Bana neden estadriol bakmıyolar yarın kontrolüm var sorucam. Peki sen kaçıncı ayda gebe kaldınTutmayişinin sebebini kendinde arama e2 bakmadan falan catlatma ignesi vurulunca tutma ihtimali dusuyo cunki yumurta 18 mm gelince e2 bakiliyo eger hormon 200 uatu olunca kaliteli bi yumurta oluyo ve catlatma ignesini vuruluyo belki bu 20 m olunca vurulmasi gerekiyo
Cnm yarın gidince söylücem geçen ay hiçbirine bakılmadı bende direk iğne yspıldıhttps://www.doktorsitesi.com/soru/e2-degeri-ne-olmali/428563 bu siteden alintidir canim doktorundan e2 bakilmasini iste ayni zamanda proge. Hormonuna 10 uzeri olmasi lazim
Doktorum devlet hastanesi doktoru değil perinatolog her muayenesi 500 lira bari hakkıyla yapsalarkonuş ısrar et bakılsın yani eger olmazsa öbür ay başka dr git ama bu devlet has. dr olmasın çünkü işlerine geldiği muane ediyorlar
İstsnbuldaym cnmsen hangi ildesin o ne biçim dr parsı ben de perinatolaga gittim kayseride üc hekimi aradım üçüde 300 dedi muanesine sen bence tüp bebek merkezine (oraya gtmen tüp bebek yada aşılama yapmak değil onların işi bu yumurtayı zamanında gelişip çatlatmak) gitmek
Merhaba seni hatırladım diğer konuya aynı dönemler gelmiştik geçen yılDaha önce buraya yazmıştım ben de 22.haftamda ikiz bebeklerimi normal yolla doğurdum bir gün yaşadılar,perinatolog polihidroamniyos teşhisi koymuştu ama 38.haftayı görürsün demişti ,sonrasında hiç bi test yaptırmadım .1 yıldır da hamile kalamıyorum,ray teşhisi nasıl konuluyor acaba?
merhaba bende de kan pıhtılaşması var bebek gelişimini etkiliyor haftasında geriliğe sebep olabiliyor ama burada(kadınlar klübünde) bu durumu moralini bozmadan atlatabilen hamilelerin yazısısnı çok okudum , pıhtılaşmada coraspirine ve hibor iğne kullanıyorsun hamileliğin başından itibaren , sana tavsiyem eğer şekerin yoksa gnlük havuç suyu iç , günlük 1 limonun ikiye kes sabah ve akşam sıkıp iç bunlar inşallah çözüm olabilir ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN SENİN VE BEBEĞİNİN AMİN21+1 günlük gebeyim ancak 3 hafta gelişim geriliği olduğunu öğrendik bir çok doktora gittik en son alanında iyi perinatolığa göründük organ taraması yaptı kalbi midesi safra kesesi hepsi normaldi .sadece kan akımında direnç var dedi ve suyu az dedi..bize ya kromozomal ya da kan pıhtılaşması olabileceğini ve bir sürü test yapmamızı istedi ( cvs ve trombofili)Bu durumu yaşayan bilgilendirecek birileri var mu ? Ne olur dua edin
Bende iyiyim şükür neredeyse 13 ay oldu bebeğimi kaybedeli 2 aydır tekrar bebek düşünüyoruz geçen ay kimyasal yaşadım bu ay bakalım inşallah allahın izniyle tekrar kalırım. Rahim ağzı yetmezliği olabilir mi diye kendin mi düşündün canım?kirmizidefter mrb canım çok şükür iyiyim,ben ikizlerime evliliğimin 3.ayında normal yolla hamile kalmıştım,sebepsiz yere amniyon sıvıları çoğaldı ve pat diye normal Doğum yaptım herşey 1 saat içinde oldu .sonrasında hsg çekildi temiz çıktı,hormonlarıma baktırdım iyi çıktı.kimse bana rahim ağzı yetmezliği demedi ,genetik test de istemediler.şu an hiçbi sorunum yok ama gebe kalamıyorum.sen nasılsın tekrar başın saolsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?