Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Tutmayişinin sebebini kendinde arama e2 bakmadan falan catlatma ignesi vurulunca tutma ihtimali dusuyo cunki yumurta 18 mm gelince e2 bakiliyo eger hormon 200 uatu olunca kaliteli bi yumurta oluyo ve catlatma ignesini vuruluyo belki bu 20 m olunca vurulmasi gerekiyo

Bana neden estadriol bakmıyolar yarın kontrolüm var sorucam. Peki sen kaçıncı ayda gebe kaldın

Canim ben klomenle 5 ay denedim en son gunde 6 tane almistim sabah 2 öglen 2 aksam 2 olmak uzere en fazla gunluk 250 mg kadar diyordu recetede ama nasil olduysa dr bana gunluk 300 doz olarak verdi o ay bir yumurta gelisti aptal dr 24 mm catlatma ignesi vurmus ama e2 falan bakmadi bende bilmiyordum zaten o ay hastalndim gebe kalamadim sonra ben acibadem tup bebek b merkezine gittim doktorum turgut aydindi bana gonal f verdi 5 gun kullandim e2 bakti sonra dozu dusurdu tekrar e2 bakti istenen sonuc elde edince ki benim ki 750 olmustu bu da demek oluyo 2 3 tane kaliteli yumurta olmus oluyo o sekilde hemen catlatma ignesini vurdu o ay ikizlere hamile kaldim devlet hastanesinde ki dr falan bilmiyo en son tedavimdede bes gun gonal f kullandim bakti dr gelisen bi yumurta yok ilacin dozunu yuksekseltti gene gelismedi dedi bi e2 ve progest. Bakalim dedi e2 250 proge. 10 gibiydi dedi senin yumurta kendinden olusup ve catlamis dedi degerlerin yuksek dedi progest. 1 olmasi gerekiyo e2 yumurta gelistigini gosteriyo dedi ve tedavim yarim kaldi

• Dr hanım merhabalar.Ciddi anlamda pos hastasıyım.Klomen günde 2 defa 5 günde yumurtam gelişmedi.Günde 3,7 günde 17mm ulaştı.Estradiol(E2)hormonum 151 çıkmıştı Cumartesi günü.Doktorum hormon değeri düşük dedi.Bugün akşam çatlatma iğnesi vurulacam.Moralim bozuk E2 değeri yumurtanın kalitesini belirtiyormuş büyüklükle birlikte.400 ile 600 arasında olması lazımmış diye duydum.Normalde E2 değeri kaç olması lazım.Saygılarımla

• Doktor Cevabı:

Op. Dr. Filiz AK
    Merhaba, e2 değeri adet dönemine göre ve kişiden kişiye farklılıklar gösterir. klomen ve benzeri ilaç kullanımında ise yine kişisel farklılıklar oluyor.bir anlamda yumurtanın kalitesini ve sayısını gösteriyor.17 mm ve tek yumurta için bu değer normaldir.ama gebe kalabilmek için düşüktür. selamlar. kolay gelsin. op.dr.filiz ak. şişli/ist 0212 2330915

konuş ısrar et bakılsın yani eger olmazsa öbür ay başka dr git ama bu devlet has. dr olmasın çünkü işlerine geldiği muane ediyorlar

konuş ısrar et bakılsın yani eger olmazsa öbür ay başka dr git ama bu devlet has. dr olmasın çünkü işlerine geldiği muane ediyorlar
Doktorum devlet hastanesi doktoru değil perinatolog her muayenesi 500 lira bari hakkıyla yapsalar

benim devlette dr var konustuk önceden hapta 18 mm olunca çatlata iğnesi yapılması istenirdi dedi şimdi 20 mm deyken yapılıyo genellikle dedi ama alıntıdaki giibi 150 gelmiş e2 tutma ihtimali yok yani umudun paran emegin herey çöpe

sen hangi ildesin o ne biçim dr parsı ben de perinatolaga gittim kayseride üc hekimi aradım üçüde 300 dedi muanesine sen bence tüp bebek merkezine (oraya gtmen tüp bebek yada aşılama yapmak değil onların işi bu yumurtayı zamanında gelişip çatlatmak) gitmek

