bebek tedavisi ile ikiz gebe idi. 6.5 aylık doğurmuş bugün ve bebeklerin yaşama şansı olmadığı söylenmiş , şok oldum gebeliği iyi gidiyordu gerçi hepimiz öyle kaybetmedik mi?
buradan tüp bebek yaptırmak zorunda kalan anne adaylarına bir şey söylemek istiyorum hatta yalvarıyorum 1 embriyodan fazla koydurmayın bakın ben ve bu sitede bebeklerin kaybeden bir çok melek annesi ikizlerini kaybetmiş (hemen hepsi tüp bebek) benim ilk gebeliğimde tek bebekti bir küçük kanama ve bulantılar dışında hiçbir sorun yoktu amniyosentez sonrası kaybettim ikincisinde ikizdi çok daha zor kanamalı bir gebelik yaşadıktan sonra kaybettim ve bir daha cesaretim yok , çoğul gebeliklerde kaybetme ihtimali tek gebeliklere göre daha fazla o yüzden arkadaşlarım lütfen tek embriyo sağlıklı gebelik sağlıklı bebek rabbim hepinize nasip edecek inş.

Özlenen cnm benim doğumum 32+5 haftalık oğlum 04/09/2009 cuma günü doğdu 04/12/2009 cuma günü melek oldu, oğlumun adı arda 2 kilo 50 gram ağırlığında 46 cm boyunda sezeryanla doğum yaptım erken doğumumun nedeni amniyos sıvısının erken gelmesi nedenini bulamadılar nedensiz yani....
Canım bu arada uzun süredir birşeyler yazamadım çok sevindim arkadaşlardan bazıları hamile kalmış ... Premete canım üzme kendini ALLAH büyüktür.

Bu arada sevgililer gününde oğlumun mezarına gittik çiçek koyduk mezarına eşimle, mezarlıkta o kadar çok melek var ki anlatamam size ben çevremde görüp duymadığım için bilmiyordum bu kadar çok melek olduğunu bizim gibi bu acıları çok çeken anne ve babalar olduğunu ama ALLAHA şükür 1 ve 2 yaşından büyük bebekler bile var onun acısı daha kötü olsa gerek beterin beteri var yani....

Son düzenleme:
ÖZLENEN 2010 tedaviye nezaman başlıyorsun. Burada bebeğini kaybedeli baya olmuş neden bukadar bekledin. Çocuk yapmaya mı korktun. Birde aslında 34. hafta çok iyi bir bebek için neden yaşatamadılar acaba bebişini

ben oğlumu kaybettikten sonra asla bir daha tedavi olmıyacam demiştim , o an ki acım ve bir daha aynı şeyleri yaşama korkusuyla,tabi zamanla istemeye başladım 1 yıl bekledim sezeryanlı olduğum için ,şu an da sonucunu beklediğim bir gen testim var üniv de yaptırdığım için çıkması baya zaman alıyor , o sonucuda alınca hemen başlıyacam nasip olursa ,, bebeğimi neden yaşatamadılar konusuna gelince ,, oğlumun ciğerleri gelişmemişti doğduğunda ve hep makinaya bağlı kaldı ,, bunun üstüne birde beyin kanaması geçirdi ,kilosu boyu haftası hepsi çok iidi çok umutluyduk ama Rabbimin kuzuma yazdığı ömür bu kadarmış ,,

kızlar göbek deliğimde gerçekten enfeksiyon olmuş bugün doktora gittim göbel deliğime pansuman yapıldı yarın tekrar yapılacak sezeryan olalı 2 aydan fazla oldu hala problemlerle uğraşıyorum

canım geçmiş olsun ..dikkat et kendine ..Arkadaşınında Allah yardımcısı olsun ,, şu an kii ruh halini çok ii hissedebiliyorum ,,Rabbim evlatlarını ona bağışlasın inş.

Özür dilerim tekrara acılarını tazeledim heralde. Gerçekten Allahın takdiri. Kadere inanacağız. Ben de çok korkuyorum ama beklemek de istemiyorum. Hayat bir mücadele.

Map bu arada geçmiş olsun. En kıza zamanda sağlığına kavuş inşallah. Map arkadaşım gerçekten ikiz gebelik konusunda sana katılıyorum. Çok riskli ve sonucu çok acı olabiliyor. Ben çevremde 3 tüp biri doğal 4 anne ve biri neredeyse 40'ina kayın ikiz bebek doğurdu ama ben yapamadım ve tek sebebi de ikiz olması rahimim taşımadı. Ve yattığım hastande bir bayan daha aynı sebebepten doğum yaptı. Benim gibi doğal yol ile çocuk sahibi olmayan tüp bebek anne için ilk etapta iyi gibi geliyor ama gerçekten çok riskli. Ben yine tüp bebek yaptıracağım ve tek olması için uğraşacağım ama yinde nasip. İnşallah Allahım sağlıklı sihatli çocuk sahibi olmayı nasip eder.

Ya nefret ediyorum şu durumdan. Yanlış tüp bebek uygulamaları yüzünden bu duyduğum kaçıncı gözü yaşlı anne. Zaten rahim bir bebeği zor kaldıracak durumda sen kalkıyorsun bu rahime 2 veya 3 bebek taşıtmaya çalışıyorsun. Ah bu annelerin gözyaşı hiç dinmeyecek mi. Arkadaşınıza çok üzüldüm. Zaten burada senin dediğin gibi pek çok ikiz melek annesi gördükten sonra bu mesele hep aklımdaydı. ınsanlar doğaya müdahale ederek kendince iyi bir iş yaptığın düşünüyorlar ama sonuç maalesef hüsran oluyor. Ne olur bu annelerin gözyaşı dursun artık.

Canım nedir senin bu enfeksiyondan çektiğin. Doktora gitmişken neden vücudunun bu kadar enfeksiyona açık olduğunu da sorsana belki bağışıklık sistemin falan zayıftır, belki yapılabilecek birşeyler vardır. Göbek deliğindeki enfeksiyonunun sezeryanla ilgisi yoktur herhalde öyle olsa sezeryan kesinde enfeksiyon oluşurdu. Tekrar geçmiş olsun.

Son düzenleme:
mrb melek anneleri
umarım herkesin keyfi birazda olsa iyidir
Allahım herkese sabır versin zor bir olay.

map cım geçmiş olsun umarım tez zamanda enfeksiyonun geçer.

umutsuz olmayalım kızlar
nekadar zorlansakta umutsuz hiç çekilmiyor bu hayat

canım ben bebegimi kaybedili şubat sonunda 4 ay bitecek
nasıl geçmiş zaman ya
hiç geçmez sanıyordum

bu aydan sonra korunma olmayacak inş. tez zamanda hamile kalırım

birde ilk zamanlar daha iyiydim sanki kızlar bu son ay
benim için daha zor geçiyor
sebebi ney anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…