İstanbul
İstsnbuldaym cnm

Istanbuldaysan acibadem atakentte heralde turgut aydin var benim doktorum kayseriden oraya gecti ona gitsen

Adam istanbula gitti halen aradigimda twlefonuma verir emegini esirgemez paraci degil burdaki dr bana asilama dedi rahim filimi cekelim asiama yapalim dedi turgut hoca gerek yok dedi once igne tedavusi yapariz yanit alamazsak rahim filimi cekip asilama yapariz dedi baska dr olsa asilma icin destek olup parami sömürurdu

Internette danisma formu var oraya yazdigin zaman hemen sana doner istersen telefon numarasinida verebilirim

21+1 günlük gebeyim ancak 3 hafta gelişim geriliği olduğunu öğrendik bir çok doktora gittik en son alanında iyi perinatolığa göründük organ taraması yaptı kalbi midesi safra kesesi hepsi normaldi .sadece kan akımında direnç var dedi ve suyu az dedi..bize ya kromozomal ya da kan pıhtılaşması olabileceğini ve bir sürü test yapmamızı istedi ( cvs ve trombofili)Bu durumu yaşayan bilgilendirecek birileri var mu ? Ne olur dua edin

Daha önce buraya yazmıştım ben de 22.haftamda ikiz bebeklerimi normal yolla doğurdum bir gün yaşadılar,perinatolog polihidroamniyos teşhisi koymuştu ama 38.haftayı görürsün demişti ,sonrasında hiç bi test yaptırmadım .1 yıldır da hamile kalamıyorum,ray teşhisi nasıl konuluyor acaba?

Merhaba seni hatırladım diğer konuya aynı dönemler gelmiştik geçen yıl nasılsın? Kaybettiğin kuzuların hrmen olmuşmuydu tedavi ile mi olmuşlardı doktora gidip testleri tahlilleri yaptırdın mı herşey normal mi? Brnim bildiğim kadarıyla Rahim ağzı yetmezliği tanısı ultrasonla ve yaşanmış olaylarla konuluyor erken doğum yapıldığında sebebine göre teşhis konuluyor ve ultrasonla rahim ağzı ölçümüyle. Ben 26 haftalık doğum yapmıştım 19. Hftamda suyum gelmişti ama rahim ağzı ölçümü 40 mm üzerindeydi , 26 haftamda sancılarla açıldı Doğum başladı yani. Acı yani sancı hissedilmeden rahim ağzı uzunluğunun 25 mm altına düşmesiyle konuluyor sanırım.

kirmizidefter mrb canım çok şükür iyiyim,ben ikizlerime evliliğimin 3.ayında normal yolla hamile kalmıştım,sebepsiz yere amniyon sıvıları çoğaldı ve pat diye normal Doğum yaptım herşey 1 saat içinde oldu .sonrasında hsg çekildi temiz çıktı,hormonlarıma baktırdım iyi çıktı.kimse bana rahim ağzı yetmezliği demedi ,genetik test de istemediler.şu an hiçbi sorunum yok ama gebe kalamıyorum.sen nasılsın tekrar başın saolsun?

merhaba bende de kan pıhtılaşması var bebek gelişimini etkiliyor haftasında geriliğe sebep olabiliyor ama burada(kadınlar klübünde) bu durumu moralini bozmadan atlatabilen hamilelerin yazısısnı çok okudum , pıhtılaşmada coraspirine ve hibor iğne kullanıyorsun hamileliğin başından itibaren , sana tavsiyem eğer şekerin yoksa gnlük havuç suyu iç , günlük 1 limonun ikiye kes sabah ve akşam sıkıp iç bunlar inşallah çözüm olabilir ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN SENİN VE BEBEĞİNİN AMİN

Bende iyiyim şükür neredeyse 13 ay oldu bebeğimi kaybedeli 2 aydır tekrar bebek düşünüyoruz geçen ay kimyasal yaşadım bu ay bakalım inşallah allahın izniyle tekrar kalırım. Rahim ağzı yetmezliği olabilir mi diye kendin mi düşündün canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…